ترامپ و سردرگمی شدید در مورد ایران

بیژن ایرانی، گروه سیاسی الف،   4041213035 ۲۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۹ تکراری یا غیرقابل انتشار
ترامپ و سردرگمی شدید در مورد ایران

یکی از نکاتی که در روزهای اخیر و در بحبوحه تجاوز مشترک رژیم اشغالگر قدس و آمریکا به کشورمان به نحو عینی قابل مشاهده است؛ مواضع عجیب و ضد و نقیض دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا است. 

به عنوان مثال وی ابتدا مدعی بود که حمله به ایران دو تا سه روز طول می کشد اما اکنون مدعی جنگ سه تا پنج هفته ای است! در عین حال وی مدعی بود که می داند رهبر آینده ایران کیست اما به تازگی گفته نمی داند رهبری واقعی در ایران کیست! او در مورد طیف متنوعی از دیگر موضوعات نیز مواضع متضادی را اتخاذ کرده است. 

ترامپ به معنای واقعی کلمه در پرونده ایران دچار ابهام و سردرگمی شده است. در حقیقت؛ به نظر می رسد او هیچ درک درستی در مورد ایران و فضای درگیری با کشور مان نداشته و همین مسأله وی را وارد مهلکه ای کرده که به نظر می رسد هیچ راهی جهت برون رفت از آن پیش روی خود نمی بیند.

در روزهای گذشته برخی تحلیلگران به طور خاص به استرس و اضطراب قابل توجه ترامپ در دیدارهای عمومی اش اشاره داشته اند و آن را سندی محکم بر سردرگمی وی در پرونده کشورمان ارزیابی کرده اند. موضوعی که به نظر می رسد با تشدید فشارهای داخلی در آمریکا علیه رئیس جمهور این کشور ابعاد جدی تری را نیز به خود خواهد گرفت. 

مواضع عجیب و متناقض ترامپ در مورد ایران و جنگ آمریکا با کشورمان تا حد زیادی بار دیگر این حقیقت که شناخت غربی ها از ایران به شدت سطحی است را نیز تایید می کند. در واقع آنها از منظر چشم اندازهایی به ملت ایران می نگرند که به شدت غیرواقعی هستند و با واقعیت های میدانی کشورمان زمین تا آسمان متفاوت هستند.

ضعف دستگاه های اطلاعاتی آمریکا در ارائه یک تصویر درست به رئیس جمهور این کشور پیش از هرگونه جنگ با ایران نیز در مواضع عجیب رییس جمهور آمریکا در مورد کشورمان به عینه قابل مشاهده است. به طور کلی به نظر می رسد آمریکا وارد ماجرایی شده که قرار است یکی از بزرگترین رسوایی ها و شکست های کل تاریخ آن باشد. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۶۸۸۱۴۰۹:۳۵:۰۳ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
این موشک رستاخیز چه شد چرا پدافند هوایی از روسیه نمیگیرد آمریکا در طول جنگ به اوکراین پدافند میداد شما چرا نمیگیرد
ناشناس۴۱۶۸۹۶۶۱۳:۵۱:۰۴ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
موشک های سامانه های ضد هوایی امریکا و اسرائیل رو به اتمام است ان شاءالله دشمنان شکست سختی خواهند خورد.
ناشناس۴۱۶۸۸۱۶۰۹:۳۶:۴۹ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
جاسوس های مذاکرات برجامی پاسخ بدهند که نگذاشتند ایران قدرت هسته ای بازدارنده داشته باشد اینها مقصر همه خسارت‌های امروز هستند
ناشناس۴۱۶۸۹۶۲۱۳:۴۷:۴۲ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
لغو قرارداد خرید جنگنده های چینی در دولت روحانی نشان داد که برجامیون تهدید اصلی برای امنیت ملی کشورند.
ناشناس۴۱۶۸۹۹۵۱۴:۳۰:۴۹ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
فتوای رهبری مانع بود پس بیهوده یاوه گویی نکنید
ناشناس۴۱۶۹۰۱۶۱۴:۵۸:۴۱ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
به جای آن دائم در مذاکرات بودن تا در ایران فضولی کنند و آخرش حمله کردن
ناشناس۴۱۶۹۰۹۷۱۷:۵۳:۲۰ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
فتوا چه شد؟؟
ناشناس۴۱۶۸۸۲۶۰۹:۴۳:۵۷ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
با خیانت برخی گروهک‌های تجزیه طلب با دشمن بیاد نتیجه این همکاری در عراق نظیر بمباران حلبچه افتادیم
ناشناس۴۱۶۸۸۲۷۰۹:۴۴:۳۶ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
چرا حمله واقعی نمی کنید به آنان؟!!!!
ناشناس۴۱۶۹۰۶۳۱۶:۲۱:۴۹ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
یواش یواش. طبق گفته یکی از سرهنگان باز نشسته امریکایی، ایران کافی است یک هفته دوام بیاورد. انوقت ورق بر میگردد.
ناشناس۴۱۶۸۸۳۰۰۹:۴۵:۳۹ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
امریکا به وسیله ایران به زیر کشیده خواهد شد البته اگر برخی غربگراها بگذارند
ناشناس۴۱۶۹۰۱۵۱۴:۵۷:۴۰ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
به غربگدا برخورد منفی داد
ناشناس۴۱۶۸۸۵۱۱۰:۲۰:۴۴ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
سایت خبری فوری شده ستون پنجم دشمن در بخش نظراتش
ناشناس۴۱۶۸۹۰۰۱۱:۴۹:۳۱ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
به دشمن آمریکایی و اسراییلی امان ندهید این حرامیان نه به عهدی پایبند هستند و نه بویی از انسانیت و ایمان دارند رحم بر گرگ تیز دندان جایز نیست آنها دوباره تجدید قوا کرده و انبارهای سلاح ها را پرکرده و باز حمله خواهند کرد حالت جنگ ملت را مقاوم کرده و ناخالص ها و طمعکاران و ثروت اندوزان شکم باره حرامخوار را منزوی می کند و خدمتکاران واقعی و از جان‌گذشته را صیقل وبه ملت عرضه می کند جنگ بر علیه باطل و ظالم نعمت هست انسانها و ملت ها را خالص و زلال می کند بندهای بوروکراسی را بردارید بگذارید ملت در تولید و صنعت فعال شود کسی چه مرد و چه زن بیکار و معطل نباشد حتی کهنسال ۸۰ ساله هر که توان دارد به کشور و تولید خدمت کند که بیکاری ام الفساد هست
ناشناس۴۱۶۸۹۰۸۱۲:۰۳:۰۵ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
پایان جنگ قبل از تنبیه کامل متجاوز عاقلانه نیست زیرا دوباره چند ماه دیگه به ایران حمله می کنند ترامپ و نتانیاهو نباید قسر در بروند.
ناشناس۴۱۶۸۹۶۳۱۳:۴۹:۱۰ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
ترامپ و نتانیاهو و جنگ را باهم تمام می کنیم به اذن الله.
ناشناس۴۱۶۸۹۲۵۱۲:۵۶:۴۳ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
مرسی از انتشار 8 نظر
ناشناس۴۱۶۹۰۰۹۱۴:۴۳:۴۳ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
لطفا راهی برای پایان جنگ پیدا کنید
ناشناس۴۱۶۹۰۵۶۱۶:۱۴:۵۰ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
ضعف دستگاههای اطلاعاتی امریکا رو خوب اومدی
کمال مصطفی پور۴۱۶۹۰۷۷۱۷:۱۸:۲۵ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
طبق معمول نظرات ناهمسو را سانسور می کنید؟
ناشناس۴۱۶۹۱۱۹۱۸:۴۷:۰۲ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
پس چرا نمیزنیم!!!!!
raz۴۱۶۹۱۹۸۲۲:۱۱:۲۹ ۱۴۰۴/۱۲/۱۴
اینها که منفی میدهند به چی فکر میکنند
yektanetتریبون

آخرین عناوین