افشاگری نماینده مجلس درباره دلایل تعویق مذاکرات ایران و آمریکا/ آمریکایی‌ها می‌خواهند مراکز هسته‌ای ایران را نابود کنند!

  4040213100 ۱۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۹ تکراری یا غیرقابل انتشار

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دلیل تعویق مذاکره ایران و آمریکا را اعلام کرد و گفت: آنها قرار نبود که با مذاکره به تفاهم با ایران برسند. آمریکا به دنبال امحاء مراکز هسته‌ای ایران است نه مذاکره!

افشاگری نماینده مجلس درباره دلایل تعویق مذاکرات ایران و آمریکا/ آمریکایی‌ها می‌خواهند مراکز هسته‌ای ایران را نابود کنند!

ابوالفضل ظهره‌وند، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در ارتباط با موضوع به تعوبق افتادن دور چهارم مذاکرات ایران با آمریکا که قرار بود امروز شنبه (۱۳ اردیبهشت) برگزار شود، به تابناک گفت: دلیل این موضوع بد عهدی آمریکاست. آنها قرار نبود که با مذاکره به تفاهم با ایران برسند. آمریکا به دنبال امحاء مراکز هسته‌ای ایران است نه مذاکره!

وی افزود: آمریکا به دنبال دسترسی به مراکز هسته‌ای ایران و امحاء آنهاست و موضوع مذاکره را در نظر ندارند.عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: متاسفانه دولت هم به هر دلیلی خودش را بیشتر از هر زمانی در مقابل آمریکا ضعیف نشان داد؛ در واقع ضعف کشور و وضعیت اقتصاد کشور را به آنها نشان داد. آنها هم با استفاده از این موقعیت طمع کردند و فکر کردند که می‌توانند با استفاده از فرصت ضعف اقتصادی، ایران را سر میز مذاکره بیاورند و از ما امتیاز بگیرند.ظهره‌وند گفت: آمریکایی‌ها نه منطقشان با ایران سازگاری دارد و نه می‌توانند ایران را لیبی سازی کنند.

آمریکا مسیر وارد کردن ترس به ایران را دنبال می‌کندوی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها فعلا مسیر فشار بر ایران را در دستور کار قرار داده‌اند، افزود: آنها دنبال این هستند که با دنبال کردن مسیر وارد کردن ترس بر ایران، ما را پای میز مذاکره ببرند تا به خواسته‌هایشان از جمله صحبت‌هایی که روبیو درباره مسائل هسته‌ای ایران داشت، تن بدهیم.عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: قطعا هیچ فرد ایرانی نشستن سر میز مذاکره با عناصر بهم ریخته‌ای مثل ترامپ و دولت آمریکا را نمی‌پذیرد.باید به ظرفیت‌های داخلی خودمان متکی شویم.

وی در ارتباط با نحوه برخورد جمهوری اسلامی با چنین وضعیتی، تصریح کرد: ایران باید به ظرفیت‌های داخلی خودش متکی شود و مسائل و توانمندی را در محیط داخل بیاید. همانطور که در این سال‌ها مسائل و مشکلات را حل کرده است. ناکارآمدی در درون حکومت از جمله در دولت است و باید از روش ها، شیوه‌ها و شگرد‌هایی استفاده کند که منافع حداکثری را تامین کند.این نماینده مجلس با اشاره به بدعهدی‌های مکرر آمریکا در ارتباط با ایران، تاکید کرد: از ترامپ آبی گرم نمی‌شود و تنها زمان را از دست می‌دهیم و جایگاه خودمان را در بین کشور‌های منطقه، شرکای راهبردی، کشور‌های عضو شانگهای و جبهه مقاومت از دست می‌دهیم. باید اینها را احیا کنیم و مراقب باشیم که ظرفیتمان از دست نرود.

وی به اظهارات و موضع روبیو وزیر خارجه آمریکا در ارتباط با ایران اشاره کرد و گفت: اینها یک تیم از هم پاشیده و بهم ریخته‌ای با محوریت خود شیفته‌ای مثل ترامپ هستند. از یک طرف شخص مسئول در شورای امنیت ملی اش را برکنار می‌کند و از سوی دیگر روبیو را با حفظ سمت به عنوان سفیر ایالات متحده در سازمان ملل منصوب می‌کند. این بازی‌ها را نباید باور کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به مذاکرات سال‌های گذشته ایران با آمریکا و شرکای غربی اش، خاطر نشان کرد: ما ۶ سال تجربه بازی پلیس خوب و بد را داشتیم. برای ما ایرانی‌ها با تمدن چند هزار ساله شایسته نیست که دنبال مذاکره با چنین افرادی باشیم که نمی‌توانند حتی روی حرف‌هایی که خودشان می‌زنند بمانند.وی تاکید کرد: باید مراقب این موارد باشیم و بدانیم که مذاکره با آمریکا برای ما آورده‌ای ندارد. طبق فرمایشات مقام معظم رهبری اینها قابل اعتماد نیستند.

ظهره‌وند در بخش دیگری از صحبت هایش به حادثه انفجار بندر شهید رجایی اشاره کرد و با انتقاد از سیستم مدیریتی در دولت، تصریح کرد: مدیران بی عرضه و بی لیاقتی که در بدنه دولت قرار دارند باید سریعا کنار گذاشته شوند و دولت به سمت جذب نیرو‌های کارآمد و متخصص حرکت کند.عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، یادآور شد: ما نیرو‌های متخصص و باسود کم نداریم، ایران دریایی از نخیگان و متخصص ان است. اما اینکه در حلقه بسته‌ای مدیران کپک زده‌ای را در مدیریت قسمت‌های مختلف می‌گمارند منجر به ناامیدی و بهم ریختگی مردم می‌شود.

وی با تاکید بر این موضوع که دولت باید این افراد را از بدنه خود جدا کند و با استفاده از ظرفیت‌های جوانان و ظرفیت‌های عملی، کشور را بسازد، گفت: افرادی که در مدیریت و مناصب مختلف کشور قرار می‌گیرند باید صاحب ایده و طرح باشند.فاجعه‌ای که در بندر شهید رجایی رخ داد سمبل بی کفایتی بودظهره‌وند در پایان گفت: حادثه‌ای که در بندر شهید رجایی رخ داد، سمبل بی کفایتی بود. این مدل از مدیریت را را باید عوض کنند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۷۵۱۶۹۲۰:۰۵:۵۰ ۱۴۰۴/۲/۱۳
اجازه بدید دولت که مردم بهش رای دادن کارش را انجام بده
ناشناس۳۸۷۵۲۶۹۲۱:۲۹:۵۸ ۱۴۰۴/۲/۱۳
هدف ترامپ از طرح مذاکره که قبلا هم اعلام کردم این است که مذاکراتی صورت بگیرد و شکست بخورد تا امریکا و اسراییل بهانه لازم را. برای افکار عمومی داشته باشند تا بخواهند به ایران حمله نظامی بکنند
ناشناس۳۸۷۵۲۹۴۲۱:۵۶:۲۲ ۱۴۰۴/۲/۱۳
اگر قرار بود دولت هرکاری که دلش خواست انجام بدهد دیگر مجلس برای چیست؟ در ضمن ترامپ زده زیر مذاکره چرا به هموطنت حمله می کنی؟
ناشناس۳۸۷۵۳۷۵۲۳:۳۸:۱۰ ۱۴۰۴/۲/۱۳
این همون ترامپیه که ازش به اوباما و بایدن و جانکری پناه بردن حالا عده‌ای دارن توصیه میکنن دولت به همون ترامپ پناه ببره؟!! دولت بهتره از تجربه‌ی فریدون و رفسنجانی و ظریف و خاتمی درس بگیره
مهران۳۸۷۵۵۳۶۰۶:۴۱:۴۸ ۱۴۰۴/۲/۱۴
آیا باید اجازه داد دولت که مردم بهش رای دادن هرکاری بکنه حتی نابود کردن زندگی مردم (مثل قطعی برق گسترده یا افزایش نرخ ارز مخصوصا ارز ترجیحی که باهاش کالا وارد میشود و ...) و همچنین نابود کردن تمام ارکان قدرتی ایران مثل هسته ای و موشکی و .... و همچنین قرارداد بستن با مفسدین اقتصادی مثل مهدی جهانگیری و بابک زنجانی و ... باید اجازه داد دولت هرکاری دوست داشت بکنه
ناشناس۳۸۷۵۱۸۸۲۰:۳۳:۱۴ ۱۴۰۴/۲/۱۳
دولتی ضعیف سرکار هست انگار
ناشناس۳۸۷۵۱۹۴۲۰:۳۹:۴۰ ۱۴۰۴/۲/۱۳
اگر کل مراکز هسته ای را تخریب کنیم امریکا تحریم ها را با بهانه های موشکی و منطقه ای و حقوق بشر ادامه خواهد داد نباید فریب بخوریم.
ناشناس۳۸۷۵۲۱۶۲۱:۰۵:۰۴ ۱۴۰۴/۲/۱۳
توافق کنید مملکت رو از این گرفتاری نجات بدید
ناشناس۳۸۷۵۲۵۲۲۱:۲۳:۰۹ ۱۴۰۴/۲/۱۳
اینجا دو نکته هست یکی تحریم و یکی سیبل نشدن برای حملات اسراییل نظیر سوریه که هر دو نگرانی ملی است اما دست دادن دستاورد چندین دهه به ازای چه چیزی از دست برود به ازای رفع چند مورد جزیی تحریم که از اختیارات ترامپ است و کنگره براحتی با وضع قانون آنرا هم براحتی بلا اثر خواهد کرد بخصوص رای مخالف دموکرات‌ها و بسیاری از جمهوری خواهان تحت لابی صهیونیست ها ....پس اصلا نفع مذاکره چیست ...یعنی تحت ارعاب دارید امتیاز میدهید که آن اشتباه است ایران اگر تهدید میشود باید قدرت بیشتر بیاید نه آنکه قدرت از دست بدهد و بشود سوریه و لبنان دوم و سیبل اسراییل و تهدیدات وزیر دفاع آمریکا و ترامپ هم هست ..همه فلسفه مذاکره را از بین میبرد ...طبیعی است بین گرک و میش مذاکره برد برد معنی ندارد مگر موضع قدرت گیری ..
ناشناس۳۸۷۵۲۶۰۲۱:۲۵:۵۴ ۱۴۰۴/۲/۱۳
,والتز واقعیت ماجرای حمله به ایران را گفت آنچه که مجریان نفوذی داخلی و طراحان خارجی مایل نیستند افشا شود ......عامل بازدارنده حمله به ایران اورانیوم شصت درصدی است که ایران را در صورت حمله خارجی در آستانه قدرت اتمی شدن قرار میدهد و با حمله نظامی نمی‌توانند این امکان را از ایران سلب کنند لذا با چماق و هویج و توسط میلیاردر صهیونیست ویتکاف و برمر در صدد فریب ایران جهت خارج نمودن آنها از ایران با فریب هستند و سپس سناریو حمله اتفاق می افتد ....مذاکره کره شمالی با ترامپ نتیجه اش هیچ بود ..عمده تحریمها دست کنگره است و کنگره در دست صهیونیست هاست برای هیچ دارید مذاکره میکنید ...هر چه عقب نشینی کنید آنها جری تر شده و تحریم های بیشتر وضع میکنند ..باید قدرت داشت تا بتوان برد برد مذاکره کرد ..
ناشناس۳۸۷۵۲۶۳۲۱:۲۶:۵۳ ۱۴۰۴/۲/۱۳
اورانیوم های ۶۰ درصد‌خودش عامل جلوگیری از حمله و براندازی است چون با جنگ اطمینان ندارند بتوانند از نابودی آنها و هسته ای شدن ایران جلوگیری کنند و از طرف دیگر با آشوب مطمین نخواهند بود اینها دست چه کسانی خواهد افتاد پس باید آنها را نگه داشت
ناشناس۳۸۷۵۳۶۷۲۳:۳۰:۵۳ ۱۴۰۴/۲/۱۳
به جای پرداختن به کلیات برای حل مشکلات ناشی از تحریم راه حل عملی ارایه دهید. شما حتی نمی توانید پولهای بلوکه شده را هم به کشور برگردانید
ناشناس۳۸۷۵۶۸۳۰۹:۳۰:۳۰ ۱۴۰۴/۲/۱۴
راه حل در خارج نیست
ناشناس۳۸۷۵۳۷۲۲۳:۳۵:۱۶ ۱۴۰۴/۲/۱۳
استراتژی امریکا در مذاکرات بر اساس سخن سان تزو پدر علم استراتژی جنگ است : یک ژنرال زیرک از ارتشی که روحیه آن بالاست دوری می‌کند، اما زمانی که سست و تمایل به بازگشت دارد به آن حمله می‌کند.”.....ارتش برنده اول شرایط را برای پیروزی آماده می‌کند و سپس می‌جنگد...در اینجا برگه بازدارنده حمله وجود اورانیوم های ۶۰ درصدی است زیرا آنها مطمین نیستند اگر حمله کنند ایران به سمت قدرت هسته ای پیش نمی‌رود به هیچ عنوان حتی با خوش رقصی روسیه اورانیوم ها را از دست ندهید این عامل بازدارنده حمله است .....به گزارش ایسنا، «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا در شبکه ایکس نوشت: پیامی به ایران؛ ما دقیقاً می‌دانیم که شما چه می‌کنید. ادعا کرد: شما به خوبی می‌دانید که ارتش ایالات متحده چه توانایی‌هایی دارد و به شما هشدار داده شده بود. شما در زمان و مکانی که ما انتخاب کنیم، بهای آن را خواهید پرداخت....
ناشناس۳۸۷۵۶۰۹۰۸:۲۷:۴۰ ۱۴۰۴/۲/۱۴
آقای نماینده بزار دولت کارش را بکنه مذاکره پیچیده و نیاز به حمایت کل کشور از مذاکره کنندگان است اینقدر با دعوای جناحی با روان مردم بازی نکنید آقای نماینده
ناشناس۳۸۷۵۶۸۰۰۹:۲۹:۱۱ ۱۴۰۴/۲/۱۴
جایگاه خودمان را در بین جبهه مقاومت از دست می دهیم!!!!
ناشناس۳۸۷۵۷۱۵۰۹:۵۷:۰۵ ۱۴۰۴/۲/۱۴
بهتر است غربگرایان آب لب لوچه شان که بر اثر سراب مذاکره راه افتاده است جمع کنند و به فکر منافع ملت ایران باشند .
ناشناس۳۸۷۵۷۳۳۱۰:۲۹:۱۷ ۱۴۰۴/۲/۱۴
در ایران و آمریکا تندروها و کاسبان تحریم نمی گذارند توافق صورت گیرد. مخالفان دولت هم خوش ندارند موفقیت دولت را ببینند. همین خبر توافق چقدر قیمت دلار و سکه را پایین آورد که به مذاقشان خوش نیامد.
ناشناس۳۸۷۵۸۰۲۱۱:۵۲:۳۳ ۱۴۰۴/۲/۱۴
بگویید برای توسعه کشور چکار کرده اید؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین