سایت معاونت سیاسی سپاه: هدف آمریکایی‌ها از ترور رهبر معظم انقلاب، سست کردن مدیریت عالی و به تبع آن ارکان نظام است

  4040527037 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

وبسایت متعلق به معاونت سیاسی سپاه نوشت: با ترور رهبر معظم انقلاب اسلامی، مدیریت عالی نظام و به تبع آن ارکان نظام را سست کنند.

سایت معاونت سیاسی سپاه: هدف آمریکایی‌ها از ترور رهبر معظم انقلاب، سست کردن مدیریت عالی و به تبع آن ارکان نظام است

سایت بصیرت متعلق به معاونت سیاسی سپاه در یادداشتی درباره اینکه چرا دشمن بر ترور رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید دارد؟ یادداشتی منتشر کرده و به بررسی این موضوع پرداخته است.

بررسی انگیزه‌های آمریکا در پیگیری ترور رهبر ایران نیازمند تحلیل چندبعدی عوامل سیاسی، امنیتی و استراتژیک است. مهم‌ترین دلایلی که آمریکایی‌ها بر ترور رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید دارند موارد ذیل است:

تلاش برای هدف گرفتن نفر اصلی مولفه نابودی رژیم صهیونیستی: صهیونیست‌ها بارها ایران را "تهدید وجودی" خوانده و طرح‌هایی برای ترور رهبران ایران ارائه کرده بودند. ترور رهبرمعظم انقلاب اسلامی به عنوان پیشران قدرت منطقه ای ایران و مُصر بر فروپاشی رژیم صهیونیستی( عدم وجود این رژیم در ۲۵ سال آینده) در جهت این مساله است.


-تلاش برای ایجاد بی‌ثباتی داخلی در ایران: آمریکایی‌ها به دنبال آن بودند که با ترور رهبر معظم انقلاب اسلامی، مدیریت عالی نظام و به تبع آن ارکان نظام را سست کنند. به گونه‌ای که صهیونیست‌ها در حمله اخیر به ایران سه هدف؛ ترور فرماندهان نظامی، تشدید اعتراضات داخلی و ترور رهبری را دنبال می‌کردند.


در مجموع آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به دلیل شکست اقدامات شان در ابتدای جنگ ۱۲ روزه و همچنین راهبردی این جنگ و علل شکست‌های آنها در سطح منطقه، به سیاست ترور رهبر معظم انقلاب اسلامی رسیدند. زیرا از منظر آنها عامل اصلی شکست طرح های آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه و حتی در داخل ایران شخص رهبری معظم انقلاب اسلامی هستند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۰۱۵۴۹۱۱:۰۲:۲۳ ۱۴۰۴/۵/۲۷
حالا نه آب هست نه برق نه مدیریت و قراره یارانه هم قطع بشه . جنگ نشود هم اوضاع خرابه . قرار نیست جنگ چیزی رو عوض بکنه
ناشناس۴۰۰۱۸۲۹۱۴:۲۵:۰۰ ۱۴۰۴/۵/۲۷
فقط مدیریت نیست والا همه چیز هست دولت اقای پزشکیان مثل دولت روحانی علاقه ای به کار کردن ندارد
ناشناس۴۰۰۱۶۳۷۱۲:۲۲:۴۴ ۱۴۰۴/۵/۲۷
وقتی ترور سردار شهید سلیمانی و حملات به تاسیسات هسته ای ایران برای دشمن بی هزینه بود و پاسخ درخور دریافت نکردند تهدید به ترور رهبر معظم انقلاب کردند شُل بدیم سفت می خوریم.
ناشناس۴۰۰۱۷۶۳۱۳:۳۵:۰۳ ۱۴۰۴/۵/۲۷
آفرین به این بیداری
ناشناس۴۰۰۱۶۴۷۱۲:۳۲:۰۴ ۱۴۰۴/۵/۲۷
آنها در اشتباهند
ناشناس۴۰۰۱۸۲۴۱۴:۲۲:۳۵ ۱۴۰۴/۵/۲۷
بايد خيلي حواستون جمع باشه چگونه موساد توانست درتیم حفاظتی سيد حسن نصرالله نفوذ کند به‌ هيچ کسی نبايد اعتماد کرد .
yektanetتریبون

آخرین عناوین