بیانیه سازمان مردم نهاد «دیده‌بان شفافیت و عدالت» با تبرئه حرام‌خواران بیت‌المال، پایه‌های اعتماد به نظام را سست نكنيد

بخش خبری الف،   3960619068 ۲۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳۵ تکراری یا غیرقابل انتشار
با تبرئه حرام‌خواران بیت‌المال، پایه‌های اعتماد به نظام را سست نكنيد

بسم‌الله الرحمن الرحیم

بیانیه سازمان مردم نهاد «دیده‌بان شفافیت و عدالت»:

با تبرئه حرام‌خواران بیت‌المال، پایه‌های اعتماد به نظام را سست نكنيد

 

الَّذينَ اسْتَجابُوا لِلَّهِ وَ الرَّسُولِ مِنْ بَعْدِ ما أَصابَهُمُ‏ الْقَرْحُ لِلَّذينَ أَحْسَنُوا مِنْهُمْ وَ اتَّقَوْا أَجْرٌ عَظيمٌ (آل عمران-172)

آنان كه دعوت خدا و رسول را اجابت كردند پس از آنكه به آنها رنج و غم رسيد از آنها هر كس نيكوكار و پرهيزكار شد اجر عظيم خواهد يافت

خبر هولناک و غیر قابل باور است:

دیوان محاسبات تبرئه برخی نجومی بگیران را تایید کرد

و خبری مأیوس کننده و هولناک‌تر بلافاصله بعد از این خبر، بر روی تلکس‌های خبری قرار گرفت:

شکایت برخی نجومی‌بگیران به دیوان عدالت برای پس گرفتن پول‌هایشان

در روزهايي كه ايران اسلامي در انتظار بازگشت پيكر بي سر شهيد آسماني و جوان برومند خويش است و در روزهایی که شهید مفقودالاثر مشهور به شهید فهمیده آذربایجان بعد از 34 سال به وطن باز می‌گردد و همان روزِ تدفینش مادرش هم با او رفت؛ انتشار این خبر زخم ديگری است بر پيكر نظام اسلامي. جماعتي از مديران آزمند بی‌آزرم، با طمع سیری‌ناپذیر خود به تعبير امام عدالت‌پیشگان همچون شتري گرسنه به جان علف بهاري افتاده و با پهلوهايی كه از پرخوري برآمده‌اند، همچون خوره‌ای به جان اعتماد مردم به نظام افتاده و در حال مشروعیت زدایی از آن هستند. کار به جایی رسیده است که به رغم تأکید مسئولان مختلف کشور از جمله مقام معظم رهبری بر ضرورت پیگیری و بازگرداندن دریافتی‌های نامشروع، اکنون مدیران نجومی بگیر به دنبال پس گرفتن اموالی هستند که به حق از تصرفشان خارج شده بود، چرا این‌گونه نباشند وقتی به جای عزل، برکناری و مجازات، ذخیره‌های انقلاب خوانده می‌شوند.

هشدارهایی که شنیده نشد...

رهبر معظم انقلاب گویا چنین حوادثی را پیش‌بینی می‌کردند، آن هنگام که كار نجومی بگیران را «هجوم به ارزش‌ها»، «نامشروع»، «غیرمنصفانه»، «ظالمانه»، «گناه» و «خیانت به آرمان‌های انقلاب اسلامی» دانستند و تأکید کردند «این‌جور نباشد که ما سروصدا بکنیم و بعد قضایا را تمام بکنیم و به‌کلی به دست فراموشی بسپریم؛ باید دنبال بشود... باید با جدیت دنبال بشود. دریافت‌های نامشروع باید برگردانده شود و اگر کسانی بی‌قانونی کرده‌اند مجازات بشوند و اگر سوءاستفاده‌ای از قانون هم شده است بایستی این‌ها را از این کارها برکنار بکنند. این‌ها کسانی نیستند که لیاقت این را داشته باشند که در این مراکز قرار بگیرند.»

اکنون معنای هشدارهای آن روز رهبری و دغدغه‌های ایشان بیشتر از هر زمانی آشکار است. اتفاقات این روزها درباره پرونده حرام‌خواران نجومی نشان می‌دهد همان چیزی دارد اتفاق میفتد که ایشان از آن می‌ترسیدند و از آن نهی کرده بودند: «این‌جور نباشد که ما سروصدا بکنیم و بعد قضایا را تمام بکنیم و به کلی به دست فراموشی بسپریم»؛

ما چه کردیم و چه نکردیم که حالا نجومی بگیران، طلب کار هم شده‌اند. این نشان می‌دهد که سرطان اجتماعی فساد تا چه حد قدرتمند است که می‌تواند در کمتر از یکسال خود را در موضع صاحب حق و طلب کار بنشانند و تقاضای برگرداندن اموال بیت‌المال را بکنند

این اتفاق با قلب‌های مردم متدین، انقلابی و مستضعف که همراهان همیشگی نظام و انقلاب در طول این سال‌ها بوده‌اند، چه می‌کند؟ چه بر سر اعتماد آنها به نظام اسلامی می‌آورد؟ چگونه ممکن است به خاطر 400 تا 1500 مدیر نجومی بگیر، مشروعیت نظام مقدس اسلامی خدشه‌دار شود؟

پس از آشکار شدن مسئله دریافتی‌های نجومی «دیده‌بان شفافیت و عدالت»، از باب خیرخواهی برای دولت و ملت در موضوع دریافتی‌های نامشروع برخی از مدیران، نامه‌های متعددي را به مسئولان مختلف سياسي و اجرايي كشور نوشت و در آن ضمن تأکید بر اهمیت شفاف‌سازی به عنوان راهکار اصلی برای تکرار نشدن فجایع مشابه، موانع قانوني پيش روي برخورد مناسب با اين پديده را یادآوری كرده و راهكارهاي مختلفي را پيشنهاد داد.

اما متأسفانه و دردمندانه اعتنايي به هشدارهاي خیرخواهانه این نهاد و سایر نهادهای دلسوز انقلاب اسلامی نشد و در يك بازي پيچيده سياسي كه به صورت غم‌انگیزی با همراهي يا سكوت برخي از رسانه‌های مدعي آزادي بيان و شفافيت همراه بود و در نهايت وقاحت و پرده‌دری کار به تبرئه و طلب کاری نجومی بگیران رسید. البته این پایان کار آنها نیست و طمع آنها سیری‌ناپذیر است. اگر اراده‌ای برای متوقف ساختن آنها نباشد، آنها حتی اگر همه گذشته و آینده این سرزمین را نیز غارت کنند، باز راضی نخواهند شد. موجب سرافکندگی است که اكنون رفتار آنها قانوني خوانده شده و تبرئه آنها صادر شده است.

 اما مردم سربلند و با غيرت...

با حساسیت و غیرتی که در برخورد با این پدیده نامیمون، به اتکای آزادی شبکه‌های اجتماعی از خود نشان دادند، مطالبه خود را از حكومت و دولت بيان کرده‌اند. آنها منتظر سرانجام کار پرونده دریافتی‌های نجومی بودند و با تأکیداتی که همه مسئولان عالی نظام بر این مسئله داشتند امیدوار به برخورد قاطع و مناسب با مسئله بودند. اکنون اما چنین اخباری به گوششان می‌رسد!

قوای سه‌گانه، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت ...

هر یک از این نهادها کارنامه‌ای در مسئله‌ی دریافتی‌های نجومی دارند که «دیده‌بان شفافیت و عدالت» در گزارش‌های جداگانه‌ای آن را به اطلاع مقامات مسئول و ملت عزیز رسانده است. کارنامه برخی از این نهادها قابل دفاع و برخی دیگر زمینه‌ساز تبرئه امروز حقوق‌بگیران نجومی و طلب کاری آنهاست. دولت ابتدا خیلی خوب وارد صحنه شد ولی دچار خطاهای راهبردی شد که مهمترین آن‌ها، تنزیه خائنان بود. قوه قضائیه با این بهانه که دولت اطلاعات لازم را به ما نداده، فعال نبوده است. البته سازمان بازرسی کل کشور گرچه با تأخیر، ولی به اتکای قانون معتبر موجود، نسبت یک‌به‌ده را ملاک تشخیص مدیران حرام‌خوار قرارداد و به 1500 مدیر رسید و فهرست آنان را برای تعقیب قضایی فرستاد. حالا باید دادستانی گزارش دهد که چه کرده است.

مجلس دو فرایند قانونی را طی کرد. یک‌قدم مثبت تصویب ماده 29 قانون برنامه ششم برای شفاف‌سازی دریافتی‌های مقامات و مدیران بود که نظارت عموم مردم را در این امر خطیر ممکن ساخت. فرایند دیگر، کوشش مجلس برای تعیین سقفی برای کل دریافتی مقامات و مدیران بود. برای این مقصود سقف قانونی موجود که نسبت سقف به کف را تا 10 برابر برای شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و تا 7 برابر برای بقیه دستگاه‌ها مجاز می‌داند، به حداکثر 14 برابر افزایش داد. با کمال تعجب مصوبه با ایراد شورای محترم نگهبان روبرو شد برای اصلاح، کمسیون تلفیق مجاز کرد که مدیران بتوانند تا 25 برابر حداقل دریافتی کارکنان دولت که با ارقام امروز تا 24 میلیون تومان در ماه می‌شود، دریافتی داشته باشند. موج اعتراض مردمی مجلس را به بازگشت به نسبت 1 به 14 بازگرداند؛ اما عملکرد دستگاه نظارت مالی مجلس یعنی دیوان محاسبات، از همان ابتدا عجیب و سؤال‌برانگیز بوده و در پايان نيز بدنامی تبرئه مدیران نجومی را به نام خود ثبت کرد. شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نیز متأسفانه عملکرد قابل دفاعی نشان ندادند.

فرصتی از دست رفت ولی فرصت‌های دیگر باقی است

در سال‌های اخیر، هیچ‌گاه چنین موقعیتی پیدا نشده بود که تقریباً تمام مردم و رهبری در این سطح و شدت، بر مطالبه خاصی از قوای سه‌گانه اصرار داشته باشند، این ظرفیت کم‌نظیر، حکومت را قادر می‌ساخت با کمترین هزینه، دسته‌ای از مدیران نابکار را در این ایستگاه از قطار بیرون براند تا برای خیل عظیمی که محتاطانه ولی امیدوارانه به‌سوی قطار انقلاب می‌آیند، جا باز شود؛ که نشد؛ اما در ایام اخیر وقتی آقازاده‌ای با طرح ادعای موهوم ژن خوب و ژن بد سخن اشراف‌زادگان اریستوکرات قرون پیشین را بر زبان راند، بحث از تبعیض دردآور دیگری در دیوانسالاری موجود را به صحنه رسانه‌های اجتماعی کشانده شد. این تبعیض دردآورتر که یکی از عوامل تبعیض ناروا در پرداخت‌ها است، وابسته سالاری در انتصابات حکومتی است. این فضا به مبارزان با فساد فرصت می‌دهد تا به بسیج نیروها دست بزنند و به پالودن دستگاه دیوانی از توزیع ظالمانه قدرت اداری و ثروت دولتی بپردازند.

نجومی بگیران بی حیا و حامیانشان فکر نکنند ماجرا تمام شده، مطمئن باشند تا به جرائم آنان رسیدگی نشود و اموال بیت‌المال به خزانه دولت بازگرداننده نشود و نیز تکلیف اشراف‌زادگان سیاسی روشن نگردد مبارزه ادامه خواهد داشت و سازمان‌های مردم نهاد، از جمله «دیده‌بان شفافیت و عدالت» از هر امکان سیاسی مانند برگزاری تجمع و راهپیمایی و اختیار حقوقی مانند اعلام جرم علیه حرام‌خواران و حامیان آنان بهره خواهند گرفت. دیده‌بان از ملت شریف درخواست می‌کند اطلاعات خود را از انتصابات خانوادگی یا رانت‌های ناشی ارتباطات تباری، گروهی، قومی و مشابه آن را به goodgene@daad.ir اطلاع دهند.

