چگونه در کوتاه‌ترین زمان آدرس IP را پیدا کنیم؟

گروه فناوری الف،   3970325098

دستور ipconfig یک راه سریع برای تعیین آدرس IP رایانه مورد استفاده‌تان و سایر اطلاعات مانند Default Gateway (آدرس IP روتر مورد استفاده توسط شما) به شمار میرود.

به گزارش ایسنا، حتما به عنوان یک کاربر می‌دانید آدرسIP شما هویت اینترنتی شماست و در سطح فضای وب با این هویت شناسایی می‌شوید و از همین طریق قابل ردگیری هستید.

برای تعیین آدرس IP رایانه ابتدا باید وارد صفحه cmd.exe  شوید؛ برای استفاده از فرمان ipconfig کافیست آن را در Command Prompt بنویسید. پس از آن فهرستی از تمام اتصالات شبکه‌ای که رایانه شما از آن‌ها استفاده می‌کند به نمایش درمی‌آید.

در رابطه با همین موضوع اگر در حال استفاده از یک شبکه وای فای هستید، به بخش Wireless LAN adapter نگاه کرده و در صورت استفاده از شبکه کابلی نیز به بخش Ethernet adapter توجه کنید. برای جزئیات بیشتر نیز کافیست از فرمان ipconfig /all استفاده کنید تا اطلاعات کاملی در رابطه با پیکربندی IP سیستم‌تان ارائه شود.

از سوی دیگر این سوال از طرف کاربران مطرح می‌شود که چه کسانی قادر به دیدن آدرس IP آن‌ها هستند و اگر آن را بدانند چه اقداماتی را می‌توانند صورت دهند؟

وب گردی و گشت‌وگذار در اینترنت شباهت بسیار زیادی به گشت‌گذار با یک خودرو دارد. همانند همه خودروها افراد هم یک پلاک دارند که سایرین قادر به دیدن آن بوده و اگر لازم باشد می‌توانند اطلاعات بیشتری را از همین مسیر بدست آورند. در واقع آدرس IP مربوط به یک دستگاه به همین شیوه قابل تفسیر است.

هر زمانی که نرم افزارهایی مانند مرورگرها به وب سایت‌ها متصل می‌شوند، در پشت صحنه یک یا چندین اتصال به سرور اتفاق می‌افتد. این اتصالات داده‌ها را از سرورها دانلود می‌کنند که معمولاً هدف از آن نمایش وب سایت در مرورگر است. این داده‌ها از جمله متن، تصویر، اسکریپت‌ها و سایر مواردی هستند که به مرورگر می‌گوید این وب سایت به چه شکل باید نمایش داده شود.

حال پاسخ این سوال که چه کسی آدرس IP ما را در اینترنت می‌بیند، این است که هر اتصالی این آدرس را برای سروری که به آن متصل می‌شود فاش می‌کند و البته شما هم می‌توانید آدرس IP سرور را بدانید.

همین مسئله درباره سایر ارتباطات اینترنتی نیز صحیح است. یک Client برای ایمیل همچون Outlook یا Thunderbird به سرور Mail متصل می‌شوند و به همین ترتیب هر ارتباط اینترنتی مستلزم شناسایی شدن هویت اینترنتی دو طرف ارتباط است. پس آدرس IP شما در هر ارتباط اینترنتی که هر کدام از دستگاه‌های شما برقرار می‌سازند، افشا می‌شود.

دقیقاً همانند پلاک یک خودرو، آدرس IP تنها هویت مالک اتصال را فاش می‌کند و نه هویت راننده را. به این معنی که اگر از منزل خود اقدام به اتصال به اینترنت کرده‌اید، این به معنی افشا شدن هویت شخص شما نیست. ممکن است هر شخصی از منزل شما به اینترنت متصل شود.

در واقع آدرس IP اطلاعات عمومی را افشا می‌کند. برای مثال حاوی اطلاعات ISP شما و منطقه‌ای که در آن زندگی می‌کنید، است. البته اطلاعات بسیار جزئی دیگری از همین طریق قابل دریافت است اما به طور معمول IP شما اطلاعات کلی شما را افشا می‌کند. برای فهمیدن آدرس IP خود می‌توانید به سادگی عبارت IP Address را در گوگل جستجو کنید.

در واقع یک فرمول کلی درباره اطلاعات قابل افشا از طریق IP وجود دارد: هر شخص دیگری به جز ISP اطلاعات کلی از جمله نام ISP و منطقه برقراری ارتباط را می‌داند، ISP شما اطلاعات بسیار جزئی‌تر هویتی شما را نیز از طریق IP در اختیار دارد.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  15. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  18. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  19. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  20. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  21. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  22. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  23. واکنش ضرغامی به طرح نور و بازگشت گشت ارشاد

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین