جانِ انجیر

گروه عکس الف،   3980529098 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

اغلب صاحبان باغ‌های انجیر برای استفاده از خواص انجیر در فصول دیگر و افزایش ماندگاری آن، این میوه را خشک کرده و یا به شیره انجیر تبدیل می‌کنند، زیرا انجیر رسیده زود خراب می‌شود/ باشگاه خبرنگاران

جانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیر

عناوین مرتبط

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۰۵۸۱۶۶۰۵:۵۱:۳۷ ۱۳۹۸/۵/۳۰
استهبان شیراز به تنهایی ۹۰ درصد انجیر دیم دنیا رو تولید میکنه. ایران پر از ظرفیت بلااستفاده هست.
کند ذهن۱۰۵۸۴۵۲۱۱:۳۰:۲۴ ۱۳۹۸/۵/۳۰
سلام . اونوقت عزیزم شما الان تو رختخواب هستی ؟ یا تو پهنای مملکت مشغول بهره داری از ظرفیت ها هستی که بلا استفاده نمونند ؟ یا منتظر نشستی که یکی دیگه این ظرفیت ها رو به بهره برداری برسونه ؟ یا اینکه میگی ای بابا تو این مملکت که نمیزارن آدم کاری انجام بده همش شده دزدی و رشوه و باند بازی و پارتی بازی و آقازادگی و فامیل بازی و..... ؟
ناشناس۱۰۵۸۵۳۲۱۲:۱۵:۳۵ ۱۳۹۸/۵/۳۰
بنده استهباناتی هستم یک مقدار اغراق کرده اید طبق امار سازمان فائو استهبان حدود 65 درصد انجیر دنیا را تولید می کند البته در سالهای اخیر بخاطر خشکسالی های متوالی این مقدار کمتر شده است
ناشناس۱۰۵۸۳۴۴۱۰:۱۲:۱۵ ۱۳۹۸/۵/۳۰
لا اقل میزدین کدوم شهر و استان هست
ناشناس۱۰۵۸۵۲۹۱۲:۱۴:۵۳ ۱۳۹۸/۵/۳۰
بنظر مازندرانه
محمد۱۰۵۸۴۰۷۱۰:۵۹:۴۹ ۱۳۹۸/۵/۳۰
وقتی این خانمها را می بینم در خانم بودن اونهایی که در خیابانهای تهران پرسه می زنند شک می کنم. اونها ساعتها وقت خودشون را صرف زیبایی و لباس و . . . می کنند و هیچ خاصیتی ندارند.

آخرین عناوین