بن‌فرحان: کشور مستقل فلسطین، کلید صلح حقیقی در خاورمیانه است

  4040506104

وزیر خارجه عربستان در ابتدای کنفرانس سازمان ملل درباره حل مسالمت‌آمیز قضیه فلسطین، تاکید کرد: کشور مستقل فلسطین، کلید صلح حقیقی در خاورمیانه است.

بن‌فرحان: کشور مستقل فلسطین، کلید صلح حقیقی در خاورمیانه است

به گزارش ایسنا، کنفرانس سازمان ملل درباره حل مسالمت آمیز قضیه فلسطین و اجرای راه حل دو دولتی، روز دوشنبه در نیویورک آغاز شد.

«فیصل بن فرحان»، وزیر خارجه عربستان در سخنرانی خود در این کنفرانس از اعلام قصد فرانسه برای به رسمیت شناختن فلسطین، توسط «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه تقدیر کرد.

وی با اشاره به اینکه تحقق ثبات در منطقه با اعطای حقوق ملت فلسطین آغاز می‌شود، تاکید کرد که فاجعه انسانی به دلیل تعرضات رژیم صهیونیستی باید فورا متوقف شود.

بن فرحان با بیان اینکه کشور مستقل فلسطین، کلید صلح حقیقی در خاورمیانه است، گفت: «ابتکار صلح عربی را اساسی جامع برای هرگونه راه حل عادلانه و جامع می‌نگریم.»

رئیس دستگاه دیپلماسی عربستان، همه کشورها را به پیوستن به سند پایانی این کنفرانس که نقشه راهی به سوی اجرای راه حل دو دولتی فراخواند.

yektanetتریبون

آخرین عناوین