نفت ایران از محدوده محاصره آمریکا خارج شد

  4050327029 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

ترامپ می‌گوید، محاصره دریایی ایران از جمعه لغو می‌شود اما تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد، سه نفتکش دیگر ایران از مقابل نیروی دریایی آمریکا عبور کرده‌اند.

نفت ایران از محدوده محاصره آمریکا خارج شد

به گزارش فارس؛ تنکرترکرز بر اساس پایش سامانه ردیابی کشتی‌ها که با تصاویر ماهواره‌ای هم تایید شده است، می‌گوید، حدود ۳.۸ میلیون بشکه نفت خام ایران از محاصره آمریکا عبور کرده است.
 
یک‌شنبه شب ترامپ حاضر شد محاصره دریایی ایران را بلافاصله لغو کند اما حالا می‌گوید که این محاصره از روز جمعه بعد از امضای تفاهم‌نامه لغو خواهد شد. با این حال، دوشنبه شب اولین کشتی‌های ایرانی از خط محاصره عبور کردند که یکی نفتکشی بود که نفت ایران را به مقصد صادراتیش می‌رساند.

«دیونا» و «هیرو۲»، ابرنفتکش‌های شرکت ملی نفتکش هستند که از محدوده محاصره دریایی نیروی دریایی آمریکا عبور کرده‌اند؛ نفتکش «استریم» هم که در محدوده اقتصادی پاکستان منتظر بوده، احتمالا حالا در مسیر ورود به آب‌های ایران است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۲۱۸۷۹۹۱۱:۴۸:۳۰ ۱۴۰۵/۳/۲۷
الله اکبر مردم ایران در همه میدانها پیروز شدند به یاری حق تعالی پوزه صهیونیست وامریکا به خاک مالیده شد الحمدلله اللهم عجل لولیک الفرج
ناشناس۴۲۱۸۸۵۱۱۵:۰۱:۵۲ ۱۴۰۵/۳/۲۷
بهتره سریعتر مبادلات تجاری انجام بشه چون وقت کمه و جنگ برمیگرده. کشورهای منطقه هم دارن برای استقلال از تنگه تلاش میکنن و ماهم باید همین کار را بکنیم و مزیت استراتژیک جدید ایجاد کنیم ...

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین