مشخصات موشک قاره‌پیمای اتمی جدید آمریکا / عکس

  4020924035

خبرآنلاین نوشت: موشک جدید ۱۰۰ میلیارد دلاری سنتینل (Sentinel) جدیدترین نمونه از تسلیحات هسته ای آمریکاست.

 

زمانی که این موشک مافوق‌ صوت وارد خدمت شود، کلاهکی ۲۰ برابر قدرتمندتر از بمبی که در پایان جنگ جهانی دوم بر روی هیروشیما انداخته شد، را حمل خواهد کرد.

این موشک هنوز در حال توسعه است اما انتظار می رود از سال ۲۰۲۹ تا ۲۰۷۵ جایگزین موشک های Minuteman III شود که در حال حاضر در داکوتای شمالی، وایومینگ، مونتانا و نبراسکا مستقر هستند.

موشک هایپرسونیک LGM-35 Sentinel که با نام موشک بازدارنده استراتژیک زمین پایه (Ground Based Strategic Deterrent (GBSD)) نیز شناخته می شود، یک سیستم موشکی بالستیک بین قاره ای زمینی (ICBM) زمین پرتاب خواهد بود.

کمپانی نورثروپ گرومن پس از اینکه بوئینگ پیشنهاد خود را پس گرفت، قراردادی به ارزش ۱۰.۶ میلیارد دلار پوند (۱۳.۳ میلیارد دلار) را برای توسعه این سلاح دریافت کرد. به گفته نیروی هوایی آمریکا، حرف L در LGM به معنی پرتاب سیلویی، G به معنی حمله سطحی و M مخفف موشک هدایت شونده است.

مشخصات موشک قاره‌پیمای اتمی جدید آمریکا / عکس

مرکز تسلیحات هسته ای نیروی هوایی آمریکا برای اولین بار در ژوئیه ۲۰۱۶ درخواست توسعه نسل بعدی موشک های قاره پیمای هسته ای را مطرح کرد. موشک Minuteman III برای اولین بار در سال ۱۹۷۰ به کار گرفته شد و نیاز به جایگزینی داشت.

موشک های جدید قرار است در یک دوره ۱۰ ساله از اواخر دهه ۲۰۲۰ میلادی به مرحله تولید برسند و تخمین زده می شود که در یک چرخه عمر ۵۰ ساله حدود ۲۱۰ میلیارد پوند (۲۶۴ میلیارد دلار) هزینه داشته باشند. انتظار می رود برنامه GBSD در سال ۲۰۲۹ وارد خدمت شده و تا سال ۲۰۷۵ در خدمت فعال باقی بماند.

این قرارداد ۱۰.۶ میلیارد پوندی در تاریخ ۸ سپتامبر ۲۰۲۰ رسماً به نورثروپ گرومن اعطا شد. موشک سنتینل یک کلاهک گرماهسته ای W87 Mod 1 (W87-1) را حمل خواهد کرد و جایگزین کلاهک W78 خواهد شد که در حال حاضر در Minuteman III استفاده می شود. آزمایش این سلاح عمدتاً در پایگاه نیروی هوایی هیل، یوتا و پایگاه نیروی فضایی وندنبرگ در کالیفرنیا با پرتاب موشک از پایگاه وندنبرگ بر فراز اقیانوس آرام انجام خواهد شد.

آزمایش های بیشتر در زمین دوگوی پروینگ ارتش آمریکا، یوتا، گاریسون – کواجالین آتول ارتش آمریکا و در آب های سرزمینی جمهوری جزایر مارشال انجام خواهد شد. حامیان این پروژه مانند وزیر دفاع، لوید آستین، درباره سلاح جدید می گویند که موشک های فعلی که برای اولین بار در دهه ۱۹۷۰ معرفی شدند، عمر خود را کرده و باید جایگزین شوند.

آن ها همچنین به ادامه ساخت سلاح های هسته ای توسط چین اشاره می کنند و می گویند که روسیه هم همچنان یک تهدید محسوب می شود. با این حال منتقدان نشان می دهند که موشک های جدید نه تنها پرهزینه، بلکه خطرناک خواهند بود و خطر آغاز تصادفی یک جنگ هسته ای را افزایش می دهند.

دیوید رایت، فیزیکدان و یکی از مدیران سابق برنامه امنیت جهانی UCS معتقد است که موشک های بالستیک پرتاب شده از زیردریایی ها (SLBM) به اندازه موشک های زمینی دقیق هستند و “عملا غیرقابل شناسایی” هستند که باعث می شوند موشک های هسته ای قاره پیمای زمین پرتاب منسوخ شوند.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های دیروز

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

  5. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  6. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

  7. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  8. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  9. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  10. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها در خوان آخر/ اسب سرکش مسکن، آرام می‌گیرد؟

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  19. یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است

  20. به زور کسی را به بهشت نمی بریم اما در برابر ناهنجاریها ایستاده‌ایم

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. خلجی: آواربرداری از خرابی ۱۰ ساله زمانبر است

  23. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  24. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  25. نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه را نمی پذیریم

آخرین عناوین