خزائی: مجلس معتقد است که لایحه بودجه ۱۴۰۵ تورم‌زاست

  4041007110 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

عضو کمسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ با اشاره به جلسات امروز این کمیسیون گفت: وکلای مردم در این کمیسیون معتقد هستند که این لایحه به شدت تورمی است.

خزائی: مجلس معتقد است که لایحه بودجه ۱۴۰۵ تورم‌زاست

علی خزائی نماینده ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس با اشاره به جلسات امروز صبح و بعداز ظهر کمیسیون تلفیق، گفت: در جلسات امروز، که محمد حسین رحمتی  معاون هماهنگی، برنامه، بودجه و نظارت سازمان برنامه و بودجه و همکاران وی حضور داشتند، کمیسیون تلفیق به تدریج وارد جداول لایحه بودجه ۱۴۰۵ شد.
وی با ذکر اینکه وکلای مردم در مجلس، ابهامات، پرسش ها و مسائل خود را در این جلسات مطرح کردند، بیان داشت: تورم افسارگسیخته، معیشت، ارز مورد نیاز کالاهای اساسی و حذف رانت ها از جمله مسائلی بود که از طرف نمایندگان امروز نیز تکرار شد.
این عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت: نمایندگان به شدت نگران تورم موجود در جامعه هستند و معتقد هستند که این لایحه بودجه تورمی است. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۰۱۳۶۰۲۳:۵۳:۲۲ ۱۴۰۴/۱۰/۷
بودجه به خودی خود تورم زا نیست . بر اثر تحریمها حتی کسری بسیار زیادی دارد که خلق پول برای این کسری ها تورم زا است . اما ابر تورم هرساله ما باز هم ربطی به این پولها ندارد . ابر تورم ما بر اثر سیاست خارجی غلط و پا فشاری بر آرمانهای غلط سوپر انقلابی و توهمی است ! نابودی اسراییل ، افول آمریکا و این وحی مُنزل خودساخته که بر دوش ما است تا آمریکا را نابود کنیم !
علوی۴۱۰۱۴۳۱۰۲:۵۰:۱۲ ۱۴۰۴/۱۰/۸
حتما همینطور است. خصوصا اینکه طبق اطلاعات بدست آمده بودجه سازمانهای تبلیغی و رسانه ای و بدون بازده افزایش هم داشته است. بر مجلس است که بودجه را متوازن و لایحه را بدون کسری تصویب نماید.
ناشناس۴۱۰۱۴۹۸۰۷:۱۴:۲۳ ۱۴۰۴/۱۰/۸
مجلس بدتر از دولت و دولت بدتر از مجلس.
ناشناس۴۱۰۱۵۴۹۰۸:۴۶:۱۷ ۱۴۰۴/۱۰/۸
تعارف دارید بر گردانید، البته با نظارت بیشتر بر قالیباف
علیجانی۴۱۰۱۵۵۹۰۸:۵۸:۰۱ ۱۴۰۴/۱۰/۸
دلار 28500 تومنی که به کار مردم نخورد دلار 70.000 تومنی هم به کار مردم نخورد و همچنان دلالان ارز رانتی میگیرند و در بازار اجناس وارداتی را به قیمت دلار ازاد می فروشند

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین