رقبای نیمه جان تلگرام!

گروه فناوری الف،   3961025157

بیسفون، واتس اپ، الو و ... اینها همه نرم افزارهایی هستند که آرزو دارند حاکم موبایل کاربران ایرانی شوند و جای تلگرام را بگیرند اما برای این کار باید در یک رقابت سخت پیروز شوند. برای پیروزی در این رقابت هر کدام از این نرم افزارها باید سعی کند قابلیت های تلگرام و چه بسا بیشترش را به مشتریان عرضه کند.

رقبای نیمه جان تلگرام!
به گزارش هفته نامه همشهری جوان، بیسفون، واتس اپ، الو و ... اینها همه نرم افزارهایی هستند که آرزو دارند حاکم موبایل کاربران ایرانی شوند و جای تلگرام را بگیرند اما برای این کار باید در یک رقابت سخت پیروز شوند. برای پیروزی در این رقابت هر کدام از این نرم افزارها باید سعی کند قابلیت های تلگرام و چه بسا بیشترش را به مشتریان عرضه کند.
 
بیسفون

بیسفون اولین پیام رسان ایرانی است و خیلی قبل تر از تلگرام قابلیت کانال را در اختیار بعضی از کاربران رسمی اش قرار داده بود. این نرم افزار به خاطر یک ویژگی مهم که ما آن را با عنوان کاربرپسندی یا یوزر فرندلی بودن می شناسیم هیچ وقت بین ایرانی ها محبوب نشد.
 
 رقبای نیمه جان تلگرام! (خیلی فوری - تکنولوژی - اسلایدشو) 
 



بله

معلوم نیست چرا بانک ملی باید دست به طراحی یک پیام رسان بزند اما خب از آنجا که اینجا همه چیز سر جای خودش است، لابد بانک ملی در راستای وظایفش دست به طراحی پیام رسان زده است. «بله» حتی از تلگرام هم سریع تر است و در شرایطی که اینترنت در حالت Edge هم باشد به خوبی کار می کند و در بین نرم افزارهای ایرانی کیفیت قابل قبولی دارد.
 
 رقبای نیمه جان تلگرام! (خیلی فوری - تکنولوژی - اسلایدشو) 
 
 

 
 
سروش

صدا و سیما صاحب اصلی پیام رسان «سروش» است. سروش که یکی از جدی ترین رقبای تلگرام در ایران به شمار می رفت، در همان چند روز اولی که تلگرام فیلتر شد، حدود دو میلیون کاربر را جذب کرد اما از آنجا که این نرم افزار به لحاظ زیرساختی توان کاربران زیاد را نداشت، هنگ کرد و به قول معروف پایین آمد!
 
 رقبای نیمه جان تلگرام! (خیلی فوری - تکنولوژی - اسلایدشو) 
 



آی گپ

شنیده ها حاکی از این است که «آی گپ» توسط گروهی از دانش آموخته های دانشگاه شریف که طراحان مونوگرام هم هستند، طراحی شده است. طراحی گرافیکی خوب، سرعت بالا و ویژگی های شبیه به تلگرام باعث شده این نرم افزار با استقبال گروهی از کاربران مواجه شود.
 
 رقبای نیمه جان تلگرام! (خیلی فوری - تکنولوژی - اسلایدشو) 
 



گپ

پایگاه اصلی طراحان نرم افزار «گپ» شهر مشهد است و بیش از یک سال از فعالیتش می گذرد. در یک سال اخیر هیچ وقت گپ به عنوان یک نرم افزار پرطرفدار معرفی نشد اما زمانی که تلگرام فیلتر شد، سایت الکسا گپ را به عنوان پرمخاطب ترین نرم افزار ایرانی معرفی کرد. گپ طراحی و سرعت خوبی دارد و سعی کرده بیشتر قابلیت های تلگرام را در خود جای دهد.
 
 رقبای نیمه جان تلگرام! (خیلی فوری - تکنولوژی - اسلایدشو) 
 



ویسپی

شنیده ها حاکی از این است که «ویسپی» مدت ها قبل توسط شرکت «شاتل» و شرکای نامعلومش از یک کشور شرقی خریداری شده و سرورهایش به داخل کشور منتقل شده اند. ویسپی جدی ترین گزینه برای جایگزینی تلگرام بود اما محدودیت هایش باعث شده کاربران ایرانی از این نرم افزار استقبال نکنند و تلگرام فیلتر شده را به این نرم افزار ترجیح دهند. 
 
 رقبای نیمه جان تلگرام! (خیلی فوری - تکنولوژی - اسلایدشو) 
 



سیگنال

تا همین چند وقت قبل اصلا کسی از وجود «سیگنال» خبر نداشت اما شباهت بسیار زیادش به تلگرام باعث شده مهمان ناخوانده رقابت بین پیام رسان ها باشد. سیگنال یک نرم افزار خارجی است که تمامی ویژگی های تلگرام به جز کانال را دارد و هیچ بعید نیست که در اولین نسخه به روزرسانی اش کانال را هم به قابلیت هایش اضافه کند. اگر کانال ها به سیگنال اضافه شوند می تواند به راحتی دل 40 میلیون کاربر ایرانی را به دست بیاورد و برنده بی همتای رقابت باشد.
 
 رقبای نیمه جان تلگرام! (خیلی فوری - تکنولوژی - اسلایدشو) 
 



واتس اپ

این نرم افزار که سال 2014 توسط فیس بوک خریداری شده، مهم ترین پیام رسان در کشورهای آمریکایی و حتی بعضی از کشورهای اروپایی و خاورمیانه است. محبوبیت «واتس اپ» در ایران شبیه تیم های متوسط لیگ جزیره است؛ چرا که این نرم افزار هیچ گاه طرفداران بسیار زیادی پیدا نکرده اما همیشه کاربران ثابت خودش را داشته و آنها را حفظ کرده است. با فیلتر شدن تلگرام، واتس اپ یکی از اولین پیام رسان هایی بود که مردم برای کارهای روزمره شان به سراغش رفتند. با توجه به مالکیت آمریکایی این نرم افزار و نداشتن قابلیت هایی مثل کانال و سوپرگروه و ... بعید است این نرم افزار محبوبیت بالایی پیدا کند و احتمالا همانند گذشته به کار خودش ادامه دهد.
 
 رقبای نیمه جان تلگرام! (خیلی فوری - تکنولوژی - اسلایدشو) 
 



الو

در کیفیت و امنیت پیام رسان «الو» همین بس که صاحب و طراحش شرکت گوگل است. الو سرعت بسیار بالایی دارد و از طراحی خوبی برخوردار است. از این نرم افزار در سال 2016 رونمایی شده و به خاطر پشتیبانی گوگل از زیرساخت بسیار قوی برخوردار است. الو در بین کاربران ایرانی خیلی معروف نیست و به خاطر نبود قابلیت هایی مانند کانال، بعید است جایگزین تلگرام باشد.
 
 رقبای نیمه جان تلگرام! (خیلی فوری - تکنولوژی - اسلایدشو)
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  18. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  25. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

آخرین عناوین