مریم شلیله در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه پس از ماه مبارک رمضان باید ضمن رعایت حجم مصرف وعدههای اصلی غذایی، میانوعدهها نیز رعایت شود، توصیه کرد: پس از ماه رمضان همه افراد در هر رده سنی و جنسی تمام وعدههای غذایی را بر اساس هرم راهنمای غذایی مصرف کنند علاوه بر این مصرف میانوعده را نیز فراموش نکنند.
وی ادامه داد: نان، غلات، میوهها، سبزی، گوشت، حبوبات، شیر و لبنیات هرم راهنمای غذایی هستند که باید در هر وعده غذایی حداقل دو گروه از این هرم استفاده شود.
شلیله خاطرنشان کرد: در استفاده از وعدههای غذایی به ویژه پس از ماه رمضان نباید زیادهروی شود چرا که پیامدهایی همچون چاقی را در پیخواهد داشت.
وی گفت: پس از ماه رمضان در وعدههای اصلی و میانوعدهها نباید به هیچوجه از غذاهای سنگین استفاده کرد چرا که دستگاه گوارش در طول یک ماه تقریبا استراحت داشته و در صورت مصرف غذاهای سنگین بیش از سایر اوقات سال دچار مشکلات گوارشی میشود.
یک کارشناس ارشد تغذیه در همدان در پایان گفت: توصیه میشود در میانوعدهها از غذاهای سبک با میزان کالری کم همچون نان و پنیر وگردو، یک فنجان شیر، میوهها و سبزیها استفاده شود.