۱۰ بانک برتر جهان/ چرخش قدرت بانکداری دنیا به سمت چین

ترجمه و تنظیم: الهه فابریکی اورنگ*،   3971225157 ۴۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

این سوال همچنان مطرح است که اقتصاد چین بزرگ‌تر است یا آمریکا ؟، البته هیچگاه سوالی مبنی بر اینکه که کدام کشور بزرگترین بانک‌ها را دارد، مطرح و پررنگ نشده است، اما بر اساس داده‌ها، بدون شک قدرت بانکداری دنیا بیشتر به سمت شرق چرخش داشته است.

۱۰ بانک برتر جهان/ چرخش قدرت بانکداری دنیا به سمت چین

الف/ بانک‌های بین‌المللی هم راستا با رشد اقتصاد جهان، همچنان در پی رشد دارایی‌های خود هستند؛ روند رشد در این بانک‌ها تا زمانی که تزلزلی در اقتصادها رخ ندهد، ادامه خواهد داشت.

در میان محافل اقتصادی دنیا، این شبهه همچنان پابرجاست که اقتصاد چین بزرگ‌تر است یا ایالات متحده؟ این در حالیست که هیچگاه سوالی مبنی بر اینکه که کدام کشور بزرگترین بانک‌ها را دارد، مطرح و پررنگ نشده است. بر اساس داده‌ها و عملکرد، بدون شک قدرت بانکداری دنیا بیشتر به سمت شرق یعنی به چین چرخش داشته و دارد.

اینکه چندین سال است که بانک‌های چینی رکورد برترین‌ها را حتی در حوزه بانکداری به خود اختصاص داده‌اند، امری کاملا منطقی است؛ چرا که این کشور با روند فزاینده رشد و توسعه اقتصادی، به نوعی به امپراطوری اقتصادی دنیا مشهوریت پیدا کرده است.

لازم به ذکر است شدت تمرکز فعالیت‌های مالی، لزوما نشان دهنده تمرکز ثروت نیست، ولی مهم است در نظر داشته باشیم که تمامی بانک‌هایی که جزو ۱۰برترین‌های بانکی دنیا قرار می‌گیرند، بزرگترین سیستم‌های تجارت بین المللی دنیا را انجام می‌دهند. علاوه بر این، ثروت سایر کشورها با بانک‌های کوچک‌تر نیز از طریق این ۱۰بازیکن برتر جریان دارد.

بانک‌های جهان از بزرگ‌ترین به کوچک‌ترین آنها با توجه به ارزش دارایی‌های دلاری آن‌ها طبقه بندی می‌شود که عبارتند از:

۱- بانک صنعتی و تجاری چین:

این بانک، بزرگترین و ثروتمندترین بانک در جهان از لحاظ دارایی‌ها می‌باشد که یک پنجم از بانکداری کشور چین را در اختیار دارد. بر اساس آخرین گزارش ژانویه ۲۰۱۹، مجموع دارایی‌های این بانک ۴۰۰۹ میلیارد دلار است. سرمایه این بانک در بازارهای اقتصادی و مالی، بالغ بر ۲۳۸ میلیارد دلار تخمین زده شده است که البته در رتبه بندی درآمدی، در ردیف چهارمین بانک در جهان قرار می گیرد.

این بانک تجاری کاملا دولتی است. حوزه فعالیتی این بانک تامین و پرداخت وام‌ها، تامین مالی برای کسب و کارها، کارت‌های اعتباری و همچنین مدیریت پول برای افراد و شرکت های با ارزش بالا است. این بانک همچنین با ارائه تسهیلات کمکی به مشتریان بازار وسایل نقلیه سنگین، فرصت‌های سرمایه گذاری و خدمات مبادله و انتقال را نیز برای آنها انجام می‌دهد.

این بانک در ۱۹۸۴ تاسیس شده و در حال حاضر بیش از ۴۶۰۰۰۰ کارمند دارد. همچنین، بیش از ۷۰ درصد از دارایی‌های این بانک، دولتی است.

یکی از سخنگوهای این بانک می‌گوید که فشاری که رئیس جمهور آمریکا مبنی بر توقف تولید شرکت‌های ایالات متحده  در مکزیک داشته، فرصتی برای گسترش فعالیت‌های بانک‌های چینی در مکزیک فراهم کرده است. بر همین اساس، این بانک قصد دارد پس از خروج شرکت‌های آمریکایی از مکزیک، در آنجا سرمایه گذاری کند.

۲- شرکت بانکداری ساختمانی چین:

این بانک، با دارایی گزارش شده ۳۴۰۰میلیارد دلاردر رتبه دوم برترین بانک‌های دنیا قرار گرفته است و در سال ۱۹۵۴ تاسیس شده و در حال حاضر به نام بانک ساخت و ساز چین در حال فعالیت است. ارزش سرمایه آن در بازار، بیش از ۲۰۰میلیارد دلار است.

در ابتدا این بانک تنها برای مبادلات بانکی دولتی چین در نظر گرفته شده بود، اما بعدها در حوزه تجارت در سایر امور اقتصادی گسترش پیدا کرد. ارائه تسهیلات اعتباری، بانکداری الکترونیکی، خطوط اعتباری و وام‌های تجاری از اقدامات اصلی این بانک است. اعطای وام به اشخاص و سرمایه گذاران، کارت‌های اعتباری، سپرده‌ها و مدیریت ثروت آنها از دیگر فعالیت‌های این بانک است.

این شرکت بانکداری، بیش از ۱۴هزار دپارتمان در سراسر دنیا دارد و ۳۷۲۰۰۰ کارمند نیز در آن مشغول فعالیت هستند.

۳- بانک کشاورزی چین:

این بانک پکن علاوه بر آنکه دارای شعب مختلفی در سراسر چین است، در لندن، توکیو، نیویورک و سیدنی استرالیا نیز شعبی را داراست که تعداد شعب داخلی و خارجی آن به ۲۴۰۰۰ شعبه می‌رسد وعلاوه بر قرار گرفتن در رتبه سوم در میان ۱۰ بانک برتر دنیا، همچنین در لیست مربوط به ۱۰ شرکت بزرگ جهان نیز قرار دارد. بانک کشاورزی چین متعلق به دولت این کشور است.

این بانک با کشاورزان خرد و عمده و نیز با شرکت‌های عمده فروشی کشاورزی و غیر کشاورزی همکاری دارد. بزرگترین بخش پر رشد آن نیز مربوط به فعالیت شرکت‌های متوسط ​​است. بر اساس آخرین اطلاعات، دارایی‌های این بانک، حدود ۳۲۳۵ میلیارد دلار است و ارزش سرمایه در بازار این بانک نیز، ۱۹۰میلیارد دلار برآورد شده است.

این بانک در سال ۱۹۵۱ توسط مائو زدونگ با هدف کمک به مزارع، کشاورزان و کارگران تاسیس شده بود.

۴- بانک چین:

بانک چین خدمات بانکی، بیمه و سرمایه گذاری را ارائه می‌دهد. اعطای وام‌های شخصی، خدمات مربوط به کارت‌های اعتباری، وام‌های مسکن، مدیریت دارایی و بدهی و بیمه از جمله فعالیت‌های این بانک است. کل دارایی‌های برآورد شده این بانک بر اساس آخرین داده‌ها، ۲۷۸۰ میلیارد دلار و ارزش سرمایه در بازار آن نیز، ۱۶۲میلیارد دلار اعلام شده است. (البته بر اساس داده‌های به روزرسانی شده، در حال حاضر دارایی این بانک، ۲۹۹۱ میلیارد دلار اعلام شده است).

این بانک از قدیمی‌ترین و قابل اطمینان ترین بانک‌های چینی است که در سال ۱۹۱۲ تاسیس شده است و هنوز هم همچون گذشته به نوعی رهبر بانک‌های داخلی کشور چین محسوب می‌شود. بیش از ۷۰ درصد از این بانک، متعلق به دولت چین بوده و در بیش از ۲۰ کشور دارای شعبه است.

۵- گروه مالی میتسوبیشی (Mitsubishi UFJ Financial Group):

گروه مالی میتسوبیشی، بانکی ژاپنی است که بانکداری مربوط به امور مشتریان، امور مربوط به کسب و کار و بانکداری خصوصی را ارائه می‌دهد. این بانک در گروه بانک‌های سرمایه گذاری قرار می‌گیرد. مدیریت دارایی‌ها و خدمات مربوط به بانکداری املاک و مستغلات نیز در دستور کار و فعالیتی این بانک قرار دارد. مجموع ارزش دارایی‌های این بانک، ۲۹۹۱میلیارد دلار گزارش شده است که بر حسب دارایی‌ها، این بانک یکی از بهترین بانک‌های داخلی کشور ژاپن نیز محسوب می‌شود.

این بانک در ۴۰ کشور دنیا، شعبه دارد و در سال ۲۰۰۵، با ادغام دو بانک بزرگ ژاپن ایجاد شد و دفتر مرکزی آن در شهر اوزاکا قرار دارد.

۶- بانک چند ملیتی JPMorgan Chase & Co) JPM) و همکاران (شرکا):

این مجموعه اقتصادی، اولین بانک آمریکایی در لیست ۱۰ بانک مطرح دنیاست. بانک JPM در نیویورک مستقر و یک بانک چند ملیتی است. این بانک از محبوب‌ترین بانکهای ایالات متحده در بخش مالی محسوب می‌شود.

اگرچه این بانک از لحاظ رتبه، ششمین در جهان است، اما بزرگترین بانک در ایالات متحده است. فعالیت‌های این بانک، بیشتر در حوزه خدمات سرمایه گذاری، مدیریت دارایی، مدیریت ثروت و اوراق بهادار است. کل دارایی های گزارش شده این بانک در حال حاضر، ۲۵۳۳ میلیارد دلار و ارزش سرمایه در بازار آن نیز، بیش از ۳۳۲.۲۴میلیارد دلار است که البته یکی از گرانقیمت‌ترین شرکت‌های دنیا نیز محسوب می‌شود.

۷- هلدینگ HSBC: 

این هلدینگ، بانکی در انگلیس است که دارای دفاتری در ۸۰ کشور و ۱۸۰۰ شعبه در خود بریتانیا می‌باشد. میزان آخرین دارایی‌های گزارش شده این بانک ۲۵۲۰میلیارد دلار بوده است. این بانک خصوصی و از بزرگترین بانکهای اروپاست. در ابتدا هدف از تاسیس آن، انجام مبادلات مالی میان اروپا و چین بود که البته هنوز هم بر همین مبنا در حال فعالیت است. این بانک امور مالی مشتریان خود را با ارائه خدمات بانکداری و سرمایه گذاری به شرکت‌های بزرگ فراهم می‌کند. این هلدینگ ۱۰ شرکت تابعه دارد با اهداف مشترک و در بخش‌های مختلف فعالند.

۸- (بانک فرانسوی) BNP Paribas:

آخرین دارایی گزارش شده این بانک فرانسوی حدود ۲۳۵۷میلیارد دلار است و در ۷۵ کشور دنیا از جمله در ایالات متحده نیز شعبه دارد. این بانک در سال ۲۰۱۶ در رتبه دوم رنکینگ میان بانک‌های منطقه یورو قرار گرفته بود.

طبق نظر پژوهشگران و تحلیلگران سهام BNP Paribas در دسته بندی معاملاتی، صرفا در گروه "خرید" دسته بندی می‌شود. این بانک در سال ۱۹۹۹ تاسیس شد و دفتر مرکزی آن در ژنو، پاریس و لندن قرار دارد. ارزش سرمایه در بازار این بانک نیز، ۷۳میلیارد دلار اعلام شده است.

۹- بانک امریکا (BoA):

این بانک ایالت متحده خدمات مربوط به امور بانکی مختلف مشتریان به طور خاص و عام، کسب و کارهای کوچک، شرکت‌های متوسط ​​و شرکت های بزرگ ارائه می‌دهد. بر اساس آخرین اطلاعات دارایی‌های گزارش شده این بانک، ۲۲۸۱میلیارد دلار است و ارزش سرمایه آن نیز ۱۶۳میلیارد دلار برآورد شده است. این خدمات علاوه بر سپرده و چک کردن حساب‌ها، در بخش خدمات سرمایه‌گذاری نیز دسته بندی می‌شود. این بانک حدود ۵هزار فروشگاه خرده فروشی دارد و دفتر مرکزی آن در شهر شارلوت، کارولینای شمالی قرار دارد.

بانک امریکا اقدام به شروع و حمایت از کسب و کارهای کوچک کرده است و از طریق اعطای وام‌های بیشتر به آنها، در صدد حمایت از آنهاست. برنامه موسوم به حمایت از کسب و کار کوچک در این بانک، شامل قرار گرفتن کارکنان این بانک، در دفاتر کاری ای است که در آن کسب و کارهای کوچک، مشغول به فعالیت هستند.

۱۰- گروه اعتباری Agricole:

این بانک، دومین بانک فرانسوی حاضر در لیست ده بانک اول دنیاست. مجموع دارایی های این بانک ۲۱۱۷میلیارد دلار است. این بانک دارای سابقه کار و فعالیت با کشاورزان و حمایت از آنها را نیز در کارنامه خود دارد.

این بانک همچنین سرمایه گذاری‌هایی در Coca-Cola (KO)،  Exxon Mobile (XOM) و Abercrombie و Fitch انجام داده است.

این شرکت، از بزرگترین شرکت‌های اقتصادی فرانسه است که بخش بزرگی از فعالیت‌های بانکی این کشور را کنترل می‌کند. شرکت فوربس، این بانک را به عنوان یکی از ۲۰شرکت برتر پایدار جهان شناخته است.

البته بر اساس گزارش‌های پیوسته‌ای که در حال انتشار هستند، بانک‌های دیگر از جمله، بانک ولز فارگو ایالات متحده، بانک پست ژاپن، سیتی گروپ ایالات متحده، سومیتومومیتسی فایننشال گروپ ژاپن و بانک دویچه آلماان به ترتیب، در حال رقابت در قرار گرفتن در لیست ۱۰ بانک اول دنیا قرار دارند.

 

منابع و ماخذ:

۲۰ بانک اول جهان بر اساس دارایی ها در رنکینگ ژانویه ۲۰۱۹  www.fxssi.com                                            

10 بانک برترجهانی www.investopedia.com

* تحلیلگر اقتصادی

دیدگاه کاربران

ناشناس۸۲۴۲۱۹۱۰:۱۲:۱۱ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
چین حرف اول را میزند
ناشناس۸۲۴۳۳۵۱۱:۲۴:۴۱ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
بانکهای چین مانند کالاهاشون قلابی هستند.
ناشناس۸۲۴۸۲۹۱۵:۵۸:۱۴ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
آخه نابغه الان چین بزرگترین اقتصاد دنیا را نشانه گرفته است و بزرگترین پروژه های اقتصادی دنیا و سرمایه گذاری ها در دنیا دارد توسط چین انجام می گیرد. چیزی از یک راه یک کمربند که احیای جاده ابریشم است شنیده اید؟؟ همین جور روی هوا نظر می دهید
ناشناس۸۲۴۳۶۵۱۱:۴۲:۵۱ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
چرا تا حالا بیش از 10 بار طرح تحقیق و تفحص از بانک مرکزی و سایر بانکوها کلید خورده ولی عواملی نمی گذارند اینکار اجرایی شود
ناشناس۸۲۴۳۸۱۱۱:۵۱:۴۷ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
از انجا که موسسات مالی ورشکسته تبعات زیادی برای دولت و کشور ایجاد کردند و بانک های ورشکسته و زیان ده کشور هم داشت زیان آنها اشکار می شد لذا اتاق فکر دولت اقدام به دستکاری نرخ ارز کرد تا زیان بانک ها را روی جمعیت کل کشور سر شکن کند و بانک ها نجات دهد تا دولت دچار هرج و مرج نشود البته در این بین ثروت ثروتمتدان افزون تر شد و فقرا فقیر تر شدند بانک های زیان ده یکی پس از دیگری دارند از محل تجدید ارزیابی اموال و داریی هایشان و تسعیر نرخ ارز افزایش سرمایه می دهند و زیان های خود را مخفی می کنند تا این سیل بنیان کن فعلا آنان را با خود نبرد
ناشناس۸۲۴۸۶۳۱۶:۱۷:۰۲ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
یکی به من بگه این همه فشار را که ما مردم تحمل میکنیم &;چی قراره گیرمون بیاد&؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس۸۲۴۲۲۰۱۰:۱۲:۲۵ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
جای ایران کجاست
ناشناس۸۲۴۴۰۴۱۲:۰۴:۰۵ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
در ابتدای خصوصی سازی بانک ها تعدادبسیار بسیار زیادی سهم تحت عنوان سهام ترحیحی که مجانی می باشد بین مدیران بانکی تقسیم شده که با افزایش های صوری این هشت ساله کع چت یت بار صورت گرفته مدیران بانکی علاوه ب حقوق های نجومی و پا اش های نجومی و مناسبتی های نجومی و وام های نجونی هم اینک سهامداران نجومی نیز هستند و هر کدام برای خود راکیفل ی شده اند لطفا با طرح تحقیق و تفحص از بانک ها که چتدین بار است کلید میخورد به موارد و سایر زیاده خوری های صورت گرفته رسیدگی نمایید
ناشناس۸۲۴۴۴۷۱۲:۲۳:۵۵ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
اونجاست ،ته جدول
ناشناس۸۲۴۷۰۸۱۴:۴۱:۳۶ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
صدر جدول از آخر :-)
ناشناس۸۲۴۸۵۶۱۶:۱۴:۲۴ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
جای ایران فرار وام گیرندگان به کاناداست
ناشناس۸۲۴۲۲۱۱۰:۱۳:۰۵ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
بانکهای ایرانی هم جزو برترین ها هستند البته از نظر فساد و اختلاس و .......
ناشناس۸۲۴۲۲۵۱۰:۱۶:۳۶ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
سوال این است که چرا بانکهای کشور دوست، چین، با ایران کار نمی کنند و از تحریم ها به رهبری آمریکا پیروی می کنند؟
ناشناس۸۲۴۳۳۷۱۱:۲۵:۵۷ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
مشکل از دولت است چون رئیس جمهور چین میخواست بیاد ایران و آقای روحانی گفت وقت ندارم دارم میرم فرانسه خب من هم باشم بهم برمی خوره
ناشناس۸۲۴۴۵۱۱۲:۲۵:۲۱ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
چون واقعیت اینه اکثر سهامشون در دست امریکاییهاست و یهودیان بانکدار فقط اسم بانک چینیه
ناشناس۸۲۴۲۲۹۱۰:۱۸:۵۳ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
اگر بانک های چینی قدرتمند بودند، باید (یوان) واحد پول این کشور هم قدرتمند بود. در حالی که اقتصاد جهان بر پایه دلار، یورو، ین و پوند و فرانک می چرخد.
ناشناس۸۲۴۳۸۸۱۱:۵۳:۴۷ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
چه ربطی داره...فعلا که تو رنکینگ بین المللی اینجوریه حالا دوست ندارید قبول کنید چرا مغلطه میکنین
مرتضی۸۲۵۰۷۰۱۸:۴۴:۴۰ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
عمدا نمیزارند ارزش یوان چین بالا بره تا صادراتشون ضربه نخورد
ناشناس۸۲۵۷۰۱۰۹:۴۲:۰۱ ۱۳۹۷/۱۲/۲۷
یوان عمدا به خاطر افزایش قدرت صادرات چین مصنوعی از طرف خود دولت چین پایین نگه داشته می شود .یکی از موارد اختلافی غربی ها با چین سر همین مساله است که می گویند اگر یوان شناور شود ارزشش بالاتر خواهد رفت که چین زیر بار نمی رود
ناشناس۸۲۶۲۴۴۱۷:۰۹:۳۹ ۱۳۹۷/۱۲/۲۷
استدلالی به شدت ضعیف.هر جا بگی اقتصاد فرانسه از چین قوی تره احتمالا بفرستنت ...واحد پولی بحثی کاملا جدا از قدرت اقتصادیه
ناشناس۸۲۴۲۳۲۱۰:۱۹:۴۵ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
بانک های چینی در نهایت دولتی و در اختیار دولت این کشور قرار دارند.
mostafa.kamali95@yahoo.com۸۲۴۲۳۳۱۰:۲۰:۲۰ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
بانکداران ما به جای کار عملیاتی خودشان برای جبران زیان ها و عدم مدیریتشان و زیاده خوری هایشان اقدام به کار بنگاه داری می کنند و منتظر تورم ساختگی مس مانند تا بادتجدید ارزیابی اموالشان که به یمن دستکاری نرخ ارز توسط دولت صورت گرفت به صورت صوری از زیان خارج بشوند بانک تجارت با زیان 14 هزار میلیارد تومانی 390 درصد افزایش سرمایه ازتجدید ارزیابی داد و بانک زیان ده صادرات هم 203 درصد تازه ارزهای در اختیار خود را هم می خواهند تسعیر کنند و به سود کاذب برسند
ناشناس۸۲۴۲۳۴۱۰:۲۰:۳۹ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
هر جا سخن از اعتماد است ، نام بانک.... می درخشد!
ناشناس۸۲۴۳۹۲۱۱:۵۶:۱۴ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
بانک خاوری و شرکای داخلیش چه جایگاهی داره فراریش دادن تا افراد در سایه معلوم نشوند
رضا۸۲۴۲۳۵۱۰:۲۰:۵۱ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
هیچکدوم با ما کار نمیکنن - بویژه چینی ها
ناشناس۸۲۴۲۳۷۱۰:۲۲:۳۳ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
مدیران ان بانک ها مثل مدیران بانک تجارت نیستند که تنها یک قلم پاداش انها معادل 6 ماه حقوق نحومی انها باشد و یک قلم وامشان وام بالای 500 میلیون تومان زمانی که دلار 3 عزار تومان بود
ناشناس۸۲۵۰۰۴۱۷:۳۹:۳۴ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
اشتباه میکنید بالاترین حقوق دارن و مدیران این بانک ها پاداش صد میلیون یوانی هر سال دریافت میکند بهمان علت نه کم کاری نه اختلاس میکنند
ناشناس۸۲۴۲۴۲۱۰:۲۵:۱۶ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
چین دنیا را به گند کشیده
ناشناس۸۲۴۲۴۳۱۰:۲۵:۲۶ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
تبریک به دولت که با دستکاری نرخ ارز باعث شد جلوی ورشکستگی بانک ها گرفته شود
ناشناس۸۲۴۲۴۵۱۰:۲۶:۳۴ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
توی این لیست چرا موسسه ثامن نیست ؟ :-)
جلالی۸۲۴۲۴۶۱۰:۲۷:۴۸ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
الان که تورم چندین برابر شده باید معوقات کلان بانکی را از بدهکاران کلان بانکی پس گرفت ثروت های انان با پول های بانک ها که پس نداده اند چندین برابر شده است
ناشناس۸۲۴۲۶۰۱۰:۳۹:۲۶ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
غربی ها با ما دشمنن !!!! والا باید حداقل اسم بانک کاسپین و ثامن ما رو توی لیست 10 بانک برتر جهان میزدن
ناشناس۸۲۴۲۶۴۱۰:۴۲:۵۸ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
اقتصاد دنیا بر روی پاشنه $ میچرخد
ناشناس۸۲۴۲۶۷۱۰:۴۴:۱۲ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
آمریکا ، ..... ، چین رو باد میبره .
ناشناس۸۲۴۲۷۹۱۰:۵۲:۲۶ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
چین با این قدرت اش ؛ التماس انجام مذاکره با آمریکا رو میکنه . ما کجائیم ؟!
مال باخته ی کاسپین۸۲۴۴۱۳۱۲:۰۸:۵۶ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
اختیار دارید الان دنیا کاسپین را می شناسد ودر اختلاس در دنیا بی نظیر است
علی۸۲۴۴۲۵۱۲:۱۲:۴۱ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
ما الانباید خوشحال بشیم که چین بانکداری خوبی داره؟
ناشناس۸۲۴۴۴۶۱۲:۲۳:۴۷ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
چین همیشه برای حل مشکلات اقتصادی با امریکا مذاکره میکنه و کشور های دیگه رو هم تهدید نمیکنه
ناشناس۸۲۴۵۱۴۱۳:۰۵:۱۱ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
خوشحال نشید!سیستم حاکمیتی چین کمونیستی و خداناباورانه است پس قطعا روی خوش بما نشون نمیده اگه برسه به عرش و دیگه چشمش دنبال بازار میلیونی ما نباشه!باز آمریکا لااقل رو صددلاریش زده In God We Trust
ناشناس۸۲۴۵۳۷۱۳:۱۵:۳۱ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
یکی از نکته های جالب متن این بود : ;بانک امریکا اقدام به شروع و حمایت از کسب و کارهای کوچک کرده است و از طریق اعطای وام‌های بیشتر به آنها، در صدد حمایت از آنهاست. برنامه موسوم به حمایت از کسب و کار کوچک در این بانک، شامل قرار گرفتن کارکنان این بانک، در دفاتر کاری ای است که در آن کسب و کارهای کوچک، مشغول به فعالیت هستند.;
صاد۸۲۴۹۰۷۱۶:۴۷:۱۰ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
اینقدر سنگ چینی های کمونیست را به سینه می زنید چرا از بانکهای تحت نظارت وآموزش وطنی ما حرفی نمی زنید
ناشناس۸۲۴۹۸۸۱۷:۲۹:۰۳ ۱۳۹۷/۱۲/۲۶
بانک‌های چینی همه دولتی هستند و سپرده های دولتی را نگهداری می‌کنند و اصلا نباید در این رتبه بندی میامدند. اگر بخواهیم درست رتبه بندی کنیم بانک مورگان چیس آمریکا بزرگترین بانک دنیا است و بعد از آن اچ اس بی سی و ب ن پاری با.
ناشناس۸۲۵۶۹۷۰۹:۳۷:۴۸ ۱۳۹۷/۱۲/۲۷
چند تا اختلاس میلیادر یورویی در هر روز دارند؟!
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  19. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  20. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  21. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  22. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  23. واکنش ضرغامی به طرح نور و بازگشت گشت ارشاد

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین