نرخ باسوادی ایران به ۱.۵ برابر متوسط جهانی رسید

  4021116084 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی دولت با تأکید بر روایت پیشرفت‌های پس از انقلاب اسلامی، گفت: نرخ باسوادی در ایران، نصف میانگین جهانی بوده است، در حالی‌که هم‌اکنون به ۱.۵ برابر نرخ متوسط جهانی رسیده‌ایم.

نرخ باسوادی ایران به ۱.۵ برابر متوسط جهانی رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، علی بهادری جهرمی، امروز دوشنبه با حضور در آیین اهدای نخستین جایزه ملی روایت پیشرفت در سالن اجلاس سران، اظهار داشت: در نشست با جمعی از نخبگان، درباره میزان پیشرفت ایران پس از انقلاب اسلامی از جوانان نخبه پرسیدم که آیا واقعاً عقب‌افتادیم؟ پس از اعلام چند آمار، چهره آنان تغییر کرد.

سخنگوی دولت با بیان اینکه برای آن جوانان نخبه، از بالا بودن نرخ باسوادی در کشورمان نسبت به میانگین جهانی گفتم، تصریح کرد: نرخ باسوادی در ایران، نصف میانگین جهانی بوده است، در حالی‌که هم‌اکنون به ۱.۵ برابر نرخ متوسط جهانی رسیده‌ایم.

بهادری جهرمی گفت: این جوانان نیز وقتی جست وجو کردند، دیدند که در مقایسه با آمریکا هم نرخ باسوادی در کشور ما بالاتر است؛ جمهوری اسلامی ایران، پر از پیروزی‌هایی بوده که با همت ملت به دست آمده است.

سخنگوی دولت اظهار داشت: این شما و این عرصه بزرگ جهاد تبیین که رهبر معظم انقلاب بر دوش ما نهاده است؛ من به واسطه جایگاه خود، بیشتر و شما عزیزان نیز تا حدودی، بار مسئولیتمان را آن‌گونه که ولی ما امر کردند، از زمین برنداشتیم. بهادری جهرمی تصریح کرد: امیدواریم با دعای خیر مادران و خانواده معظم شهدا، ایران اسلامی، مسیر پیشرفت و توسعه را با سرعت بیشتری بگذراند و همه مسئولان و نخبگان بتوانند که بار مسئولیت این مسیر را با موفقیت از زمین بردارند.

سخنگوی دولت با گلایه از روایت نشدن دستاوردها و پیشرفت‌هایی که در ایران اسلامی با تلاش جوانان نخبه این مرز و بوم به دست آمده است، گفت: امروز، کشت فرا سرزمینی را در کشورهای دیگر فعال کرده‌ایم، اما متأسفانه آن را روایت نمی‌کنیم! در حوزه سلامت، جزو ۱۰ کشور برتر دنیا شدیم و آن را روایت نکردیم! امروز ربات جراحی سینا را به سایر کشورها می‌فروشیم، اما متأسفانه آن را روایت نمی‌کنیم!

بهادری جهرمی اظهار داشت: در حوزه‌های مختلف، پیروزی‌ها و روایت‌هایی داریم و این بار مسئولیت را بر دوش ما سنگین‌تر می‌کند؛ ترسیم و نمایش واقعیت پیشرفت ایران اسلامی بر عهده ما است و باید آن را روایت کنیم.

سخنگوی دولت تصریح کرد: ایران در حالی با این سرعت در حرکت به سوی پیشرفت است که جنگ تمام عیاری علیه ما به راه انداخته‌اند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۳۸۰۰۳۳۲۰:۲۶:۲۷ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
سواد مدرکی یا واقعی؟
ناشناس۳۳۸۰۰۳۸۲۰:۴۸:۵۳ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
برای اینکه مفهوم باسوادی در ایران با دنیا فرق دارد کماینکه مفهوم شاغل بودن متفاوت است.
ابهري۳۳۸۰۰۹۹۲۱:۵۲:۱۱ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
حالا ما نميخواهيم ادعاي باسوادي جمعيت كشورمان را زير سوال ببريم ، اما براي انكه از اين رتبه جالب باسوادي كشورمان مغرور نشويم ، بايد بدانيم كه ٣٠سال قبل باسواد كسي بود كه به یک زبان خارجی بتواند صحبت کند و مهارت استفاده از رایانه را داشته باشد. اما امروزه كه با هم صحبت ميكنيم باسواد كسي است كه بتواند با استفاده از خوانده‌ها و آموخته‌های خود، تغییری در زندگی خود ایجاد کند. در واقع این تعریف مکمل تعریف قبلی است زیرا صرفا دانستن یک موضوع به معنای عمل به آن نیست. در صورتی که مهارت‌ها و دانش آموخته شده، باعث ایجاد تغییر معنادار در زندگی شود، آن‌گاه می‌توان گفت این فرد انسانی باسواد است.
ناشناس۳۳۸۰۲۸۲۰۹:۳۹:۴۰ ۱۴۰۲/۱۱/۱۷
نرخ باسوادی ایرانی ها در پایان قاجار چند درصد بود؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین