واکنش روزنامه اصولگرا به زندانی‌شدن زیباکلام/ دستور اژه‌ای درباره پرونده چای دبش

  4030224103 ۴۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها ـ حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند ـ کار دشواری است. بسته خبری ـ تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

واکنش روزنامه اصولگرا به زندانی‌شدن زیباکلام/ دستور اژه‌ای درباره پرونده چای دبش

واکنش روزنامه جوان به زندانی‌شدن زیباکلام

جوان نوشت: «زندانی‌شدن دکتر صادق زیباکلام یک «تکلف اضافه» بود. قصدم مخالفت با رأی قاضی و قانون نیست، مقصود شرح یک ادراک سیاسی است. بسا قضاوت‌هایی که به این نوع فهم سیاسی توجه ندارد. یکی هم همین. دکتر صادق زیباکلام به باور من «کبریت‌بی‌خطر» شده بود! این عبارت هم هیچ معنای غیرمحبت‌آمیزی ندارد.

واقعاً افکار ایشان خریداری نداشت، و اگر هم کسانی حرف ایشان را در «به‌رسمیت شناختن اسرائیل» یا «آخردنیادانستن امریکا» می‌پسندیدند، دنبال مقصود دیگری بودند که ربطی به این ایده‌ها نداشت و این افراد برای آن مقصود خود فراوان از این ایده‌ها پیدا می‌کنند.

پس زیباکلام نه به‌خودی‌خود، بلکه به‌واسطه این ایده‌هایش «مهم» نبود. هرچند کفر وطن‌پرستان را درمی‌آورد، اما بازهم مهم نبود، بلکه بیشتر موجبات تحسر مخاطبان را فراهم می‌کرد. به‌ویژه اکنون که جهان از صدر تا ذیل اسرائیل و امریکا را هو می‌کند، و همه‌جا شعار «مرگ بر اسرائیل» را به فارسی سرمی‌دهند و دقیق بودن سیاست خارجی ایران را در مفهوم ایدئولوژیک «استکبارستیزی» می‌ستایند، اهمیت آنچه قاضی در رفتار زیباکلام آن را تبلیغ علیه نظام تشخیص داده، کمتر می‌شود.

این تبلیغ برفرض هم که بوده باشد، در تبلیغ جهانی علیه امپریالیسم، که این روز‌ها مد شده، غباری رهاشده در فلوات است. 

 اصولاً دکتر زیباکلام هرچه می‌کرد تبلیغ برای نظام بود! نه فقط او، بسیاری دیگر هم هرچه می‌گویند تبلیغ برای نظام است. وقتی علیه نظام استدلال سست بیاوری، «استدلال نظام» را قوی کرده‌ای!

پس باید به زیباکلام، یک ویلای اختصاصی جایزه داد نه زندان! نه اینکه مانند یک ایرانی مسلمان از «زیباکلامی که به تمامیت ارضی اسرائیل معتقد است» ناراحت یا بیزار باشم، و به این دلیل دنبال تخطئه او باشم، نه، این بخش از سخنان او هیچ‌وقت برای امثال ما اهمیت نداشت، چون اثر نداشت، بلکه هرگاه استدلال سستی در دفاع از امریکا یا اسرائیل یا انگلیس و در نقد نظام می‌آورد، خرسند هم می‌شدیم.»

روزنامه اصلاح طلب هم‌میهن نیز نوشت: «یکی از ارکان مهم جرم و مجازات، طرد اجتماعی است. مثلاً کسی که به سرقت محکوم شود، بابت آن افتخار نمی‌کند؛ بلکه اغلب مردم نیز از او دوری خواهند کرد. آیا چهره‌ای سیاسی-فرهنگی نیز پس از اجرای حکم زندان خود، به چنین سرنوشتی دچار خواهد شد؟ آیا کسان دیگر متوجه می‌شوند که او مرتکب کدام‌ نقض قانون شده که اکنون محکوم به زندان می‌شود؟ از همه مهمتر، آیا همین قوانین جزایی و کیفری برای همه افراد یکسان اجرا می‌گردد؟

به‌عبارت دیگر، آیا در اجرای قانون با همه یکسان و عادلانه رفتار می‌شود؟ لازم است که اعلام شود به‌رغم تفاوت‌نظرهایی که در برخی حوزه‌ها با آقای زیباکلام داریم و مدافع همه آرای ایشان نیستیم؛ ولی پاسخ اجمالی ما به این پرسش‌ها منفی است و معتقدیم راه‌حل رفع اختلافات فکری، در برخوردهای قضایی نیست.

آقای زیباکلام فارغ از هر اتهامی که متوجه او باشد، عقایدی دارد که به‌عنوان یک شهروند صریح و روشن می‌گوید و کسی هم نمی‌گوید وابستگی‌های سیاسی و مالی شبهه‌ناک دارد. البته، هر کسی مسئول آن چیزی است که می‌گوید و عمل می‌کند؛ ولی نحوه مقابله با عقایدی از دیگران که نمی‌پسندیم، توسل به قانون و مجازات نیست.

مهمترین شیوه بی‌اثر کردن نظرات نادرست دیگران، برگزاری دادگاه علنی و به چالش کشیدن خطاهای فرد است تا مردم او را محکوم و طرد کنند، حتی اگر به‌صورت نمادین به یک تومان جریمه محکوم شود.

هیچ مجازاتی برای افراد و نویسندگان، بالاتر از محکومیت افکارعمومی نیست. ولی این محکومیت اگر شفاف و عادلانه باشد برای خنثی کردن و بی‌اثر کردن افراد صاحب‌فکر کافی است. و الا، برگزاری دادگاه پشت درهای بسته و عدم انتشار اتهامات و استدلال قاضی و دفاع متهم موجب طرد فکری محکوم از طرف مردم نخواهد شد.»

***

دستور اژه‌ای درباره پرونده چای دبش

غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه به پرونده «چای دبش» اشاره کرد و گفت: پرونده چای دبش، پرونده‌ای است که ذهن مردم را مشغول کرده است؛ عدد و رقم مطرح در این پرونده، عدد و رقم بزرگی است و نکته مهم آنکه، در زمان کوتاهی این قضیه رخ داده است؛ بدین معنا که از سال ۹۷ و ۹۸ شروع شده و یک عدد و رقم کم، مرتب زیاد شده است و در طول یکسال، عمده‌ی این قضیه رخ داده است. خُب باید سریعتر در قبال این پرونده در این حد روشنگری شود که چه بخشی از آن جرم است چه بخشی از آن جرم نیست و چه بخشی از آن تخلف است؛ همچنین چنانچه افرادی در دوره‌ها و احیاناً وزارتخانه‌های مختلف در این قضیه دست داشتند، باید موضوعِ آن، روشن و تبیین شود. 

رئیس عدلیه افزود: پرونده‌هایی نظیرِ پرونده چای دبش را نمی‌توانیم عادی تلقی کنیم و فی‌المثل ۲ سال منتظر بمانیم که تعیین‌تکلیف نهایی شوند و پس از آن، به روشنگری و اطلاع‌رسانی بپردازیم؛ البته در خصوص پرونده مزبور، دادستان و بازپرس مربوطه مستمراً در حال تلاش هستند و قرار نهایی این پرونده در دادسرا نیز اخیرا در مرحله صدور بود که موارد و اسناد جدیدی از جمله مُهر‌های جعلی منتسب کشف شد که لازم بود در این خصوص از برخی از مقامات داخلی و خارجی و برخی وزارتخانه‌ها تحقیق شود؛ همچنین اسناد دیگری درخصوص این پرونده کشف شد که حاکی از پرداخت رشوه بود؛ در این خصوص نیز باید موضوع روشن شود که در قبال این پرداخت رشوه‌ها چه اقداماتی صورت گرفته است؛ به هرترتیب همه این موارد زمان‌بَر هستند؛ اما می‌توان یک مقداری در بررسی‌ها تسریع کرد و بخش‌هایی از این قضایا را اطلاع‌رسانی کرد؛ در غیراینصورت، چنانچه منتظر صدور حکم نهایی و تعیین تکلیف پرونده پس از اعتراض و بررسی مرجع تجدیدنظر بمانیم، ممکن است دو سال زمان ببرد و آنگاه است که به سبب طولانی شدن، ما متضرر می‌شویم و خدای‌ناکرده مردم بدبین می‌شوند. 

قاضی‌القضات در ادامه بیان داشت: قضاتی که مسئول رسیدگی به پرونده‌های حجیم و مهم هستند نیز باید عنایت داشته باشند که امور را اولویت‌بندی کنند و در ابتدا به آن مواردی اولویت دهند که سبب روشن شدن ابعاد مهم پرونده و اتهامات انتسابی می‌شود؛ گاهی بازپرس و قاضی ما حجم وسیعی از تحقیقات و استعلامات را انجام می‌دهد که ممکن است، این موارد لزوماً مدخلیتی در اصلِ موضوعِ پرونده نداشته باشد. 

***

پرسش فرهیختگان از سرانجام ماجرای صدیقی و باغ ازگل

فرهیختگان در مطلبی درباره کنش‌های اصولگرایان که منتج به کاهش مشارکت شده نوشت: «اصولگرایان واقعیت متکثر جامعه را نمی‌پذیرند.  یکی از ایرادات اصلی بخشی از جریان اصولگرا نپذیرفتن واقعیت آنچه موردنظر اکثریت جامعه است به شمار می‌رود.

این طیف، حتی بعد از مشارکت هشت درصدی در انتخابات دور دوم مجلس دوازدهم هم پیام و نشانه کاهش مشارکت یعنی عدم مشارکت 92 درصد از واجدان شرایط تهران را درک نکردند و به نظر می‌رسد اساسا تصویر و برداشتی که برخی از آنها از جامعه ایرانی دارد فاصله قابل‌توجهی با واقعیت موجود دارد و حتی درمواردی تصویر فانتزی از جامعه ایرانی ارائه می‌دهد...

افشاگری‌های شب انتخاباتی که درون طیف اصولگرا به راه افتاده بود، عموما با نگاه و ضربه به رقیب مطرح می‌شد تا از این طریق، رقیب خود را از میدان خارج کنند و باعث ریزش آرای آن شوند. اما آنچه در واقعیت اتفاق افتاد نه‌تنها به ضرر اصولگرایان تمام شد بلکه آسیب آن به کل انتخابات هم تعمیم پیدا کرد.

نکته مهم این است که در نگاه افکارعمومی و در بازار داغ افشاگری‌های اصولگرایان علیه هم، برداشت مردم این خواهد بود که هر دو گروهی که علیه فسادهای رخ‌داده دو طرف دست به افشاگری زده‌اند، سهمی یکسان از ارتکاب به فساد دارند. حال در چنین شرایطی که هرکدام از رقبا در نگاه افکارعمومی سهمی یکسان دارند، اساسا چرا مردم باید از میان آنها یکی را انتخاب کنند. مشخصا انتخاب آنها رای ندادن به هیچ یک از طرفین دعواست...

علاوه‌بر پروژه‌های افشاگری شب انتخاباتی هنوز بخش زیادی از سوالات جامعه درمورد فساد برخی افراد که به‌صورت عمومی منتشر شده بدون پاسخ باقی مانده است.

برای مثال در ماجرای زمین‌های ازگل و اسنادی که منتشر شد افکارعمومی هنوز پاسخ خود مبنی‌براینکه در واقعیت امر چه اتفاقی رخ داده بود را دریافت نکردند. در چنین فضایی آقای صدیقی همچنان به‌عنوان امام‌جمعه در نمازجمعه تهران حضور دارند و افکارعمومی همچنان سردرگم است که آنچه در ماجرای ازگل اتفاق افتاد، اساسا قرار است پیگیری شود یا به نتیجه‌ای رسیده است یا خیر؟»

***

محمود حسینی‌پور معاون پارلمانی رئیس‌جمهور شد

به گزارش ایسنا، با حکم سید ابراهیم رئیسی رییس‌جمهور، محمود حسینی‌پور استاندار سابق مازندران به عنوان معاون امور مجلس رییس جمهور منصوب و حکم سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی سابق هم به عنوان مشاور فرهنگی و اجتماعی‌رییس جمهور صادر شد.

***

جزئیات جریمه های بی حجابی در لایحه عفاف و حجاب

به گزارش ایسنا، امیرحسین بانکی‌پور، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در جلسه فراکسیون گام دوم با بیان این‌که ۷۰ درصد لایحه عفاف و حجاب به وظایف دستگاه‌ها از حیث موضوعات فرهنگی و اقتصادی برمی‌گردد، اظهار کرد: ۳۰ درصد باقی‌مانده مربوط به حیطه مجازات است حساسیت ما بر روی سرحلقه‌ها همچون سلبریتی‌ها و کسانی است که سازمان‌یافته به ترویج بی‌حجابی پرداخته و با خارج از کشور ارتباط دارند همچنین مدیرانی که ترک فعل کرده و کارمندان دولت که مشمول می‌شوند.

وی بیان کرد: کسی به ۷۰ درصد کلی لایحه عفاف و حجاب و حتی مجازات برای سرحلقه‌ها کاری ندارد بحث بر سر آخرین حلقه یعنی افرادی است که در خیابان بی‌حجاب شده‌اند، در اینجا چند نظریه وجود داشت یکی این‌که کاری با افرادی که بی‌حجاب شده‌اند نداشته باشیم که این اشتباه است لذا سه روش پیشنهاد شد روش اول بازداشت بود، روش دوم اعمال مجازات سنگین ۲۴ میلیونی که مرکز پژوهش‌ها پیشنهاد کرد و روش سوم اعمال جریمه در دو مرحله و بعد در نهایت مرحله سوم مجازات باشد.

بانکی‌پور توضیح داد: با این جریمه کاری می‌کنیم که تعداد کمی شامل کیفری شوند که همین منطق در لایحه دولت هم بود و کمیسیون قضایی هم آن را پذیرفت.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی توضیح داد: براین اساس آنچه در لایحه آمده این است که جریمه معلق کشف حجاب ۱.۵ میلیون تومان باشد اگر فردی مجددا بعد از صدور پیامک بی‌حجاب بیرون آمد مشمول جریمه قطعی سه میلیونی می‌شود، یعنی در مجموع جریمه ۴.۵ میلیون تومانی اعمال می‌شود. قرار بود این جریمه از حساب افراد کم شود که مجمع تشخیص به آن ایراد گرفت لذا مقرر شد که اگر این جریمه ظرف یک هفته پرداخت نشود محدودیت‌هایی اعمال شود.

وی همچنین اظهار کرد: شورای نگهبان همچنین یک ایرادی به لایحه مطرح کرد؛ ما موضوع سامانه‌ها را در لایحه آورده بودیم ایراد شورا این بود که اگر سامانه‌ها از کار بیفتد تکلیف چه می‌شود؟ ما اصلاحاتی اعمال کردیم که براساس آن اصل بر کار سامانه است اما اگر امکان‌پذیر نبود اقدامات لازم صورت می‌گیرد.

بانکی‌پور با بیان این‌که برخی انتقاد می‌کنند که چرا در لایحه بحث جریمه آمده است، تصریح کرد: حرف ما این است که به تعبیر رهبری آنهایی که بی‌حجاب هستند بچه‌های متدینی هستند؛ طرف بی‌حجاب در خیابان می‌آید اما همین فرد اول وقت نماز می‌خواند یعنی چادر از مسجد گرفته و نمازش را خوانده و بعد از نماز چادر را بر می‌گرداند، پس باید صف آدم‌هایی که به دلایل مختلف روحی و روانی، سختی و فشارهای اقتصادی و فرهنگی وارد این گروه شده‌اند را از گروهی که معاندانه این کار را انجام می‌دهند جدا کرد. جریمه بهترین راه برای جدا کردن این صف بود چون نمی‌شود همه را بازداشت و کیفری کرد.

طحان‌نظیف: مردم باید از قوانین راضی باشند

به گزارش خبرنگار مهر، «هادی طحان‌نظیف» سخنگوی شورای نگهبان در اولین نشست فراکسیون گام دوم انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم اظهار کرد: گاهی اوقات قانونی تصویب می‌شود که عین آن در سال‌های قبل تصویب شده است؛ با تکرار و تاکید کار به جایی نمی‌رسد و به جای قانون‌گذاری تکراری درباره یک موضوع باید آسیب شناسی شود که چرا قانونی اجرا نمی‌شود.

طحان نظیف تاکید کرد: مجلس یازدهم یک روز را برای نظارت گذاشت و گام‌های خوبی برای نظارت برداشت. اساساً قانونگذاری خوب از دل نظارت خوب برمی‌آید و این موضوعی است که سال‌هاست به آن توجه نشده و با وضعیت مطلوب فاصله داریم.

وی افزود: یک مجلس قوی حتماً قانونی را تصویب می‌کند که با اسناد بالادستی مطابقت داشته باشد؛ نمایندگان مجلس باید مراقب باشند که مصوبات خلاف اسناد بالادستی، قانون اساسی و شرع مقدس نباشد.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: درهای مجلس و کمیسیون‌های مجلس باید به روی مراکز پژوهشی و کارشناسی مانند مرکز پژوهش‌ها باز باشد تا قوانین جامع به تصویب برسند و کمترین ایراد داشته باشد و پیوست‌های کارشناسی داشته باشد.

طحان نظیف تاکید کرد: زمان خدمت‌گذاری کوتاه است اما آثار کارهای ما باقی می‌ماند و باید به گونه‌ای کار و قانون‌گذاری شود که آن قانون جامع باشد و مردم از آن راضی باشند.

***

توضیح رائفی پور درباره یکی از واریزی های موسسه مصاف

علی اکیر رائفی پور در توییتی درباره یکی از واریزی های سوال برانگیز این موسسه نوشت: «خانم روجا صفر پور کارمند شرکتی در تهران هستند که طرف قرار داد موسسه مصاف برای ساخت موکب مع امام منصور است و مبالغی که به حساب ایشان واریز شده از این حیث بوده و ایشان به هیچ وجه ارتباطی با کاربر «خورشید خانوم»  فعال در شبکه های اجتماعی ندارند. گفتنی است پرداخت های ما به شرکت طرف قرار داد در طول این سالها به عنوان سند هزینه شناسایی و به سازمان امور مالیاتی معرفی شده است.»

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۴۸۸۲۹۹۲۱:۰۰:۲۹ ۱۴۰۳/۲/۲۴
مماشات با زیباکلام کافی بود او باید مجازات شود تا دیگه کسی جرئت نکنه بدون سند و مدرک اخبار کذب به خورد مردم بدهد.
ناشناس۳۴۸۸۵۰۸۲۳:۲۰:۳۲ ۱۴۰۳/۲/۲۴
دوست عزیز جمله کسی جرات نکند نشان دهنده نوع نگاه شماست به این معنا اگر من چیزی را تشخیص دهم درست است و دیگری متفاوت آن را بگوید یا سلیقه اش با من متفاوت باشد نباید به خودش اجازه دهد آنها را حتی بیان کند فکر می کنید این مسیر در نهایت به چه چیزی میرسه
ناشناس۳۴۸۸۵۶۲۰۰:۰۳:۳۱ ۱۴۰۳/۲/۲۵
نشر اکاذیب و اخبار بدون سند و مدرک طبق قانون جرم است و سلیقه شخصی نیست.
ناشناس۳۴۸۸۷۲۴۰۷:۱۷:۴۰ ۱۴۰۳/۲/۲۵
نشر اکاذیب اصطلاح جالبیه !
ناشناس۳۴۸۸۷۶۵۰۸:۱۷:۴۲ ۱۴۰۳/۲/۲۵
استاد رائفی پور در خصوص پرداخت سکه به نمایندگان مطالب جالبی فرمودند ! در خصوص موسسه مصاف هم ادعاهایی مطرح شده ! در خصوص خودرو های شاسی بلند مجلس هم حرفهایی گفته شد ! بعضی افراد بارها و بارها تهمت های خطرناک از جمله جاسوسی و خیانت و گرفتن گرین کارت و ....به بزرگان مملکت زده اند از نظر شما بهتر نیست به همه این موضوعات رسیدگی بشه ؟! یا فقط صحبت های مخالفان شما خلاف قانونه ؟
ناشناس۳۴۸۸۸۴۷۰۹:۴۱:۳۹ ۱۴۰۳/۲/۲۵
برفرض محال که نشر اکاذیب کرده که نکرده آیا جرمش از سند زدن مال اوقافی سنگین تره؟
ناشناس۳۴۸۹۰۵۱۱۲:۰۶:۵۰ ۱۴۰۳/۲/۲۵
چه ربطی داشت؟
ناشناس۳۴۸۹۳۱۷۱۴:۵۷:۱۰ ۱۴۰۳/۲/۲۵
جرمش از مفاسد عظیم پتروشیمی و فولاد مبارکه کمتر است.
ناشناس۳۴۸۸۵۴۰۲۳:۴۱:۴۳ ۱۴۰۳/۲/۲۴
آیا برخی مسئولان و مقامات و ...... که همواره بدون ارائه سند و مدرک قابل قبول دائماً آمار و اخبار و ..... کاملاً غیر واقعی و تماماً کذب به خورد ملت میدهند هم شامل ( کسی ) می شوند ?
ناشناس۳۴۸۸۵۹۸۰۰:۳۹:۳۵ ۱۴۰۳/۲/۲۵
هرکس اخبار کذب به مردم بدهد مجرم است و قابل پیگیری است.
ناشناس۳۴۸۸۸۳۹۰۹:۳۹:۰۴ ۱۴۰۳/۲/۲۵
مثل کسانی که دائم میگویند قیمتها پائین آمده و تورم کم شده ولی ما چیز دیگری میبینیم
ناشناس۳۴۸۹۰۵۵۱۲:۰۷:۵۵ ۱۴۰۳/۲/۲۵
اول یاد بگیر تورم کم شدن به معنی ارزان شدن نیست هرچند برخی از اجناس هم پایین آمده!!
ناشناس۳۴۸۹۲۴۴۱۴:۰۵:۳۳ ۱۴۰۳/۲/۲۵
این جمله درست ولی چه ربطی به زیباکلام داره ؟؟؟؟
ناشناس۳۴۸۸۳۰۱۲۱:۰۱:۴۸ ۱۴۰۳/۲/۲۴
زیبا کلام به دلیل نشر اکاذیب متعدد و دروغ های متعدد علیه کشور و جانبداری از دشمنان ایران مستحق زندان بود
ناشناس۳۴۸۸۶۰۶۰۰:۴۸:۵۶ ۱۴۰۳/۲/۲۵
برای تصویب لایحه عفاف و حجاب آنقدر وقت کشی کردید که جمع کردن بی حجابی بسیار هزینه بر خواهد بوذ
ناشناس۳۴۸۸۶۶۸۰۱:۵۷:۴۳ ۱۴۰۳/۲/۲۵
قاضی القضات شخصا به افشاگری رائفی پور در مورد فساد ۱۴۰ سکه یک نماینده و از طرفی فساد در موسسه مصاف که رسانه ای شده ورود فرمایند
ناشناس۳۴۸۸۳۰۷۲۱:۰۴:۴۳ ۱۴۰۳/۲/۲۴
دادگاه زیبا کلام وی باید علنی ودارای وکیل باشد واز رسانه ها پخش شود
ناشناس۳۴۸۸۵۸۴۰۰:۱۸:۳۷ ۱۴۰۳/۲/۲۵
یک موضوع بسیار معنا دار در مجلس سه تفحص به عهده سه نماینده گذاشته شد که بنا به دلایل نامعلومی به سرانجام نرسید و این سه نماینده هم برای حضور در مجلس بعد رفوزه شدند ۱-تفحص از بانک های دولتی توسط آقای نظام الدین موسوی۲- تفحص از بانک های خصوصی توسط آقای توانگر ۳-تفحص از بورس دولت قبل توسط آقای موسوی لارگانی لازم به ذکر است مدعی العموم باید بطور ویژه به این موارد ورود جدی بنماید
امیر حسین سلطان/تهران۳۴۸۸۳۸۷۲۲:۰۸:۴۹ ۱۴۰۳/۲/۲۴
امروز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت انتشار نامه سرگشاده جناب آقای حسن روحانی خطاب به ملت ایران به مراتب از اهمیت بیشتری برخوردار است
ناشناس۳۴۸۸۴۷۰۲۲:۵۹:۰۱ ۱۴۰۳/۲/۲۴
نامه روحانی برای ملت ایران هیچ اهمیتی ندارد.
ناشناس۳۴۸۸۵۷۳۰۰:۱۲:۰۶ ۱۴۰۳/۲/۲۵
دارد.
ناشناس۳۴۸۸۶۱۶۰۰:۵۹:۱۲ ۱۴۰۳/۲/۲۵
ایشان قبل از زیبا کلام باید زندانی می شد
ناشناس۳۴۸۸۳۹۴۲۲:۱۲:۱۵ ۱۴۰۳/۲/۲۴
دولت در مورد سرعت اینترنت و فیلترینگ پاسخگو باشد
ناشناس۳۴۸۸۵۷۴۰۰:۱۲:۳۸ ۱۴۰۳/۲/۲۵
به کی؟
ناشناس۳۴۸۸۵۹۷۰۰:۳۸:۳۵ ۱۴۰۳/۲/۲۵
به مردم‌‌.
ناشناس۳۴۸۸۹۳۷۱۰:۵۳:۴۹ ۱۴۰۳/۲/۲۵
فعلا مردم منتظر توضیح و محاکمه متخلفین چای دبش .باغ ازگل و....به مردم هستن
ناشناس۳۴۸۸۴۹۷۲۳:۱۲:۲۶ ۱۴۰۳/۲/۲۴
هر کس آزاد نظرش رو بگه .
ناشناس۳۴۸۸۵۶۳۰۰:۰۴:۳۸ ۱۴۰۳/۲/۲۵
اظهار نظر کاملا ازاد است اما دروغگویی و عوامفریبی جرم است.
ناشناس۳۴۸۹۱۴۷۱۳:۱۰:۲۴ ۱۴۰۳/۲/۲۵
فرض که ادعایی کرد. اگر درست نیست حق پاسخگویی برای مسوولان محفوظ است.
ناشناس۳۴۸۹۵۷۲۱۸:۲۷:۰۹ ۱۴۰۳/۲/۲۵
طبق قانون اساسی بله
ناشناس۳۴۸۸۵۷۰۰۰:۱۰:۳۳ ۱۴۰۳/۲/۲۵
رائفی پور به کجا وصل هست ؟! این داستان ها رو از کجا میاره
ناشناس۳۴۸۸۵۹۶۰۰:۳۷:۳۸ ۱۴۰۳/۲/۲۵
آفای رائفی پور! شرکت موصوف حساب بانکی ندارد؟ اینکه عذر بدتر از گناه شد!
ناشناس۳۴۸۸۶۶۷۰۱:۵۵:۰۳ ۱۴۰۳/۲/۲۵
آزادی در غرب هم تعریف دارد و می‌بینید تا کنون بیش ۵۰ اسناد دستگیر شده اند طوری که حتی از یک معلول هم نمی‌گذرند وقتی پای امنیتش وسط باشد .. آقای زیبا کلام زیادی حرف زد و درست است ک تا حدودی با مواضع عجیبش بایکوت شد ولی بطور کل نمی‌توان از دروغ هایش گذشت.. البته باید در مورد باقی دوستان هم همین‌گونه برخورد کرد چون شیخ روحانی هم جدیدا شروع کرده به دروغ سازی که حتما باید برای یک بار هم که شده برخورد قانونی را ببیند و اینکه ازین زیباکلام شروع شده به فال نیک میگیریم
ناشناس۳۴۸۸۷۳۱۰۷:۳۵:۱۴ ۱۴۰۳/۲/۲۵
واقعا خنده دار است برای پیگیری و محکوم کردن پرونده فساد چای دبش که از سال 97 و 98 شروع شده باید رئیس قوه دستور بدهد که رسیدگی شود بعد از 5 سال؟؟؟ آنوقت اگر دختری بدون روسری در خیابان راه برود سه چهارتا ماشین گشت و موتوری فورا ظاهر می شوند و او را دستگیر می کنند!!!
ناشناس۳۴۸۸۸۵۱۰۹:۴۴:۰۵ ۱۴۰۳/۲/۲۵
اول یاد بگیر آن ماجرا مخفی هست و نیاز به بررسی و اکتشاف اما این ماجرا علنی هست دوم هم در مورد همین مورد دوم دستگاه قضا باید تا دو ماه بفرستد زندان که اجرا نمی شود
ناشناس۳۴۸۹۰۹۸۱۲:۴۲:۰۵ ۱۴۰۳/۲/۲۵
چند سال نیاز به بررسی دارد؟ برای دزدی 5 سال بررسی که هنوز به نتیجه نرسیده و رئیس قضا دستور پیگیری ویژه داده و برای بی روسری یک تیم 20 نفره برای یک نفر
ناشناس۳۴۸۹۵۴۴۱۸:۰۳:۵۴ ۱۴۰۳/۲/۲۵
روسری نپوشیدن دختران امری است که در بیشتر کشورهای مسلمان رایج است
ناشناس۳۴۸۹۲۳۴۱۳:۵۹:۲۰ ۱۴۰۳/۲/۲۵
عزیزم از آن سال شروع شده به دریافت ارز و نه اینکه از آن سال پرونده تشکیل شده باشد!! دوم هم مثل اینکه هنوز نمی دانی خیلی از پرونده ها سریعا حکم نمی‌دهند چون نیاز به بررسی دارد
حرف مردم۳۴۸۸۷۵۴۰۸:۰۶:۱۰ ۱۴۰۳/۲/۲۵
-انتقال خودرو به پارکینگ بدون وجود تابلو پارک ممنوع، ساعت ها انتظار برای آمدن پلیس و دریافت هزینه های زیاد برای انتقال وترخیص -درحالیکه برای آمدن پلیس به صحنه تصادف وسرقت باید ساعت ها منتظر ماند و زمانیکه گله می کنید می گویند نیرو نداریم، در شهر هزاران پلیس برای رعایت حجاب در سر چهار راه ها معطل هستند.
ناشناس۳۴۸۸۷۹۶۰۸:۵۱:۲۰ ۱۴۰۳/۲/۲۵
فرض میکنیم جناب صدیقی در قضیه باغ ازگل بی گناه باشند . ولی ایشان در صدا و سیما گفتند که امضای ایشان جعل شده است . ولی بعدا مشخص شد که ایشان در دفتر اسناد رسمی حضور یافته اند و اسناد را امضا کردند ....
شاهین پهنادایان۳۴۸۸۸۲۵۰۹:۲۷:۴۶ ۱۴۰۳/۲/۲۵
با سلام و عرض ادب و احترام بی رو درواسی به عنوان یک همکار بگویم یا نویسنده، من نه استاد خوبی بوده ام نه نویسنده خوبی. هیچ هم سر سازگار با دکتر زیبا کلام نداشته ام اما بخشش از بزرگان است و بس سن 76 سالگی برای ایشان و رفتن زندان زیاد است نه قاضی و نه محکمه قضایی را نقد و یا نصحیت می کنم من را چه به اینکار ها عادت کنیم در کاردیگران دخالت نکنیم تنها چیزی را که بیان می کنم برای بیست سال تدریسی که کرده ام بخشش از بزرگان است و بس
ناشناس۳۴۸۸۹۰۲۱۰:۲۱:۴۴ ۱۴۰۳/۲/۲۵
درود بر شما - زنده و پاینده باشید استاد گرامی
ناشناس۳۴۸۹۰۵۷۱۲:۰۹:۲۴ ۱۴۰۳/۲/۲۵
76 سالگی کسی این کارها باید بکند؟!!!
بهروز۳۴۸۸۹۴۳۱۰:۵۸:۵۹ ۱۴۰۳/۲/۲۵
روزنامه جوان از بالای گود نشسته میگه حرفهایش ارزش نداشت خیلی هم شبهه انگیز وسوال داشت برای نسل جوان به عنوان نمونه ازصدها کلیپ، مناظره ایشان با دکتر امیر احمدی نگاه کنید با موضوع جنگ ایران وعراق که آغازگر جنگ ما بودیم که مدام صدام رو اذیت وآزار دادیم اینقدر تکرار کردیم که دولت عراق وشخص صدام از روی ناچاری مجبور شد به ما حمله کنه واین درذهن جوان امروزی شبهه ایجاد میکنه
ناشناس۳۴۸۹۲۲۶۱۳:۵۴:۵۲ ۱۴۰۳/۲/۲۵
آقای زیبا کلام در مسایل مختلفی اظهار نظر کردند که شاید در برخی از آنان هم دچار اشتباهاتی شده باشند کما اینکه در بسیاری موارد هم همچون یک محقق به موارد درستی اشاره کرده اند اما آنچه مهم است این است که ایشان نظرشان را داده اند و به صرف اظهار نظر نباید کسی را مجازات کرد.
ناشناس۳۴۸۹۵۳۱۱۷:۵۱:۲۵ ۱۴۰۳/۲/۲۵
اگر هم استاد زیبا کلام اشتباهی داشته ولی اینقدر صداقت داشته که مطالبش را مکتوب کند و راه را برای نقد باز بگذارد.
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. آقایان «روحانی» و «ظریف»، نظری ندارید؟!

  2. نقد، آری؛ تندروی و توهین نه!

  3. دشواری پزشکیان در «راه» کابینه

  4. دولت و مردم تا دیر نشده کاری کنند...

  5. سردار رضایی: طرح نور تعطیل بردار نیست

  6. مناظر شهری دیدنی کره شمالی

  7. در اداره پست چه خبر است؟!

  8. دقیقا چه زمانی آمریکا خواست با ایران توافق کند؟!

  9. پزشکیان: به همه می گوییم در تشکیل کابینه کمک کنند اما آدمهای خودشان را معرفی می کنند

  10. انتقاد رسانه اصولگرا از اهانت به ظریف در حاشیه نمازجمعه / چرا برخی اعضای شورای شهر منتقد زاکانی شده‌اند؟

  11. نمونه ای از یک دیپلماسی موفق اقتصادی

  12. مرتضوی: تمام بدهی‌های سازمان تأمین اجتماعی را پرداخت کردیم

  13. واکنش وزیر ارشاد به استخدام برادرزاده اش در وزارت بهداشت

  14. صدور کیفرخواست رائفی‌پور/ واکنش زاکانی به تهدید استعفای برخی از اعضای شورای شهر/ ماجرای حمله تندروها به پویانفر

  15. آشی که نباید خیلی شور شود!

  16. تاکید قالیباف بر بررسی علل مشارکت پایین مردم در انتخابات/ یک پیشنهاد خوب به سعید جلیلی

  17. قالیباف: باید دغدغه‌ ۱۴ میلیون نفری که به پزشکیان رای ندادند لحاظ شود

  18. یک سیلی سخت دیگر به صهیونیست ها

  19. واکاوی علت حضور کمرنگ مردم در انتخابات

  20. زن و سیاهپوست بودن رقیب، برگ برنده ترامپ یا عامل شکست او ؟

  21. سخت است آقای پزشکیان ...

  22. با زنجیرزنان بی‌حجاب چه باید کرد؟  

  23. کاپشن پوشیدن پزشکیان یا استفاده او از کت و شلوار چقدر مهم است؟

  24. انسداد ۳۰۰ کیلومتر از مرزهای شرق ایران با دیوارهای ۴ متری

  25. ظریف: قانون اقدام راهبردی در مورد مذاکرات هسته‌ای باید رعایت شود/ آماده گفت‌وگو هستیم

پربحث‌های هفته

  1. آقایان «روحانی» و «ظریف»، نظری ندارید؟!

  2. نقد، آری؛ تندروی و توهین نه!

  3. دشواری پزشکیان در «راه» کابینه

  4. انتقاد رسانه اصولگرا از اهانت به ظریف در حاشیه نمازجمعه / چرا برخی اعضای شورای شهر منتقد زاکانی شده‌اند؟

  5. واکنش وزیر ارشاد به استخدام برادرزاده اش در وزارت بهداشت

  6. صدور کیفرخواست رائفی‌پور/ واکنش زاکانی به تهدید استعفای برخی از اعضای شورای شهر/ ماجرای حمله تندروها به پویانفر

  7. آشی که نباید خیلی شور شود!

  8. تاکید قالیباف بر بررسی علل مشارکت پایین مردم در انتخابات/ یک پیشنهاد خوب به سعید جلیلی

  9. واکاوی علت حضور کمرنگ مردم در انتخابات

  10. سخت است آقای پزشکیان ...

  11. کاپشن پوشیدن پزشکیان یا استفاده او از کت و شلوار چقدر مهم است؟

  12. ظریف: قانون اقدام راهبردی در مورد مذاکرات هسته‌ای باید رعایت شود/ آماده گفت‌وگو هستیم

  13. یک شاخص برای انتخاب اعضای کابینه جدید

  14. دو برابر نیاز کشور اینترنت تامین کردیم

  15. پورمحمدی محتمل‌ترین گزینه برای وزارت کشور دولت پزشکیان

  16. رهبر انقلاب: موفقیت رئیس جمهور و دولت جدید، موفقیت همه ما است

  17. تمجید ضرغامی از عملکرد مخبر/ انتقاد شریعتمداری از شورای راهبری پزشکیان

  18. چینش کابینه؛ سهل اما ممتنع !

  19. نظر حدادعادل درباره تعامل اصولگرایان با پزشکیان/ توضیحات قوه قضائیه درباره محکومیت وزیر سابق کشاورزی

  20. مخبر: پس از جلسه با رهبری، دید دیگری پیدا کردم و مدیر دیگری شدم

  21. پزشکیان: حساب مردم شریفی که به هر دلیلی ناراضی هستند، از دشمنان و بددلان جداست

  22. نظرات برگزیده مخاطبان الف: توهین از جانب هر گروه سیاسی محکوم است/ ظریف قانون اقدام راهبردی را قانون کشور می‌داند/ باید به پزشکیان فرصت داد

  23. تکذیب تماس شمخانی با فرمانده سابق سپاه  

  24. کواکبیان؛ روحانیِ حامی سعید جلیلی را به مناظره طلبید /در هر زمان و هر مکان!

  25. صدور کیفرخواست برای علی اکبر رائفی‌پور/ تحقیقات در مورد موسسه «مصاف» ادامه دارد

آخرین عناوین