چرا ترامپ از رأی پستی متنفر است؟

گروه جهان الف،   3990528153

ستون نویس روزنامه نیویورک تایمز به بررسی علل تنفر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از برگزاری انتخابات با روش پستی پرداخته است.

به گزارش تسنیم، پل کروگمن ستون نویس نیویورک تایمز نوشت: سرویس پستی آمریکا حضور و مشارکت مردم در انتخابات را تسهیل خواهد کرد و به همین دلیل ترامپ از رأی پستی به شدت متنفر است.

بر اساس این گزارش، در ماه ژوئن وبگاه مستقل Factcheck.org مطلبی را تحت عنوان «توطئه انتخاباتی بی اساس» بایدن منتشر کرد که در آن جو بایدن استدلال کرده بود که ترامپ قصد قطع بودجه سرویس پستی آمریکا را دارد تا این نهاد نتواند انتخابات به صورت رأی پستی را برگزار کند. این وبگاه خبری نوشته بود که بایدن هیچ سند و مدرکی ندارد که اثبات کند اقدامات ترامپ با هدف تاثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری است.

ولی چند روز قبل همین وبگاه اذعان کرد که بایدن حق داشته است و تایید آن اظهارات خود ترامپ است. نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان از نمایندگان خواسته است تا از تعطیلات تابستانی برگردند تا قانونی را درباره این مساله بررسی کنند، آن هم به دلیل وقوع دو بحران احتمالی. نخست اینکه میلیون ها رأی هرگز شمارش نخواهد شد و دیگری، تاخیر در شمارش آرای پستی که در نهایت منجر به پیروزی ترامپ در انتخاباتی خواهد شد که واقعا شکست خورده است.

این کابوس های ماه نوامبر دلیلی است که باید فورا برای اطمینان یافتن از همگرایی رأی گیری پستی در آمریکا اقدام کنیم. اما یک جنبه بزرگتر و طولانی مدت نیز برای حمله به سیستم پستی آمریکا وجود دارد. این بخشی از حمله گسترده به نهادهایی است که ما را به عنوان یک ملت به هم پیوند می دهد.

یک دلیل اصلی که قانون اساسی به طور خاص به کنگره توانایی ایجاد دفاتر پستی را داده است، همین مساله است. بدیهی است که قانونگذاران، سیستم ملی پست را هنوز راهی برای محقق شده ایده شکننده ایالات متحده به عنوان یک کشور در واقعیت، ارزیابی می کنند. در حقیقت، یکی از مهمترین وظایف اداره پست آمریکا در سالهای اولیه، تحویل روزنامه ها راهی برای آگاه سازی و ارتباط آمریکایی ها بود. ولی خدمات پستی همه به یکباره ظاهر نمی شود. این روند به تدریج تحول پیدا کرده است.

تحویل مستقیم نامه به خانه های شهری تا سال 1863 آغاز نشده بود و تحویل دائم رایگان مرسوله های روستایی نیز تا سال 1902 وجود نداشت. ارسال بسته های پستی نیز تا سال 1913 امکان نداشت و پیش از آن مشتریان روستایی مجبور بودند بسته های خود را با شرکتهای خصوصی ارسال کنند که هزینه های حمل و نقل بالایی را دریافت می کردند.

همه این تغییرات این زمینه مشترک را داشتند: برقراری تماس و ارتباط بهتر برای آمریکایی ها و همین طور با جهان. بخش مهمی از وظیفه اصلی اداره پست آمریکا، تعهد خدمات جهانی و پیوند دادن ملت با یکدیگر و تسهیل مشارکت شهروندان در امور اجتماعی و سیاسی بوده است.

اهمیت خدمات پستی در آمریکا به خصوص در زمینه مشارکت سیاسی مردم در انتخابات وقتی نمایان تر می شود که بدانیم دسترسی به اینترنت در آمریکا بسیار پرهزینه تر از سایر کشورهای پیشرفته است، زیرا شرکتهای عمدتا خصوصی ارائه دهنده اینترنت، از قدرت بازار خود سوء استفاده می کنند.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین