پدرزن "نوید محمدزاده" آزاد شده است/ علت دستگیری چه بود؟

  4040411086 ۱۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.

پدرزن "نوید محمدزاده" آزاد شده است/ علت دستگیری چه بود؟

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صبح امروز نوید محمدزاده یکی از بازیگران سینمای ایران با انتشار ویدئویی خبر از دستگیری پدر زن خود که از اتباع افغانستانی است؛ داد.

با بررسی‌های خبرنگار تسنیم از مقامات فراجا مشخص شد که دستگیری "غفور حسینی" یا همان پدر زن نوید محمد زاده در طرح جمع آوری اتباع غیرمجاز بوده است.

در این طرح ماموران پلیس برای غربالگری اتباع و همچنین شناسایی افرادی که در پوشش اتباع اقدام به جاسوسی برای کشورهای متخاصم می‌کنند؛ تمامی اتباع غیرمجاز را به مقر انتظامی برده و بعد از بررسی مدارک هویتی و اقامتیشان؛ آن دسته از اتباعی که مدارک اقامتی دارند آزاد و آنهایی که مدارک ندارند و یا تاریخ اعتبار کارت آمایششان تمام شده است به کشور خود مسترد می شوند.

گفتنی است ساعاتی پیش "غفور حسینی" که مدارک اقامتی خود را به ماموران پلیس ارائه داده؛ آزاد شده است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۹۴۹۶۳۵۱۶:۴۸:۰۶ ۱۴۰۴/۴/۱۱
واقعا اینها خبر است که سایت ها منتشر میکنند
ناشناس۳۹۴۹۶۶۱۱۷:۲۰:۵۶ ۱۴۰۴/۴/۱۱
ما مجاز و غیر مجاز نداریم. همه افغانها غیر مجاز محسوب میشن
ناشناس۳۹۴۹۸۷۳۲۳:۴۶:۰۱ ۱۴۰۴/۴/۱۱
اینو به 11میلیون ایرانی خارج کشور هم میگی؟!
ناشناس۳۹۴۹۶۶۸۱۷:۲۶:۵۱ ۱۴۰۴/۴/۱۱
اگر کارت آمایششان معتبر است، پس اتباع غیر مجاز نیستند، پس اساسا نباید دستگیر شوند! این جمله "تمامی اتباع غیرمجاز را به مقر انتظامی برده و بعد از بررسی مدارک هویتی و اقامتیشان؛ آن دسته از اتباعی که مدارک اقامتی دارند آزاد می شوند" کلا اشتباه است، مگر آنکه بفرمایید "به دلیل وجود کارت های آمایش تقلبی در بازار و عدم امکان تشخیص آنها توسط مامورین، کلیه اتباع افغانستانی و پاکستانی به مقر انتظامی برده می شوند و بعد از بررسی مدارک هویتی و اقامتیشان؛ آن دسته از اتباعی که مدارک اقامتی دارند آزاد می شوند"
ناشناس۳۹۴۹۶۷۶۱۷:۳۱:۳۶ ۱۴۰۴/۴/۱۱
حالا چون دامادش از شرایط خودش سواستفاده کرده باید اجرای قانون را قطع کنید؟؟
ناشناس۳۹۴۹۷۶۵۱۹:۴۷:۱۵ ۱۴۰۴/۴/۱۱
نمیشه اول مدارک را چک کنن بعد دستگیر کنن؟
ناشناس۳۹۴۹۷۷۷۲۰:۱۹:۱۹ ۱۴۰۴/۴/۱۱
این آقا چون پدر زن نوید محمدزاده است، ما باید خبرش رو بدونیم؟!
ناشناس۳۹۴۹۷۹۷۲۱:۰۸:۱۸ ۱۴۰۴/۴/۱۱
قانون باید برای همه کامل اجرا بشه . طبق قانون همه اتباعی که کارت دارن هم به تدریج باید از کشور خارج بشن .
ناشناس۳۹۴۹۸۴۳۲۲:۳۶:۰۵ ۱۴۰۴/۴/۱۱
شما رو به ابوالفضل اینا رو بیرون کنید . اینا ایران رو نابود می کنند
ناشناس۳۹۴۹۹۰۴۰۰:۵۰:۱۸ ۱۴۰۴/۴/۱۲
رفتار این آقا به خاطر اینه که مردم بیشتر از حد بهشون بها دادن از موضع بالا به مساله نگاه میکنه وگرنه پدر خانوم شما هم نبود مدارک نشون میداد و مشکل حل میشد
ناشناس۳۹۴۹۹۸۵۰۶:۵۸:۲۹ ۱۴۰۴/۴/۱۲
مگر کارت امایش باطل نشد؟
ناشناس۳۹۵۰۰۳۹۰۹:۰۲:۲۴ ۱۴۰۴/۴/۱۲
کلا یعنی کسانی که مدرک اقامت دارن نمیتونن جاسوس و عوامل موساد باشن؟!!!
yektanetتریبون

آخرین عناوین