تفتیان سریع‌تر از باد؛ تنها ۱۶ صدم ثانیه‌ تا طلای جهان

گروه ورزشی الف،   3961219009

سریع‌ترین دونده ایران در رقابت‌های قهرمانی داخل سالن جهان تاریخ‌ساز شد و او تنها ۱۶ صدم ثانیه با کسب مدال طلای جهان فاصله دارد.

تفتیان سریع‌تر از باد؛ تنها ۱۶ صدم ثانیه‌ تا طلای جهان

به گزارش ایسنا، برای اولین بار در تاریخ دوومیدانی ایران حسن تفتیان توانست به فینال دوهای سرعتی رقابت‌های قهرمانی داخل سالن جهان راه یابد. حسن تفتیان و رضا قاسمی تنها نمایندگان دوومیدانی ایران هستند که توانسته‌اند در دوی سرعتی رقابت‌های قهرمانی داخل سالن جهان شرکت کنند. تفتیان در سال ۲۰۱۶ در این مسابقات غیبت داشت. او در سال ۲۰۱۴ به همراه قاسمی در رقابت‌ها داخل سالن جهان در لهستان حاضر شد اما  آن دو تنها تا مرحله نیمه نهایی پیش رفتند.

تفتیان روز به روز در حال پیشرفت و کاهش رکوردهایش است و پله پله به موفقیت نزدیک می‌شود. او در این یک سال موفقیت‌های زیادی همچون سه مدال طلای قهرمانی آسیا، بازی‌های داخل سالن آسیا و قهرمانی داخل سالن آسیا را کسب کرد. تفتیان توانست در مسابقات داخل سالن جهان تاریخ سازی کند و در فینال با ثبت رکورد ۶.۵۳ ثانیه در جایگاه پنجم قرار گرفت. تفتیان تنها ۱۶ صدم ثانیه با نفر اول و کسب مدال طلای جهان فاصله داشت. 

حسن تفتیان در سال آینده باید در بازی‌های آسیایی جاکارتا به میدان برود و با دو دونده چینی که در رقابت‌های داخل سالن جهان بالاتر از او و در رده‌های دوم و چهارم جهان قرار گرفتند رقابت کند. بیگتاین سو چینی از رقبای اصلی تفتیان در آسیا است. دونده سرعتی ایران باید با در اختیار داشتن امکانات بهتر و بیشتر، خود را برای این رقابت آماده کند تا بتواند رقبای خود را از پیش رو بردارد و به مدال بازی‌های آسیایی دست یابد.

در ادامه مروری به حضور نمایندگان ایران در دوی ۶۰ متر داخل سالن جهان می اندازیم. 

*رقابت‌های قهرمانی داخل سالن جهان ۲۰۱۸ - بیرمنگام

حسن تفتیان در مرحله مقدماتی دوی ۶۰ متر با ثبت زمان ۶.۴۷ در گروه خود دوم قرار گرفت و به نیمه نهایی راه یافت. تفتیان در نیمه نهایی ماده ۶۰ متر رقابت‌های قهرمانی جهان با رکورد ۶.۵۷ در رده دوم دسته خود ایستاد و به فینال رسید. او در فینال با ثبت زمان ۶.۵۳ در رده پنجم ایستاد.

کریستین کولمن آمریکایی با رکورد ۶.۳۷،  بیگتاین سو چینی با رکورد ۶.۴۲، رونای بایکر  آمریکایی با رکورد ۶.۴۴ و ژینیه ژی چینی با رکورد ۶.۵۲ بالاتر از تفتیان قرار گرفتند. تفتیان تنها با ۱۶ صدم ثانیه اختلاف نسبت به نفر اول در رده پنجم قرار گرفت و این رتبه برای اولین بار نصیب دوومیدانی ایران شده است.

بیگتاین سو و ژینیه ژو چینی که در این رقابت‌ها بالاتر از تفتیان قرار گرفتند از رقبای او در بازی‌های آسیایی جاکارتا هم خواهند بود.

*رقابت‌های قهرمانی داخل سالن جهان ۲۰۱۶ - آمریکا

تفتیان در رقابت‌های قهرمانی داخل سالن جهان ۲۰۱۶ آمریکا غیبت داشت. در این دوره ترایون برومل آمریکایی با رکورد ۶.۴۷، آسافا پاول جامائیکایی با رکورد ۶.۵۰، رامون جیتس مونته گرویی با رکورد ۶.۵۱ در رده‌های اول تا سوم قرار گرفتند.

*رقابت‌های قهرمانی داخل سالن جهان ۲۰۱۴ -  لهستان

حسن تفتیان و رضا قاسمی در رقابت‌های قهرمانی داخل سالن جهان ۲۰۱۴ لهستان شرکت کردند. حسن تفتیان در دسته دوم با رکورد ۶.۶۹ در رده چهارم گروه خود قرار گرفت و به نیمه نهایی راه یافت. تفتیان در نیمه نهایی در دسته دوم با ثبت زمان ۶.۶۲ در رده ششم ایستاد و به فینال نرسید .

قاسمی نیز در دسته چهارم با رکورد ۶.۵۸ در رده دوم قرار گرفت و به نیمه نهایی رسید، او در نیمه نهایی با ثبت زمان ۶.۶۲ در رده هفتم دسته نخست قرار گرفت و از رسیدن به فینال بازماند.

در این دوره بینگتاین سو چینی در گروه تفتیان قرار داشت و با رکورد ۶.۵۵ در رده نخست گروه ایستاد. در پانزدهمین دوره این رقابت‌ها در لهستان ریچارد کیلتی بریتانیایی با رکورد ۶.۴۹، ماروین بریسی از آمریکا با رکورد ۶.۵۱ و فمی اگنود قطری با رکورد ۶.۵۲ در رده‌های اول تا سوم ایستادند.

*رقابت‌های قهرمانی داخل سالن جهان ۲۰۱۲ - ترکیه

دررقابت‌های قهرمانی داخل سالن جهان ۲۰۱۲ ترکیه و ۲۰۱۰ دوحه رضا قاسمی تنها نماینده ایران بود. قاسمی در دسته هفتم با رکورد ۶.۸۷ در رده  دوم قرار گرفت و به نیمه نهایی رسید، اما در نیمه‌نهایی با رکورد ۶.۷۹ در رده ششم گروه خود قرار گرفت و به فینال راه نیافت.

جاستین گاتلین آمریکایی با رکورد ۶.۴۶، نستا کارتر جامائیکایی با رکورد ۶.۵۴ و دویان چامبرز بریتانیایی با رکورد ۶.۶۰ در رده‌های اول تا سوم ایستادند.
رقابت‌های قهرمانی داخل سالن جهان ۲۰۱۰ - دوحه

*رقابت‌های قهرمانی داخل سالن جهان ۲۰۱۰ - دوحه

در رقابت‌های ۲۰۱۰ دوحه نیز رضا قاسمی در دسته هفتم با رکورد ۶.۷۸ در رده دوم قرار گرفت و به نیمه نهایی راه یافت ولی در نیمه نهایی با رکورد ۶.۸۰ در گروه خود هشتم شد و از صعود به فینال بازماند. در این دوره هم دویان چامبرز بریتانیایی با رکورد ۶.۴۸، میک رودگرز آمریکایی با رکورد ۶.۵۳ و دانیل بایلی از آنتی گوآبالیوا با رکورد ۶.۵۷ در رده‌های اول تا سوم قرار گرفتند.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین