ادعای ترامپ: هرچه که بخواهیم از ایران خواهیم گرفت

  4040410101 ۱۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی ضدایرانی ادعا کرد: «عده‌ای از من می‌پرسند که چه زمانی توافقی با ایران امضا خواهی کرد؟ ایران به قدری بمباران شده که هرچه که بخواهیم از ایران خواهیم گرفت.»

ادعای ترامپ: هرچه که بخواهیم از ایران خواهیم گرفت

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه سه‌شنبه، در اظهاراتی ضدایرانی ادعا کرد: «عده‌ای از من می‌پرسند که چه زمانی توافقی با ایران امضا خواهی کرد. ایران به قدری بمباران شده که هرچه که بخواهیم از ایران خواهیم گرفت.»

ادعای ترامپ درحالی است که به اذعان کارشناسان آمریکایی، پس از پاسخ کوبنده و «غیرمنتظره» ایران به تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان، اسرائیل و آمریکا خواستار آتش‌بس شده‌اند.

با این وجود، ترامپ در اظهارات تازه خود دوباره ادعا کرد: «تأسیسات هسته‌ای ایران به کل نابود شده‌اند. آن‌ها حتی به این تأسیسات دسترسی ندارند.»

او مدعی شد: «هرچه که بخواهیم از ایران خواهیم گرفت. امیدوارم آن‌ها بخواهند کشور خوبی داشته باشند. تحریم‌های گسترده‌ای علیه ایران اعمال شده است و انجام هرکاری تحت این تحریم‌ها بسیار دشوار خواهد بود.»

ترامپ در ادامه اظهارات خود ادعا کرد: «شاید زمانی فرا برسد که با آن‌ها بتوانیم کنار بیاییم و آن‌ها بتوانند کشورشان را بازسازی کنند.»

ترامپ در ادامه، در پاسخ به سوالی درباره خواسته ادعایی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای خاتمه دادن به جنگ غزه ادعا کرد: «او به‌دنبال پایان یافتن این جنگ است. تا هفته دیگر به توافق خواهیم رسید.»

او درحالی به‌دنبال تحقیر توانایی ایران و ملت ایران است که این کشور همواره با اتکا به توانمندی‌های داخلی خود توسعه یافته است و ایران برای پیشرفت یا توسعه، به «کنار آمدن» با فردی چون ترامپ نیازی ندارد.

از طرفی، به اذعان کارشناسان آمریکایی همچون «جفری ساکس»، اقتصاددان، تحلیلگر سیاست عمومی و استاد دانشگاه‌های آمریکا، اقدام تجاوزکارانه ترامپ علیه ایران، نه تنها مؤثر نبوده بلکه ضمن متحدتر کردن ایران دربرابر متجاوزان خارجی، آمریکا را به بازیگری غیرقابل اعتماد در جهان تبدیل کرده که در «دهه‌های آینده، هیچکس حاضر به توافقی معنادار» با آن نخواهد بود.

ترامپ همچنین درحالی خود را قدرتمند نشان می‌دهد که به اذعان «دنیس فریتس» درجه‌دار بازنشسته نیروی هوایی آمریکا «جنگ ۱۲ روزه به‌خاطر صلح‌طلبی آمریکا یا اسرائیل پایان نیافت، بلکه به‌خاطر قدرت ایران و موشک‌های بالستیک این کشور پایان یافت. آتش‌بس فقط به علت قدرت ایران شکل گرفت. اکنون اسرائیل و آمریکا قدرت ایران را به خوبی می‌دانند.»

فریتس تصریح کرد: «نتانیاهو و اسرائیلی‌ها به خوبی از توانایی‌های ایران و قابلیت این کشور برای نابود کردن اسرائیل آگاه بودند اما آن‌ها انتظار پاسخ ایران را نداشتند و حتی با پیوستن آمریکا به جنگ، ایران نشان داد که توانایی‌های بسیاری دارد و سربازان آمریکایی بی‌شماری در تیررس موشک‌های ایران قراردارند. حمله ایران به پایگاه آمریکا در قطر، یک پیام هشدار به آمریکا بود. ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد.»

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۹۴۸۸۷۷۲۰:۵۰:۳۷ ۱۴۰۴/۴/۱۰
این اظهارات به واسطه این است که دولت خیلی در مقابل ترامپ وادادگی نشان داد
ناشناس۳۹۴۹۲۱۳۱۰:۰۰:۳۴ ۱۴۰۴/۴/۱۱
شما هنوز از شوک شکست در انتخابات خارج نشدین؟؟؟ بس کنید بابا!
ناشناس۳۹۴۸۸۸۹۲۱:۰۹:۳۹ ۱۴۰۴/۴/۱۰
غلط کردی
ناشناس۳۹۴۸۹۳۸۲۲:۲۳:۳۰ ۱۴۰۴/۴/۱۰
این یارو رد داده معلوم نیست کدوم حرفش شوخیه کدوم جدی
ناشناس۳۹۴۹۱۲۹۰۸:۴۰:۳۴ ۱۴۰۴/۴/۱۱
این بابا اصلا مخ نداره. لاف در غربت و .. در دکان مسگری در واقع مصداق این نکبته
ناشناس۳۹۴۸۹۴۱۲۲:۲۶:۳۷ ۱۴۰۴/۴/۱۰
شتر در خواب بیند ...
ناشناس۳۹۴۸۹۶۰۲۲:۵۷:۰۳ ۱۴۰۴/۴/۱۰
کور خوندی!
ناشناس۳۹۴۸۹۶۹۲۳:۰۹:۳۵ ۱۴۰۴/۴/۱۰
چقدر زر می زنه مردم امریکا خسته نمیشن از کوه خوریای این لب و دهن
ناشناس۳۹۴۹۰۸۵۰۷:۳۰:۱۱ ۱۴۰۴/۴/۱۱
چرا باید سالی هزار میلیارد دلار خرج ماشین جنگی کنند و مردم آمریکا اعتراضی نداشته باشند . تمدنشان بر جنگ و آدم کشی استوار است . هر چه رییس جمهوری در آن کشور جنگ بیشتری ترتیب دهد ، نامش در بین بزرگانشان ، بالاتر نوشته می شود .
ناشناس۳۹۴۹۰۴۴۰۳:۱۶:۲۴ ۱۴۰۴/۴/۱۱
ایران زیر بار حرف زور نمیره
ناشناس۳۹۴۹۱۳۳۰۸:۴۳:۰۳ ۱۴۰۴/۴/۱۱
مخش رد داده هیچ معلوم نیست چی میگه
ناشناس۳۹۴۹۲۰۲۰۹:۵۲:۴۴ ۱۴۰۴/۴/۱۱
این دیوونه حرفاش شبیه دیوی که چپه حرف میزند منظور این که ایران آنقدر اسرائیل بمباران کرده که الان به غلط کردن افتاده.
yektanetتریبون

آخرین عناوین