گمانه‌زنی درباره دیدار قالیباف با سورنا ستاری/نان وکیل‌الدولگی برخی نمایندگان/ نظر فرشاد مومنی درباره رونق بورس/کاندیدای اجاره‌ای اصلاح‌طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ مشخص شد؟

گروه سیاسی الف،   3990230067 ۱۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۹ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضاً این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. الف در نظر دارد بسته خبری ویژه ای را منتشر نماید که اخبار مهم آن روز به صورت خلاصه جمع آوری شده و مخاطبان می توانند برای اطلاع کامل تر درباره آن موضوع به اصل خبر مراجعه کنند.

گمانه‌زنی درباره دیدار قالیباف با سورنا ستاری/نان وکیل‌الدولگی برخی نمایندگان/ نظر فرشاد مومنی درباره رونق بورس/کاندیدای اجاره‌ای اصلاح‌طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ مشخص شد؟

آخرین آمار کرونا در ایران

کیانوش جهانپور،سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت ویروس کرونا در ایران اظهار کرد: از دیروز تا امروز ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲ هزار و ۱۱۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.

او افزود: از بین مبتلایان جدید، ۴۲۴ مورد بستری و یک هزار و ۶۸۷ مورد سرپایی و از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.

جهانپور تصریح کرد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۲۴ هزار و ۶۰۳ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید:

شناسایی ۲۱۱۱ مبتلا و جان‌باختن ۶۲ نفر بر اثر کرونا

***

کرونا و انسجام داخلی

محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در روزنامه ایران نوشت: ... همیشه در نزدیک شدن مردم به یکدیگر مین‌هایی بود که در دوطرف منفجر می‌شد و شرایط را رادیکال می‌کرد. اما خوشبختانه در ماجرای کرونا به خاطر هدف مشترک ظرفیت چنین اتفاقی نبود. این فرصت خوبی بود که همه دستگاه‌ها و مردم از آن بهره ببرند. نمایش جلسات کرونایی که با حضور رئیس جمهوری و رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح تشکیل می‌شد یکی از نمادهای متفاوت و قابل استفاده در جهت همکاری و همدلی بود. اما واقعیت این است که از این فرصت‌ها چنان که باید بهره‌ای برده نمی‌شود. دلیل اصلی آن است که  ظاهراً بخشی از ذی‌نفوذان این همدلی و همراهی را مفید نمی‌دانند... به نظر می‌رسد همه دنبال این هستند که قدرت را با هر توجیهی به تنهایی در اختیار خود داشته باشند. تن دادن به مشارکت حداقلی در انتخابات و رفع نکردن موانع آن نمونه‌ای بزرگ از این ادعا است.

***

 ۳۸ سال حبس برای ۲ نماینده مجلس و مدیران سابق سایپا 

غلامحسین اسماعیلی در بیست و ششمین نشست خبری گفت: در شعبه دوم ویژه رسیدگی به اخلال در نظام اقتصادی کشور، در پرونده‌ای که در ابتدا بیش از ۵۰ متهم داشت، کیفرخواستی برای ۴۳ نفر صادر شد و در دادگاه ۳۴ نفر از اخلالگران محکوم شدند.

وی افزود: در این پرونده که یک پرونده تلفیقی بین اخلال در نظام ارزی و نظام اقتصادی خودرو است، وحید بهزادی فرزند ابوطالب و همسر وی محکوم به اعدام شدند و این حکم قابل تجدیدنظر خواهی در دیوان عالی کشور است.

اسماعیلی اضافه کرد: مهدی جمالی مدیرعامل سابق سایپا به جرم مشارکت در اخلال در نظام توزیعی به هفت سال حبس، رضا تقی زاده ماکویی فرزند عباس معاون سابق بازاریابی سایپا به ۱۵ سال حبس، محمد عزیزی نماینده مجلس شورای اسلامی به جرم معاونت در اخلال در نظام توزیع خودرو به ۶۱ ماه حبس تعزیری، فریدون احمدی نماینده مجلس شورای اسلامی به جرم معاونت در اخلال در نظام توزیعی به ۶۱ ماه حبس تعزیری و حسی هشترودی رئیس سابق حراست کل سایپا به جرم معاونت در اخلال در نظام توزیعی به ۶۱ ماه حبس تعزیری محکوم شدند.

بیشتر بخوانید:

محکومیت «محمد عزیزی» و «فریدون احمدی» به ۶۱ ماه حبس/ حکم اعدام برای دو متهم پرونده شرکت سایپا

***

مؤ‌تلفه در سودای بازگشت به قدرت

سید مصطفی میرسلیم، منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم در صفحه شخصی خود در توئیتر با اشاره به ویژگی‌های رئیس مجلس آینده نوشت: هر فردی را نمایندگان محترم برای ریاست انتخاب می‌کنند، به منظور فرماندهی و آقایی کردن بر آن‌ها نیست، بلکه برای خدمت کردن به نمایندگان است تا بتوانند وظایف مقدس خود را به بهترین وجه ایفا کنند مجلس در درجۀ اول نیازمند سخنگویی صادق و مدیری خدوم با تجربه پاک و لایق است و نه آقا بالاسر.

شرق نوشت: حزب موتلفه که از دهه 70 به این‌سو به محاق رفته بود و سهمش از سمت‌های انتخابی و انتصابی به حداقل رسیده بود، این روزها همه امیدش به وزیر اسبق ارشاد است. مصطفی میرسلیم آخرین تیر ترکش مؤ‌تلفه است برای بازگشت به قدرت. در این صورت آنها در کارنامه نزدیک به 60 ساله سیاسی خود بالاخره یک رئیس مجلس هم داشته‌اند. شاید این ریاست، فرصت‌های دیگری هم در عرصه سیاست و اقتصاد سیاسی برای مؤ‌تلفه فراهم کند! مؤ‌تلفه احتمالا با حمایت از میرسلیم رؤیای دهه 60 را می‌بیند که این‌چنین پشتش ایستاده و حاضر به کوتاه‌آمدن هم نیست. شانس هم فعلا با اوست، چراکه رقیب میرسلیم دو جریان مخالف سرسخت هم در مجلس دارد، تیم جبهه پایداری و جریان احمدی‌نژاد که گویا برای کنارزدن قالیباف حاضر شده‌اند با میرسلیم ائتلاف کنند.

ناصر ایمانی فعال سیاسی اصولگرا درباره کاندیداتوری میرسلیم به خبرآنلاین می‌گوید: زمانی ... که آقای لاریجانی می خواستند رئیس مجلس شوند حتی مطرح بود که با جریان اصلاح طلب هم رایزنی کردند؛ بنابراین آقای میرسلیم هم تلاش خود را می کند اما این کار به معنای ائتلاف با سایر جریان ها نیست. از سویی من هنوز نمی دانم آقای احمدی نژاد جریانی درون مجلس یازدهم دارد یا خیر؛ این موضوع هم محل بحث است و من فکر نمی کنم اینطور باشد.

او می‌گوید: به هرحال جلب نظر منتخبان مجلس برای رسیدن به کرسی ریاست با ائتلاف کردن کاملا متفاوت است. ائتلاف به این معناست که از نظر سیاسی با جریان یا طیفی یکی شود اما افراد در جریان جلب نظر نمایندگان ممکن است به دنبال جلب نظر چهره های اصلاح طلب و مستقل مجلس هم باشند و این به معنای یکی شدن و دادن امتیاز به آنها نیست.

***

ارتباط گیری روحانی با قالیباف از کانال ستاری؟

آفتاب یزد،روزنامه اصلاح‌طلب نوشت: برکسی پوشیده نیست که باقر قالیباف سردمدار جریان نئو اصولگرایی این‌روزها تمام تلاشش را می‌کند تا به کرسی ریاست مجلس برسد... حالا همین احمدی‌نژادی‌ها تبدیل شده اند به رقبای احتمالی قالیباف و ریاست او. شمس الدین حسینی نمونه این رقبای احتمالی است یا حاجی بابایی و علی نیکزاد و....

برکسی پوشیده نیست که هیچ رابطه حسنه‌ای را میان شخص قالیباف و حسن روحانی نمی‌توان متصور بود... بسیاری دیدار قالیباف و معاون علمی رئیس جمهور را خیلی فراتر از یک نشست برای تعارفات معمول و نمایش تعامل مجلس و دولت می‌دانند و این دیدار را بیانگر عزم دو چهره کشور در آستانه تعیین ریاست قوه مقننه و قوه مجریه تصور می‌کنند و همین تصور کافی است تا حالا از اینجا به بعد همه نگاه ها از محمد باقر قالیباف که در آرزوی ریاست مجلس است به سمت سورنا ستاری بچرخد. کسی که ظاهرا در آرزوی انتخابات 1400 ازهمین الان فعالیت هایش را شروع کرده است و دراین مسیر ابایی از این ندارد تا با رقیب همیشگی رئیس فعلی خود نیز دیدار داشته باشد. 

محمد صادق جوادی حصار معتقد است: ... بعید است که کسی در حد واندازه‌های معاون رئیس جمهور بخواهد چنین دیداری را بدون هماهنگی با رئیس دولت انجام داده باشد اما اینکه چرا ستاری به عنوان نماینده دولت انتخاب شده است ممکن است به سمت او یعنی معاون علمی و فناوری برگردد. پستی که اگرچه در مقام معاونت رئیس جمهور است اما از حیث سیاسی کم رنگ جلوه می‌کند و شاید همین جلوه کمتر سیاسی سورنا ستاری است که باعث شده دولت او را به عنوان کسی که با قالیباف می‌تواند دیدار داشته باشد، برگزیند. اما اگر این دیدار با دولت غیر هماهنگ بوده آن موقع می‌توان شقوق دیگری از دلایل این مذاکره را برشمرد که تا زمانی‌که راجع به آن مطمئن نشده‌ایم بهتر است اظهار نظری هم نکنیم.

***

احمدی‌نژادی‌ها منسجم‌ترین مجموعه اصولگرایی هستند

علی تاجرنیا، نماینده پیشین مجلس و فعال سیاسی اصلاح طلب به نامه نیوز گفت:  به نظر من منسجم‌ترین و قدرتمندترین مجموعه در طیف اصولگرایی همین فراکسیون و مجموعه بهار و طرفداران احمدی نژاد است. آقای احمدی‌نژاد شاید در زمان حضور اصلاح طلبان و مشارکت حداکثری مردم زمینه فعالیت و اقبال کمی داشته باشد اما وقتی رقابت فقط بین اصولگرایان است به شدت اثرگذار است. اگرچه تعداد اعضای این فراکسیون در مجلس یازدهم به بیش از 50 نفر نمی‌رسد اما این تفاوت را با دیگر اصولگرایان دارد که به شدت منسجم  هستند و همچنین به خاطر مجموعه فعالیت‌هایی که در هشت ساله دولت کرده‌اند، از زیرساخت‌های اقتصادی خوبی برخوردار هستند و این مساله در جلب نظر بخشی از نمایندگان که مسائل حوزه انتخابیه و فعالیت های توی چشم برایش مهم است، موثر است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب همچنین با اشاره به پایگاه اجتماعی احمدی‌نژاد گفت: پایگاه اجتماعی وی با دیگر اصولگریان یک تفاوت جدی دارد و آن این است که پایگاه سنتی رای اصولگریان از بین طیف‌های مذهبی و سنتی جامعه است اما احمدی‌نژاد با توجه به نوع رفتارهایی که داشته است از طیف آسیب پذیر و طبقات ضعیف جامعه به شدت یارگیری کرده است و بین آنان اعتمادسازی کرده است. بنابراین تصور می کنم که در مجموعه اصولگرایی پایگاه رای بیشتری را به خود اختصاص داده است.

***

انتخاب رییس و هیات رییسه مجلس باید رقابتی باشد

حمیدرضا حاجی‌بابایی در نشستی که به میزبانی مجمع جهانی ایثارگران دفاع مقدس، برگزار شد با بیان اینکه تمام زوایای مجلس را طی ۲۰ سال فعالیت در مجلس می‌شناسم و می‌توانم کارها را به سرعت پیش ببرم، گفت: قدرت ارتباط با تمام کلونی‌های داخل مجلس را دارم و خط قرمز در مجلس ندارم و خط قرمز هیچ جا هم نیستم.

وی در خصوص نقش اصلاح‌طلبان در مجلس یازدهم نیز گفت: تعداد اصلاح طلبان مجلس شاید به ۲۰ نفر هم نرسد و بقیه مستقلین هستند و اکثر مستقلان هم از جنس نیروهای ائتلاف نیروهای انقلاب هستند.

حاجی‌بابایی در پاسخ به سئوالی درباره تشکیل جلساتی بین نامزدهای ریاست مجلس برای «نه» گفتن به قالیباف و انتخاب نامزد ریاست بین خودشان نیز گفت: بعضی جاها صحبت از این می‌شود که «نه» به این کاندیدا یا «نه» به آن کاندیدا؛ از نگاه من «نه» به هیچ کس وجود ندارد و «آری» وجود دارد و «آری» به حاج بابایی و آری به هر شخص دیگری که نامزد ریاست مجلس است.

***

نمایندگان مجلس دهم کجا می‌روند؟ 

باشگاه خبرنگاران نوشت: مقاصد مختلفی برای صاحبان کرسی‌های مجلس دهم وجود دارد؛ گروهی از آن‌ها به دانشگاه رفته و مشغول تدریس می‌شوند و گروهی دیگر ادارات و ارگان‌های دولتی را برای ادامه فعالیت شغلی خود انتخاب می‌کنند؛ گروهی دیگر هم در مجموعه‌های شخصی خود به کار‌هایی که از قبل داشتند می‌پردازند.

علی لاریجانی که این روز‌ها به عنوان رئیس ادوار هشتم، نهم و دهم قوه مقننه شناخته می‌شود تا چند روز دیگر در حالی ساختمان بهارستان را ترک می‌کند که گفته می‌شود مقصد بعدی او شورای عالی امنیت ملی است.

مصطفی کواکبیان در وزارت ارشاد به عنوان معاون پارلمانی و از حضور الیاس حضرتی در شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی موسوم به شستا خبر دادند؛ این منابع خبری از بهروز نعمتی به عنوان دیگر نماینده مجلس دهم که به شستا می‌پیوندد نام بردند.

برخی گمانه زنی‌ها و شنیده‌ها روایت از این ماجرا دارد که علی مطهری قرار است پس از اتمام دوره نمایندگی خود به ریاست سازمان ملی اسناد و کتابخانه ملی در آمده و بر صندلی اشرف بروجردی، رئیس فعلی این سازمان تکیه بزند.

روزنامه جوان نوشت: ... برخلاف اظهارات سخنگوی دولت مبنی بر نرفتن نمایندگان سابق مجلس به دولت از جمله وزارت نفت، آمار‌های مستند نشان می‌دهد بسیاری از نمایندگان راهی دستگاه‌های دولتی شدند که وزارت نفت نقش پررنگ‌تری نسبت به سایر وزارتخانه‌ها دارد... هم اکنون تعدادی از نمایندگان مجلس با لابی و مذاکره با وزارت نفت، خود را نفتی کرده‌اند و در حال دریافت حقوق از این وزارتخانه هستند. مثلاً محسن بیگلری، نماینده مردم سقز و بانه در تاریخ ۱۰ مرداد ۹۴ به وزارت نفت منتقل‌شده‌است... در مورد دیگری، جلیل مختار، نماینده مردم آبادان توانسته از سازمان بهزیستی به وزارت نفت منتقل شود، آن هم با مدرک تحصیلی غیرمرتبط... یکی از چهره‌های ذوب در وزارت زنگنه، کسی نیست جز بهروز نعمتی که بیشترین سفر خارجی را با زنگنه داشته‌است. او مدام در مجلس از وزیر نفت حمایت می‌کرد و به پاس این حمایت‌ها حقوق‌بگیر نفت شد. دیگر فردی که دوباره به نفت بازگشته‌است، کسی نیست جز الیاس حضرتی. 

بیشتر بخوانید:

با این تناقض ها جواب مردم را چه باید داد؟

نمایندگان مجلس بعد از پایان نمایندگی به کجا می‌روند؟

***

تنها گزينه پيش‌روي اصلاح‌طلبان

صادق زیبا کلام در روزنامه آرمان ملی نوشت: با کمال تاسف بايد گفت که بسياري از چهره‌ها و شخصيت‌هاي شاخص اصلاح‌طلب هنوز متوجه نشده‌اند که اين واقعه تاريخي اتفاق افتاده که از مرحله «تَکرار مي‌کنم» عبور کرده‌ايم. خود رئيس دولت اصلاحات در ديداري که سال گذشته با شماري از اصلاح‌طلبان داشت، بيان کردند که ديگر «تَکرار مي‌کنم من» اثر چنداني ندارد. اما واقعيت آن است که نه خود ايشان و نه هيچ يک از چهره‌هاي ديگر اصلاح‌طلب به پرسش دشوار بعدي که عبارت است از چه بايد کرد؟ نپرداختند. اينکه بگوييم بين جلب اعتماد و رضايت مراکز قدرت يا تعامل با جامعه و حفظ اعتماد بدنه اجتماعي بايد دومي را انتخاب کنيم، گمان مي‌رود درست مثل همان سخن گفتن شعاري از وحدت ملي، هبستگي ملي و آشتي ملي است. اصلاح‌طلبان براي عبور از اين بحران و به‌دست آوردن بخشي از اقبال عمومي که تا قبل از 29 ارديبهشت داشتند فقط و فقط يک گزينه بيشتر فرارويشان نيست و آن هم همان گزينه‌اي است که متجاوز از 2 سال است آن را تکرار مي‌کنم: اصلاحات مي‌بايستي به عنوان پرچمدار دموکراسي خواهي و آزادي خواهي در ايران شناخته شود.

***

انتخابات ۱۴۰۰ و تنها امید اصلاح‌طلبان

فارس نوشت: کاندیدای اجاره‌ای همان گزینه‌ای است که اصلاح‌طلبان در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حالی بدان روی آوردند که در صحنه رقابت محمدرضا عارف را به عنوان یک اصلاح‌طلب خالص داشتند...

 اولین جرقه حمایت از لاریجانی: مهرماه 97 بود که یدالله طاهرنژاد عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در مصاحبه‌ای گفته بود «اگر به این نتیجه برسیم که امور زندگی و معیشت مردم با حمایت ما از آقای لاریجانی بهتر می‌شود، احتمال دارد که  اصلاح طلبان از آقای لاریجانی حمایت کنند. هرکس بتواند کشور را به درستی اداره کند، ما مخلص او هستیم»....

هرچند اصلاح‌طلبان در شرایط فعلی فاقد تشکیلاتی منسجم برای تصمیم‌گیری در مورد گزینه مورد حمایت خود در انتخابات ریاست جمهوری هستند، ولی معدل اظهارنظر شخصیت‌های اصلاح‌طلب حاکی از این است که ایده حزب کارگزاران سازندگی در استقراض کاندیدا از جناح رقیب، تاکنون بر نظر بخش مهمی از اصلاح‌طلبان اثر گذاشته و فعلا درِ اصلاحات بر پاشنه کارگزارانی‌ها می‌چرخد.

بیشتر بخوانید:

 پذیرش ایده  حزب کارگزاران سازندگی در استقراض کاندیدا از جناح رقیب

***

مردم به اعتبار سخن مسئولان وارد بورس شده‌‌اند

فرشاد مومنی، استاد اقتصاد دانشگاه به ایلنا گفت: مسئله مهمی که وجود دارد این است که متاسفانه در کشور ما شیوه حکمرانی و تنظیم رابطه حکومت و مردم شکل و شمایل خاص دارد مثلا وقتی بورس رونق گرفت اگر کسی در مورد چشم اندازهای این وضعیت کوچکترین صحبتی کند، از نظر کسانی ذهن مردم را مشوش کرده، درحالی که خوب است در مورد این مسئله باارزش صحبت شده و گام‌های سنجیده‌ و رو به جلو برداریم.

مومنی گفت: ... شیوه دامن زدن به بازی بورس در اقتصاد سیاسی ایران نه تنها با اهداف اعلام شده یا انتظارات همخوانی ندارد بلکه می‌تواند گرفتاری‌های جدیدی را به گرفتاری‌های گذشته بیفزاید.

وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که شفافیت در عرضه سهام شرکت‌های بزرگ وجود نداشته باشد و بدون تمهید بستر نهادی مناسب، به طرزی افراطی و بی برنامه راه برای حضور فراگیر مردم بصورت شتابزده باز شود، من تردیدی ندارم که مردم، بخش حقیقی و آینده توسعه کشور از این ناحیه ضربه خواهد دید. 

بیشتر بخوانید:

فرشاد مومنی: شکست بازار سرمایه به بی‌اعتمادی مردم دامن می‌زند

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۴۵۳۵۷۱۲۰:۴۵:۰۰ ۱۳۹۹/۲/۳۰
از مسئولین امر درخواست می‌گردد با فردی که با رانت واردات روغن پالم مالزی یا اندونزی را در اختیار دارد و سالی سی هزار میلیارد تومان سود خالص به جیب می‌زند و مالیات هم پرداخت نمی‌کند برخورد نمایند.
ناشناس۱۴۵۳۵۷۴۲۰:۴۹:۱۶ ۱۳۹۹/۲/۳۰
حادثه دو سال قبل و اوج‌گیری دلار از 3 هزار به 19 هزار تومان بار دیگر در حال تکرار شدن است. قیمت اجناس هم ساعتی بالا می رود.
ناشناس۱۴۵۳۵۸۹۲۱:۱۸:۱۳ ۱۳۹۹/۲/۳۰
کاندیدای اجاره ای! یک روز روحانی یک روز لاریجانی اما من دیگر تکرار نمیکنم
ناشناس۱۴۵۳۸۶۴۰۶:۰۹:۴۱ ۱۳۹۹/۲/۳۱
ابا عبدالله علیه السلام درس خوبی به جهانیان داده و آن اینکه ای انسان اگر دین نداری لااقل آزاده باش . و اما شما که معلوم نیست از کجا کامنت میگذاری ، خداوکیلی تو به روحانی رأی دادی !؟ خداوکیلی اصلا رأی دادی تو ؟
حامد۱۴۵۴۰۹۳۱۰:۲۰:۵۶ ۱۳۹۹/۲/۳۱
لطفا برای روحانی از امام حسین(ع) مایه نذار
ناشناس۱۴۵۴۱۸۶۱۱:۲۵:۳۴ ۱۳۹۹/۲/۳۱
زیباکلام: روحانی حتی یک وعده خود را عملی نکرده است.
ناشناس۱۴۵۴۱۸۷۱۱:۲۵:۳۹ ۱۳۹۹/۲/۳۱
دست وردارید . تا کی میخواهید در اسارت مریم ابریشمچی و رجوی خائن بمانید ؟
ناشناس۱۴۵۴۱۹۰۱۱:۲۸:۱۱ ۱۳۹۹/۲/۳۱
شما دیگه قابل تکرار نیستید و آلبانی برای شما آخرین زباله دان تاریخ خواهد بود .
ناشناس۱۴۵۴۱۹۴۱۱:۳۱:۰۷ ۱۳۹۹/۲/۳۱
خودتی . توی آلبانی نشستید با پول سازمان سیا دارید به بی آبرویی خودتون ادامه میدید و کامنت میگذارید من دیگه تکرار نمیکنم؟ پیر و پاتالای منافق و بدبخت .
ناشناس۱۴۵۴۲۰۱۱۱:۳۷:۰۱ ۱۳۹۹/۲/۳۱
تا کی میخواد خودتونو به خواب بزنید؟
ناشناس۱۴۵۳۶۰۵۲۱:۳۷:۳۴ ۱۳۹۹/۲/۳۰
کشور تا چندین سال در شوک عملکرد روحانی جهانگیری و نوبخت و.. خواهد بود
ناشناس۱۴۵۳۶۱۲۲۱:۵۲:۱۶ ۱۳۹۹/۲/۳۰
سهامداران بورس همانند مشتریان موسسات خواهند شد
ناشناس۱۴۵۳۷۷۲۰۱:۳۷:۱۹ ۱۳۹۹/۲/۳۱
سورنا ستاری یکی از امیدهای آینده ایران است. امیدوارم همین مشی علمی را ادامه دهد و اگر در آینده مورد اقبال مردم قرار گرفت هم به صورت علمی مدیریت کند.
جواد۱۴۵۳۹۱۴۰۸:۲۰:۴۹ ۱۳۹۹/۲/۳۱
اصولگریان یک رای ثابت دارند حدود 15درصد رای دهدندگان جالبه که ادعای اکثریت نیز دارند
ناشناس۱۴۵۴۰۹۸۱۰:۲۴:۱۹ ۱۳۹۹/۲/۳۱
سوال! این دوره که کاهش ۱۰درصدی مشارکت داشتیم و به ۴۵درصد در کل کشور رسید چرا اکثر مجلسیان انقلابی انتخاب شدند؟ یعنی رای اصلاح طلبان ۱۰درصد بوده؟ کمی فکر کن
برنارد مداف۱۴۵۳۹۴۱۰۸:۴۹:۵۰ ۱۳۹۹/۲/۳۱
سلام، در بورس واقعا سرمایه گذاری برای کشور میشه
ناشناس۱۴۵۴۱۱۷۱۰:۳۶:۰۱ ۱۳۹۹/۲/۳۱
این دیدار لابی گری نیست . معمولا همه مسئولان دولتی با هم دوست هستند و با یکدیگر حشر و نشر دارند ولی دیدار نماینده آتی مجلس و معاون فناوری رئیس جمهور چیز دیگری است .
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. نظرات برگزیده مخاطبان الف: باید نگران دوقطبی حجاب در جامعه باشیم/ امربه معروف و نهی از منکر شرایط و مراتب دارد/ در ایران با یک جامعه یکدست و یکرنگ مواجه نیستیم

  2. فایل صوتی لو رفته از «عبدالله مهتدی» درباره آرزوی تجزیه ایران

  3. سکوت عقل و فریاد هشتگ ها!

  4. تنها راه پیش پای اقتصاد ایران

  5. بیانیه حوزه علمیه امام خمینی (ره) درباره حواشی انتقال مالکیت یک باغ به آیت‌الله صدیقی

  6. فقر، بزرگی ما را می‌بلعد!

  7. پیشنهاد عجیب افزایش ۲۲درصدی دستمزد کارگران برای ۱۴۰۳ از سوی وزیر کار

  8. پاسخ روابط عمومی مجلس به علم‌الهدی درباره لایحه حجاب/ آیا نیکزاد با قالیباف رقابت می‌کند؟/ روایت کیهان از فایل صوتی جدید ظریف

  9. درخواست صدیقی از دادستانی درباره زمین‌خواری در ازگل/ واکنش دولت به شایعه برکناری مخبر

  10. دیر اما قابل‌توجه ...

  11. هدف قراردادن کشتی اسرائیلی و ناوشکن آمریکایی توسط ارتش یمن

  12. به زودی در این زمین مسکن ملی احداث می شود !

  13. تمجید «عبدالحمید» از حکومت طالبان!

  14. دستگیری عاملان انتشار فیلم درمانگاه قم | نخستین اعترافات متهمان

  15. انتقاد روزنامه دولت از زیباکلام/ پیش‌بینی علی مطهری از فراکسیون‌های مجلس آینده

  16. آزمونی بزرگ برای دولت رئیسی

  17. قبور لاکچری

  18. المیرای ۷ ساله کجاست؟!

  19. تورم نقطه به نقطه نسبت به اول سال ۲۲ درصد کم شد/ رشد اقتصادی به ۴.۵ درصد رسید

  20. پشت پرده ادعای جدید گروه «هفت» علیه ایران چیست؟

  21. حکایت چرخی که هزاران بار اختراع می شود!..

  22. آخرین وضعیت مذاکره نمایندگان کارگری و کارفرمایی

  23. افشاگری، تایید و واکنش‌ها

  24. یمنی ها فراتر از تصور !

  25. واکنش صدیقی به موضوع زمین‌خواری در حوزه‌علمیه ازگل: امضا‌یم جعل شده؛ دادستان ورود کند

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. نظرات برگزیده مخاطبان الف: باید نگران دوقطبی حجاب در جامعه باشیم/ امربه معروف و نهی از منکر شرایط و مراتب دارد/ در ایران با یک جامعه یکدست و یکرنگ مواجه نیستیم

    2. سکوت عقل و فریاد هشتگ ها!

    3. بیانیه حوزه علمیه امام خمینی (ره) درباره حواشی انتقال مالکیت یک باغ به آیت‌الله صدیقی

    4. پاسخ روابط عمومی مجلس به علم‌الهدی درباره لایحه حجاب/ آیا نیکزاد با قالیباف رقابت می‌کند؟/ روایت کیهان از فایل صوتی جدید ظریف

    5. درخواست صدیقی از دادستانی درباره زمین‌خواری در ازگل/ واکنش دولت به شایعه برکناری مخبر

    6. تمجید «عبدالحمید» از حکومت طالبان!

    7. انتقاد روزنامه دولت از زیباکلام/ پیش‌بینی علی مطهری از فراکسیون‌های مجلس آینده

    8. افشاگری، تایید و واکنش‌ها

    9. واکنش صدیقی به موضوع زمین‌خواری در حوزه‌علمیه ازگل: امضا‌یم جعل شده؛ دادستان ورود کند

    10. چراغ سبز دوباره دولت به بازگشت معین

    11. یک استعفا و مبارزه سیستمی با فساد

    12. تتلو توبه‌نامه نوشت | می‌خواهم ازدواج کنم و پدر شوم!

    13. بی‌حجابی ارزان نشان‌دادن ارزش‌های بانوان است/ مشارکت ۴۱ درصدی، جهاد مقبول بود

    14. سید نظام موسوی: قرار نیست بچه‌های انقلابی در مجلس آینده ساختارشکنی کنند

    15. پذیرش استعفای معاون اول قوه قضاییه به دلیل پرونده قضایی فرزندانش

    16. مدودف: اوکراین باید بخشی از روسیه شود

    17. قدردانی رهبر انقلاب از بانوی کارشناس اورژانس بابل

    18. واشنگتن: کانال‌های ارتباطی با تهران داریم؛ ایران مانع گسترش تنش‌ها شود!

    19. علم ‎الهدی: مردم باید لذت مهار تورم را در سفره‌هایشان بچشند

    20. واگذاری استقلال و پرسپولیس به بانک‌های غیردولتی در روزهای آینده

    21. گزارش هیات به اصطلاح حقیقت‌یاب فاقد وجاهت حقوقی و قانونی بوده و از اعتبار خارج است

    22. دولت متعهد به حمایت از فعالین اقتصاد دیجیتال است

    23. ایران بر انتخابات ریاست جمهوری روسیه نظارت دارد

    24. ایران و آمریکا به «جنگ سخت» نزدیک شده‌اند؟

    25. اظهارات پزشکیان درباره رئیس احتمالی مجلس آینده

    آخرین عناوین