جانِ انجیر

گروه عکس الف،   3980529098 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

اغلب صاحبان باغ‌های انجیر برای استفاده از خواص انجیر در فصول دیگر و افزایش ماندگاری آن، این میوه را خشک کرده و یا به شیره انجیر تبدیل می‌کنند، زیرا انجیر رسیده زود خراب می‌شود/ باشگاه خبرنگاران

جانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیرجانِ انجیر