جنجال رویترز درباره خروج آمریکایی‌ها از سفارت بغداد

  4040322009

خبرگزاری رویترز تلاش داشت تا اقدام واشنگتن برای کاهش نظامیان در سفارت بغداد را به تشدید تنش‌های امنیتی مرتبط کند اما معلوم شد که این موضوع طبق برنامه‌ریزی‌های قبلی آمریکا و برای کاهش هزینه‌ها صورت می‌گیرد.

جنجال رویترز درباره خروج آمریکایی‌ها از سفارت بغداد

به گزارش فارس، خبرگزاری رویترز شامگاه چهارشنبه به نقل از یک منبع امنیتی آمریکایی خبر داد که سفارت ایالات متحده آمریکا در عراق به‌دلیل بالا گرفتن خطرات امنیتی در منطقه برای تخلیه رسمی مقر خود در بغداد، آماده می‌شود.
این در حالی است که یک منبع در وزارت خارجه عراق به شبکه خبری العربیه اعلام کرد: اطلاعی درباره روند تخلیه سفارت آمریکا از بغداد نداریم و در این‌باره به ما اطلاع‌رسانی نشد. مقامات عراقی هیچ‌ هشدارهایی مبنی بر بالا بردن سطح آماده‌باش دریافت نکردند. فعالیت سفارت آمریکا طبیعی و اتخاذ تدابیر امنیتی اضافی درخواست نشده است.
برخی منابع نیز اعلام کرده‌اند که عملیات تخلیه سفارت آمریکا در بغداد شامل 1000 نفر از کارکنان خارجی پیمانکار طرف قرارداد با این نمایندگی دیپلماتیک می‌شود و در چارچوب طرح ایالات متحده برای کاهش هزینه‌ها انجام می‌شود و ارتباطی با نگرانی‌های امنیتی ندارد.

yektanetتریبون

آخرین عناوین