فاکس نیوز: مخالفت چین به معنای پایان تلاش‌های پامپئو برای تمدید تحریم‌های ایران است

گروه جهان الف،   3990517095 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

پایگاه اینترنتی شبکه خبری فاکس نیوز با اشاره به مخالفت صریح چین با تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، نوشت که تلاش‌های مایک پامپئو در این خصوص علنا به پایان خود رسیده است.

فاکس نیوز: مخالفت چین به معنای پایان تلاش‌های پامپئو برای تمدید تحریم‌های ایران است

به گزارش تسنیم، «وانگ ون بین» یکی از سخنگویان وزارت خارجه چین پنج شنبه اعلام کرد: «ما با فشار آمریکا برای گسترش تحریم تسلیحاتی علیه ایران در شورای امنیت مخالف هستیم.»

به گزارش فاکس نیوز، اظهارات وانگ یک روز پس از آن صورت گرفت که مایک پامپئو اعلام کرد آمریکا رسما قطعنامه ای ارائه خواهد کرد که از شورای امنیت سازمان ملل می خواهد تحریم تسلیحاتی ایران را تمدید کند.

روز چهارشنبه رسانه های آمریکایی گزارش دادند، واشنگتن پیش نویس قطعنامه ای را در بین اعضای شورای امنیت پخش کرده که در آن  خواسته شده تا فروش تسلیحات به ایران متوقف شود و از ارائه هر گونه «خدمات یا منابع مالی، آموزشی و فنی، توصیه، سایر خدمات و کمک های مرتبط با تأمین، فروش، انتقال، تولید، نگهداری و یا استفاده از تسلیحات» به ایران خودداری شود.

با این وجود، «کلی کرافت» نماینده آمریکا در سازمان ملل روز سه شنبه اذعان کرد که روسیه و چین احتمالاً هرگونه قطعنامه ای را وتو کنند.

برای تصویب یک قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل متحد باید دست‌کم 9 کشور عضو شورای امنیت با آن موافقت کنند و در عین حال قطعنامه از سوی هیچ‌یک از اعضای دائم شورای امنیت (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس و فرانسه) وتو نشود .

روسیه و چین صریحاً اعلام کرده اند قطعنامه آمریکا برای تمدید تسلیحاتی ایران را وتو خواهند کرد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۵۵۱۸۶۹۱۵:۵۱:۲۶ ۱۳۹۹/۵/۱۷
حالا وتو بکند یا نکنند آمریکا بعدا هر شرکتی که معامله کنه را تحریم میکنه پس عملا تحریم صورت خواهد گرفت نمیدانم مسوولان خوابند یا خودشان را به خواب زده اند
ناشناس۱۵۵۲۵۸۲۱۳:۰۲:۰۳ ۱۳۹۹/۵/۱۸
تنها بحث خرید نیست ایران می تونه فروش هم داشته باشه به نیروهای نیابتی خود در منطقه و حتی کشورهای مخالف آمریکا در فرا منطقه مثل ونزوئلا و .. تو بحث خرید هم ایران چندین جنگنده سوخو و سامانه s300 رو پیش خرید کرده و منتظر لغو تحریمهاست.
ناشناس۱۵۵۲۰۸۲۲۱:۰۳:۵۵ ۱۳۹۹/۵/۱۷
دل خوش بودن به بیگانگان عبث هست. چه چین باشد و چه آمریکا.
yektanetتریبون

آخرین عناوین