چرا برای بی بی سی فارسی، تاجگردون متفاوت از طبری است!؟

حسین رجایی، کارشناس بین الملل،   3990422025 ۳۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳۷ تکراری یا غیرقابل انتشار
چرا برای بی بی سی فارسی، تاجگردون متفاوت از طبری است!؟

 ظهر اولین شنبه پس از رد اعتبارنامه آقای تاجگردون است. کانال تلگرامی بی بی سی فارسی را که چک می کنم، یک چیز عجیب به نظر می رسد. انگار "تاجگردون" سوژه خبری جذابی برای بی بی سی فارسی نیست! کلیدواژه تاجگردون را درون کانال جستجو می کنم: 18 نتیجه که فقط 13 تای آن مرتبط با مسئله اعتبارنامه وی است. یعنی 11 خبر چندخطی ساده و دو قطعه کلیپ گزارش خبری و دیگر هیچ!

حالا کلیدواژه "طبری" را جستجو میکنم. به نظرم برای مقایسه با موضوع تاجگردون، بهترین گزینه باشد. جستجوی این کلیدواژه 61 نتیجه را به دنبال دارد که بیش از نیمی از آن ها، شامل مقالات تحلیلی و گفتگوهای خبری و دیگر انواع تحلیل ها و تفسیرها حول دادگاه طبری است. جملگی مملو از سوگیری و غرض ورزی، با القای مواردی چون نمایشی توصیف کردن دادگاه، برملا کردن پشت پرده های ادعایی در مورد آن، تقلیل برگزاری دادگاه به جنگ قدرت، بزرگنمایی فساد در قوه قضاییه و ...

 جستجو در صفحه اینترنتی بی بی سی فارسی نیز، همین تبعیض فاحش بین این دو سوژه را نشان می دهد. مروری بر دیگر رسانه های فارسی زبان خارج از کشور از جمله رادیو فردا، صدای آمریکا، یورونیوز، دویچه وله و العربیه نیز کم و بیش این مسئله را تأیید می کند که برای آن ها سوژه تاجگردون متفاوت از طبری است. در نتیجه اکنون این سوال در ذهنم پر رنگتر می شود: چرا برای رسانه های فارسی زبان، تاجگردون با طبری تفاوت دارد!؟

 طبری سوژه جنجالی تر و بحث برانگیزتری در داخل ایران نبوده است . چه اینکه بحث های در مورد طبری محدود به برگزاری دادگاه وی و حواشی آن بوده است ولی اعتبارنامه تاجگردون به موضوع چالشی بین موافقان و مخالفان تأیید آن تبدیل شده و در یکماه گذشته، روزی نبوده است که نمایندگان مجلس در خصوص آن سخنی نگویند. 

اگر بگویید طبری مسئولیت های مهم تری را اشغال کرده بوده و اثرگذاری بیشتری بر امور کشور داشته است، این هم به نظر عکس آن صادق است. چه اینکه اگر اتهامات طبری، تنها چالشی برای تحقق عدالت بوده، اتهامات تاجگردون علاوه بر آن، مستقیما با اقتصاد و معیشت مردم سر و کار داشته است. وی علاوه بر 4 سالی که در دولت خاتمی، معاونت های مختلف سازمان برنامه و بودجه کشور را برعهده داشته، دو دوره نماینده مجلس بوده و چند سال بر کمیسیون های راهبردی برنامه و بودجه و تلفیق مجلس ریاست کرده است. به این ترتیب، وی مدتها بر سرنوشت یکی از ارکان مهم اقتصادی کشور یعنی بودجه، اثرگذاری فراوانی داشته است. علاوه بر آن، شبکه ای که ادعا می شود در سازمان ها و ادارات و شرکت های خصوصی مختلف با وی مرتبط است، بسیار بزرگتر و تأثیرگذارتر از رفقای دست و دلبازطبری به نظر می رسد! 

سرآخر اگر بگویید سوژه طبری، ظرفیت بیشتری برای تخریب جمهوری اسلامی داشته است. این هم کاملا برعکس به نظر می رسد. اگر طبری تنها می تواند مستمسکی برای حمله به قوه قضاییه باشد، سوژه تاجگردون هم می تواند قوای مجریه و مقننه را به دلیل اشتغال طولانی مدت وی در آن ها و هم نهادهای نظارتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی را به دلیل تایید وی، مورد هجمه قرار دهد. پس چه شده است که بی بی سی فارسی و بسیاری دیگر از رسانه های ضدانقلاب ترجیح داده اند برخلاف غوغایشان در خصوص طبری، در مورد تاجگردون سکوت اختیار کنند!؟

ممکن است عده ای هم بگویند سکوت بی بی سی و امثالهم به دلیل عدم انعکاس دستاورد مبارزه با فساد در قوه مقننه است. این ادعا نیز باطل به نظر می رسد. مگر این رسانه ها، مواردی چون دادگاه طبری را به عنوان دستاورد نظام تلقی کرده و در برابر آن سکوت کرده اند!؟ ضمناً چطور است که صدای این رسانه ها، موقع تاییدهای پی در پی و سؤال برانگیز تاجگردون در شورای نگهبان، شعبه 12 و کمیسیون تحقیق در نیامد!؟ درحالیکه هر یک از این تأییدها می توانست بهترین دستاویز برای رسانه های فارسی زبان خارج از کشور باشد تا به نهادهای امنیتی، شورای نگهبان و نمایندگان مجلس به دلیل تایید فردی که اتهامات فساد گوناگون در مورد وی مطرح است، حمله کنند اما براستی چرا اینقدر متانت به خرج دادند!؟ چرا وقتی حتی بخشی از اصولگرایان به نهادهای نظارتی یاد شده می تاختند، این رسانه ها ترجیح دادند از این فضای آماده و مهیا برای موج سواری استفاده نکنند!؟

به نظر می رسد در اینجا باید به تفاوت های ماهوی موضوع تاجگردون با طبری رجوع کنیم. طبری به نظر یک مهره سوخته است. اتهاماتش محرز به نظر می رسد و اکنون بین دادگاه و زندان در حال تردد است. در داخل جمهوری اسلامی، بر سر اتهامات وی اجماع و اتفاق وجود دارد و کسی نیست که از بی گناهی اش سخن بگوید. بنابراین امیدی نیست که طبری بتواند به نقش مخربش در رکن قضایی جمهوری اسلامی ادامه دهد.

برخلاف وی، در خصوص تاجگردون نه تنها اجماعی وجود ندارد، بلکه تا پیش از رد اعتبارنامه اش، امکان حضور وی در مجلس و تداوم اثرگذاری اش فراهم بود. رد لب مرزی اعتبارنامه وی، آن هم تنها با 26 رای اختلاف، نمایانگر میزان چالش و ابهامی است که در خصوص این نماینده پیشین گچساران وجود دارد. در صورت صحت ادعاها در مورد وی، حتی اکنون هم نمی توان منکر قدرت و نفوذ وی در قوای مقننه و مجریه جمهوری اسلامی شد. بنابراین به نظر می رسد، رسانه های بیگانه به خوبی تفاوت مهره های سوخته با مهره هایی که هنوز می توانند به نقش پشت پرده و مخرب خود در جمهوری اسلامی ادامه دهند را درک می کنند و تا حد ممکن سعی می کنند آن ها را نسوزانند. واژه "مهره" در اینجا به معنی متهم کردن این افراد به نفوذی بودن نیست. نفوذی یا قدرت طلب فرقی نمی کند، این ها مهره هایی هستند که خواسته یا ناخواسته در زمین دشمن بازی می کنند و بدین سان در بلند مدت پایه های اقتدار و مشروعیت جمهوری اسلامی را به نفع دشمنانش سست می نمایند. در خصوص امثال تاجگردون نیز به نظر می رسد رسانه های بیگانه با همین منطق هزینه-فایده، هزینه از دست دادن چنین مهره هایی را بیشتر از فایده بهره بردن از پروپاگاندای رسانه ای حول اتهامات آن ها ارزیابی کرده و به همین جهت سروصدای کمتری پیرامون آن ها به راه می اندازند.  

از رسانه های بیگانه که بگذریم، بررسی رسانه های داخل کشور نیز، ناگفته های فراوانی با خود دارد. از بخش قابل توجهی از اصلاح طلبانی که سعی کردند از یار دیرین خود حمایت کنند تا بخشی از اصولگرایانی که به بهانه تکریم نهادهای نظارتی، چشم بر اتهامات تاجگردون بستند. داستان تاجگردون نشان داد که دوقطبی سنتی اصولگرا-اصلاح طلب در سپهر سیاسی جمهوری اسلامی جای خود را به دوگانه دیگری که می توان آن را محافظه کار-عدالت طلب نامید واگذار می کند. "محافظه کار" به معنای مجموعه اصلاح طلب ها و اصولگرایانی که در جای خود راحت هستند و تمایلی برای تغییر و تحول وضع موجود از خود نشان نمی دهند و "عدالت طلب" به معنای مجموعه نیروهای تحول خواهی که از تداوم روند کنونی احساس خطر کرده و برای حفظ جمهوری اسلامی پالایش مفسدان و رانت جویان و باندبازان را از درون ساختارهای حکومت بسیار ضروری برمی شمارند. این پالایش البته بخشی از برنامه بلند مدت "شفافیت و مبارزه با فساد" است که نیروهای تحول خواه در راستای تداوم پیشرفت جمهوری اسلامی و تحقق اهداف عالیه اش، پیگری جدی آن را در دستورکار خود قرار داده اند. 

 

 

   

 

 

 

  

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۵۱۹۹۶۳۰۰:۵۱:۳۲ ۱۳۹۹/۴/۲۳
در سیستم و شبکه بانکی کشور هم طبری ها و تاجگردون های زیادی وجود داشته و دارند که تعدادی از انها بازنشسته شده و تعدادی هنوز فعال هستند بانک مرکزی و بانکهای تحت پوشش از زمان دولت فبل تا حالا باید مورد تفحص واقع شوند تا مفسدین زیادی مشخص گردند
ناشناس۱۵۲۰۱۷۴۰۹:۲۹:۵۱ ۱۳۹۹/۴/۲۳
طبری باید اعدام شود
ناشناس۱۵۲۰۳۰۹۱۱:۰۷:۴۲ ۱۳۹۹/۴/۲۳
هردوتا محصول تقاطع قدرت و سیاست هستند بدترین حالت قبلا یکی از آنها را داشتیم یا پول یا قدرت سیاست
حسین رجایی (نویسنده)۱۵۲۰۴۰۶۱۲:۱۹:۴۰ ۱۳۹۹/۴/۲۳
با سلام و احترام خدمت همه عزیزانی که دیدگاه هایشان را با ما به اشتراک میگذارند. شک اولیه ما به این دلیل بود که رسانه هایی که همیشه منتقد نهادهای نظارتی جمهوری اسلامی بودند، در برابر تایید یک متهم به فساد سکوت اختیار کردند. اکنون میبینیم مثبت و منفی های پای کامنت های سایت الف نیز، علیرغم رویه های همیشه انتقادی شان، اینبار حامی تایید اعتبارنامه یک متهم به فساد شده اند!!!!؟ شک مان بیشتر شد ...
ناشناس۱۵۱۹۹۷۹۰۱:۱۱:۱۲ ۱۳۹۹/۴/۲۳
جناب رجایی! همسطح پنداشتن طبری و تاجگردون و القای آن به خواننده چه هدفی را دنبال میکند؟! در حالیکه اولی دستبند بدست راهی دادگاه است به اتهام رشوه خواری و فساد مالی محاکمه میشود ولی دومی حتی متهم هم نیست.
ناشناس۱۵۲۰۲۲۱۱۰:۰۲:۴۴ ۱۳۹۹/۴/۲۳
دقیقا مشکل همینجا است که فساد تاجگردون از آن دسته از فسادهایی است که به سختی قابل رهگیری و اصلاح است و بسیار هم تاثیرگذارتر و مخرب‌تر و به نوعی سیستمی‌تر از فساد طبری است. اگر این نوع مفاسد پیگیری و محاکمه شود امید به اصلاح ساختار ایجاد میگردد
ناشناس۱۵۲۰۲۴۳۱۰:۱۶:۳۴ ۱۳۹۹/۴/۲۳
مدرک دکتری جعلی و رانت و فساد تاجگردون محرز شده است.
مه۱۵۲۰۴۲۵۱۲:۳۴:۱۶ ۱۳۹۹/۴/۲۳
فعلا که فرصت دادگاهی نشده که پرونده ها رو بشوند
فرهنگی بازنشسته۱۵۲۰۰۰۷۰۲:۱۱:۵۹ ۱۳۹۹/۴/۲۳
تاجگردون 3 دور پیاپی و با بالاترین درصد آرا در کشور انتخاب شد. این نشان از چیست؟ در شعبه 12 و کمیسیون تحقیق تایید صلاحیت شد. این نشانه چیست؟ چرا نمیخواهید فقط ذره ای برای خدا فکر کنید.... تاجگردون در مناطق محروم جنوب محبوب ترین هست... ذره ای به قیامت هم فکر کنید... الکی نیروهای نظام رو نسوزونیم...
ناشناس۱۵۲۰۲۲۳۱۰:۰۵:۱۵ ۱۳۹۹/۴/۲۳
احمدی‌نژاد و روحانی هم در مجموع چهار دوره با رای بسیار بالا انتخاب شدند اما همان انتخاب‌کننده‌ها از آنها ناراحت هستند متاسفانه ما مردم هنوز در انتخاب‌ها رفتار عقلانی پیدا نکرده‌ایم و دچار هیجانات احساسی می‌شویم، نامزدهای انتخابات نیز از همین ضعف ما برای تبلیغ‌های خاص و فریب و رای گرفتن استفاده می‌کنند
ناشناس۱۵۲۰۲۷۷۱۰:۴۶:۳۰ ۱۳۹۹/۴/۲۳
ماشاالله بجز کمیسیون برنامه بودجه در فضای مجازی ایشون بسیار فعال هستن که همچین نفرات سینه سوخته ای دارد
ناشناس۱۵۲۰۲۹۵۱۰:۵۸:۰۳ ۱۳۹۹/۴/۲۳
کمیسیون تحقیق در جلساتی با شورای نگهبان، وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه مستندات را دیدند و ریز به ریز آنها را بررسی و رای گیری کردند. نهایتا از ۱۲ نفر ۹ نفر رای مثبت دو نفر رای منفی و یک نفر رای ممتنع دادند. منتظر پاسخ قانع کننده به این موضوع توسط مجلس هست ملت.
ناشناس۱۵۲۰۰۴۶۰۶:۳۲:۲۵ ۱۳۹۹/۴/۲۳
دو‌قطبی‌ محافظه کار-تحول طلب
ناشناس۱۵۲۰۰۵۰۰۶:۴۲:۱۳ ۱۳۹۹/۴/۲۳
وجودهردوی اینابه کشورماضربه سنگینی زده. این همه پول ودارایی رامیخواستند چه کنند مگه چقدرجابرای زندگی وچقدرمعده واسه خوردن داشتند .اونوقت دولت معشیتی من بیوه وبی سرپرست رو که هیچ منبع درامدیرندارم روفقط بدست پسرانم دوخته ام روبرید ونداد .اقای طبری ببین بین زندگی من وشما چقدر فرق هست .انوقت دم ازعدلت خیلی هامیزنند کو عدالت ؟
ناشناس۱۵۲۰۰۵۲۰۶:۴۷:۵۹ ۱۳۹۹/۴/۲۳
جالب بود ممنون
ناشناس۱۵۲۰۰۹۳۰۸:۰۰:۵۷ ۱۳۹۹/۴/۲۳
دیگه این بی بی سی رو بیخیال شید لطفا این یکی از خودمون و اینوری آبی هست به این یکی تهمت نزنید
ناشناس۱۵۲۰۲۰۶۰۹:۵۱:۳۳ ۱۳۹۹/۴/۲۳
هر وقت جرایم تاجگردون در دادگاه بررسی شد و حکم صادر شد میتوان امید داشت که کاری انجام شده اخراج او از مجلس در حالیکه از فیلترهای متعددی مثل شورای نگهبان و... عبور کرده فقط جو بی اعتمادی به مجلس را بیشتر میکند. تاجگردون حتما باید محاکمه شود
ناشناس۱۵۲۰۰۹۴۰۸:۰۱:۲۵ ۱۳۹۹/۴/۲۳
شما بفرمایید در چه دادگاهی تاجگردون محاکمه شده؟ اگر متهم هست چرا تأیید صلاحیت شده؟ اگر متهم نیست چرا اعتبار نامه‌اش رد شد؟
ناشناس۱۵۲۰۲۲۵۱۰:۰۷:۱۷ ۱۳۹۹/۴/۲۳
شما ۳۰ثانیه وقت بگذار لااقل یک نگاه کلی به متن داشته باش بعد نظر بده شاید همان که در متن هست را داری تکرار میکنی
ناشناس۱۵۲۰۰۹۶۰۸:۰۶:۰۳ ۱۳۹۹/۴/۲۳
شما تاجگردون رو با طبری یکی میدونی؟ توی کدوم دادگاه فساد تاجگردون تایید شده؟
ناشناس۳۱۵۲۰۴۵۹۱۲:۵۶:۰۳ ۱۳۹۹/۴/۲۳
اگه محاکمه بشه بعدمیفهمی دست کمی ازطبری نداره
ناشناس۱۵۲۰۱۰۳۰۸:۱۷:۵۵ ۱۳۹۹/۴/۲۳
مقایسه مع الفارغ بود این کجا و ان کجا
علیرضا۱۵۲۰۱۱۰۰۸:۲۵:۱۵ ۱۳۹۹/۴/۲۳
تحلیل جالبی نبود چون بین طبری و تاجگردون یک فرق اساسی است که به نظر می‌رسه عامدانه به اون اشاره نشده و اون فرق اینه که طبری با لباس زندان در دادگاه جلو قاضی ایستاده و تاجگردون به قول شما هنوز هم داره به کار خودش ادامه میده در حالی که همه اسناد و مدارک در دست قوه قضاییه است چرا؟ بی‌بی‌سی موضوعی نبود که ارزش تحلیل داشته باشه قضیه اساسی این مسئله است.
سارا۱۵۲۰۱۱۸۰۸:۳۲:۰۴ ۱۳۹۹/۴/۲۳
چرا برای قوه ‌قضائیه، تاجگردون متفاوت از طبری است!؟
ناشناس۱۵۲۰۱۲۱۰۸:۳۷:۵۵ ۱۳۹۹/۴/۲۳
آقا شما چکار به بی بی سی فارسی دارید؟ کارتونو بکنید. روز و شبتون شده بی بی سی فارسی. والله اینقدر که شما به بی بی سی فارسی اهمیت می دین مردم براشون اینقد مهم نیست این کانال. ول کنید دیگه
محمد۱۵۲۰۱۲۵۰۸:۴۲:۱۲ ۱۳۹۹/۴/۲۳
خیلی ساده ست در داخل افشا کنندگان فساد تاجگردون به اندازه کافی رسانه در اختیار داشتند و نظام اجازه پرداختن به آن را صادر کرده بود و خوراک خبری به اندازه کافی وجود داشت در حالی که در پرونده طبری خبرنگاران داخلی دست به عصا تر بودند و خب بی بی سی فارسی هم به اندازه کافی زرنگ است که تحلیل عرضه کند که برای آن تقاضا وجود دارد
ناشناس۱۵۲۰۱۳۶۰۸:۵۴:۲۶ ۱۳۹۹/۴/۲۳
انشالله با ورود دستگاه قضا به پرونده تاجگردون حقایق زیادی برملا خواهد شد.
ناشناس۱۵۲۰۱۵۷۰۹:۲۱:۰۴ ۱۳۹۹/۴/۲۳
چرا برای شما، تاجگردون متفاوت از طبری است!؟
کدخدا۱۵۲۰۱۹۰۰۹:۳۶:۳۹ ۱۳۹۹/۴/۲۳
هیچوقت تاجگردو ن باطبری قابل مقایسه نیست تاجگردون قربانی شد و مظلوم است در حالیکه طبری دزد و غارتگر بیت المال است باید به حال تحلیل گری که این دو را با هم مقایسه می کتند تاسف خورد!!!!!!!!
ناشناس۱۵۲۰۲۴۸۱۰:۱۷:۴۱ ۱۳۹۹/۴/۲۳
نماینده مفسد باید از مجلس اخراج می شد.
علی کریمی۱۵۲۰۲۴۵۱۰:۱۶:۵۴ ۱۳۹۹/۴/۲۳
جناب آقای حسین رجایی اگر برای اتهامات آقای تاجگردون مدارک، شواهد و مستندات کافی وجود داشت که قوه قضاییه بتواند آقای تاجگردون را مثل طبری به میز محاکمه بکشد آن موقع می توان آقای تاجگردون را با طبری در یک کفه قرار داد.
ناشناس۱۵۲۰۲۷۹۱۰:۴۶:۵۷ ۱۳۹۹/۴/۲۳
اگر بدون نیت این متن را نوشیتید و واقعا به این فهم رسیدید باید برای شما تأسف خورد و دعا کرد که خدا کمکتان کند، اما اگر عامدانه است که انشالله خدا خودش شما را جزا دهد. آخر برادر من، پرونده فساد طبری با این حجم، در سطح بالای قوه قضاییه را کنار رد اعتبار نامه یک نماینده می گذارید از نظر ارزش خبری؟
علی 671۱۵۲۰۲۸۹۱۰:۵۳:۳۷ ۱۳۹۹/۴/۲۳
برادر آسیاب به نوبت .صبر کنید نوبت تاجگردون هم می شود .این دستگاه قضا با مدیریت آقای رئیسی به آسانی از این پرونده ها نمی گذرد .بزودی انشا الله خبر دستگیری و محاکمه ی ایشان در بیت المال علنی و اجرا خواهد شد .تا دست به عصا ها بیشتر رسوا شوند .هر کاری مقدمه ای دارد که مقدمه دکتر تاجگردون هم شروع شده و به زودی آفتاب از پشت ابر بیرون می آید نگران نباشید . چو بد کرده ای چشم نیکو مدا = سرانجام بد را بد آید بکار
ناشناس۱۵۲۰۳۷۳۱۱:۵۳:۴۵ ۱۳۹۹/۴/۲۳
هیچوقت تاج را با طبر مقایسه نکنید
ناشناس۱۵۲۰۴۶۴۱۲:۵۹:۵۱ ۱۳۹۹/۴/۲۳
تاجگردون طبری دومه دست کمی نداره
ناشناس۱۵۲۰۴۹۵۱۳:۲۸:۵۶ ۱۳۹۹/۴/۲۳
آقای رجایی عزیز ، تعداد موافقین عدم تایید اعتبارنامه 128 نفر بود و تنها 2نفر بیشتر از حدنصاب قانونی . البته شما ممتنع را هم جزو موافقین آن مجسوب کرده اید واز آن گذشته، چرا باید این دو در یک کفه قرار بگیرند؟ ایشان با ناعدالتی و نوعی انتقام گیری جناحی و فرافکنی افرادی که باحداقل آراء مردمی در کسوت نمایندگی نشسته اند، رد اعتبارنامه شده و هیچگونه سنخیتی با فردی چون طبری ندارد . ضمناً افرادی که باحداقل مجازات روبرو بوده و عملاً با عملکردشان در جهت تخریب منافع و وجهه خارجی ایران عمل نمودند باید طبری در یک کفه قرار گیرند . خداوند به شما دلی فاقد حب و بغض عنایت نماید .
علی۱۵۲۰۵۳۶۱۳:۵۰:۴۵ ۱۳۹۹/۴/۲۳
در این میان آوردن اسم بی بی سی چه نقشی در عنوان خبر داره شما با این عنوان می خواهید چهره بی بی سی رو نشون بدید این راهش نیست نیاز هست حرفه ای تر عمل کنید این موارد نتیجه عکس داره
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های دیروز

  1. ابلاغ قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تا دو هفته دیگر

  2. رئیس‌جمهور بعدی چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  3. «بیژن زنگنه» با این کارنامه رویش می‌شود نسخه هم بپیچد؟!

  4. بی‌تفاوتی به فقدان رئیس‌جمهور و تلقی فانتزی از امر ملّی

  5. واکنش وزارت خارجه به شایعه سپردن پرونده هسته‌ای به شمخانی/ پاسخ لاریجانی به احتمال نامزدی در انتخابات/ جبهه پایداری از فتاح حمایت می‌کند؟

  6. وقتی مربی مطرح فوتبال جهان نماینده رژیم صهیونیستی را تحویل نمی گیرد !

  7. رهبر انقلاب: مجلس باید آرامش‌بخش و دعوت‌کننده به همدلی در محیط عمومی کشور باشد

  8. پاسخ لاریجانی به احتمال کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری

  9. صادق زیباکلام و مدیرمسئول روزنامه جهان‌صنعت مجرم شناخته شدند/ تبعات ادعایی واهی درباره ماجرای کشته‌شدن «کیان پیرفلک»

  10. رمزگشایی از یک پیروزی جدید در سیاست خارجی ایران

  11. اظهارات «آذری‌جهرمی» درباره ورود خود به عرصه انتخابات ریاست‌جمهوری

  12. فرزین: نقدینگی در فروردین ماه به ۲۴.۱درصد کاهش یافت

  13. بادامچیان: اگر لاریجانی ثبت نام کند با او مذاکره خواهیم کرد

  14. چرا سرمایه از ترکیه می گریزد؟!

  15. درخواست زلنسکی از رهبران آمریکا و چین

  16. تکلیف «محسن رضایی» برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری مشخص شد/ «بذرپاش» و «سعید محمد» می‌آیند؟

  17. «صادق محصولی» کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری‌ می‌شود

پربحث‌های هفته

  1. بی‌بی‌سی: پهپاد ترکیه در شناسایی محل سقوط بالگرد رئیس‌جمهور ایران اشتباه کرد

  2. ابلاغ قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تا دو هفته دیگر

  3. شهادت رئیسی و خودفرهیخته پنداری برخی از ما !

  4. پاسخی که شهید رئیسی به امانوئل مکرون داد

  5. رئیس‌جمهور بعدی چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  6. ۶ نکته کلیدی درباره سقوط بالگرد رئیس جمهور/ یک کارشناس خبره صنعت هوایی توضیح می‌دهد

  7. برای مقاصد خود، از شهادت رئیس‌جمهوری هم نمی‌گذرند!

  8. گمانه‌زنی‌ها درباره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری/ انتقاد رسانه اصولگرا از سوءاستفاده انتخاباتی از شهادت رئیسی

  9. انتخاباتی حساس، حیاتی و سرنوشت‌ساز

  10. چرخش راهبردی یک کشور عربی در مقابل ایران

  11. بازخوانی یک جنجال قابل‌تامل در ماجرای یافتن بالگرد رئیس جمهور

  12. سعید جلیلی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری می‌شود

  13. نظرات برگزیده مخاطبان الف: شورای نگهبان درباره ردصلاحیت‌ها باید پاسخگو باشد/ قدرت نظامی بالا باعث نتیجه‌دادن مذاکرات می‌شود

  14. اطلاعیه ستاد کل درباره حضور ناموفق پهپاد ترکیه در ایران 

  15. لطفاً شوق خدمت نداشته باشید!

  16. او این چنین جاودانه شد

  17. لنگرگاه جمهوری اسلامی در بحران‌ها کجا است؟!

  18. «بیژن زنگنه» با این کارنامه رویش می‌شود نسخه هم بپیچد؟!

  19. بی‌تفاوتی به فقدان رئیس‌جمهور و تلقی فانتزی از امر ملّی

  20. سانحه بالگرد شهید رئیسی و احتمالات/ «موج کوهستان» یعنی چه؟

  21. جنایتکاری که حتی ظاهرسازی هم نمی کند!

  22. خاری در چشم دشمنان

  23. تشکیل جلسه شورای عالی امنیت ملی با حضور تمام اعضا

  24. صدای پرقدرت صداقت 

  25. مختصات پهپاد ترکیه ای درست نبود | محل سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور توسط چه کسانی شناسایی شد؟

پربحث‌های هفته

  1. رئیس‌جمهور بعدی چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  2. برای مقاصد خود، از شهادت رئیس‌جمهوری هم نمی‌گذرند!

  3. گمانه‌زنی‌ها درباره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری/ انتقاد رسانه اصولگرا از سوءاستفاده انتخاباتی از شهادت رئیسی

  4. انتخاباتی حساس، حیاتی و سرنوشت‌ساز

  5. بازخوانی یک جنجال قابل‌تامل در ماجرای یافتن بالگرد رئیس جمهور

  6. سعید جلیلی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری می‌شود

  7. نظرات برگزیده مخاطبان الف: شورای نگهبان درباره ردصلاحیت‌ها باید پاسخگو باشد/ قدرت نظامی بالا باعث نتیجه‌دادن مذاکرات می‌شود

  8. اطلاعیه ستاد کل درباره حضور ناموفق پهپاد ترکیه در ایران 

  9. لطفاً شوق خدمت نداشته باشید!

  10. او این چنین جاودانه شد

  11. لنگرگاه جمهوری اسلامی در بحران‌ها کجا است؟!

  12. بی‌تفاوتی به فقدان رئیس‌جمهور و تلقی فانتزی از امر ملّی

  13. سانحه بالگرد شهید رئیسی و احتمالات/ «موج کوهستان» یعنی چه؟

  14. خاری در چشم دشمنان

  15. تشکیل جلسه شورای عالی امنیت ملی با حضور تمام اعضا

  16. صدای پرقدرت صداقت 

  17. "محسن هاشمی" کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری می‌شود

  18. تردید علی لاریجانی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری 

  19. آنچه دشمن درباره "شهیدِ جمهور" نمی فهمد

  20. انتخاب هیئت رئیسه مجلس خبرگان/ انتقاد ربیعی از بی‌اخلاقی‌ها در فضای مجازی درباره شهادت رئیسی

  21. بازگشت دوباره سعید جلیلی به میدان انتخابات/ روایت باهنر از پوست‌اندازی گروه‌های سیاسی

  22. پاسخ طحان نظیف به شائبه‌ پایان ریاست مجلس قالیباف/ واکنش سردار کوثری به ادعای وضعیت مبهم محافظ رئیس جمهور

  23. رئیس دفتر رئیس جمهور:در این ۴۵ روز، کار ۴۵۰ روز را انجام می‌دهیم

  24. قالیباف مجدد بر کرسی ریاست مجلس نشست

  25. واکنش وزارت خارجه به شایعه سپردن پرونده هسته‌ای به شمخانی/ پاسخ لاریجانی به احتمال نامزدی در انتخابات/ جبهه پایداری از فتاح حمایت می‌کند؟

آخرین عناوین