کشورهایی که 200 تا 500 هزار تومان عوارض خروج از کشور می‌دهند

گروه سیاسی الف،   3961020163 ۱۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق، عوارض خروج از کشور 220 هزار تومان تعیین شد، همچنین بر اساس این مصوبه عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات(عراق، سوریه و عربستان)نسبت به سال گذشته تغییری نکرد.

کشورهایی که 200 تا 500 هزار تومان عوارض خروج از کشور می‌دهند

به گزارش مشرق،بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق، عوارض خروج از کشور 220 هزار تومان تعیین شد، همچنین بر اساس این مصوبه عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات(عراق، سوریه و عربستان) نسبت به سال گذشته تغییری نکرد.

بر این اساس در سفر دوم به خارج از کشور 50 درصد این مبلغ بیشتر شده و به 330 هزار تومان می‌رسد. برای بار سوم و سفرهای بیشتر نیز این مبلغ به 440هزار تومان افزایش می‌یابد.

این ارقام در حالی برای بودجه 97 پیشنهاد شده که اکنون قیمت بلیت «لحظه آخری» بسیاری از سفرهای خارجی با هواپیما، بسیار کمتر و گاهی حدود 100هزار تومان است. رقم پیشنهادی دولت شامل تفکیک عوارض گونه‌های مختلف سفر نیست. عوارض سفرهای زیارتی نیز 110 هزار تومان برای هر نفر پیشنهاد شده است.

اکنون عوارض سفرهای زمینی و دریایی هر نفر 25 هزار تومان است و عوارض خروج برای سفرهای زیارتی نیمی از اعداد مذکور است. این موضوع جنجال‌های زیادی را در پی داشت و هم مجلس و هم مردم نسبت به این موضوع به‌شدت واکنش نشان دادند. با مشکلات پیش آمده نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی قرار شد تا با مطالعه بیشتر، در این موضوع تجدید نظر کنند.

توسعه صنعت گردشگری در ایران نه تنها می‌تواند میزان ارزآوری برای کشور را تقویت کند که به‌عنوان یکی از بازوهای تقویت اقتصادی نیز به شمار رود اما متاسفانه با وجود اینکه ایران یکی از ارزان‌ترین مقصدهای سفر و گردشگری به‌شمار می‌رود اما این بخش تاکنون آن‌طور که باید در جذب گردشگر موفق نبوده است بنابراین قرار است که دولت برای تقویت آن، حدود ۱۶۰میلیارد تومان اعتبارات عوارض به بخش گردشگری اختصاص دهد. ضمن اینکه دولت پیش از این نیز برای تقویت بخش گردشگری کشور اقدام به حذف ارز مسافرتی کرده بود.

افزایش عوارض خروج از کشور در حالی در چند روز گذشته با واکنش‌های منفی رو به رو شده است که اخذ این عوارض در کشورهای دیگر نیز مرسوم است و حتی در بسیاری از کشورها نیز مبلغ این عوارض به 60 دلار یا 125 دلار نیز می‌رسد که با دلار 4300 تومان حدود 258 هزار تومان یا 533 هزار تومان می رسد. همچنین اخذ عوارض در ترکیه که سالانه مقصد شمار زیادی از ایرانیان به‌شمار می‌رود نیز حدود 4 تا 7 دلار است.

در همین حال روز گذشته آقای محمدباقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه، اخذ این عوارض را برای افزایش مشارکت مسافران خارجی در توسعه کشور ذکر کرده و گفته است: عمده سفرهایی که انجام می‌شود سیاحتی و در برخی موارد زیارتی است؛ بنابراین افراد توانایی پرداخت آن را دارند.

وی ادامه داد: درست است که عوارض خروج از کشور سه برابر شده اما مهم این است که درآمد حاصل از این بخش به صنعت گردشگری اختصاص یافته و سهم آن در بودجه پیشنهادی امسال به چهار برابر افزایش یافته است؛ بنابراین این افزایش عوارض موجب افزایش میزان مشارکت مسافران خارجی در توسعه کشور خواهد بود.

آقای علی‌اصغر یوسف‌نژاد سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس گفته است: «بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس، عوارض خروج از کشور برای سفرهای غیرعتبات عالیات 220هزار تومان تعیین شد که این مصوبه دقیقاً مانند مصوبه دولت است. بر اساس مصوبه این کمیسیون، عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات (سوریه، عراق و عربستان) بر اساس قانون بودجه سال 97 خواهد بود یعنی مبالغ عوارضی برای این بخش مانند سال گذشته خواهد بود.»

