دهن‌کجی به بازار ۸۰ میلیونی ایران/واکنش تامل برانگیز برخی مسئولان به پرونده گوشی‌های دردسرساز/ آیا بساط سامسونگ جمع می‌شود؟

گروه اقتصادی الف،   3961120062 ۲۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۹ تکراری یا غیرقابل انتشار

ماجرای گوشی‌های دردسرساز المپیک زمستانی پیونگ‌چانگ،دهن‎‌کجی دوباره برندهای کره‌ای به بازار ۸۰ میلیونی ایران را به رخ کشید. همان کمپانی‌هایی که بخش‌های عظیمی از بازار ایران را قبضه کرده‌اند.

دهن‌کجی به بازار ۸۰ میلیونی ایران/واکنش تامل برانگیز برخی مسئولان به پرونده گوشی‌های دردسرساز/ آیا بساط سامسونگ جمع می‌شود؟
سامسونگ باز هم مساله ساز شد. این بار با گوشی‌های دردسرسازش در المپیک زمستانی پیونگ چانگ. همان برندی که سال‌ها است بازار لوازم خانگی و صوتی و تصویری ایران را قبضه کرده و بدون پرداخت کمترین حقوق و عوارض گمرکی، بخش عمده‌ای از کالاهای قاچاق بازار را هم به خود اختصاص داده است. اکنون اما، گوشی‌هایش دردسرساز شده و توهین بزرگی را به هشتاد میلیون ایرانی آن هم در یک عرصه بین‌المللی، مرتکب شده است.

ماجرا البته چند گوشی کم‌ارزش آن هم برای مدال‌سازانی باارزش نیست؛ ماجرا بی‌حرمتی است که به نمایندگان یک ملت بزرگ شده است؛ اگرچه رفتارهای سخیف برخی از مسئولان دولتی ایران را هم در پی داشته است. ماجرا از این قرار است که این برند کره‌ای، اسپانسر بازی‌های المپیک زمستانی پیونگ چانگ شده و به هر یک از حاضران در این دوره از بازی‌ها، یک گوشی هدیه داده است؛ اما این هدیه با تبعیض توزیع شده است و ورزشکاران کره شمالی و ایران از آن بی‌بهره مانده‌اند.

تمام اینها در شرایطی است که سامسونگ حداقل در فروش لوازم خانگی و صوتی و تصویری به خصوص گوشی‌های تلفن همراه، بازار ایران را قبضه کرده و علیرغم هشدارها و قول و قرارهایی که مقامات ایرانی برای آنها داشته‌اند، اما هنوز هم به انحاء مختلف، بسیاری از تولیدات این کشورها به صورت وارداتی و بدون تولید داخلی آن، وارد ایران می‌شوند و سهم بازار را از بسیاری از همتایان و تولیدات ایرانی می‌ستانند؛ به خصوص اینکه در حوزه قاچاق برخی کالاها از جمله گوشی‌های تلفن همراه هم، این برند، بیشترین حجم قاچاق را به ایران داشته و در مقابل، بدون پرداخت حقوق و عوارض گمرکی، هر سال حجم بالایی از تولیدات خود را روانه بازار ایران می‌کند.

دهن‌کجی سامسونگ به خوش‌خدمتی وزرای ایرانی/وقتی قاچاقچی بزرگ را می‌بخشیم!

دی ماه پارسال بود که محمدرضا نعمت‌زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت اول حسن روحانی، برای خوش‌خدمتی به کره‌ای‌ها، جریمه ۳ هزار میلیارد تومانی این برند مشهور کره‌ای را بخشید و اگرچه گمرک جمهوری اسلامی ایران، آن را متخلف شمرده بود، اما تصمیم گرفت که نه فقط این جریمه بخشیده شود، بلکه این برند کره‌ای باز هم با ایران ارتباط داشته باشد و کالاهای خود را در بازار ایران عرضه کند ؛ در حالیکه اکنون، همین شرکت در یک گردهمایی بین‌المللی، تمام این خوش‌خدمتی‌های ایران را نادیده می‌گیرد و به بهانه تحریم، به ملت ایران توهین می کند. 

آن روزها به استناد اسناد گمرکی، این برند کره‌ای با دور زدن قاعده دو ــ الف اقدام به واردات قطعات از گمرکات کرده است که با بررسی‌های به‌عمل آمده در گمرک ایران و دایر شدن کارگروه حسابرسی پس از ترخیص، تخلف شرکت شناسایی شد و می‌بایست برای جبران حقوق پایمال شده دولتی، حدود سه‌هزار میلیارد تومان جریمه را پرداخت کند؛ اما درست بر خلاف انتظار و تصور عمومی، محمدرضا نعمت‌زاده وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت با ارسال نامه‌ای به گمرک ایران خواستار رفع مشکل به وجود آمده برای این شرکت کره‌ای شد.

آن زمان نعمت‌زاده در نامه دردسرساز خود، به این امر استناده کرده بود که «گمرک ایران با استناد به قاعده ۲ ــ الف از قواعد تفسیری سیستم هماهنگ شده، قطعات وارداتی شرکت مذکور را که در خط تولید به‌منظور تولید کالای نهایی به کار می‌رود، مشمول پرداخت حقوق ورودی کالای کامل آن هم با ماخذ دو برابر حقوق ورودی (به‌استناد قرار گرفتن کالا در طبقه بندی گروه ۱۰) و همچنین متعاقب آن پرداخت جرایم نموده است.

نظر به اینکه قطعات وارداتی جهت تولید کالای نهایی از جمله یخچال، یخچال فریزر، لباسشویی و غیره بوده و برای تبادل آن به محصول نهایی تحت عملیات کاری مختلف (مونتاژهای فرعی و اصلی، جوشکاری، شارژ گاز و تست نهایی و غیره) قرار گرفته و نهایتاً به تولید کالای نهایی منجر می‌گردد، لذا قاعده (۲ ــ الف) در این ارتباط موضوعیت ندارد، لازم به توضیح است که دفتر بازبینی و حسابرسی گمرک ایران طی نامه‌ای به‌استناد ماده ۱۴۳ قانون امور گمرکی، شرکت فوق را مشمول پرداخت جرایم با شرایط پیش‌گفته دانسته است که قطعاً براساس توضیحات فوق الذکر بایستی نسبت به تجدید نظر در این رابطه اقدام فوری به عمل آمده و اصلاح لازم صورت گیرد«.

در بخش دیگری از این نامه وزیر وقت صنعت تاکید شده بود که «این شرکت در راستای سیاست‌های وزارت متبوع، نسبت به تکمیل خطوط لباسشویی با فن‌آوری روز دنیا اقدام نموده و در نظر دارد با سرمایه گذاری جدید و تولید انواع یخچال و یخچال‌فریزر نسبت به توسعه خطوط تولید و ساخت داخل محصولات مذکور اقدام نماید.»

وقتی عذرخواهی باب نیست! 

سال ۹۰ بود که پخش یک تیرز مساله دار در تلویزیون رژیم صهیونیستی با محوریت تبلت های سامسونگ با واکنش تند نمایندگان مجلس شورای اسلامی مواجه شد. داستان از این قرار بود که یک شرکت اسرائیلی برای تبلت های جدید کمپانی کره جنوبی «سامسونگ» ساخته بود و در آن، ادعای بمباران آسان سایت های هسته ای ایران را مطرح کرده بود؛این اقدام  با واکنش تند نمایندگان وقت مجلس شورای اسلامی ایران مواجه شد و آنها تهدید به قطع ارتباط تجاری با شرکت «سامسونگ» کرده‌اند.

شرکت رسانه ای و ارتباطات اسرائیلی «هات» که ارائه دهنده خدمات تلویزیونی، تلفنی و اینترنتی به صهیونیست ها بود، با استفاده از کمدین های یک مجموعه تلویزیونی پربیننده اسرائیلی، در تبلیغی برای به فروش رساندن تبلت جدید «سامسونگ» ، این تبلت را در دست کمدین‌ های یک مجموعه تلویزیونی پربیننده اسرائیلی نشان می دهد که یک اپلیکیشن آن به آسانی فشار یک انگشت، تاسیسات هسته‌ ای اصفهان را منفجر می‌کند.

نمایندگان وقت مجلس اظهار می کردند که تهیه این فیلم تبلیغاتی آن هم اندک زمانی پس از به شهادت رساندن مصطفی احمدی روشن، کارشناس هسته ای کشورمان و این مسئله که جامعه ایران در این تبلیغ به صورتی «ابتدایی» به تصویر کشیده، امری «تحقیر آمیز» است.

ارسلان فتحی پور، رییس کمیسیون انرژی مجلس ایران در آن برهه گفته بود که طرحی با هدف قطع واردات تولیدی های شرکت «سامسونگ» از کره جنوبی را در دست تهیه دارند تا این شرکت به خاطر تبلیغ «ضد ایرانی» «مجازات» شود.

با این وجود دفتر شرکت «سامسونگ» در دوبی که با ایران در ارتباط است، در بیانیه ای این تبلیغ را نکوهش و از آن اعلام برائت کرد و دفتر سامسونگ در تهران نیز تاکید کرد که این کمپانی هیچ ارتباطی با این تبلیغ ندارد. اما خبری از عذرخواهی نبود.

دنیا با بی‌احترامی برندها چه می‌کند؟

البته توهین برندها به یک کشور، اولین بار نبوده و آخرین بار هم نخواهد بود، اما در تمام کشورها، چنین توهین ها و گستاخی هایی، با بهترین و سریعترین واکنش از سوی مقامات مسئول مواجه می‌شود. درست همین چند روز پیش بود که مرسدس بنز، برندی مقتدر در آلمان، به خاطر آنکه در یکی از تبلیغ‌هایش از نقل قول دالایی لاما استفاده‌کرده بود، مجبور به عذرخواهی از چینی‌ها شد.

این تبلیغ که در اینستاگرام پخش شده‌ بود، یک مرسدس بنز را در ساحل دریا نشان می‌داد که جمله « به وضعیت‌ها از همه زاویه‌ها نگاه کنید و خواهید دید که ذهنتان بازتر خواهد شد.» بالای آن نوشته شده‌ بود؛ در حالیکه پکن سال‌ها است که دالایی لاما را متهم به این می‌کند که او، «یک گرگ در لباس راهب» است و تلاش می‌کند تا با«تروریسم معنوی» استقلال تبت را به دست بیاورد.

 نکته جالب اینجا است که اینستاگرام در چین فیلتر است و این شرکت بعد از واکنش چینی‌ها در شبکه اجتماعی ویبو از آنها عذرخواهی کرده است.

آیا سامسونگ از سوی ایران تحریم می‌شود؟ 

بعد از  توهین تازه سامسونگ ، برخی بیانیه‌ها در فضای مجازی منتشر شد که بر مبنای آن، کمپانی سامسونگ توضیحاتی را ارایه کرده و بیانیه‌ای رسمی برای این اقدام خود صادر کره است، بیانیه‌ای که اگرچه در فضای مجازی دست به دست چرخید، اما ردپایی از آن در سایت رسمی این کمپانی کره‌ای دیده نمی‌شود. 

یک فعال اقتصادی در این میان در گفتگو با خبرنگار مهر معتقد است که این بیانیه رسمی از سوی شرکت سامسونگ نیست و نمی‌توان آن را بر روی سایت این شرکت ملاحظه کرد، بلکه تصور می‌رود که از سوی برخی ذی‌نفعان سامسونگ در ایران منتشر شده باشد تا قائله را بخواباند و کار را خاتمه دهد؛ این عده در تلاش هستند از منافع چند میلیارد دلاری سامسونگ در ایران کاسته نشود.

البته وزارت امور خارجه نیز در پی این اقدام، سفیر کره جنوبی در ایران را احضار کرده است، اما تا این لحظه بیانیه‌ای رسمی از سوی این کمپانی منتشر نشده است. بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در این رابطه اعلام کرده که در پی  انتشار خبری مبنی بر تصمیم مسئولین کمیته بین المللی المپیک و شرکت سامسونگ کره جنوبی مبنی بر مستثنی قرار دادن ورزشکاران ایرانی در کنار ورزشکاران کره شمالی شرکت کننده در بازی های المپیک زمستانی پیونگ چانگ از دریافت هدایای شرکت کره ای سامسونگ به بهانه تحریم های بین المللی، شب گذشته کیم سونگ هو سفیر کره جنوبی در تهران توسط محمود فرازنده، دستیار وزیر امور خارجه و مدیر کل آسیا و اقیانوسیه به وزارت امور خارجه فراخوانده شد.

وی به این نکته اشاره کرده است که در این دیدار، مراتب اعتراض شدید وزارت امور خارجه و جمهوری اسلامی ایران نسبت به این رفتار غیر اخلاقی و مغایر با روح حاکم بر بازی های المپیک که شعار خود را ورای رنگ، دین، نژاد و سیاست قرار داده، به وی اعلام شد. در این دیدار خاطر نشان شد در صورتی که شرکت سامسونگ مراتب عذرخواهی خود را از این اقدام نابخردانه اعلام نکند، این موضوع شدیدا بر روابط تجاری شرکت سامسونگ با جمهوری اسلامی ایران تاثیر خواهد گذاشت.

سفیر کره جنوبی ضمن ابراز تاسف  فراوان در این دیدار اعلام کرده که طی تماس های مکرر با مقامات ذیربط در وزارت امور خارجه و دولت کره جنوبی و شرکت سامسونگ موضوع را بدلیل اهمیت و حساسیت دنبال کرده و طبق اظهارات مقامات رسمی دولت کره جنوبی و شرکت سامسونگ هیچ گونه دخالتی در بروز این سوء تفاهم و توزیع اقلام اهدایی به عنوان اسپانسر این بازیها نداشته اند.

اکنون برخی منابع آگاه در وزارت ارتباطات، خبر از این داده که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، به دنبال آن است تا در صورتیکه شرکت سامسونگ عذرخواهی رسمی نکند، پیشنهاد عدم ثبت گوشی های سامسونگ در کشور را در کارگروه مربوطه مطرح و از ورود این برند به کشور جلوگیری نماید.

واکنش مسئولان ایرانی به پرونده گوشی‌های دردسرساز

در این میان مسئولان زیادی در رابطه با پرونده گوشی‌های دردسرساز سامسونگ در المپیک زمستانی موضع گرفته‌اند که البته برخی از آنها جای تامل دارد، اما برخی دیگر، قاطعیت برخی مسئولان ایرانی در رابطه با این موضوع را نشان می‌دهد.

صالحی امیری، رئیس کمیته ملی المپیک دستور خرید گوشی برای المپیکی‌ها را می‌دهد و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای از لغو احتمالی تفاهم‌نامه‌های مرتبط با این برند کره‌ای می‌دهد. محمد شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی تولید نیز اعلام کرده که گوشی تلفن همراه سامسونگ خود را کنار خواهد گذاشت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده که این جای تعجب است که صادرات گوشی سامسونگ به ایران مشمول تحریم‌ها نشده ولی هدیه چند دستگاه گوشی به ورزشکاران المپیکی ایران با ممنوعیت مواجه می‌شود

رئیس کمیته ملی المپیک هم در یک واکنش عجیب ، تامل برنگیز و توهین امیز دستور داده تا نسبت به خرید چهار گوشی  و همچنین دلجویی از ورزشکاران اعزامی کشورمان اقدام شود.

سلیمان پاک سرشت، رئیس سازمان فنی و حرفه ای که تا کنون تفاهم نامه‌های متعددی با شرکت سامسونگ در ایران در خصوص ارائه آموزش های مهارتی در زمینه تعمیر انواع تجیهزات این شرکت منعقد کرده، در پی این اقدام اعلام کرده است که اگر سامسونگ تا ساعت ۲۴ شب گذشته(پنجشنبه) عذرخواهی و جبران نکند، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور همه همکاری ها با این شرکت را تعلیق می کند.

و در نهایت، باید منتظر ماند و دید که آیا سامسونگ رسما و با انتشار یک بیانیه رسمی از مردم ایران و ورزشکاران ایرانی عذرخواهی می‌کند و آیا این بار، مسئولان ایرانی موضعی مقتدرانه در برابر این دهن کجی خواهند گرفت یا تنها به کنار گذاشتن معدود گوشی‌های خود برای پاسخ به این توهین، بسنده ‌کرده و راه را برای توهین های بعدی هموارتر می کنند.

منبع: مهر

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۴۰۵۷۵۰۹:۳۳:۴۱ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
آن روز که جومونگ وسوسانو را به ایران دعوت کردند واین همه برایشان کلاس گذاشتند وتصویر جومونگ را ماکت کردند وکنار ورودی فروشگاههای سامسونگ کذاشتند نتیجه آن غش وضعفها شد این توهینها اما نویسنده سعی کرده چشم بر آن سالها ومنافع ذی نفوذان ببندد وهمه را از چشم بخشیدگی جریمه گمرکی سامسونگ ببیند در ضمن نظر جناب وزیر خارجه هم درج نشده بود ایشان کوشی سامسونگش را عوض کند من هم قطعا عوض می کنم چون رفتارهای دیپلماتیک ظریف بازتاب جهانی دارد !
ناشناس۲۴۰۵۷۸۰۹:۴۸:۳۲ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
همینطور که مدیران.. ما به خودرو سازان فرانسوی باج می دهند به کره هم باج می دهند تا وقت جوانان بااستعداد را از مملکت فراری می دهند باید به همه از جمله کره روسیه چین و ... باج بدهیم و تحقیر شویم
پویان۲۴۰۵۸۷۱۰:۰۰:۱۸ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
آقا تحریما مگه برداشته نشده؟؟!!!!
ناشناس۲۴۰۵۹۳۱۰:۱۳:۱۰ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
بالاخره باید از یک جا شروع کرد. تا کی باید فقط مصرف کننده کالاهای خارجی باشیم. تا کی باید به تولیدکننده داخلی بی توجه باشیم. مسئله فقط گوشی های تلفن نیست. تو هرزمینه ای این مشکلو داریم. اگه کشورمونو دوست داریم و سرنوشت بچه هامون برامون مهمه ،باید خرید کالاهای خارجی رو تحریم کنیم. فردا دیره،ازهمین امروز شروع کنیم. یا علی
کارشناس دانشگاه علوم پزشکی ایران۲۴۰۹۹۵۲۰:۲۳:۱۱ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
با نظر شما موافقم اما حتما توجه دارید که وقتی تولید کنندگان داخلی می بینند محصولشان طرفدار پیدا می کند اولین کارشان کاهش کیفیت و کار دومشان افزایش قیمت است. این در کشورمان باب شده است و تا وقتی این فرهنگ در کشورمان از بین نرفته وضع همین خواهد بود.
ناشناس۲۴۰۵۹۶۱۰:۱۴:۳۸ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
همین کره ای ها قبل از انقلاب زنانشون رو برا خدمتکاری میفرستادن ایران حالا با حیثیت ما بازی میکنن.
کامران۲۴۰۶۰۷۱۰:۳۳:۳۸ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
ما مردم نباید بعد از دو روز این داستان را فراموش کنیم که اگر این طور باشد باز هم توسط دیگران تکرار خواهد شد.
امین۲۴۰۶۱۰۱۰:۳۴:۳۵ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
؟ یا خودمان را به خواب زدیم؟؟؟ کجاها به ما دیگه توهین نمیشه؟ اون از فرودگاه ها و مسافران توهین شده ، اونم از پول نفتهای 95درصد کشورها ، اون از ..... ....50درصد مردم ایران موبایل سامسونگ دارن.... خیلی خیلییییی ملی گرا و مملکت دوستین .... فردا صبح ساعت ده صبح میدان اصلی شهر ها ....موبایل ها را روی تلنبار کنید به اتیش بکشید.... نه نهههه بیاین انجام بدین
ناشناس۲۴۰۶۱۴۱۰:۴۷:۴۴ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
شرکت سامسونگ میداند که این تهدید ها همه پوشالی هستند و گرنه در همون ساعت اول عذرخواهی می کرد و نیاز به اولتیماتوم 24 ساعته نبود. شرکت سامسونگ اقدامی عملی انجام داده و باید در برابرش اقدامی عملی انجام شود و هر گاه او جبران مافات کرد آنگاه حتی با تاخیر محدودیت های ایجاد شده از طرف ایران رفع شود. مثل ممنوعیت ثبت سفارش گوشی و لوازم خانگی سامسونگ و پیگیری مجدد پرونده قاچاق این شرکت شاید مسئولان قبلی با این شرکت زدو بند داشته اند زیرا بخشش 3000 میلیاردی جای سوال است اگر این اتفاق برای یک شرکت ایرانی بیفتد دیگران چگونه اقدام می کنند
ناشناس۲۴۰۶۳۷۱۱:۲۲:۱۵ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
موضوع این هست سیاست های ایران باعث شده کمتر کشوری به ایران اهمیت بدهد و این اقتصاد ضعیف ایران که .. کشور را یک کشور کم اهمیت در صحنه های اقتصادی در دنیا تبدیل کرده وقتی کشوری که در مدت کمتر از 7 سال ارزش پولش 480 درصد کاهش یابد که حداقل درآمد مردم آن کشور فقط 200 دلار هست و درآمد طبقه متوسط آنکشور به 800 دلار هم در ماه نمی رسد یعنی اینکه اهمیت و قدرت چندانی ندارد و براحتی می شود از این کشور گذشت
ناشناس۲۴۰۶۴۳۱۱:۲۵:۱۰ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
عذرخواهی نکردن، اگر هم عذکرخواهی کرده بودن به درد ما نمی خورد. مسئولین و مردم ما باید غیرت داشته باشند و سامسونگ را برای همیشه تحریم کنند تا درس عبرتی باشد برای همه شرکتها
تولید ملی۲۴۰۶۵۳۱۱:۳۶:۲۳ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
چرا سر هرچیزی سعی میکنید بساط طرف مقابل را جمع کنید؟...بهتر است از جریمه (10-20 برابر قیمت گوشی هایی که باید میدادند ولی ندادند) استفاده کنید و سپس در انتها به حذف شعب سامسونگ برسید...عملا خرید سامسونگ در برابر اپل آمریکایی کار معقولانه تری هست..گرچه گوشی های (مونتاژ) ایرانی مثل جی ال ایکس (خصوصا شاهین یا ماد+ ) هم درحال محبوبیت پیدا کردن بین جامعه است خصوصا که رجیستری نیاز ندارند.
ناشناس۲۴۰۶۵۶۱۱:۳۹:۵۷ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
مسئله رو باز نکنید که صدها فرد زرنگ دارای ارتباطات از شنیدن این موضوعات و کم شدن سودهای میلیاردیشان بواسطه تحریم، احساس کم درامدی می کنند و باید زحمت بکشند (!) رانت ها رو به یک کالای پردرامد وارداتی دیگه سوق دهند...
ناشناس۲۴۰۶۵۷۱۱:۴۰:۰۱ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
فکر کنم الجی مشکل جریمه گمرکی داشت نه سامسونگ
ناشناس۲۴۰۶۶۵۱۱:۴۴:۰۱ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
طیف اشرافی غربگرا ، که از ورود این برند ، سود می برد ، اجازه واکنش قاطع به وزارت خارجه نمیدهد...
علی۲۴۰۶۶۶۱۱:۴۶:۴۹ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
البته این شرکت خائن کره ای باید هم عذرخواهی کند، و در صورت لزوم باید تحریم شود! اما مسئله ای که هست این است که در این تحریم کدام طرف بیشتر ضرر می کند که بررسی این موضوع را باید بر عهده اهل فن گذاشت. از طرفی ما در حال حاضر رابطه خوبی با دیگر کشورها یا به عبارتی کمپانی ها نداریم،بهتر نیست که در برخورد با این موضوع کمی عقلانی تر به این مقوله نگاه کرده و هزینه و فایده کنیم و ببینیم چه چیزی به نفع ما بوده و احساسی عمل نکنیم که فردا مردم بابت هزینه اشتباه ما متضرر نگردند. شرکت کره ای کار خوبی نکرده اما گناهی هم مرتکب نشده که معذرت خواهی کند، مثل این است که کسی غذای نذری توزیع کرده و دلش نخواسته به ما نذری بدهد. این شرکت به برخی گوشی مفت داده و به ما نداده، و این موضوع اینقدر مهم نیست که کل مملکت را بسیج کنیم ، و وقت ۸۰ میلیون را در رسانه بگیریم که فلان شرکت کره ای به ورزشکار ما گوشی نداد. دوستان قدری منطقی باشیم، اگر دیپلماسی ورزشی ما کمی عاقلانه فکر میکرد ، با شرکت های رقیب وارد معامله میشد،و نه چهار گوشی اشانتیونی، بلکه هزاران گوشی با برند جهانی و مقابل دوربین رسانه ها به رایگان دریافت میکرد، و آنوقت معلوم میشد که چه کسی بازنده این میدان است. متاسفانه تصمیمات احساسی نه تنها به مردم صرف میزند، بلکه روابط ما را هم با دنیا روز به روز تیره تر می کند. و شاید هم این برنامه شرکت های چینی و ...برای عبور از سامسونگ بوده که صد البته هزینه این واگذاری بازار ایران را در قبال قیمت مناسبی از قبل واگذار کرده است، و ما هم سر کار . یک سخن هم با سایت وزین الف، لطف کنید اگر قرار نیست نظر خوانندگان را منتشر کنید، این بخش را حذف کنید و یکطرفه بنویسید .
ناشناس۲۴۰۶۹۱۱۲:۱۱:۰۸ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
به جایش این سریالهای سراسر دروغ کره ای رو تحریم کنند که هدفش جذب ایرانیان به محصولاتشان و فرهنگ نداشته شان هست
ناشناس۲۴۰۶۹۶۱۲:۱۵:۴۷ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
چرا همه دنیا با ما درگیره؟ علت چیست؟
ناشناس۲۴۰۷۱۱۱۲:۲۸:۵۲ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
جالب اینکه شرکت ایرانی جی ال ایکس هم قراره دو گوشی به هرورزشکار المپیکی ایرانی بده..درود بر شرفش.
ناشناس۲۴۰۷۵۰۱۳:۲۲:۳۰ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
امیدوارم آب از آب تکون بخوره... منتظر برخورد قاطعانه مسئولین هستیم؛امیدوارم که هی پاهاشون رو اینور خط و اونور نکنند و اَدای با غیرت ها رو در نیارند.
ناشناس۲۴۰۸۰۲۱۴:۲۶:۰۰ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
آیا بساط سامسونگ جمع می‌شود؟ پاسخ به این سئوال شما به چند دلیلخیر است؟ 1_ در کشوری که اجناس آن از راه قاچاق و یا مبادی زیرمیزی و رشوه بگیر وارد می شود تا زمانیکه کلا قاچاق و رشوه ریشه کن نشود وضع همین است!!!! 2_ ذینفعان سامسونگ در بازار آنقدر نفوذ دارند که جلوی ضرر خود را بگیرند!!!! 3_ بطور حتم جایگاه کشور ایران همسنگ چین در اقتصاد و تجارت و معادلات سیاسی نیست!!!! 4_ تجربه نشان داده است که مسئولان ما مانند چینی ها نیستند( صد گفته چون نیم کردار نیست)!!!!! 5_ مردم ما یاد گرفته اند که هر چه ممنوع شود به سمت آن بیشتر برود و طالب بیشتر آن بشوند!!!! یعنی اینکه " کل ممنوع مطلوب (مرغوب) " و همینطور روایت " الْانْسانُ حَریصٌ عَلی‏ ما مُنعَ ...
ناشناس۲۴۰۹۰۸۱۷:۴۷:۴۷ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
تعداد تمایندگان سامسونگ دریک خیابان از تعداد شعب بانکها زیادتر است
امیر۲۴۰۹۶۰۱۹:۲۲:۳۴ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰
بازار 80 میلیونی؟ شوخی میفرمایید؟ کل جمعیت ایران از نوزاد گرفته تا آدمهای پیری که اصلا نمیدونن گوشی همراه چیست به زور به 80 میلیون میرسه! در ضمن قدرت خرید رو هم در نظر باید گرفت! مثلا آیا 80 میلیون آمریکایی در قیاس با 80 میلیون ایرانی همانقدر جنس میخرند یا خیر؟ در آخر اینکه بهتر هست دست از قاط زدن و شعار دادن برداریم! حرکت سامسونگ یک حرکت زشتی بود که با پیگیری از طریق مجامع بین المللی همچون کمیته المپیک و حتی خود دولت کره قابل حل بود که همانطور هم که دیدیم حل شد! اما کره جنوبی و مخصوصا شرکت سامسونگ برای ایران یک شریک تجاری لازم میباشند و تحریم آنها تقریبا غیر ممکن هست! جدای از اینکه کره یکی از مشتریان اصلی نفت ما میباشد، دوستان فراموش کرده اند که شرکت سامسونگ از کشتی و ماهواره و قطار و واگن مترو گرفته تا تجهیزات برقی و مخابراتی و ترابری و حتی نظامی دنیا رو تولید میکنه و منافع ما ایجاب میکنه که از این محصولات استفاده کنیم واگرنه باید در خیلی از کارخانه ها و خیلی جاهایی که فکرش رو نمیکنید ببندیم!!!
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین