رهبر انقلاب: رشد نقدینگی باید متوقف شود/ دخالت دولت در بخش خصوصی را نفی می‌کنیم

  4021110016 ۳۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۶۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: مهم‌ترین وظیفه دولت بهبود فضای کسب و کار و برطرف کردن موانع آن است.

رهبر انقلاب: رشد نقدینگی باید متوقف شود/ دخالت دولت در بخش خصوصی را نفی می‌کنیم

به گزارش ایسنا، رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار حدود هزار نفر از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان با اشاره به ظرفیت و توان کاملاً موثر بخش خصوصی برای تحقق اهداف کلان اقتصادی، «حمایت  دولت، به‌ویژه رفع موانع فضای کسب‌ و کار» و «مسئولیت‌پذیری بخش خصوصی» را دو ضرورت مهم و زمینه‌ساز بهبود اوضاع و پیشرفت چشمگیر کشور برشمردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پس از شنیدن سخنان ۱۲ نفر از فعالان عرصه‌های تولید، پیگیری جدی دولت برای خواسته‌های مطرح شده از جمله تشکیل مجموعه‌های صنعتی چند وجهی، تأمین مالی شرکت‌های متوسط و کوچک و موضوع آبیاری نوین را خواستار شدند.

ایشان نمایشگاهی را که دیروز بازدید کردند، بسیار شوق‌آور و برجسته خواندند و گفتند: متأسفیم که این پیشرفت‌ها برای مردم توضیح داده نشده و اکثر افراد ملت از اینگونه تلاش‌ها و توفیقات و ابتکارات که جزو نعمت‌های الهی است، بی‌خبرند.

رهبر انقلاب نمایشگاه دیروز و جلسه امروز را نشان‌دهنده این حقیقت پرمعنا و روشن دانستند که بنگاه‌های بزرگ تولیدیِ بخش خصوصی، در سال‌های متوالی رشد چشمگیری یافته‌اند که این واقعیت نشان‌دهنده وجود یک بخش خصوصی توانا و قدرتمند است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به مسائل محدودکننده‌ای مانند تحریم‌ها و کم‌کاری برخی دولت‌های گذشته، گفتند: تلاش و پیشرفت بخش خصوصی با وجود چنین موانعی، انسان را امیدوار می‌کند که این بخش قادر است ایران را به رشد مطلوب برنامه پنج‌ساله هفتم یعنی رشد ۸ درصد برساند.

ایشان «ابتکار» را واقعیت بارز نمایشگاه دیروز و جلسه امروز دانستند و گفتند: ابتکار، نشان‌دهنده نیروی انسانی نخبه است و وجود نیروی انسانی نخبه به عنوان ثروتی عظیم، تکیه‌گاهی مطمئن در گره‌گشایی مسائل کلان، پیمودن راه‌های دشوار و رسیدن ایران به اوج خواهد بود.

رهبر انقلاب، ناترازی در مسائلی مانند آب، سوخت، برق و عرصه‌های دیگر را مانع کارهای بزرگ خواندند و افزودند: نیروی انسانی نخبه بخش خصوصی می‌تواند در این زمینه‌ها، حقیقتا گره‌گشایی کند که این، نیاز به برنامه‌ریزی درست برای استفاده از ظرفیت فکری و عملی این بخش دارد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فعالیت در عرصه‌های مختلف بالادستی نظیر نفت و فولاد و گاز تا مشاغلی هم‌چون صنایع دستی را نمایانگر زمینه بسیار گسترده مشارکت بخش خصوصی دانستند و گفتند: دستان پر قدرت و انگشتان مبتکر فعالان این بخش‌ها، به افزایش اشتغال و کاهش فقر هم منجر خواهد شد.

رهبر انقلاب احساس مسئولیت توأمان دولت و فعالان اقتصادی را لازمه استفاده بهینه از ظرفیت سرمایه‌های مردمی برشمردند و گفتند: مسئولیت دولت عموماً متوجه رفع موانع و بهبود فضای کسب و کار است.

ایشان ابراز نارضایتی برخی تولیدکنندگان در بازدید دیروز رهبری از نمایشگاه را نشان‌دهنده عمل نکردن دولت به تذکراتی دانستند که سال گذشته در چنین دیداری خطاب به دولتمردان بیان کرده بودند.

رهبر انقلاب تأکید کردند: مسئولان دولتی باید به جد مسئله بهبود فضای کسب و کار را دنبال و موانع را برطرف کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نظارت دولت را مکمل حمایت از بخش خصوصی برشمردند و گفتند: این نظارت که با دخالت متفاوت است، مطلقاً قابل اغماض نیست.

برخی سوءاستفاده‌ها در اجرای سیاست‌های اصلی ۴۴، نمونه‌ای از مشکلاتی بود که رهبر انقلاب در تبیین معایب فقدان نظارت صحیح به آن اشاره کردند و گفتند: به همین علت در روند اجرای سیاست‌های اصل ۴۴، کارهای بی‌قاعده‌ای انجام شد که هم به بنگاه‌ها، هم به کشور و هم به مردم ضربه زد.

ایشان در تبیین موانع موجود در فضای کسب و کار در درون دولت، به مشکلاتی نظیر مراکز متعدد تصمیم‌گیری، تعارض تصمیم‌گیری در بخش‌های مختلف دولتی و طول کشیدن بی‌منطق صدور مجوز فعالیت‌ها اشاره کردند و گفتند: به چه دلیل مذاکره برای فعالیت یک شرکت بخش خصوصی در صنایع بالادستی نفت باید ۳ سال طول بکشد یا بخش‌هایی مانند معدن و محیط زیست در فعالیت‌های بخش معدنی تصمیمات متعارض بگیرند؟

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان نمونه دیگری از موانع دولتی کسب و کار به محدودیت منابع مالی در نتیجه کنترل نقدینگی اشاره کردند و افزودند: کاهش و توقف رشد نقدینگی سیاست درستی است و تلاش‌های دولت در این زمینه تا حدی موثر بوده است اما محدودیت ایجاد شده در منابع تخصیصی بانک‌ها به فعالان تولیدی، نباید متوجه بنگاه‌های کوچک و متوسط شود؛ نه اینکه همین منابع محدود هم به شرکت‌های دولتی یا شرکت‌های خاص و زرنگ با ارتباطات گسترده داده شود که مدیریت اصلی حل این مشکل با بانک مرکزی است.

رهبر انقلاب تأکید کردند: موانع درون دولتی فضای کسب و کار باید با مشاوره در دولت، تصمیم‌گیری رئیس جمهور و مدیریت معاون اول، رفع شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای برخی موانع بهبود فضای کسب و کار را هم مربوط به بیرون دولت از جمله دستگاه قضایی یا قوای مسلح خواندند و گفتند: سران قوا در جلسه‌ای که با اختیارات لازم تشکیل می‌شود، اینگونه موانع را حل و فصل کنند و اگر به هر دلیلی نشد، به رهبری منتقل کنند.

ایشان مسئولیت‌های بخش خصوصی را هم در روند استفاده بهینه از ظرفیت این بخش، مهم دانستند و گفتند: انضباط، رعایت ضوابط، پایبندی به قوانین و مقررات و سلامت کار جزو وظایف اصلی بخش خصوصی است که باید با نظارت دولت به آنها عمل شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حمایت و پشتیبانی دولت‌های جهان از شرکت‌ها و بنگاه‌های بزرگ خود را از عوامل موفقیت آن شرکت‌ها دانستند و گفتند: یکی از کمک‌های ضروری دولت به بخش خصوصی، کمک به توسعه صادرات و بازارهای خارجی است که در این زمینه باید دیپلماسی اقتصادی با کار مشترک دولت و بخش خصوصی تقویت شود.

ایشان با اشاره به وجود مشکلات خارجی مانند تحریم‌ها و خصومت‌های بدخواهان گفتند: این موارد بی‌تردید ضربه‌زننده است و برای کشور مشکلاتی ایجاد می‌کند اما از همین مسائل نیز می‌توان فرصت ساخت، همچنان‌که جوانان ما از این فرصت استفاده کردند و امروز به تسلیحات نظامی و یا دستاوردهای علمی خیره‌کننده‌ای مانند پیشرفت در بخش فضایی و پرتاب ماهواره‌ای مانند ثریا دست پیدا کرده‌ایم که اگر تحریم‌ها نبود، امروز این دستاوردها را نداشتیم.

رهبر انقلاب در جمع‌بندی سخنان‌شان گفتند: اگر مدیریت لازم و حمایت صحیح از بخش خصوصی انجام شود پیشرفت چشمگیر ایران با توجه به ظرفیت بالا، ثروت طبیعی فراوان، نیروی انسانی نخبه و ارتباط خوب دولت و مردم، به واقعیتی ملموس تبدیل می‌شود.

در ابتدای این دیدار که برخی مسئولان دولتی نیز حضور داشتند نیز ۱۲ نفر از حاضران، 
•    سرکار خانم مریم گل‌آبادی؛ رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین، تولیدکننده بذرهای هیبرید سبزی و صیفی
و آقایان:
•    سید امیر رضویان؛ مدیرعامل شرکت داروسازی دکتر عبیدی، قدیمی‌ترین و بزرگترین تولیدکننده دارو در ایران
•    حامد باقری رستگار؛ مدیرعامل پیام‌رسان روبیکا
•    رضا محمدجعفر؛ مدیرعامل شرکت سِله‌بُن، تولیدکننده انواع پوشاک
•    حسین مقدسی؛ مدیرعامل شرکت پارس جهد، رتبه اول تولید تجهیزات ابزار دقیق در کشور
•    علی‌اصغر پورمند؛ مدیرعامل هولدینگ میدکو، تولیدکننده و فعال حوزه صنایع معدنی
•    مهدی قیصری؛ مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پایدار کشت هوش خاورمیانه، طراح و تولیدکننده فناوری آبیاری هوشمند بخش کشاورزی
•    محمدعلی رستگار؛ رئیس هیئت‌مدیره شرکت تأمین سرمایه بانک مسکن، فعال حوزه مالی و سرمایه‌گذاری
•    علی پژوهان؛ مدیرعامل شرکت مانا پاک، تولیدکننده در صنعت پنل‌های خورشیدی
•    علی جلائی مرادزاده؛ رئیس هیئت مدیره شرکت کِلِوِر، تولیدکننده لوازم خانگی
•    علیرضا صادق‌آبادی؛ مدیرعامل هلدینگ گسترش انرژی پاسارگارد، فعال در زمینه توسعه میادین نفت و گاز
•    و محسن قدیری؛ مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان، بزرگترین تولیدکننده گازوئیل در کشور
به بیان آخرین دستاوردها، پیشنهادها و نکات خود پرداختند.
ضرورت نوسازی و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های صنعت دارو، حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی برای کسب رضایت کاربران، ضرورت همراهی بوروکراسی اداری با روش‌های نوین کسب‌وکار، نیاز کشور به تشکیل مجموعه‌های بزرگ و چندوجهی صنعتی به منظور پایداری خودکفایی و رقابت بین‌المللی، ضرورت احداث کارخانجات ملی تولید قطعات پایه لوازم خانگی، لزوم تشکیل بانک‌های سرمایه‌گذار و شرکت‌های ثروت‌آفرین، ثبات در مقررات به‌ویژه در زمینه صادرات، الزامی‌شدن فرایند آبیاری نوین اراضی کشاورزی، بازنگری در سرفصل‌های تحصیلات تکمیلی رشته‌های دانشگاهی حوزه کشاورزی، بازنگری در قوانین حوزه صنایع نفت و گاز، توجه بیشتر به تأمین مالی زنجیره‌ای و روش‌های هدایت اعتباری در زنجیره تولید و همچنین یکپارچه‌سازی سامانه‌های مالیاتی و سامانه‌های اعطای تسهیلات از جمله محورهای مطرح شده تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در دیدار با رهبر انقلاب بود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۳۷۳۳۸۸۱۳:۳۸:۱۸ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
نقدینگی باید با اخذ ماجرای مالیات بر دلالی برود به سمت تولید!!
ناشناس۳۳۷۳۴۵۷۱۴:۴۵:۴۵ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
کلید تمام مشکلات اقتصادی در این سخن گهر بار امام علی ع می باشد که فرمودند ثروت های حرام را اگر مهر زنانشان کرده باشند به بیت المال باز می گردانم گره تمام مشکلات اقتصادی کشور عدم توزیع صحیح ثروت است که به گفته رییس مجلس جامعه را به چهار درصدی ها و نود شش درصدی ها تقسیم کرده است
ناشناس۳۳۷۳۵۸۶۱۶:۴۸:۴۸ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
تکبیر صلوات الله اکبر الله اکبر الله اکبر اللهم صل علی محمد و آل محمد حزب فقط حزب علی رهبر یکی سید علی
ناشناس۳۳۷۳۷۰۷۱۹:۰۴:۵۲ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
در امریکا و کانادا بعد از ۲۵ سال سود بانکی زیر دو درصد بدلیل تورم ناشی از کوید نرخ سود بانکی به ۵ درصد رسبد. با توجه به در امد متوسط یک کارمند که در سال ۵۰ هزار دلار هست اگر ان کارمند نخواهد کار کند و بخواهد همان درامد را از سپرده بانکی بگیرد باید یک میلیون دلار در بانک بگذارد که ۹۹.۹۹ درصد کارمندان و کارگران امریکا چنین پولی ندارند. ولی درامد متوسط بک کارمند در ایران حداکثر ۲۰۰ میلیون تومن در سال هست. با سود ۳۰ درصد این کارمند فقط نیاز دارد که ۷۰۰ میلیون تومن تو سپرده بکذارد که با دلار ۵۸ هزار نومن بعنی ۱۲ هزار دلار. خوب ببینید چه تفاوتی بین یک میلیون دلار و ۱۲ هزار دلار هست.
ناشناس۳۳۷۳۴۶۲۱۴:۴۹:۳۶ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
بجای دریافت مالیات از جیب های خالی مردم و تولیدکنندگان و کاسب ها باید اصل پول های افسانه ای و گنج قارونی باز پس گرفته شود .
ناشناس۳۳۷۳۶۰۸۱۷:۰۸:۵۱ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
از آقای رضایی هماهنگ کنند سیاست های اقتصادی دولت می خواهیم بازار سرمایه را پویا کنند و نظارت کنند فسادی در آن صورت نگیرد بهترین محل برای جمع آوری نقدینگی و هدایت آن بازار سرمایه می باشد
ناشناس۳۳۷۳۸۰۷۲۱:۳۳:۰۹ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
اداره درستی یک ملت با مالیات هست از جمله حقوق بگیر و کسبه
ناشناس۳۳۷۳۵۱۳۱۵:۳۷:۵۰ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
بورس در مملکت ما به دلیل ناکارآمدی دولت روحانی زد عملا مرده
ناشناس۳۳۷۳۵۹۷۱۶:۵۷:۱۵ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
بهترین گزینه برای جمع آوری و هدایت نقدینگی بورس است اما به شرطی که فسادی در آن نباشد، بورس باید بصورتی سالم احیا گردد و محافظت شود مجلس پس از دوسال از شروع تفحص از فساد بورسی دولت قبل هنوز گزارش آن را نداده است.
ناشناس۳۳۷۳۶۱۴۱۷:۱۳:۱۳ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
رهبری لطفا مشاور اقتصادی خود آقای آقا محمدی را تغییر دهند
ناشناس۳۳۷۳۶۶۰۱۸:۰۹:۵۴ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
ای قوه قضایی اقدام انقلابی
ناشناس۳۳۷۳۷۴۰۱۹:۴۳:۰۶ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
اگر به آمار کشورهای اروپایی دقت کنید بیشترین میزان اشتغالزایی در بخش ایجاد ،احداث و توسعه انرژی های تجدید پذیر نظیر ساخت مزارع کوچک ،متوسط و بزرگ نیروگاه های بادی و خورشیدی است ایران با پتانسیل بالای این موارد براحتی میتواند با ایجاد چنین مزارعی از سرمایه های کوچک تا متوسط و بزرگ ساختاری جهت صادرات برق تولیدی که منطقه تشنه آنست ایجاد کند و اشتغالزایی نیز ثمره آن خواهد بود این مورد به مسأله کمبود و واردان بنزین نیز کمک خواهد کرد با تولید انرژی ارزان برق تجدید پذیر آن ا جایگزین گاز طبیعی کرده و گاز طبیعی و ال پی جی بعنوان سوخت خودرو ها بکار گرفته شود این موارد تجربیات متعدد جهانی نیز دارد منتها لازمه اش برنامه ریزی و اجرای سریع این موارد با کمک مردم و حتی بخش نظامی است ،اما مافیای واردات بنزین ،مافیای گازرسانی که پیوسته در حال لوله کشی به مناطقی که در حال تخلیه بواسطه گرمایش زمین و خشکسالی هستند چرا باید برخلاف دنیا ایران دارای بزرگترین شبکه پر خرج گازرسانی باشد آنهم کشوری که شهرهای متعدد زلزله خیز داشته و با پیری جمعیت و مجتمع های مسکونی متراکم هر روزه شاهد انفجارات متعدد کاری هستیم این لوله کشی ها ما را از دولت صادر کننده گاز به وارد کننده تبدیل کرده اند مسعولین چرا ورود نمی‌کنند
ناشناس۳۳۷۳۷۶۵۲۰:۲۳:۰۲ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
یکی از مهمترین مسایل و معضلات کشور آب و خشکسالی است ؛ ۱-ایجاد کلونی های کشاورزی در غالب تعاونی با پشتیبانی دانش محور در جهت اصلاح روند فعلی کشاورزی و هدایت کشاورزی به سمت کشت طبقاتی گلخانه ای نظیر تایوان و ژاپن که کشت در آپارتمان‌های مرتفع کشاورزی که هر طبقه شامل مزارع کشاورزی است ومزارع گلخانه ای ده ها طبقه در کشورهای مختلف ساخته میشوندو شده اند و زمین کمی هم اشغال و کشاورزی در طبقات و با روش هیروپونیک انجام میشود که مصرف آب تا ۹۰ درصد کاهش می‌یابد وعلاوه بر افزایش بهره وری آب و کشاورزی اشتغالزایی بدنبال خواهد داشت و نیازی به سمپاشی ندارد و محصول کاملا ارگانیک است و افزایش دمای هوا هم بدلیل بسته بودن شبکه آبیاری موجب تبخیر و هدر رفت آب نخواهد شد ۳-ایجاد پوشش های مزارع خورشیدی روی سطح سطح ها بدو منظور مانع شدن از تبخیر آب پشت سدها و ثانیا استفاده از سطح آن برای تولید الکتریسیته خورشیدی نظیر بسیاری از کشورها ۲-ایجاد تصفیه خانه های متعدد در شهرها و بازگرداندن ماکزیمم مقدار آب قابل بازیافت به شبکه آب کشور ۳-ممانعت از ایجاد فضای سبز چمن آب بر در اماکن و جایگزینی چمن مصنوعی بخصوص الزام آن جهت مجتمع های در حال احداث توسط مردم ۴-ایجاد مرکز کنترل کشت اقلیمی و نظارت کامل کشت اقلیمی بر مبنای پتانسیل کشت هر منطقه و آب و هوای هر منطقه متاسفانه اکنون شاهد کاشت برنج در کرمان و سمنان و هدر رفت آب بواسطه تبخیر هستیم ۵-نطارت کامل بر عدم‌کشت محصولات آب بر بخصوص آب بر پنهان نظیر هندوانه که موجب اتلاف و صادرات منابع آب کشور به خارج میشود و آموزش و ارایه راهکار برای کشت محصولات دیگر توسط کارشناسان دولت ۶-ممانعت از ریزش رودخانه های آب شیرین سطحی به دریاهای شور ۷-بطور ضربتی باید کشاورزی تمام مناطق کشور مورد ارزیابی و راهکارهای فوق در مورد آنها در جهت اصلاح الگوی کشاورزی و افزایش بهره وری با کشاورزی دانش محور اعمال شوند ۸-نظارت بر انسداد واه های عمیق فاقد جواز و بروز رسانی مجوزها با توجه به وضعیت هر منطقه و تجمیع کشت ها در قالب تعاونی های کشت دانش محور ۹-استفاده از کشت فراسرزمینی و انتقاد قرارداد ۱۰- ممانعت از صادرات محصولات کشاورزی با ایجاد سردخانه ها و سیلوهای عظیم در جهت ذخیره سازی محصولات تولید شده در کشور و تضمین خرید محصول با قیمت منصفانه که مانع قاچاق محصولات به خارج کشور شود ۱۱-با توجه به اینکه تصفیه و بازگشت پساب بسیار ارزانتر از انتقال آب از دریا می‌باشد لذا اولویت بر احداث مراکز عظیم تصفیه پساب بایستی در دستور کار قرار گیرد ۱۲-در مواردی که نیاز به انتقال آب دریا داریم با توجه به آنکه تصفیه و نمک‌زدایی دریا و انتقال با توجه به اختلاف عظیم ارتفاع در کشور نیاز به انرژی زیادی دارد لذا باید استفاده و توسعه نیروگاه های تجدید پذیر خورشیدی و بادی و بیو مس مد نظر توسعه قرار داده شود که این تأسیسات قابلیت صادرات برق هم خواهد داشت ضمنا تشویق مردم به نصب تاسیسات انرژی خورشیدی و بادی روی بام منازل با اعطای وام جهت کمک به تامین انرژی منازل ۱۳-بجای تک محور نمودن گرمایش منازل به گاز طبیعی لازم است با توسعه آنرژی های خورشیدی و بادی بصورت نیروگاهی و منزل محور مصرف ،و همچنین تنوع بخشی حامل های انرژی توسط نفت سفید و گازوییل برای مناطقی نظیر روستاها که مشکل آلودگی ندارند. گاز طبیعی جهت صادرات و تولید محصولات در پتروشیمی آزاد شود و از حالت کنونی که سوزاندن آن در بخاری آنهم با یارانه عظیم مانع شویم ۱۴-سهمیه بندی آب با نصب کنتور هوشمند جهت منازل ۱۵-توسعه تولید انرژی‌های تجدید پذیر که در اروپا مولد اشتغال عمده هستند ۱۶- انتقال صنایع آب بر نظیر نی وکاه ها ،پتروشیمی و صنایع فولاد از مناطق کم آب به کنار سواحل از طریق انتقال آنها relocate کردن 17-ایجاد شهر های ساحلی در جهت اسکان مناطقی که بواسطه تغییراقلیم قابل سکونت نخواهند بود و تمرکز بر شهر های زیر زمینی بواسطه افزایش دمای منطقه و کاهش انرژی برای سرمایش 18-استفاده از تجارب کشورهایی که دچار معضل مشابه کم آبی هستند نظیر ایالت کالیفرنیا آمریکا و غیره 19-اکنون 40درصد آب آشامیدنی بدلیل عدم احیا لوله های زیر ساختی انتقال درون شهری دارد هدر میرود لذا ضروریست احیا شوند
ناشناس۳۳۷۴۰۹۰۰۷:۵۴:۱۳ ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
تمام این کارها که گفتین نیاز به نیروی متخصص و دلسوز و همت و بودجه داره.
ناشناس۳۳۷۴۱۸۶۰۹:۲۱:۰۴ ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
باید نظیر تمامی کشورهای منطقه بدنبال راهکار کسب درآمد ملی برای دوران تغییر نسل انرژی و گذر از سوخت فسیلی و از دست دادن درآمد نفتی بود اقداماتی نظیر توسعه اکوتوریزم و سرمایه گذاری در بخش معادن و....بموازات اقدامات ضروری در جهت حضور توریست ها نظیر اصلاح روابط بین المللی ، اصلاح الگوی رانندگی در کشور که خود ما هم شاهد بدتر شدن روز بروز آن هستیم
ناشناس۳۳۷۳۴۲۵۱۴:۱۴:۲۳ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
اگر ساماندهی اقتصاد با دستور درست میشد تا حالا مشکل حل شده بود!
ناشناس۳۳۷۳۴۵۲۱۴:۴۰:۰۹ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
اگر قانون از کجا آورده ای اجرایی شود نقدینگی کاذب و نامشروع که در تصرف مفسدان اقتصادی می باشد به چرخه صحیح باز می گردد و باعث شکوفا شدن اقتصاد میشود
ناشناس۳۳۷۳۴۲۹۱۴:۱۸:۲۷ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
امیدوارم ایجاد بازار انحصاری و محروم شدن تولید کنندگان از رقابت سازنده نشود.
ناشناس۳۳۷۳۴۵۴۱۴:۴۱:۳۹ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
تمامی ثروت ها و دارایی های بالاتر از یک زندگی خوب و مطلوب باید ملی کردد تا توازن و تعادل اقتصادی به جامعه باز گردد
ناشناس۳۳۷۳۶۰۴۱۷:۰۴:۰۸ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
شما حکم به ملی شدن اموال مردم نده .خیلیها وضعشون خوبه با تلاش وزحمت وکار رسیدن به یک زندگی خوب .طرف کارمنده ساعت دو بعدازظهر میاد خونه استراحت انتظار داره همه چیز هم مرتب باشه .یکی هم از صبح میره بیرون تا ده شب سر کار هست حتی جمعه ها وروزهای تعطیل شما حکم به مصادره اموالش میدی
ناشناس۳۳۷۳۶۳۸۱۷:۳۵:۲۹ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
برادر یا خواهر گرامی منظور ثروت های کلان و نجومی مد نظر است
ناشناس۳۳۷۳۶۶۴۱۸:۱۶:۵۰ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
جسارتا میشه بفرمایید چند سالتونه و چه کار اقتصادی سالمی انجام دادید که ثروت شما بسیار فراتر از زندگی بسیار خوب و مطلوب است ثروت بالاتر از یک زندگی خوب و مطلوب از چند ده میلیارد تومان شروع میشه تا برسد به ثروت های نجومی و کلان و افسانه ای و گنج قارونی که افراد زیادی در خال حاضر در تصرف دارند و عده ای به نان شب محتاج
ناشناس۳۳۷۴۱۲۳۰۸:۲۹:۰۰ ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
منظور ثروت های نجومی رانتداران و رانتخواران نظیر افرادی که با اعطای رانت انحصاری به ثروت نجومی رسیدند.برخی افراد و برخی سیاسیونی که اگر وضعیت مالیشان را با اول انقلاب مقایسه کنید هیچ توجیهی برای این حجم ثروت ندارند بله تمام دنیا افراد ،کارمندان و مدیران و سیاسیون و بستگان درجه یک آنها مستمرا مورد پایش مالی منقول. و غیر منقول قرار میگیرند آنهم بدون شعار اما با عمل ،هر نوع افزایش ثروت نامعقول آنها سریعا موجب جلب و بازخواست میشود اینجا برخی مدیران به یک سمت با دوچرخه وارد و با میلیاردها ثروت خارج میشوند این از اصول کنوانسیون شفافیت و مبارزه با فساد سازمان ملل است.
ناشناس۳۳۷۳۴۴۱۱۴:۲۸:۳۴ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
دولت چک پول های 100 هزار تومانی جدید را بصورت گسترده چاپ و وارد بازار کرده است
ناشناس۳۳۷۳۷۱۹۱۹:۱۲:۳۵ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
زنده باد دولت رییسی
ناشناس۳۳۷۳۴۶۱۱۴:۴۹:۱۵ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
رشد نقدینگی لازمه اقتصاد هست
ناشناس۳۳۷۳۵۶۴۱۶:۲۹:۱۲ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
رشد نقدینگی یعنی غارت جیب کارگر و کارمند و فقرا بنفع صاحبان ثروت مثل مالکان بزرگ هیچ ربطی به اقتصاد سالم ندارد در تمام دنیا دولت های پیشرفته تلاش می کنند رشد نقدینگی را در حد رشد اقتصادی نگهدارند
ناشناس۳۳۷۳۸۱۰۲۱:۳۵:۱۹ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
رشد نقدینگی یعنی رشد اقتصادی و در نتیجه رشد رفاه
ناشناس۳۳۷۳۵۸۰۱۶:۴۴:۳۶ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
نقدینگی که در جهت تولید و اشتغال بکار گرفته شود و نه دلالی و سفطه بازی متاسفانه جناب شیخ حسن روحانی رییس جمهور اسبق چنان بلایی سر بورس آورد و ریزش مردمی بوجود آورد که بورس هم نمی تواند نقدینگی سرگردان جامعه را گرد آوری کند جهت اولی و اشتغال و تامین مالی واحد های تولیدی و خدماتی و غیره
ناشناس۳۳۷۴۹۹۵۲۱:۲۱:۱۷ ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
نقدینگی باید متناسب اندازه تولید و اندازه بازار رشد کنه. اول بازار را بزرگ میکنند بعد نقدینگی را.
ناشناس۳۳۷۳۴۸۲۱۵:۱۰:۳۹ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
رتبه امنیت سرمایه گذاری و شرایط ریسک ایران با بازنگری اساسی سیاست‌های کلی و نوع رابطه با بازيگران اصلی اقتصاد و فناوری در سطح جهانی قابل بهبود است .
ناشناس۳۳۷۳۵۰۳۱۵:۲۹:۲۵ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
بانکها فعلا پاهایشان را روی گلوی تولید و تولیدکنندگان مخصوصا کوچکترها گذاشته اند. تولید وضعیت خوبی ندارد .
ناشناس۳۳۷۳۶۶۸۱۸:۲۲:۴۷ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
طرفداران اقتصاد دولتی این فرمایشات مقام معظم رهبری را به مدت یکماه هر شب هزار بار بنویسند و حفظ کنند تا دیگه سر حمایت از بخش خصوصی با کسی اختلاف نکنند. زبون ما که مو دراورد.
ما۳۳۷۳۷۱۳۱۹:۰۹:۵۷ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
در انتخابات ریاست جمهوری چند نفر بودند که میگفتند ما اقتصاد را درست میکنیم.
ناشناس۳۳۷۴۸۴۷۱۷:۴۲:۲۸ ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
بورس را می گفتند سه روزه درست می کنیم
ناشناس۳۳۷۳۷۵۰۲۰:۰۱:۳۸ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
رشد نقدینگی با فشار بر حقوق و درآمد ناچیز کارمندان و کارگران و بازنشستگان کنترل نمیشه امسال افزایش حقوق ۲۰ درصد بود چرا تورم ۴۵ درصدی بیشتر شد که کمتر نشد
ناشناس۳۳۷۴۰۷۲۰۷:۲۷:۳۶ ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
در سال مهار تورم و رشد تولید دولت کالاها و خدمات انحصاری خود را به شدت گران کرد و با فشارهای سنگین مالیاتی کمر تولید را شکست.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. نگاهی به مسیر بازیگرانی که مهاجرت کردند/ از بازیگری تا رقص و رانندگی تاکسی!

  3. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

  4. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

  5. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  6. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  7. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  8. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  9. جریان دائمی تجارت، به جای تعطیلی روز شنبه

  10. ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها در خوان آخر/ اسب سرکش مسکن، آرام می‌گیرد؟

  11. مشروبات تقلبی از جامعه پزشکی هم قربانی گرفت

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  15. هشدار حسین شریعتمداری؛ فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!

  16. نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه را نمی پذیریم

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. آقای رئیس‌جمهور! لطفاً فراموش نکنید!

  19. آمریکا و ویتنامی دیگر؟۱

  20. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  21. نظر جالب شریعتمداری درباره طرح نور و لایحه حجاب/ پاسخ خلجی به انتقادات نمایندگان درباره قیمت دلار

  22. یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است

  23. حمایت معاون رئیسی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها/ تاکید رادان بر ادامه طرح «نور» فراجا/ انتقاد روزنامه دولت از کریمی قدوسی

  24. به زور کسی را به بهشت نمی بریم اما در برابر ناهنجاریها ایستاده‌ایم

  25. خلجی: آواربرداری از خرابی ۱۰ ساله زمانبر است

آخرین عناوین