کلاهبرداری ۱۴ میلیارد ریالی با چک یک کارتن‌خواب در قزوین  

  4050203038

ایسنا نوشت: جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری فردی که با ارائه یک فقره چک بلامحل بیش از ۱۴ میلیارد ریال از یک خشکبار فروش کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

سرهنگ علی‌اصغر جمالی اظهار کرد: در پی ارجاع یک فقره پرونده قضائی با موضوع کلاهبرداری تحت عنوان خرید آجیل به پلیس آگاهی استان قزوین، بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری قرار گرفت.

وی افزود: شاکی در اظهارات خود اعلام کرد که فردی با مراجعه به مغازه خشکبارفروشی وی، مقدار یک تن آجیل خریداری کرده و یک فقره چک در قبال آن ارائه کرده است که شاکی پس از مراجعه به بانک متوجه شده حساب مربوطه فاقد موجودی بوده و دارای چندین فقره چک برگشتی است.

جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین عنوان کرد: کارآگاهان با انجام تحقیقات تکمیلی دریافتند که چک ارائه شده متعلق به فردی کارتن‌خواب بوده و شخص کلاهبردار با استفاده از این روش، اقدام به فریب فروشنده کرده است.

این مقام انتظامی بیان کرد: مأموران در جریان اقدامات اطلاعاتی موفق شدند محل اختفای متهم در شهر قزوین را شناسایی و وی را دستگیر کنند.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، جمالی با بیان اینکه متهم در تحقیقات پلیسی و هنگام مواجهه با مدارک و مستندات، لب به اعتراف گشود و به یک فقره کلاهبرداری به ارزش ۱۴ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال اعتراف کرد، یادآور شد: متهم با تکمیل پرونده روانه زندان شد.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین