بقایی: طی امروز و فردا درباره جزییات تفاهم و نحوه امضای آن اطلاع رسانی می‌شود

  4050325066

نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه عصر روز دوشنبه در محل این وزارت خانه برگزار شد.

بقایی: طی امروز و فردا درباره جزییات تفاهم و نحوه امضای آن اطلاع رسانی می‌شود

به گزارش ایسنا، بعد از ظهر روز دوشنبه ۲۵ مردادماه نشست هفتگی سخنگوی وزارت خارجه با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی برگزار شد.

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به آغاز ماه محرم،‌ این ماه را نماد و نشانه ایستادگی در برابر ظلم و ستم دانست.

وی همچنین یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه را گرامی داشت و گفت: فراموش نمی‌کنیم که رژیم صهیونیستی و آمریکا در این جنگ چه جنایت‌هایی را علیه ایران و مردم ایران انجام دادند، آنها در این جنگ به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله کردند، تعدادی از فرماندهان نظامی ایران و شهروندان به شهادت رساندند و متاسفانه جامعه جهانی و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از این آزمون سربلند بیرون نیامدند.

سخنگوی وزارت خارجه در ادامه با اشاره به توافق ایران و آمریکا برای خاتمه جنگ و امضای یاداشت تفاهم بین دوکشور در این زمینه طی روزهای آینده گفت: این تحول بسیار مهمی بود و این محصول ایستادگی و مقاومت اسطوره‌ای ایرانیان در برابر تجاوزات دو بازیگر شرور و مجهز به همه امکانات مادی بود. جا دارد همین جا از تمامی مردم و اقشار مختلف که در این ۱۱۰ روز پشتوانه مدافعان وطن در دو عرصه نظامی و دیپلماتیک بودند قدردانی کنم و به روح همه شهیدان این جنگ از جمله رهبر شهیدمان ادای احترام کنم و به آنها قول می‌دهیم که در ادامه مسیر در راستای دفاع از ایران و تامین منافع مردم ایران از هیچ کوششی فروگذار نباشیم.

وی در پاسخ به سوال ایسنا در مورد جزئیات امضای یادداشت تفاهم بین ایران و آمریکا در سوئیس و اینکه چه کسی از ایران در این مراسم حضور پیدا خواهد کرد؟ گفت: در مورد جزئیات این موضوع به زودی اطلاع رسانی می‌کنیم.

سخنگوی هیات مذاکره‌کننده ایران هم‌چنین در مورد نحوه امضا یادداشت تفاهم و جزییات آن نیز گفت که طی امروز و فردا تصمیم‌گیری در این رابطه قطعی خواهد شد و در مورد آن اطلاع‌رسانی می‌شود.

بقائی همچنین در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر اینکه برخی از خبرگزاری‌های غربی اعلام کرده‌اند که قبل از برگزاری نشست روز جمعه در ژنو و انجام مذاکرات بین ایران و آمریکا در این کشور، قرار است مذاکرات مقدماتی در دوحه قطر برگزار شود؟ گفت: این که قبل از نشست ژنو سفری به کشورهای منطقه انجام شود در دستور کار قرار دارد و به محض اینکه قطعی می‌شود آن هم اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: همان طور که گفتم برنامه داریم که به برخی از کشورهای منطقه و همسایه سفر داشته باشیم.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین