انتقاد آقاتهرانی از تأخیر در ابلاغ قانون حجاب؛ دولت در تلاش است تا لایحه جدیدی قبل از ابلاغ قانون ارائه کند

  4040228109 ۱۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۹ تکراری یا غیرقابل انتشار

نماینده مردم تهران با بیان اینکه «متأسفانه دولت با تهدید به عدم اجرای قانون، در تلاش است تا لایحه جدیدی قبل از ابلاغ قانون ارائه کند که هیچ‌گونه بازدارندگی ندارد»، گفت: «این در حالی است که مردم نسبت به وضعیت حجاب گلایه‌مند هستند، به ویژه با توجه به نزدیک شدن به فصل تابستان.»

انتقاد آقاتهرانی از تأخیر در ابلاغ قانون حجاب؛ دولت در تلاش است تا لایحه جدیدی قبل از ابلاغ قانون ارائه کند

مرتضی آقاتهرانی، نمانیده مردم تهران در مجلس، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود اظهار کرد: مسائل اقتصادی و معیشتی از اهمیت بالایی برخوردارند، اما به همان اندازه نیز باید به احکام الهی توجه کنیم. 

به گزارش مهر، وی افزود: همان‌طور که در مورد فساد حساسیت نشان می‌دهیم و برای آن فریاد می‌زنیم، باید در خصوص احکام خدا نیز همین‌طور عمل کنیم. 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: من دو نامه در رابطه با موضوع عفاف و حجاب به احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی و قالیباف نوشته‌ام، اما متأسفانه هنوز پاسخی دریافت نکرده‌ام. مسئولان باید پاسخگو باشند تا ما نیز بتوانیم به مردم پاسخ دهیم. 

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: در مورد ابلاغ قانون عفاف و حجاب، حدود ۲۰۹ نماینده مجلس نامه‌ای را امضا کردند، اما هنوز این موضوع معطل مانده است. این تأخیر بدعتی جدید است که برای اولین بار شاهد آن هستم. نباید اجازه دهیم قانونی که شورای نگهبان آن را تأیید کرده، معطل بماند. 

آقاتهرانی تصریح کرد: متأسفانه دولت با تهدید به‌عدم اجرای قانون، در تلاش است تا لایحه جدیدی قبل از ابلاغ قانون ارائه کند که هیچ‌گونه بازدارندگی ندارد. مردم نسبت به این وضعیت (حجاب) گلایه‌مند هستند، به ویژه با توجه به نزدیک شدن به فصل تابستان. 

وی تأکید کرد: باید جدی‌تر به این موضوع بپردازیم. من نمی‌دانم چرا این موضوع معطل مانده است. اکنون ۸ ماه از تصویب این قانون گذشته و هنوز اقدامی صورت نگرفته است. این وضعیت ناپسند است و اهمال در کارها درست نیست. مردم مطالبه دارند و ما باید به این مطالبه‌ها پاسخ دهیم.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۹۳۱۵۷۱۷:۳۴:۲۹ ۱۴۰۴/۲/۲۸
جالب است که شاهد بدعت دولت برای عمل نکردن به قانون ،سکوت مجلس در مقابل این موضوع هستیم حالا بدعت جدیدتری هم در حال وقوع است باعث تاسف است که نمایندگان از ابزارهای قانونی استفاده نمی کنند. در ضمن مردم از وضعیت حجاب فقط گله مند نیستند، دل خانواده شهدا را خون کردید
ناشناس۳۸۹۳۱۵۸۱۷:۳۶:۴۸ ۱۴۰۴/۲/۲۸
احکام الهی فقط حجابه؟؟
mostafa.kamali95@yahoo.com۳۸۹۳۱۹۱۱۸:۱۲:۰۱ ۱۴۰۴/۲/۲۸
جناب آقای آقا تهرانی لطفا به اتفاق ۲۰۸ نماینده دیگر مجدانه پیگیر اجرایی شدن قانون باشید
ناشناس۳۸۹۳۱۹۴۱۸:۱۳:۲۵ ۱۴۰۴/۲/۲۸
قوه تقنین و قضا و اجرا وضع عفاف و حجاب افتضاح افتضاح افتضاح اقتدار اقتدار اقتدار
ناشناس۳۸۹۳۲۰۱۱۸:۱۸:۰۰ ۱۴۰۴/۲/۲۸
از آنجا که کشور و نظام با شبیخون فرهنگی که از جنگ نظامی بسیار بدتر است مواجه شده لازم و ضروری است هر چه سریعتر سازمان مردم نهاد بسیج به عنوان ضابط و آمر قضایی به امر مبارزه با شبیخون و فتنه بصورت تمام قد وارد عرصه مبارزه شود و ریشه این فتنه را برای همیشه از بیخ و بن برکنند
ناشناس۳۸۹۳۲۲۲۱۸:۴۱:۳۹ ۱۴۰۴/۲/۲۸
علت اصلی بی حجابی و بی حیایی درجامعه به اصطلاح مردان بی غیرتی هستند که اجازه میدهند به اصطلاح نوامیس آنها خود را به هر شکلی در آورده و در جامعه نمایش دهند
ناشناس۳۸۹۳۲۲۸۱۸:۴۸:۲۷ ۱۴۰۴/۲/۲۸
مماشات بیش از این جایز نیست
ناشناس۳۸۹۳۲۳۸۱۹:۰۱:۰۱ ۱۴۰۴/۲/۲۸
الان خیلی نگرانی مردم هستین؟؟
ناشناس۳۸۹۳۲۳۹۱۹:۰۱:۰۹ ۱۴۰۴/۲/۲۸
من به عنوان یکی از این مردم به وضع حجاب اعتراضی ندارم. تهش همه معترضین بشن ۳ میلیون نفر. حالا کو تا ۹۰ میلیون.
ناشناس۳۸۹۳۲۴۳۱۹:۰۱:۴۰ ۱۴۰۴/۲/۲۸
در باره ناترازی برق و اب و.........نظری نداری شما؟؟
ناشناس۳۸۹۳۲۴۴۱۹:۰۲:۱۲ ۱۴۰۴/۲/۲۸
حاج اقا به داد جوانان بی کار برسید
ناشناس۳۸۹۳۲۷۳۱۹:۴۴:۰۴ ۱۴۰۴/۲/۲۸
حاج اقا در باره کرایه خونه ها هم بگو بیچاره شذیم
yektanetتریبون

آخرین عناوین