 

سازمان مردم نهاد «دیده‌بان شفافیت و عدالت»

18/06/1396

عید سعید غدیر خم

دیدگاه کاربران

آلامتو۱۰۰۲۶۴۱۲:۰۷:۲۴ ۱۳۹۶/۶/۱۹
درود بر شرفت آقای توکلی ، هیچ خطری چون فساد و تبعیض و رانتخواری برای نظام خطرناک نیست . اگر پایبند به نظام هستیم باید با فساد در هر شکل و رنگ و مقام و پست مبارزه کنیم . در این بین نقش نهادهای نظارتی چون دیوان محاسبات پررنگ می شود و لازم است این نهاد از سیاسی کاری و بده بستان بدور باشد .
ناشناس۱۰۰۳۸۹۱۶:۱۵:۳۲ ۱۳۹۶/۶/۱۹
واس ماس شما چی میگی
ژن نا مرغوب۱۰۰۴۹۷۲۲:۲۹:۲۰ ۱۳۹۶/۶/۱۹
وای به روزی که بگندد نمک
ناشناس۱۰۰۶۶۸۱۱:۲۰:۳۲ ۱۳۹۶/۶/۲۰
ما انقلاب کردیم این چیزه نباشد
ناشناس۱۰۰۲۹۹۱۲:۵۴:۵۵ ۱۳۹۶/۶/۱۹
این دولت این بخار را ندارد که بتواند حقی از مردم را ا ز ظالم داخلی یا خارجی بگیرد چونکه به همه آنها بدهکار است خدا به دادمان برسد تو این جهار سال عمر دولت دوازدهم فقط بلد است خوب شعار بدهد و رای جمع کند از طرفی هم دیوان محاسبات زیر نظر رئیس مجلس است که ریاستش را مدیون اصلاح طلبان است فقط تنها روزنه امید قوه قضائیه است که باید با جدیت تمام اقدام کند
ناشناس۱۰۰۳۰۴۱۳:۱۰:۲۹ ۱۳۹۶/۶/۱۹
باید طبق قانون جرم بوده باشه تا کسی رو محکوم کنند. شما میتونین بگین قانون اشکال داره عوضش کنین. حتی میتونین ادعا کنین که تصویب قانون مشکل دار کار مجرمانه بوده و کسانی که تصویب کردند و کسانی که تایید کردند مجرمند و باید محاکمه بشن. ولی نمیتونین کسانی رو که طبق قانون عمل کردند رو به عنوان مجرم محاکمه کنند!
ناشناس۱۰۰۳۰۷۱۳:۱۵:۰۳ ۱۳۹۶/۶/۱۹
مبارزه با فساد باید فرا گیر باشد و بصورت ابزار سیاسی از ان استفاده نشود. به عبارت دیگر این مبارزه را باید در همه ارکان حکومت دید و حس کرد.
ناشناس۱۰۰۳۱۰۱۳:۱۷:۰۰ ۱۳۹۶/۶/۱۹
درود. متاسفانه الان مسئولین ادارات طوری عمل می کنند که امکان پیگیری ان میسر نیست. مثلا رئیس سازمان جهادکشاورزی یکی از وابستگان مدیر کل آموزش و پرورش را در زیر مجموعه خویش بکار می گیرد و بالعکس مدیر کل آموزش و پرورش یکی از وابستگان رئیس سازمان جهاد را در مجموعه اش بکار می گیرد و این حالت اکنون در دستگاههای مختلف عمومیت پیدا کرده و هیچ کس هم نمی تونه کاری انجام بده فقط امیدوارم خدا آخر و عاقبت همه رو ختم بخیر کنه.
ناشناس۱۰۰۳۱۷۱۳:۲۶:۳۹ ۱۳۹۶/۶/۱۹
منم کاملا مخالفم با این حقوق های نجومی ولی مقصر کسی نیست که این حقوق رو گرفته کسیه که این حقوق رو داده باید با نجومی دهنده ها برخورد بشه وگرنه یه نفر قرارداد بسته در ازای انجام کار یه پولی رو بگیره که گرفته و درست نیست که شما به راحتی اون رو حرام خوار خطاب کنید !
عباس اصغری۱۰۰۳۶۴۱۵:۲۳:۰۶ ۱۳۹۶/۶/۱۹
قسمتی از وصیت نامه سیاسی الهی امام خمینی(ره): "روزی که زرق و برق دنیا در چشم مسولان حکومتی ما پیدا شود, آن روز, روز پایان حکومت ماست".
ناشناس۱۰۰۴۰۶۱۶:۵۰:۴۹ ۱۳۹۶/۶/۱۹
چه کار داری این ها ژن های خوب هستند
ناشناس۱۰۰۴۲۱۱۷:۴۸:۲۳ ۱۳۹۶/۶/۱۹
اين متنهاي احساسي هيچ ارزش حقوقي ندارد. يكبار ديگر به جمله رهبر معظم انقلاب دقت كنيد: "... باید با جدیت دنبال بشود. دریافت‌های نامشروع باید برگردانده شود و اگر کسانی بی‌قانونی کرده‌اند مجازات بشوند و اگر سوءاستفاده‌ای از قانون هم شده است بایستی این‌ها را از این کارها برکنار بکنند. این‌ها کسانی نیستند که لیاقت این را داشته باشند که در این مراکز قرار بگیرند." در جمله بالا دو حالت ذكر شده: حالت اول: بي قانوني، حالت دوم: سوءاستفاده از قانون . در حالت اول صحبت از بازپس گيري اموال و مجازات است. اما در حالت دوم فقط بركناري است و ديگر هيچ. پس اگر ثابت شود كه نجومي بگيران از حفره هاي قانوني استفاده (سوء استفاده) كرده اند بايد از كار بركنار شوند (چون لياقت آن را ندارند) اما بايد تمام حق و حقوق آنها تا ريال آخر به آنها پرداخت شود و چنانچه مبالغي از آنان بازپس گرفته شده نيز بايد به آنان مسترد گردد. سپس با تقديم يك لايحه قانوني حفره هاي قانوني موجود مسدود شود تا از سوء استفاده هاي آتي ممانعت گردد. والسلام.
حسن۱۰۰۴۹۳۲۲:۲۴:۲۸ ۱۳۹۶/۶/۱۹
اگر قوه قضائیه با دیوان محاسبات وآقای نوبخت بعنوان رئیس سازمان برنامه ووزیران مربوطه که مدیران تحت مجموعه شان حقوق نجومی گرفته اند با جدیت برخورد میکرد هم مردم راضی می شدند وهم امثال آقای نوبخت طلبکار نمیشد ونجومی بگیر را ذخیره نظام معرفی نمی کرد
محسن۱۰۰۶۰۶۰۸:۴۶:۴۳ ۱۳۹۶/۶/۲۰
باسلام بی مقدمه: هرچه بگندد نمکش میزنند، وای به روزی که بگندد نمک اگه اهل تفکرید در این ضرب المثل تفکر کنید!!!!!!!!!!
M۱۰۰۶۱۲۰۸:۵۹:۳۵ ۱۳۹۶/۶/۲۰
اگر جامعه ما به اشرافی‌گری خو گرفت و در برابر شکم‌بارگی، شهوت‌رانی، حقوق‌های نجومی و حرامِ نفوذی‌ها سکوت کرد، باید منتظر بلایی عظیم و تکرار عاشورایی باشد که طاقت شنیدنش را هم ندارد!!!!!!!!!!!
افشاری۱۰۰۶۳۵۰۹:۴۰:۴۳ ۱۳۹۶/۶/۲۰
باسلام درود بر شرف و مردانگی سازمان مردم نهاد دیده بان شفافیت و عدالت که با این بیانیه انقلابی لااقل دردنامه مردمی مستضعف و حامی انقلاب را به رشته تحریر آورده اید نکته ای که وجود دارد این است که این آقایان شرم را خورده و حیا را قی کرده اند ولی بدانند اگر روزی لازم باشد همین مردم این آقایان مدعی و پرتوقع بامشت این امت بیدار خواهند شد و نخواهند گذاشت عده ای از خدا بی خبر خون شهدای انقلاب و مدافعین حرم و تلاشها و مجاهدتهای رزمندگان را زیر سئوال ببرند امت اسلامی متحد در برابر این فسادها خواهد ایستاد و به مفسدین اقتصادی می گویم مرگتان باد که با احساسات مردم اینطور بازی می کنید .
ناشناس۱۰۰۶۳۶۰۹:۵۴:۳۱ ۱۳۹۶/۶/۲۰
سلام علیکم. هیچ فکر کرده اید که نحوه انتخاب رئیس دیوان مشکل دارد؟ یعنی انتخاب فرد سیاسی است و نه فنی و تخصصی. بنابراین تا انتخاب اینجوری است انتظار دیگری نداشته باشید. موید باشید
ناشناس۱۰۰۶۳۸۱۰:۰۳:۰۷ ۱۳۹۶/۶/۲۰
دیده بان شفافیت وعدالت درمورد فسادوزارت بهداشت ومحدودکردن تعداد پزشکان ومتخصصان هم که باعث محرومیت 80میلیون ایرانی ازدسترسی به خدمات پزشکی ارزان وباکیفیت شده اقدام کند. منافع مردم ایران فدای هوس میلیاردرشدن پزشک جماعت شده.
ناشناس۱۰۰۶۴۲۱۰:۱۵:۱۴ ۱۳۹۶/۶/۲۰
چرا سقف قانونی حقوق درمورد مبلغ کارآیی پزشکان اجرانمیشود نکنه دراین مورد هم تافته جدا بافته هستند.
شهروند۱۰۰۷۱۹۱۲:۵۴:۳۰ ۱۳۹۶/۶/۲۰
جناب آقاي توكلي متاسفانه عملكرد بخشهاي مختلف قواي سه گانه كشور به نحوي شده كه مدتهاست پايه هاي اعتماد مردم به نظام سست شده الان ديگه وقته بازسازي مجدده تا جلوي خرابي و ريزش پايه ها رو گرفت. متاسفانه در سيستمي كه دم از عدالت زده ميشه روز به روز شكاف طبقاتي در حال گسترش هست و فقير فقيرتر و غني غني تر مي شود و روز به روز فشار بر اقشار كارگر و سطوح پايين و متوسط جامعه درحال افزايش هست. لطفا فكري بنماييد
هموطن۱۰۰۸۲۵۱۵:۵۶:۳۶ ۱۳۹۶/۶/۲۰
نجومی خواری ، زمین خواری ، ویژه خواری برای همه احزاب و همه گروههای و همه ادیان ناپسند و جرم است ولی گاهی دیده می شود
مصطفی۱۰۱۰۱۰۲۲:۵۴:۲۸ ۱۳۹۶/۶/۲۰
وقتی که مدیران بانک ها با وحود زیان چند ساله از محل زیان هم پاداش میگیرن چه انتظاری میشه داشت که نجومی بگیران طلبکار نشن
ناشناس۱۰۱۰۲۳۲۳:۳۳:۰۳ ۱۳۹۶/۶/۲۰
استاد و سرور ارجمند جناب دکتر توکلی دو ماه پیش دیده بان قسمت اول یک گزارش خواندنی و بیطرفانه و جامع در مورد تخلفات معاونت داروئی وزارت بهداشت منتشر کرد و وعده داد قسمت های بعدی را هم منتشر کند. بدلایلی که روشن نیست انتشار قسمت های تکمیلی این گزارش منتفی شد و به اجرا در نیامد. علاقمندان بسیاری را میشناسم که از این توقف و گزارش نیمه کاره مانده گله مند هستند. لطفا سایت محترم و وزین الف با یک توضیح دلیل این توقف ادامه گزارش را جهت اطلاع خوانندگان سایت و جهت جلوگیری از سوئ تعبیر منتشر بفرمایند. اگر هم انتشار گزارش به مصلحت نبوده بهتر میبود قسمت اول هم منتشر نمیشد. با احترام فراوان.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین