ارزانی اینترنت در ایران به قیمت ناپایداری شبکه تمام شده است

  4040303029 ۱۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

مدیرعامل یک اپراتور ارائه دهنده سرویس اینترنت، معتقد است: ایران یکی از ارزان‌ترین اینترنت‌های دنیا را دارد، اما این ارزانی به قیمت ناپایداری شبکه تمام شده است. در همین حال، اپراتورها به‌هیچ‌وجه به دنبال منافع شخصی یا افزایش درآمد برای بریز و بپاش نیستند. نظر به بازار رقابتی، اگر تعرفه اصلاح شود، قطعاً کیفیت نیز بهبود پیدا می‌کند.

 ارزانی اینترنت در ایران به قیمت ناپایداری شبکه تمام شده است

محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل شرکت انتقال داده‌های آسیاتک در گفت و گو با خبرنگار سیتنا پیرامون ضرورت افزایش تعرفه‌ها از نگاه اپراتورها و تاثیر آن بر شرایط اقتصادی و معیشتی مردم گفت: این موضوع در واقع به یک سؤال بنیادی برمی‌گردد؛ این‌که آیا بودن یا نبودن سرویس برای مردم مهم‌تر است؟! اگر قرار است سرویس ارتباطی در زندگی مردم نقش تسهیل‌گر داشته باشد، خدمات دیجیتال را در دسترس بگذارد و ساختار زندگی را کارآمدتر و سریع‌تر کند، پس باید بهای متناسب با نگهداری، توسعه، استهلاک و زنجیره تأمین آن پرداخت شود.

وی ادامه داد: اپراتورها به‌هیچ‌وجه به دنبال منافع شخصی یا افزایش درآمد برای بریز و بپاش نیستند. ما یکی از ارزان‌ترین اینترنت‌های دنیا را داریم، اما این ارزانی به قیمت ناپایداری شبکه تمام شده است. وقتی مردم به چنین سرویسی وابسته‌اند، منطقی نیست که انتظار داشته باشند با کمترین تعرفه، خدماتی با کیفیت و پایدار دریافت کنند.

یوسفی‌زاده با تأکید بر درک دغدغه‌های مردم گفت: ما هم در کشور زندگی می‌کنیم و شرایط مردم را درک می‌کنیم، اما باید توجه کرد که اگر امروز تعرفه‌ها واقعی نشوند، ممکن است فردا شبکه‌ای برای ارائه خدمت وجود نداشته باشد. اختلال‌هایی که اکنون در برخی مناطق می‌بینید، نتیجه همین فشار اقتصادی بر شبکه است.

وی درباره نگرانی عمومی نسبت به افزایش تعرفه و عدم بهبود خدمات نیز گفت: مردم حق دارند نگران باشند، اما بازار رقابت در کشور وجود دارد. اپراتورها انحصار ندارند. تجربه اپراتور دوم در گذشته نشان داد که رقابت، کیفیت را بالا می‌برد. بنابراین اگر تعرفه اصلاح شود، قطعاً کیفیت نیز بهبود پیدا می‌کند.

او در پایان خاطرنشان کرد: افزایش تعرفه نباید صرفاً به اندازه نرخ تورم سال قبل باشد؛ این یک فرض اشتباه و خطرناک است. ما با شکاف تعرفه‌ای ۱۲ ساله مواجه‌ایم. باید رشد هزینه‌ها، نرخ ارز، تغییر تکنولوژی و رشد شبکه در سال‌های اخیر در نظر گرفته شود تا تعدیلات مثبت و منفی اعمال و در نهایت، اصلاح منطقی و عادلانه تعرفه‌ها انجام شود.

 

دیدگاه کاربران

م. ر.۳۹۰۲۶۵۹۱۱:۱۴:۳۵ ۱۴۰۴/۳/۳
آقای یوسفی زاده، در ایران هیچ چیزی ارزان نیست، مگر نیروی کار. فقط حقوق کارمند و کارگر است که پایین است. بقیه چیزها بسیار گران است نه ارزان
ناشناس۳۹۰۲۶۶۵۱۱:۱۷:۴۱ ۱۴۰۴/۳/۳
سالهای سال است که گران کردن خدمات و ادوات نه تنها باعث کیفیت بهتر نشده بلکه موجب کارآیی کمتر و کیفیت پایین تر شده،نه تنها اینترنت بلکه همه زمینه ها مثل خودرو،مواد غذایی،خدمات دولتی،بخش خصوصی و کلا در همه موارد.
ناشناس۳۹۰۲۶۹۶۱۱:۴۴:۴۵ ۱۴۰۴/۳/۳
ارزانتر نسبت به دیگر کشورها مربوط به یارانه در اقتصاد و حقوق و کالا هست
ناشناس۳۹۰۲۷۴۶۱۲:۱۵:۵۱ ۱۴۰۴/۳/۳
توجیه هست بیشتر
ناشناس۳۹۰۲۷۵۷۱۲:۲۱:۳۰ ۱۴۰۴/۳/۳
گران ترین و ضعیف ترین اینترنت را ارائه می دهند، دریت مثل خودرو سازهای داخلی. همیشه هم طلبکار هستند.
ناشناس۳۹۰۲۷۹۱۱۲:۴۲:۲۷ ۱۴۰۴/۳/۳
به دلار حساب کنید همه چیز ارزان است و به ریال همه چیز خیلی گران.....
رضا۳۹۰۳۲۱۶۲۱:۳۰:۱۶ ۱۴۰۴/۳/۳
آسیاتک بسته‌هاش گرون کرده خدمات و کیفیت بهتر نکرده
محمد۳۹۰۳۲۵۳۲۱:۵۱:۱۰ ۱۴۰۴/۳/۳
درست است ! سرعت بالا عدم آنتن دهی درآمد دلاری مردم . چرا هر وضعیتی در کشور با کشورهای دیگر مقایسه میشود.
معترض۳۹۰۳۲۵۹۲۱:۵۸:۵۷ ۱۴۰۴/۳/۳
کجا اینترنت ارزونه؟
ناشناس۳۹۰۳۳۳۵۲۲:۵۳:۴۴ ۱۴۰۴/۳/۳
کدوم ارزانی؟نسبت به کجا؟کدام کشور و چی
میلاد۳۹۰۳۳۶۷۲۳:۲۳:۰۷ ۱۴۰۴/۳/۳
دفعه قبل که فلان درصد گران شد گفتن گرانش بکنین تا سرعت و کیفیت رو بالا ببریم اتفاقی افتاد؟ بهتر نشد؟ بدتر شده بهتر نشده و در بهترین حالتش همون قبلیه با افزایش قیمت. میداننن دولت پشتشانه هر وقت هر چه قدر بخوان بالا میبرن
yektanetتریبون

آخرین عناوین