گلایه سپرده گذاران موسسات مالی ورشکسته از سیاست های نادرست بازار پولی و مالی/ طمعکار نیستیم/ بانک مرکزی اسامی گیرندگان سودهای ۸۰‌درصدی را اعلام کند

گروه اقتصادی الف،   3961020281 ۲۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

چگونه موسسه هایی با ۳۰۰ تا ۴۰۰ شعبه و تبلیغ در صدا و سیما غیرمجاز هستند؟ چه کسی موسسه های غیرمجاز را اسپانسر فوتبال و والیبال کرده بود؟ رئیس بانک مرکزی اسامی سپرده گذارانی را که سود ۸۰ درصد می گرفتند منتشر کند.

گلایه سپرده گذاران موسسات مالی ورشکسته از سیاست های نادرست بازار پولی و مالی/ طمعکار نیستیم/ بانک مرکزی اسامی گیرندگان سودهای ۸۰‌درصدی را اعلام کند

«ما طمعکار نیستیم» این جمله ای است که بارها و بارها سپرده گذاران موسسات مالی ورشکسته به زبان می آورند. یکی شان پیرزن ۸۰ ساله و بدون مستمری است که تنها منبع درآمدش سود همین سپرده بانکی است که سه سال است معطلش است، دیگری بیمار کلیوی است که دیالیز می شود و به خاطر تاخیر دو ساله برای پرداخت سپرده ۵۰ میلیون تومانی‌اش ناچار شده است خانه‌اش را بفروشد و خرج درمان کند. آن یکی می گوید بعد از تحریم ها و سال ۹۱ مرغداری کوچکش ورشکسته شد و ناچار شد سرمایه باقیمانده را سپرده کند تا در وقتی دیگر دوباره کسب و کارش را راه بیندازد و آن یکی ...  می گویند رئیس بانک مرکزی اسامی افرادی را که سود ۸۰ درصد گرفته اند منتشر کند، زیرا به سپرده گذاران عادی سود وعده داده شده چیزی حدود ۲۰ تا ۲۴ درصد بوده که در آن برهه زمانی تنها ۲-۳ درصد با سود بانک های دیگر تفاوت داشته است و ادامه می دهند: « زندگی در ایران سخت است و هرکس به فکر درآمد بیشتر است و اصطلاح حرص و طمع برای سپرده گذاران یک برچسب از سر کم لطفی است.»

یکی دیگر می گوید بانک مرکزی چرا بانک های تحت نظارتش را به طمعکار بودن متهم نمی کند که از مردم و تولیدکنندگان سودهای تسهیلات ۴۰-۳۰ درصدی می‌گیرند؟  و شکایت و شکایت که ادامه دارد. شکایتی از سیاست های نادرست بازار پولی و مالی که تمامی ندارد...

صدایش می‌لرزد و به‌سختی حرف می‌زد. می‌گوید ۶۵ساله و کلکسیونی از امراض است! سنوات بازنشستگی‌اش را سپرده کرده بود تا به قول خودش برای روزهای پیری و بیماری دست خالی نماند. او که خود را احمد رضایی معرفی می‌کند، می‌گوید‌ سال ۹۴ برای سپرده‌گذاری رفته است اما وقتی پسرش متوجه می‌شود به او هشدار می‌دهد و می‌گوید موسسه ورشکسته است.  رضایی توضیح می‌دهد ظهر همان روز برای بستن حساب و پس‌گرفتن سپرده‌اش به موسسه کاسپین رفته است اما آنها از پرداخت سپرده خودداری کرده‌اند. 

یکی دیگر از سپرده‌گذاران می‌گوید که دیالیز می‌شود و آن‌قدر سپرده ۵۰‌میلیون تومانی‌اش را دیر تسویه کرده‌اند که مجبور شده برای ادامه درمان خود خانه‌اش را بفروشد و حالا مستاجر است. او که مایل به معرفی خودش نیست، می‌گوید: آپارتمانم را در منطقه نواب تهران پارسال ۱۷۰‌میلیون تومان فروختم و حالا همان خانه ۲۵۰‌میلیون تومان قیمت دارد.

او ادامه می‌دهد: چه کسی این ضرر و زیان را برای من جبران می‌کند؟ سودی که به ما ندادند هیچ، زیان سنگین هم داشته‌ایم حالا عنوان «طمعکار» را به سپرده‌گذاران می‌چسبانند. ابراهیمی‌پور هم که از این برچسب «طمعکار» حسابی عصبانی است، می‌گوید: ‌سال ۹۲ که برای همین موسسات ورشکسته تبلیغات تلویزیونی راه افتاده بود، سود اعلام شده برای سپرده‌های یک‌ساله بین ۱۵ تا ۲۴‌درصد بود، فیلم این تبلیغات موجود است و شما که خبرنگار هستید بهتر از من می‌دانید که در آن‌ سال پرداخت سود ۲۰ تا ۲۴‌درصد رفتار غیرعادی نبود و بسیاری از بانک‌ها همین سود را به مشتریان پرداخت می‌کردند. حالا چگونه است که ما پولمان رفته است، برچسب «طمعکار» هم به ما می‌چسبانند.

بانک مرکزی  اسامی گیرندگان سودهای ۸۰‌درصدی را اعلام کند
مطلبی‌زاده هم می‌گوید: چگونه است که ما حریص بودیم و در موسسه غیرمجاز سپرده‌گذاری کرده‌ایم اما ۱۸۳ نماینده مجلس از رئیس‌جمهوری سوال می‌پرسند که چرا بانک مرکزی به کاسپین مجوز زودهنگام داده است و بعد از تاریخ ۲۷ اسفند ۹۴، ۶‌ هزار‌میلیارد تومان سپرده جذب این موسسه شده است. 

فرهاد ابراهیمی هم  می‌گوید: آقای سیف اسامی سپرده‌گذارانی را که سود ۸۰‌درصد می‌گرفتند، اعلام کند تا مشخص شود چه کسانی این سودهای گزاف را گرفته‌اند چرا فقط به اشاره اکتفا می‌کنند؟

او ادامه می‌دهد: مشکل نظارت بر شبکه بانکی را که مردم نباید حل کنند. این مساله جزو مسائل حاکمیتی است و وقتی بدون مطالعه و نظارت به چنین موسساتی اجازه داده شده در ملاعام فعالیت کنند و حتی تبلیغات داشته باشند، چگونه است که مردم متهم می‌شوند؟علی زارع، سپرده‌گذار دیگری است که توضیح می‌دهد: بانک مرکزی چرا بانک‌های تحت نظارتش را به طمعکاری متهم نمی‌کند؛ وقتی از مردم و تولیدکننده سودهای ۳۰تا ۴۰‌درصدی تسهیلات می‌گیرند اما اگر شبکه بانکی نصف این سود را به مردم پرداخت کند، سپرده‌گذاران به طمعکاری متهم می‌شوند.

اسپانسر غیر مجاز فوتبال؟!
مهدوی که خود را جانباز و از سپرده‌گذاران ثامن‌الحجج معرفی می‌کند، می‌گوید: چگونه است که ثامن‌الحجج ۴۰۰شعبه در کشور دارد، تبلیغات آن از رسانه‌ها پخش می‌شود، اسپانسر فوتبال و والیبال است و عنوان آن روی لباس بازیکنان تبلیغ شده اما غیرمجاز است؟ دولتشاهی هم سپرده‌گذار دیگری است که به می‌گوید: مادر ۸۰ ساله من از کجا بداند این موسسه با آن همه تبلیغ از درگاه‌های رسمی غیرمجاز است؟ مادر من نه درآمدی دارد نه سرپرستی دارد و نه حقوق بازنشستگی دریافت می‌کند. تنها منبع درآمد او همین سود سپرده است، حالا چگونه است که عنوان «حریص» را به او می‌چسبانند. آیا این حرف انصاف است؟

ذنوبی که سپرده‌گذار فرشتگان است، می‌گوید: دولت می‌گوید به ما مربوط نیست! وقتی مجوز موسسه‌ای از سوی وزارت تعاون صادر شده است یعنی مجوز را دولت صادر کرده است. مگر وزارت تعاون جزو بدنه دولت نیست؟ چرا مسئولان وقت را محاکمه نمی‌کنند و تقصیر را به گردن سپرده‌گذار می‌اندازند. در این مملکت دلال سکه و دلار و زمین و مسکن طمعکار نیستند؟ خودروسازان با آن سودهای آنچنانی طمعکار نیستند، کسانی که در حجم‌های بالا قاچاق می‌آورند یا از رانت برخوردارند، طمعکار نیستند؛ فقط سپرده‌گذار طمعکار است؟

سودهای ۸۷‌درصدی به حساب چه کسانی واریز شد
یکی از سپرده‌گذاران که پول خود را در موسسه کاسپین از دست داده، می‌گوید: من ۶۰۰‌میلیون تومان پول داشتم. تاکنون ۲۰۰‌میلیون تومان آن پرداخت شده؛ چطور به مردم برچسب طمعکاری می‌زنند؟ وقتی خود من در کاسپین حساب با سود ۲۵‌درصد باز کردم، بانک ملی ۲۳‌درصد سود می‌داد. مگر چقدر اختلاف وجود دارد؟ او ادامه می‌دهد: کاسپین مجوز از بانک مرکزی داشت. یک دوره‌ای که سپرده‌گذاران به مجوز این موسسه شک کرده بودند، به سمت شعبه‌ها هجوم بردند تا پول خود را پس بگیرند. کسانی مثل من که صبورتر بودند با بانک مرکزی نه یک بار بلکه چندبار تماس گرفتیم و پرسیدیم آیا کاسپین مجوز دارد؟ گفتند نگران نباشید؛ سرمایه شما محفوظ است.  به ما که ۸۷‌درصد سود ندادند! به آقازاده‌ها دادند. این سپرده‌گذار می‌گوید: ما باید از کجا متوجه می‌شدیم که کاسپین مجوز مشروط دارد، ندارد و...؟ از نظر من بانک مرکزی ۱۰۰‌درصد متخلف است و باید به جای انداختن تقصیر به گردن مردم جوابگو باشد.

چقدر از اموال سهامداران شناسایی شده است؟
در حالی که شناسایی اموال موسسه فرشتگان برای تقسیم میان سپرده‌گذاران از شفافیت کافی برخوردار نیست، ایلنا در گزارشی در خرداد ماه ‌سال ۹۶ اعلام کرده که در مجموع از حدود ۸۶۰۰‌میلیارد سپرده‌ای که فرشتگان جذب کرده بود، رقمی نزدیک به ۳۰۰۰‌میلیارد تومان را سودهایی دربرمی‌گیرد که وجود خارجی نداشته و ماهیتی ندارند. درواقع این رقم سود پس از انحلال رسمی این تعاونی در یک شهریور ۱۳۹۴ تا قبل از بحران به وجود آمده، شناسایی شده و وعده پرداخت آن به مشتریان داده شده است. از این رو بانک مرکزی این ارقام را نپذیرفته و با حذف آن مجموع بدهی به حدود ۵۶۰۰‌میلیارد تومان می‌رسد.

تاکنون از اموال فرشتگان حدود ۳۱۰۰‌میلیارد تومان شناسایی شده و مورد ارزیابی قرار گرفته که ۱۷۰۰‌میلیارد آن را دارایی‌های غیرمنقول و تا ۱۴۰۰‌میلیارد تومان دارایی منقول تشکیل می‌دهند که این دارایی‌ها باید به‌نسبت در میان سپرده‌گذاران تقسیم شود. در این بین در صورتی که به منابعی نیاز باشد، بانک مرکزی در مقابل دارایی‌های تضمین‌شده فرشتگان خط اعتباری را در اختیار کاسپین قرار خواهد داد.این در حالی است که رحیم زارع، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در آخرین اظهار نظرات خود به ایرنا گفته است که نتیجه جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس با حضور رئیس بانک مرکزی و معاونانش از این قرار بوده که اموال سهامداران تمام و کمال شناسایی شده است.

وظیفه نظارت بانک مرکزی انکارنشدنی است
غلامرضا حیدری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه اعلام کرد: ماجرای ورشکستگی موسسات مالی و اعتباری دو وجه دارد. یکی از وجه‌های آن مراجعی است که به این موسسات مجوز داده بودند، از وزارت تعاون گرفته تا بانک مرکزی و حتی دستگاه‌های دیگر. وجه دیگر مردم هستند.در وجه نظارت، بانک مرکزی طبق قانون مسئولیت دارد و در صورت تشخیص سوءاستفاده نهاد یا موسسه‌ای موظف است از آن پیشگیری و فعالیت‌ این موسسه را متوقف کند. واقعیت این است که بانک مرکزی برای رسیدگی به این موضوع، تعلل زیادی به خرج داد تا جایی که کار به مجلس و بهارستان کشیده شد. البته مردم باید هوشمندانه نسبت به انتخاب موسسات اقدام می‌کردند، اما این از نهادهای نظارتی سلب مسئولیت نمی‌کند.

غلامرضا حیدری افزود: دستگاه‌های نظارتی، بازرسی و اطلاعاتی ما قصور کردند. در شرایطی که ادعا می‌کنند آن‌قدر سیستم‌های نظارتی قدرتمندی دارند که حتی می‌توانند ذهن‌ها را بخوانند! چرا موسساتی که پشت آنها کلاهبرداران ایستاده بودند به راحتی فعالیت می‌کردند؟ حیدری معتقد است که علت ورشکستگی یکی نیست و ناشی از یک مجموعه علت است.  او درباره شناسایی اموال موسسات مالی - اعتباری ورشکسته هم گفت: حتی اگر همه اموال هم شناسایی شود، تبدیل آنها به پول امری زمان‌بر است.

سرزنش کردن مردم پسندیده نیست
بهاءالدین هاشمی، کارشناس بانکی در این‌باره می‌گوید: نمی‌توان منکر همه تلاش‌های اخیر بانک مرکزی برای ساماندهی سپرده‌گذاران شد، اما از طرفی نباید مردم را برای اعتماد به موسسه‌ای با بیش از ۳۰۰ شعبه در سراسر کشور، سرزنش کرد. هاشمی ادامه می‌دهد: صدور مجوز یک موسسه فرآیند خاصی دارد و ممکن است مردم عادی از این فرآیند خبر نداشته باشند. همین بی‌خبری بساط سوءاستفاده موسسات را فراهم کرد. بسیاری از شعب همین موسسات ورشکسته با نصب اطلاعیه، مردم‌فریبی می‌کردند و نهادهای ناظر نسبت به این مردم‌فریبی بی‌تفاوت بودند. اطلاع‌رسانی نسبت به وضع این موسسات باید به‌درستی انجام می‌شد و حالا که به هر علتی این امر صورت نگرفته، شماتت مردم صحیح نیست.

 

منبع: شهروند

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۰۱۶۲۱۰۱:۰۲:۲۵ ۱۳۹۶/۱۰/۲۱
مدیران موسسات چرا دادگاهی نمیشوند ؟
ناشناس۲۰۱۶۹۲۰۴:۵۰:۰۶ ۱۳۹۶/۱۰/۲۱
بسیاری از مدیران حال و سابق بانک مرکزی هم که در انجام وظایف قانونی خود برای جلوگیری از شکل گیری موسسات کوتاهی کرده اند در کنار مسولان نظارتی دستگاههای ذیربط دیگر باید بازداشت و محاکمه شوند و به مجازات های قانونی برسند
ناشناس۲۰۳۶۹۷۰۸:۳۷:۴۹ ۱۳۹۶/۱۰/۲۳
من طمعکار نیستم چون گفتن بانک ثامن الائمه ظرف یک هفته وام میده و افراد رو زیاد دچار اذیت و ازار بروکراسی نمیکنه ... و من هم که مثل بقیه ... اعتمادکردم و هفتاد میلیون پول رو که همه قرض از فامیل و وام بانکی بود گذاشتم تا یه وام خوب بردارم بلکه یه آپارتمان برا خونوادم دست و پا کنم حالا نه تنها نتونستم وام بردارم پول مردم هم مونده اونجا و نمیدن میگن دویست هزار تومن دویست هزار تومن میتونی برداری خودتون بفرمایین اینجوری پول تو دست ادم داغون نمیشه و آیا میتونی بدهی مردمو بدی از مسئولین محترم ...دستور اقدام عاجل میخواهیم لطفا به درد ما برسید و هر چه زودتر اینها رو ساماندهی بفرمایین یا میگن به زودی بانک میشه دستور بفرمایین بانک بشه یا اموالشونو بفروشین پول مردمو بدین عاجزانه تقاضا میکنم ما را اینهمه خجالت زده افرادی که ازشون قرض گرفتیم نفرمایین الف جان تور و خدا چاپ کن بلکه مسئولین اقدامی عاجل بفرمایند .ممنونم خدا خیرت بده....
ناشناس۲۰۱۶۹۴۰۵:۰۲:۱۴ ۱۳۹۶/۱۰/۲۱
ایا می دانید که بانک مرکزی و سازمان بورس همه ساله صورت های مالی بانک ها را تایید می کرده و انها اقدام به برگزاری مجمع عمومی میکردند و مدیران ان پاداش های کلانی از مجمع عمومی ویک پاداش ویژه دیگر که معمولا معادل 6 ماه حقوق هر مدیر در هرسال بوده میگرفتند ولی از یکسال پیش به این طرف بانک مرکزی به یکباره اعلام کرده که بسیاری از بانک ها زیان پنهان داشته اند و نماد انها بیش از یکسال است در بورس بسته است وتعداد بیشماری از سهامداران بانکی همچون سپرده گذاران بانکی پول انها بلوکه و ارزش سهامشان بشدت کاهش و به عبارتی مالباخته شده اند اینها همه از وجود تخلفات مدیران گذشته و حال بانک مرکزی می باشد که وظایف تسریع شده در قانون بانکی و پولی را نظارت نکرده و مسولان ان مانند مدیران بانکی همواره در صدد گرفتن حقوق و پاداش های کلان بوده و هستند بانک مرکزی و دستگاههای نظارتی در اقدامی قاطعانه باید تمامی پاداش های مدیران بانک هایی که زیان پنهان داشته اند را از انها پس گرفته و به بانک ها برگرداند و با مدیرانی که با پنهان کاری و کارهای صوری حسابداری اقدام به سود ده نشان دادن خود میکرده اند برخورد لازم را بنماید
نمیدونم۲۰۱۶۴۱۰۱:۲۶:۱۵ ۱۳۹۶/۱۰/۲۱
شاید اشتباها تو سایت بانک مرکزی نبودن یا حتما دیر وقت بوده خسته بودن یادشون رفته اسامی موسسات رو بنویسن.
ناشناس۲۰۱۶۴۳۰۱:۲۷:۱۸ ۱۳۹۶/۱۰/۲۱
سیاست های غلط بانک مرکزی اینم نتیجه اش.
ناشناس۲۰۱۶۴۴۰۱:۲۸:۳۸ ۱۳۹۶/۱۰/۲۱
وای به روزی که یک قسط بانک عقب بیفته.
راه۲۰۱۶۴۵۰۱:۲۸:۴۶ ۱۳۹۶/۱۰/۲۱
یعنی میتوان پذیرفت نماینده ای آگاه به وضع اسفبار موجود باشد و دم بر نیاورد و استیضاح و مفتضح نکند ؟ ___________________ آیا خداوکیلی این حرفها سیاه نماییست ؟ ما با چه پدیده ای روبرو هستیم ؟ اینها دیگر فریادهای حقطلبانه ی مظلومان را نمیخواهند بشنوند !! به یاد فرمایشات سالار شهیدان علیه السلام افتادم . بابی انت و امی و نفسی یااباعبدالله (ع) .
ناشناس۲۰۱۶۷۳۰۳:۲۱:۱۲ ۱۳۹۶/۱۰/۲۱
این موسسات مثل قارچ موقع اقای احمدی نژاد باز شدند و هدفشان هم به جیب زدن پول ملت بوده. چون اساسا همه شان به صورت غیر قانونی باز شدند.
شهروند۲۰۱۷۱۲۰۶:۵۰:۵۲ ۱۳۹۶/۱۰/۲۱
باسلام من هم درموسسه ثامن نه ثامن الحجج سپرده گذاری کردم به امیدانکه بتوانم بعدازحدوددودهه کارمندی خودم وخانمم یک سرپناه حداقلی تهیه کنیم ازخردادامسال که پولم راخواستم متاسفانه ندادندوقیمت ملکی که میخواستم بخرم حدودسی درصدگران شدحال بفرماییداین خسارت راازکه بگیرم؟!؟/ ایادرماندگی ام راباانتشاراین پیام حداقل التیام میبخشید؟/ خدایابه کی پناه ببرم!؟!
ناشناس۲۰۱۷۷۹۰۸:۵۳:۱۶ ۱۳۹۶/۱۰/۲۱
می بایستی مدیران و سهامداران متخلف موسسات مالی و همدستانشان بواسطه هزینه هایی که به کشور به اشکال و صور گوناگون تحمیل نموده و بنا به گفته تمامی مسئولین نظام یکی از عوامل اصلی گله مندی مردم می باشند مطابق نظر دادستان محترم کل کشور در دادگاهی ویژه و بطور علنی محاکمه شوند.
ناشناس۲۰۱۸۸۹۱۰:۵۷:۵۱ ۱۳۹۶/۱۰/۲۱
جالبه که سیف و همکاراش نه تنها محاکمه نمیشن بلکه برکنار هم نمیشن !!!
ناشناس۲۰۱۹۴۲۱۱:۵۱:۰۲ ۱۳۹۶/۱۰/۲۱
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: بنده امروز مقصر اصلی در ارتباط با مشکل سپرده‌گذاران موسسات مالی و اعتباری را دولت می‌دانم که با بی‌تدبیری خود در همه ابعاد، امروز زمینه اعتراضات را فراهم می‌کند. وی بر همین اساس اضافه کرد: مردم ما حق دارند در ارتباط با حقوق تضییع شده خود به جایی پناه ببرند. وقتی امروز کسی نیست که به آنها پناه دهد، حرف‌شان را بشنود و نماینده‌های آنها هم در مجلس نمی‌توانند حرف خود را مطرح کنند و متاسفانه با سوءمدیریتی که با یک دیکتاتوری فراوان حتی اجازه نمی‌دهند این مسائل مطرح شود نتیجه آن این خواهد شد که مردم به این شکل تجمع و مسائل خود را به یک شکلی طرح کنند. پژمان‌فر افزود: بنده ضمن اینکه باید از مردم مظلوم سراسر کشور در ارتباط با این سوءرفتارها که باعث شد به این شرایط افتاده‌اند عذرخواهی می‌کنم، هشدار می‌دهم که بی‌تدبیری دولت درباره احقاق حقوق این مردم زمینه بسیاری از مسائل را ممکن است در کشور فراهم کند و انتظار ما این است که هیات رئیسه مجلس از این خودکامگی و سوءمدیریت که جلوی سوال نمایندگان را نسبت به رئیس‌جمهور گرفته، دست بردارد و اجازه دهد مجلس از حقوق قانونی خود نسبت به پیگیری مطالبات مردم استفاده کند و دستگاه‌ها را به رعایت حقوق مردم ملزم کند. وی ادامه داد: ما سوال از وزیر اقتصاد را چندین بار مطرح کردیم اما وی مطرح می‌کند که موضوع بانک مرکزی و سوءرفتارهای این بانک و رفتارهایی که در آنجا انجام می‌شود هیچکدام تحت مدیریت وزیر نیست؛ یعنی اینها به شخص رئیس‌جمهور بازمی‌گردد و اصراری که در ارتباط با این روش غلط دارند
ناشناس۲۰۲۸۶۸۱۲:۰۷:۵۲ ۱۳۹۶/۱۰/۲۲
هدف دولت ..بود. که انشاءالله موفق نخواهد شد
ناشناس۲۰۳۲۵۹۱۹:۵۸:۱۵ ۱۳۹۶/۱۰/۲۲
اقای سیف باید برکنار شود . این شخص عرضه مدیریت یک..را هم ندارد و فقط با رابطه به این منصب رسیده است . پس از برکناری می بایستی در یک دادگاه صالحه به جرم ویران کردن کانون میلیونها خانواده محاکمه و به اشد مجازات برسد.
پرستویی۲۰۳۲۷۶۲۰:۱۷:۴۷ ۱۳۹۶/۱۰/۲۲
موسسه مالی اعتباری ثامن چه وقت تعیین تکلیف میشود
بینا۲۰۳۴۱۵۲۲:۵۴:۰۶ ۱۳۹۶/۱۰/۲۲
مردم نجیب ایران، مسوولان عادل و باانصاف مگر نه ابنست که این موسسات مالی بامجوز نهادهای حاکمیتی و بعضا با اسامی مقدس و ارزشی(ثامن الحجج) بوجود آمده و تحت نظارت بانک مرکزی که بارها رسما وکتبا از فعالیت این موسسه حمایت نموده و تامدتها نام آن درصفحه رسمی سایت بانک مرکزی مندرج بود، ومگر نه اینکه به عنوان موسسه مورد تایید بانک مرکزی برای ساماندهی دهها موسسه غیر مجاز دیگر ماموریت یافت وبخاطر کارآمدی و تسریع در این امر مورد تشویق کتبی رئیس وقت بانک مرکزی نیز قرار گرفت و مدیران شعبات این موسسه متن تشکر رسمی رئیس بانک مرکزی و همچنین اسناد طی مراحل تایید موسسه مندرج در سایت بانک مرکزی را با افتخار بر در ودیوار موسسه الصاق نموده و از این طریق اعتماد بسیاری از سپرده گذاران را جلب نمودند بعلاوه با بیش از ۴۰۰شعبه در کشور ،اسپانسر فوتبال و والیبال شد وتبلیغات آن رسما از صدا وسیما ملی ودیگر رسانه‌ها پخش و عنوان آن روی لباس بازیکنان تبلیغ میشد؟ از سوی دیگر مگر نه اینکه بانک مرکزی همه ساله صورت های مالی این بنگاه ها بابیش از هزاران شعبه در سراسر کشور را بررسی نموده و انها اقدام به برگزاری مجمع عمومی میکردند و مدیران ان پاداش های کلانی از مجمع عمومی وپاداش ویژه دیگر میگرفتند ولی از دو سال پیش به این طرف بانک مرکزی(...) به یکباره اعلام کرده که این موسسه عیر مجاز است لذا با بی تدبیری ، و بی کفایتی وفقدان نظارت حداقلی دستگاههای نظارتی موجبات مالباختگی وگرفتار شدن انبوهی از سپرده گذران اینگونه موسسات فراهم آوردند . حال بجای اینکه پاسخگوی بی کفایتی خودباشند ، مردم را مقصر میدانند. حدود یکسال ونیم پیش در شعبه اکباتان تهران سپرده ها را پس از برگشت سودها و کسر 10 درصد از اصل سپرده (حدود 15 ملیون تومان) مسدود کرده و مابقی را بذون هیچگونه سودی بتاریخ 14 ماه دیگر به بانک پارسیان حواله دادند واکنون متاسفانه حتی به سندی که خودشان صادر کرده اند پایبند نبوده و از پرداخت آن خودداری نموده ومی خواهند بازهم 10 الی 15 درصد دیگر مجددا از اصل سپردها را کسر کنند و می گویند اینکار با دستور شخص رئیس ... انجام می شود.
ناشناس۲۰۳۷۹۷۱۰:۳۴:۵۸ ۱۳۹۶/۱۰/۲۳
با سلام، بنده یکی از مالباختگان موسسه فرشتگان هستم. مسئولین محترم توجه کنند که همه سپرده گذاران مالباخته از طرفداران نظام هستند و در بین آنها جانباز، خانواده شهید و... هم وجو دارد. اعتراضات اخیر مردمی نیز ، از اعتراض همین مالباختگان شروع شد ولی متاسفانه یک عده اغتشاشگر مسیر اعتراضات مالباختگان را منحرف کردند. وگرنه هیچکدام از معترضین، به اصل نظام و مسائل مطرح شده دیگر اعتراضی نداشتند و فقط پولشان را میخواستند. از مسئولین محترم خواهش میکنیم به این موضوع توجه کنند که، هم اکنون که اغتشاشات فروکش کرده، به داد مالباختگان برسند و مشکل آنها را حل کنند ....در پایان از مسئولین محترم تقاضا دارم صدای اعتراض مردم (معترضین واقعی) رو بشنوند و همه مردم معترض رو اغتشاشگر تلقی نکنند.
کامبیز مقتدر۲۰۳۸۷۷۱۲:۰۳:۳۱ ۱۳۹۶/۱۰/۲۳
قوه قضاییه اگه بخواد عدالت رو رعایت کنه باید همه مدیران ارشد فرشتگان رو ... و رییس شعبات دروغگو همراه بامعاونینشون رو بازداشت کنه و اموالشون رو مصادره به جرم اغفال نیم میلیون آدم بیگناه و اگر ....
ناشناس۲۰۳۸۷۹۱۲:۰۶:۲۰ ۱۳۹۶/۱۰/۲۳
فرشتگان،آرمان ایرانیان،کاسپین همه پوششی بود برای سازماندهی واجرای یک.....بزرگ ملی به ارزش 4000 ملیارد تومان از محل سپرده های مردم توسط مدیران بانک مرکزی و وابستگانشان در موسسه مالی و اعتباری فرشتگان.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  15. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  18. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  19. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  20. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  21. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  22. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  23. واکنش ضرغامی به طرح نور و بازگشت گشت ارشاد

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین