توضیحات وزارت خارجه درباره نامه ظریف به وزیر بهداشت

گروه سیاسی الف،   3970915012

روابط عمومی وزارت خارجه در خصوص انتشار نامه وزیر خارجه به وزیر بهداشت درباره انتقال فرزندان یکی از کارکنان این وزارتخانه به دانشگاه های داخلی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش فارس، روابط عمومی وزارت امور خارجه در خصوص انتشار نامه ظریف وزیر امور خارجه به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص انتقال فرزندان یکی از کارکنان این وزارتخانه به دانشگاه های داخلی توضیحات زیر را منتشر کرد.

۱. انتقال فرزندان کارکنان اعزامی به ماموریت های خارج از کشور از جمله کارکنان وزارت امور خارجه به دانشگاه های داخلی مطابق آیین نامه ها و دستورالعمل هایی است که در سالهای گذشته و در دولت های مختلف به تصویب رسیده و به وزارتخانه ها ابلاغ شده است که از آن جمله می توان به تصویب نامه اشتغال به تحصیل فرزندان مامورین اعزامی به خارج از کشور، مصوب هیئت وزیران در جلسه مورخ ۱۳۸۶/۰۶/۱۸ اشاره کرد که تصریح دارد " فرزندان ماموران اعزامی به خارج از کشور برای ماموریتهای بلندمدت  (از هر وزارت خانه و سازمان دولتی ) که در دانشگاه های خارج کشور شاغل به تحصیل هستند، می توانند با رعایت ضوابط مقرر توسط وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حسب مورد در دانشگاههای داخل کشور مشغول به تحصیل شوند" ؛ لذا، مکاتبه وزیر محترم امور خارجه با وزیر محترم بهداشت در این خصوص موضوعی منطبق با قوانین و مقررات و آیین نامه ها و رویه های جاری در کشور است.

۲. با عنایت به اینکه مامورین اعزامی به خارج از کشور قانونا موظفند در دوران سه یا چهار ساله ماموریت، به همراه خانواده خود باشند و برخی از آنها دارای فرزندانی در سنین تحصیل در مقاطع دانشگاهی هستند، در دوران اقامت خود در کشور محل ماموریت به ناچار اقدام به نام نویسی فرزندان خود در دانشگاه های کشور متوقف فیه با هزینه های شخصی می کنند. با پایان ماموریت، به کارکنان اعزامی توصیه اکید شده است که فرزندان شان نیز به همراه آنها به میهن بازگردند و در این شرایط، قانونگذار تسهیلاتی را برای این افراد فراهم کردت است که فرزندان آنها با طی مراحل قانونی و آیین نامه های وزارتخانه های مربوطه به دانشگاههای داخل منتقل شوند. این موضوع با هدف حفاظت از کیان خانواده های کارکنان اعزامی و پیشگیری از آسیب های احتمالی ناشی از حضور بدون والدین فرزندان مامورین جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور صورت می گیرد.

۳. فرزندان ماموران اعزامی با توجه به این که به تبع ماموریت والدین به خارج از کشور اعزام و طبق رویه و مقررات جاری و در پایان ماموریت به کشور باز می گردند برای مراجعه به دانشگاههای کشور نیاز به معرفی و تایید عالیترین  مقام سازمان و وزارت خانه اعزام کننده آنها دارند که نامه منتشره در برخی رسانه ها در فضای مجازی وفق همان ضوابط صادر شد.

۴. خاطرنشان می شود اینگونه انتقال ها با رعایت کلیه مقررات و ضوابط مربوطه و با پرداخت شهریه های ورودی و ترمی توسط دانشجو به دانشگاه های داخلی انجام می شود. پذیرش یا عدم پذیرش دانشجو بر اساس نمرات و معدل دروس گذرانده شده یا میزان شهریه دریافتی نیز بر اساس مقررات دانشگاههای پذیرنده انجام می شود.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین