نقش عناصر گروهک‌های ضد انقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران/ روایتی از افرادی که مواد منفجره همراه خود داشتند

  4031128136 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس گفت: در زمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران، هیچ نیروی نظامی و امنیتی کشور در آنجا حضور نداشت و عناصر گروهک‌های ضدانقلاب در این ارتباط نقش شدند.

نقش عناصر گروهک‌های ضد انقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران/ روایتی از افرادی که مواد منفجره همراه خود داشتند

به گزارش مهر، فرشاد ابراهیم‌پور، نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران، گفت: در زمان حادثه هیچ کدام از دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و نظامی حضوری در محیط‌های دانشگاهی چه درون فضای دانشگاه تهران و چه در فضای خوابگاه دانشجویی نداشتند و همه حضورها پیرامون محیط‌های دانشگاهی و در فضای بیرون و طبق قانون و مقررات بوده است.

وی ادامه داد: با توجه به شواهدی که وجود دارد، تعدادی از عناصر گروهک‌های ضدانقلاب هم در روز حادثه و هم در روزهای بعد اقدام به فیلم‌برداری از محیط‌های دانشگاهی و خوابگاه دانشجویان کردند.

نماینده مردم ایذه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: گروهک‌ها مواد منفجره همراه خودشان داشتند که می‌خواستند باعث تنش بیشتری در محیط‌های دانشجویی شود.

ابراهیم‌پور تاکید کرد: از دانشجویان عزیز درخواست داریم که تمامی امور خودشان را با هماهنگی مسئولان دانشگاهی و به صورت صنفی دنبال کنند و به شایعات هم توجه نکنند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۷۸۹۷۳۵۲۱:۱۴:۳۰ ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
وزیر علوم و سرپرست دانشگاه تهران چرا حرفهای تحریک آمیز می زنند؟ وزیر علوم همه سرپرست های دانشگاههایی که در تهران مستقر هستند را از تندروهای چپی منصوب کرده.
شیما۳۷۸۹۹۷۸۰۱:۵۶:۵۳ ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
والا فعلا که مدیران آقای پزشکیان مردم را عصبانی می کنند
ناشناس۳۷۹۰۰۶۴۰۷:۲۱:۲۲ ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
گفتن این حرفها فایده ای دارد؟اگر اقتصاد کشور دست مافیاست و امنیت دست گروهکها با مواد منفجره پس شما چه کاری می کنید؟
ناشناس۳۷۹۰۰۶۵۰۷:۲۱:۴۳ ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
دوتا سارق به جوان دانشجو حمله کردند که باید پیدا و محاکمه شوند.
ناشناس۳۷۹۰۰۹۵۰۸:۰۰:۵۳ ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
اصلا کار آمریکاست .
ناشناس۳۷۹۰۱۱۰۰۸:۱۷:۲۰ ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
همه چیز رو فقط بلدید گردن دشمن خیالی بیندازید
دانشجو۳۷۹۰۱۶۳۰۹:۱۴:۳۷ ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
امنیت‌دانشگاه‌یک‌ِکشور‌که‌این‌‌باشه‌‌وبه‌راحتی‌‌در‌آن‌قتل‌‌یک‌انسان‌صورت‌بگیرد‌مشکلی‌بزرگ‌خواهد‌بود‌برای‌جذب‌‌دانش‌پژوهش‌از‌سراسر‌کشور‌وجهان
ناشناس۳۷۹۰۲۱۵۰۹:۵۷:۰۹ ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
عجب
yektanetتریبون

آخرین عناوین