معاون سازمان انرژی اتمی ایران درگذشت/سوابق مرحوم احمدیان

گروه سیاسی الف،   3980727021 ۱۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

دکتر محمد احمدیان معاون سازمان انرژی اتمی ایران و مدیر عامل شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی درگذشت.

معاون سازمان انرژی اتمی ایران درگذشت/سوابق مرحوم احمدیان

 به گزارش جمعه شب پایگاه اطلاع رسانی سازمان انرژی اتمی ایران، علی اکبر صالحی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در پیامی درگذشت محمد احمدیان، معاون این سازمان و مدیر عامل شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی را تسلیت گفت.

 صالحی در این پیام، از یار درگذشته خود به عنوان «یکی از شخصیت‌های مبرّز و مدیران عالی‌رتبه صنعت هسته‌ای کشور» نام برد که «طی سالیان متمادی، پیشبرد اهداف بلند سازمان انرژی اتمی بویژه در حوزه نیروگاهی را وجهه همت خویش قرار داد.»

برخی منابع، درگذشت احمدیان را عارضه قلبی بعد از ناموفق بودن روند درمان‌ عمل جراحی قلب باز و محل درگذشت او را بیمارستان قلب جماران عنوان کرده اند.

احمدیان که بود؟

احمدیان از اواخر سال ۸۸ تا امروز (جمعه ۲۶ مهرماه) به عنوان رئیس شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی و نیز پیمانکار ایرانی نیروگاه اتمی بوشهر مشغول به کار بود.

محمد احمدیان متولد سال ۱۳۳۵ معاون سازمان انرژی اتمی ایران و رئیس شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی بود که سابقه معاونت امور برق وزارت نیرو در دولت سید محمد خاتمی و محمود احمدی نژاد را نیز داشت.

وی پس از اخذ دیپلم در رشته ریاضی در سال ۱۳۶۲ در رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف فارغ التحصیل شد. سپس کارشناسی ارشد (۱۳۶۶) و دکتری (۱۳۷۰) را در همین رشته در دانشگاه یومیست انگلستان با موفقیت پشت سر گذراند.

وی در سال ۱۳۶۹ رسما با مرتبه استادیار در دانشگاه صنعت آب و برق، وزارت نیرو فعالیت خود را آغاز کرد و مناصبی همچون معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی (۸۷-۸۵)، معاون وزیر نیرو و رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی توانیر (۸۵-۸۰) معاون وزیر نیرو در امور برنامه ریزی و نظارت (۸۰-۷۷) معاون وزیر نیرو در امور آموزش و نیروی انسانی (۷۷-۷۶) و رییس دانشکده صنعت آب و برق (۷۶-۷۰) را در کارنامه کاری خود دارد.

دکتر احمدیان همچنین با عضویت در شوراها، کمیته‌ها، مجامع، هیات‌های امنا و هیات مدیره‌های مختلف فعالیت‌های تخصصی زیادی را به انجام رسانده است.

احمدیان علاوه بر نشر مقالاتی در مجلات معتبر داخلی ۵ مقاله نیز در نشریات خارجی منتشر نموده و یک طرح تحقیقاتی با عنوان طراحی و ساخت آزمایشگاه کامپیوتری بررسی و بهره برداری از سیستم‌های قدرت را به پایان رسانده است.

محمد احمدیان، رییس شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی و معاون نیروگاهی سازمان انرژی اتمی ایران آذر سال ۱۳۸۹ از سوی علی‌اکبر صالحی به عنوان قائم مقام این سازمان منصوب شد. او پیش از  سال ۸۹ مدیرعامل شرکت سورنا (شرکت ساخت و راه‌اندازی نیروگاه‌های اتمی) بود که جانشین احمد فیاض‌بخش رئیس وقت شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی شد. او از اواخر سال ۱۳۸۸ به عنوان رئیس شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی فعالیت خود را آغاز کرد.

شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی پیمانکار ایرانی قرارداد ساخت و تکمیل نیروگاه اتمی بوشهر است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۱۳۶۳۱۴۱۱:۴۰:۲۶ ۱۳۹۸/۷/۲۷
هر نفسی طعم مرگ را خواهد چشید . محتاج ، غنی ، رئیس ، مرئوس
ناشناس۱۱۳۶۳۱۷۱۱:۴۴:۵۴ ۱۳۹۸/۷/۲۷
روحش شاد
ناشناس۱۱۳۶۳۹۱۱۳:۲۷:۱۷ ۱۳۹۸/۷/۲۷
واقعا حیف شد جاش همیشه خالیه هر جا بوده با سلامت نفس و موثر کار کرده بود بخصوص عملکرد ایشان در صنعت برق و شرکت توانیر واقعا ستودنی است خدا رحمتش کنه
جعفر۱۱۳۶۴۱۲۱۳:۵۰:۲۸ ۱۳۹۸/۷/۲۷
روحش شاد و خدا بیامرزد ایشان را که آدم باهوش و متعهدی بود . من ۶ واحد با ایشان درس داشتم واقعا باسواد و کار بلد بود
ناشناس۱۱۳۶۴۱۵۱۳:۵۲:۱۵ ۱۳۹۸/۷/۲۷
خیلی مشکوک
ناشناس۱۱۳۶۴۳۰۱۴:۱۷:۱۴ ۱۳۹۸/۷/۲۷
خدا رحمتش كنه، همكار خوبي براي ما در دانشكده مهندسي برق شهيد بهشتي بود. واقعا انسان بود.
ناشناس۱۱۳۶۴۳۱۱۴:۲۲:۱۴ ۱۳۹۸/۷/۲۷
جای ایشان واقعا در صنعت برق این روزهای اسف بار توانیر خالیه
ناشناس۱۱۳۶۴۵۷۱۵:۱۳:۲۰ ۱۳۹۸/۷/۲۷
بعد از عمل جراحی باز درگذشت آنهم در بیمارستان جماران متعلق به افراد سفارشی
ناشناس۱۱۳۶۴۸۰۱۶:۰۱:۴۶ ۱۳۹۸/۷/۲۷
خدا رحمتش کنه ادم خوبی بود
فرهاد۱۱۳۶۵۱۶۱۷:۱۹:۳۸ ۱۳۹۸/۷/۲۷
دانشگاه یومیست؟!! میشه لاتین اسم این دانشگاه را بنویسید ببینیم کجاست؟
محمد۱۱۳۶۵۲۹۱۸:۰۲:۳۹ ۱۳۹۸/۷/۲۷
روحش شاد باامام حسین محشور بشه انشاالله.
ناشناس۱۱۳۶۵۶۷۱۹:۲۵:۱۳ ۱۳۹۸/۷/۲۷
مرگ مشکوکه ، به چه علتی در گذشت؟؟؟
ناشناس۱۱۳۶۶۰۳۲۰:۳۷:۱۵ ۱۳۹۸/۷/۲۷
خداوند به بازمانده هاش صبر بده .
Amir۱۱۳۶۶۱۶۲۱:۱۷:۰۹ ۱۳۹۸/۷/۲۷
من به عنوان یک دانشجوی شهید بهشتی که با ایشون مراوده داشته میگم واقعا متواضع ترین استادی هستند که تو کل این دوران تحصیلم دیدم واقعا انسانی خیر و شریف بودند
yektanetتریبون

آخرین عناوین