وی اضافه کرد: «عوارض خروج از کشور برای زائران اربعین نیز که قصد سفر به عراق را دارند که مدت زمان آن 40 روز خواهد بود از پرداخت عوارض معاف هستند، در مورد عوارض خروج از کشور برای سایر کشورها نیز هنوز تصمیم‌گیری نشده است.»

سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس افزود: عوارض خروج از کشور برای عتبات عالیات به‌صورت هوایی 37 هزار و 500 و زمینی 12 هزار و 500تومان است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۰۰۷۷۵۱۲:۴۷:۴۲ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰
مشکل اینکه ما شک داریم این عوارض جای مناسبی خرج بشه و تاثیری بر وضعیت مملکت داشته باشه . قبلا از این وعده ها بسیار داده شده . مثلا قرار بود با گران شدن بنزین و طرح یارانه ها ، تمام خودروهای فرسوده از رده خارج بشوند و حمل و نقل عمومی گسترش یابد ولی چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سید۲۰۰۸۱۸۱۳:۱۷:۱۵ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰
چرا هنگام اعلام نرخ جدید. هی نرخ دیگر کشور ها را به رخ میکشید اما. رفاه و دیگر موارد را بر عکس اجرا میکنید
ناشناس۲۰۰۸۲۲۱۳:۱۸:۴۹ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰
چرا با دلار وَ یورو مقایسه میکنید،مگر مردم درآمدشان با دلار است؟با ریال و سطح درآمد مردم عادی مقایسه کنید. نمی دانم چرا ما همیشه به مسولان بدهکاریم.
ناشناس۲۰۰۸۳۷۱۳:۲۳:۲۹ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰
الان سفر ارزان به ارمنستان ترکیه آذربایجان گرجستان با سفر به اروپا و امریکا اسیا یکی شده ؟؟؟
ناشناس۲۰۰۸۳۹۱۳:۲۳:۵۶ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰
پول زور بدهید !
ناشناس۲۰۰۸۴۳۱۳:۲۵:۴۵ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰
به خدا من نه مسافرت خارجی می رم نه سفر زیارتی فقط به عنوان یه شهروند می گم: این کار خلاف قانونه که توسط مسولین انجام می شه به شما چه کی چند بار میره خارج از کشور.
ناشناس۲۰۰۸۴۵۱۳:۲۶:۱۴ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰
اون جائی که ملت باید پول بدهند با بالاترین های دنیا مقایسه می شویم و جائی که دولت باید پرداخت کند پائین ترین های دنیا. خیلی عالی و منصفانه است. پول به یک طرف، حداقل در هنگام استدلال به شعور انسان توهین نکنید.
Davoud۲۰۰۸۴۷۱۳:۲۶:۲۱ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰
با سلام با توجه به اینکه نزدیک به ۳ میلیون ایرانی در خارج از ایران زندگی می کنند و به طو متوسط هر کدام از آنها یک بار به ایران می آیند که این ارز زیادی را وارد کشور کند. به نظر من مصوبه افزایش عوارض خروج از کشور نه تنها موجب توسعه صنعت گردشگری نمی شود بلکه ان را به خطر هم می اندازد بنابراین بایستی با تسهیل و ساده سازی شرایط ورود توریست ها را بیشتر کرد نه با افزایش بورکراسی و پیچیده کردن شرایط. در ضمن در همه کشورها مالیات است که به بلیط افزوده می شود نه عوارض خروج
ناشناس۲۰۰۸۸۴۱۳:۴۹:۰۳ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰
لطفا هنگام مقایسه عوارض خروج در ایران با کشورهای دیگر، نام آن کشورها و میانگین درآمد و همچنین میزان حداقل حقوق در آن کشورها را هم اعلام نمایید. ظاهرا مفهوم جهانی شدن برای آقایان به معنای رساندن خدمات و کالا به قیمتهای جهانی است، البته آن هم در مواردی که برایشان مقرون به صرفه باشد!!!
ناشناس۲۰۰۹۲۸۱۴:۰۹:۲۹ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰
مگه در آمد مردم به دلار دانشمند ؟
ناشناس۲۰۰۹۶۲۱۴:۲۷:۲۲ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰
نه که همه چیزمون شبیه بقیه کشورهاست، فقط نرخ عوارض مونده که اونم مشابه بقیه میشه
ناشناس۲۰۱۱۵۵۱۶:۲۷:۰۹ ۱۳۹۶/۱۰/۲۰
من با این طرح کاملا موافقم و خوشحالم که بالاخره قراره دست تو جیب پولدارها هم بشه اما کاشششش حساب دانشجوهای بیچاره رو جدا میکردند.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  18. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  25. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

آخرین عناوین