تهرانی‌ها از عصر امروز مراقب و آماده باشند

  4040416023 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ضمن هشدار ورود گرد و غبار به تهران از عصر امروز طبق اطلاع هواشناسی گفت: گروه‌های حساس، از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

تهرانی‌ها از عصر امروز مراقب و آماده باشند

به گزارش مهر، حسن عباس نژاد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی، ورود گرد و غبار از کانون‌های داخلی و فرا استانی از عصر امروز دوشنبه ۱۶ تیر ماه تا پایان روز پنج شنبه ۱۹ تیر ماه در آسمان استان تهران موجب کاهش کیفیت هوا، کاهش دید افقی و افزایش غلظت ذرات معلق خواهد شد.

وی با تأکید بر لزوم رعایت توصیه‌های بهداشتی، از شهروندان خواست تا حد امکان از ترددهای غیرضروری در فضای باز، به ویژه در ساعات اوج آلودگی، خودداری کنند.

عباس نژاد با بیان اینکه کودکان، سالمندان، بیماران قلبی و تنفسی و زنان باردار به عنوان گروه‌های حساس جامعه باید بیش از دیگران مراقب سلامتی خود باشند، از عموم شهروندان خواست، با پرهیز از هرگونه فعالیتی که منجر به تشدید آلودگی هوا می‌شود، همچون روشن کردن آتش یا استفاده غیرضروری از خودروهای شخصی، در بهبود کیفیت هوا مشارکت کنند.

گفتنی است؛ پایش مستمر وضعیت کیفی هوا از سوی ایستگاه‌های سنجش آلودگی و اعلام به موقع اطلاعیه‌های جدید در صورت تغییر شرایط، از دیگر اقدامات اعلام شده توسط محیط زیست استان تهران است. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۹۵۴۰۷۹۱۱:۱۶:۱۱ ۱۴۰۴/۴/۱۶
با توجه به اینه بادی نیست این الودگی از کجا می اید؟البته در این چند هفته اخیر بوی بد بنزین را در پمپ بنزین ها شاهد هستیم.
ناشناس۳۹۵۴۱۷۸۱۲:۵۸:۵۶ ۱۴۰۴/۴/۱۶
هوا مسموم است، چرا تعطیل نمی کنند؟
امیر۳۹۵۴۲۳۴۱۳:۳۰:۳۰ ۱۴۰۴/۴/۱۶
تهرانیهاآماده باشند من فکر کردم جنگ میخادبشه
یک مستمری بگیر۳۹۵۴۲۴۸۱۳:۳۸:۱۱ ۱۴۰۴/۴/۱۶
آماده چی باشیم ؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین