ایران‌خودرو دوباره محصولات خود را گران می‌کند

  4050327037 ۲ نظر، ۲ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

ایران‌خودرو در حالی از افزایش قیمت محصولات خود خبر داده که نرخ ارز در ماه‌های اخیر کاهش یافته و پیش‌تر رشد دلار یکی از دلایل اصلی گرانی خودرو عنوان می‌شد.

ایران‌خودرو دوباره محصولات خود را گران می‌کند

به گزارش فارس؛ شرکت ایران‌خودرو در نامه‌ای به سازمان بورس و اوراق بهادار، از افزایش قیمت محصولات خود خبر داد.

بر اساس مستندات رسمی این شرکت، در اوایل خردادماه امسال قیمت تمامی خودروهای سواری ایران‌خودرو نسبت به اردیبهشت‌ماه افزایش یافته بود. در این میان، سورن پلاس دوگانه‌سوز تاکسی با حدود ۷۱۷ میلیون تومان، بیشترین میزان افزایش قیمت را به ثبت رساند.

در نامه ایران‌خودرو آمده است که این افزایش قیمت با هدف تأمین منافع و حفظ حقوق سهامداران انجام شده است. این در حالی است که نرخ ارز در ماه‌های اخیر روندی کاهشی داشته و در افزایش‌های قبلی قیمت خودرو، رشد نرخ دلار یکی از مهم‌ترین دلایل اعلام‌شده از سوی خودروسازان بود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۲۱۸۸۱۳۱۳:۰۶:۳۴ ۱۴۰۵/۳/۲۷
ورود خودروهای دست دوم خارجی را کاملا آزاد کنید
ناشناس۴۲۱۸۸۲۷۱۳:۴۹:۵۶ ۱۴۰۵/۳/۲۷
در ایران قیمت گذاری خودرو بر اساس عرضه و تقاضا است و با توجه به سقوط دائمی و پر شدت ارزش پول ملی ، همواره صف طولانی تقاضای خرید خودرو وجود دارد و بر اساس فرمول عرضه و تقاضا ، خودرو به بالاترین قیمتی که مشتری حاضر است بخرد ، قیمت گذاری میشود . این چرخه معیوب که تورم در سایر کالاها و خدمات را هم ایجاد میکند ، دارایی عده ای را همواره افزایش میدهد و فاصله زندگی بقیه اقشار جامعه را به شدت ساقط میکند . سود کلانی که در جیب بخشی از جامعه سرازیر میکند همواره باعث میشود آنها ( در هر پست و مقامی هستند ) هرگز اجازه اصلاح این روش به نفع کل ملت را ندهند ( تعارض منافع ) . لذا همواره بخش بزرگی از جامعه به سرعت در حال فقیر تر شدن هستند . بسیاری از طبقات متوسط جامعه ، اکنون به زیر خط فقر سقوط کرده اند در حالی که بخش کوچکی از جامعه با سرعت غیر قابل تصور در حال ثروتمند شدن هستند ! آن هم فقط و فقط بر اساس همین ساز و کارهای غلط اقتصادی . این روند ، جامعه را به سمت فروپاشی خواهد برد . همچنانکه قبل از جنگ رمضان دیدیم . الان وضعیت جنگی است و مردم برای حفظ کشور دارند این وضعیت را تحمل میکنند. اگر وضعیت عادی بود قطعا واکنش جامعه شکل دیگری بود . لذا اصلاح فوری این ساز و کارهای غلط اقتصادی ضروری است .

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین