پاسخ ایروانی به نماینده آمریکا در سازمان ملل درباره «غنی‌سازی صفر»

  4041002123 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

نماینده ایران در سازمان ملل در نیویورک گفت که اصرار بر سیاست موسوم به «غنی‌سازی صفر» کاملاً مغایر با حقوقی است که ایران به‌عنوان عضو پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای از آن برخوردار است.

پاسخ ایروانی به نماینده آمریکا در سازمان ملل درباره «غنی‌سازی صفر»

به گزارش ایسنا، امیرسعید ایروانی درباره اظهارات نماینده ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل مبنی بر اینکه آمریکا فقط مذاکره مستقیم می خواهد و ایران حق ندارد در خاک خود غنی‌سازی کند گفت: ما از هرگونه مذاکره منصفانه و معنادار استقبال می‌کنیم. با این حال، اصرار بر سیاست موسوم به «غنی‌سازی صفر» کاملاً مغایر با حقوقی است که ایران به‌عنوان عضو پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای از آن برخوردار است. این رویکرد نشان می‌دهد که آنان در پی مذاکرات منصفانه نیستند، بلکه قصد دارند نیات از پیش تعیین‌شده خود را بر ایران تحمیل کنند. 

وی تاکید کرد: ایران نه در برابر فشار یا ارعاب سر فرود خواهد آورد و نه اجازه خواهد داد در عرصه بین‌المللی مورد باج‌خواهی قرار گیرد. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۹۷۰۸۰۰۱:۴۳:۳۶ ۱۴۰۴/۱۰/۳
اسرائیل تو یه سال ۱۰۰ هزار نفرو بیشتر کشته چرا نباید درمورد برنامه هسته ای مخوفش پاسخگو باشه؟ ایران کی ۱۰۰ هزار نفرو کشته که خطرش از اسرائیل بیشتر باشه؟
ناشناس۴۰۹۷۳۰۹۱۲:۱۵:۲۸ ۱۴۰۴/۱۰/۳
از حماس بپرسید چرا اول جنگ را شروع کرد.
آزمایش بمب اتمی کشور۴۰۹۷۱۰۳۰۳:۱۸:۴۹ ۱۴۰۴/۱۰/۳
بهترین پاسخ ساخت و آزمایش بمب اتمی کشور زمان همین ترامپ تروریست هست ! الان بهترین فرصت هست !
آزاده۴۰۹۷۱۱۸۰۵:۳۶:۲۳ ۱۴۰۴/۱۰/۳
بیانات ایروانی در شورای امنیت ضعیف و از موضع ضعف بود و بجای حمله یک جانبه و غیر قانونی آمریکا و با پشتیبانی از اسرائیل حرف از مذاکره عزتمندانه می‌زند باید پذیرفت امثال ایروانی با ضعف در بیانات واقعیات دیپلماتیک بنظرم می‌رسد در زبان انگلیسی ضعف اساسی دارد
ناشناس۴۰۹۷۱۳۶۰۷:۰۸:۰۳ ۱۴۰۴/۱۰/۳
روی سخنانی که طرفهای مقابل گفته اند تمرکز کنید !
ناشناس۴۰۹۷۱۹۴۰۹:۱۶:۴۵ ۱۴۰۴/۱۰/۳
وقتی با یک شرور مذاکره میکنی که در ایران فضولی کنند طبیعی هست گستاخ تر می شوند.
ناشناس۴۰۹۷۳۱۰۱۲:۱۷:۵۷ ۱۴۰۴/۱۰/۳
اگر بدنبال منافع ملی هستید می توانید توافقی کنید که برای مدت محدود غنی سازی انجام نشود و به میزان مورد نیاز امریکا موظف به تامین مواد غنی سازی شده به ایران باشد. در عوض تحریم ها را لغو کنید. مردم تحریم نمی خواهند
ناشناس۴۰۹۷۳۷۳۱۳:۲۵:۰۷ ۱۴۰۴/۱۰/۳
یک وطن فروش این را می‌گوید

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین