دستگیری سارقان زورگیر طلاجات بانوان سالخورده

  4040225012

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر از شناسایی و دستگیری دو سارق زورگیر طلاجات بانوان سالخورده خبر داد.

دستگیری سارقان زورگیر طلاجات بانوان سالخورده

به گزارش تسنیم از اسلامشهر، روزهای گذشته فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که در آن دو سارق با حمله به بانوی سالخورده در کنار درب منزل در یکی از کوچه های اسلامشهر اقدام به سرقت کردند. 

اکنون با تلاش مأموران انتظامی این دوسارق که با معرفی جعلی خود به عنوان مأمور کنتورخوان، اقدام به سرقت طلاجات از بانوان سالخورده می‌کردند، دستگیر شدند. 

سرهنگ محمدرضا علیزاده فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر در این خصوص گفت: این سارقان با شناسایی طعمه‌های خود در اماکن عمومی نظیر نانوایی، آن‌ها را تا درب منزل تعقیب و سپس در پارکینگ یا ورودی ساختمان با توسل به زور طلاجاتشان را سرقت می‌کردند. 

وی افزود: یکی از متهمان دارای سابقه 10 فقره سرقت با سلاح گرم بوده و سارق دوم نیز در مرخصی از زندان، اقدام به این سرقت کرده است. 

 به گفته فرمانده انتظامی اسلامشهر، تاکنون چهار نفر از مالباختگان، سارقان را شناسایی کرده‌اند. تحقیقات پلیس ادامه دارد و از شهروندانی که به این شیوه مورد سرقت قرار گرفته‌اند خواسته شده برای پیگیری به پلیس آگاهی اسلامشهر مراجعه کنند.

yektanetتریبون

آخرین عناوین