ویتامین «C» موجود در آب پرتقال که همچنین بهعنوان اسید اسکوربیک شناخته میشود، بهعنوان یک آنتیاکسیدان اولیه در بدن عمل میکند و قبل از اینکه رادیکالهای آزاد بتوانند به بدن آسیب برسانند، رادیکالهای آزاد را از بین میبرد یا خنثی میکند.
یکی از مهمترین کارکردهای آنتیاکسیدانها جلوگیری از سرطان است؛ آنتیاکسیدانها «DNA» سلولهای سالم را از جهش و تبدیلشدن به سلولهای سرطانی محافظت میکنند.
محققان این دانشگاه باور دارند، قرار دادن آب میوههای نظیر آب پرتقال در فریزر به نفع افراد است.
به گفته پژوهشگران، هنگامی که آب پرتقال یخ زده و یخزدایی می شود، عناصر سلامت آن به ذرات کوچکتر تقسیم می شوند که برای جذب روده آسانتر است.
محققان تاکید میکنند، در آبمیوه تازه آنتیاکسیدانهای بیشتری یافت میشود اما امکان جذب همه آنها توسط بدن وجود ندارد.
آنها توصیه میکنند، بهترین زمان برای مصرف این نوع آبمیوهها بعد از خارج کردن از فریزر و هنگامی است که یخ آبمیوه در حال آب شدن است.
این نوشیدنی بهعنوان یکی از سالمترین نوشیدنیها به شمار میآید که در کاهش سطح کلسترول بدن و همچنین در افزایش سطح ایمنی بدن تاثیر چشمگیری دارد.
همچنین، کاهش علائم پیری، پیشگیری از ابتلای به سرطان، تقویت اصلاح سلول و متابولیسم، سمزدایی بدن، بهبود گردش خون و حفظ تعادل در فشار خون و کاهش التهاب از مزایای مصرف این نوشیدنی است.
دانشگاه سویل یکی از قدیمیترین دانشگاههای کشور اسپانیا است که در شهر سویا واقع شده است؛ این دانشگاه یکی از معروفترین دانشگاههای این کشور است که در سال ۱۵۰۵ تاسیس شد.