قالیباف: ضربات سخت‌تری در انتظار دشمن است

  4050117062 ۲۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شهادت رئیس سازمان اطلاعات سپاه نمایش زبونی رژیم صهیونیستی و آمریکای مستکبر است که سعی دارند ضعف میدان نبرد را با ترورهای ناجوانمردانه و حذف مجاهدین فی سبیل‌الله جبران کنند. این توطئه کور استکبار همواره ابتر و بی‌نتیجه است و ضربات سخت‌تری در انتظار آنان خواهد بود.

قالیباف: ضربات سخت‌تری در انتظار دشمن است

به گزارش ایسنا، متن پیام تسلیت محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در پی شهادت سردار خادمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه پیام به شرح زیر است.

«بسم‌ الله‌ الرحمن‌ الرحیم 

«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا»

شهادت برادر عزیزم، مجاهد نستوه و رییس متعهد سازمان اطلاعات سپاه، سردار شهید سیدمجید خادمی نمایش زبونی رژیم صهیونیستی و آمریکای مستکبر است که سعی دارند ضعف میدان نبرد را با ترورهای ناجوانمردانه و حذف مجاهدین فی سبیل‌الله جبران کنند، کما اینکه این توطئه کور استکبار همواره ابتر و بی‌نتیجه است و ضربات سخت‌تری در انتظار آنان خواهد بود.

این سردار شریف، اخلاق‌مدار و خستگی‌ناپذیر در سالیان طولانی خدمت خود به امنیت و اقتدار ایران عزیز و سربلند، روز و شب در خط مقدم جهاد زندگی کرد و با تلاش و همت شبانه‌روزی، خواب را بر چشم دشمنان این سرزمین حرام کرده بود. سرانجام وعده الهی بر او نیز محقق شد و به دست شقی‌ترین دشمن بشریت، شهد شیرین شهادت نوشید و به همرزمان شهیدش پیوست.

مجاهدت‌های این سردار گرامی همواره در گمنامی بود و نسل‌های آینده در سایه ابتکارات و اقدامات مردی خواهند زیست که سربازی راستین برای حضرت امام خمینی و رهبر شهیدمان امام خامنه‌ای رحمت‌الله‌علیهما، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای و ملت شهیدپرور ایران بود و امنیت و آرامش را به بهای خون خویش برای آنان به ارمغان آورد.

مفتخرم که در طول دوران خدمت خود با چنین عزیزانی همکاری کردم که چون شهدا زیستند و پاداش زحمات شبانه‌روزی خود را با شهادت در راه اسلام و وطن دریافت کردند. بدون شک همانند گذشته صالحی بعد صالح در این خاک خواهد آمد و پرچمداری بعد از شهیدی متولد خواهد شد تا دفاع از این آرمان بر زمین نماند.

شهادت افتخارآمیز و شجاعانه رییس عزیز سازمان اطلاعات سپاه، شهید سیدمجید خادمی را خدمت فرمانده معظم کل قوا، خانواده محترم این شهید سعید، سربازان گمنام مهدی موعود (عج) در سازمان اطلاعات سپاه و ملت سرافراز ایران تبریک و تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال همنشینی با حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام را برای ایشان مسئلت دارم.»

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۸۸۶۵۵۱۴:۴۷:۲۰ ۱۴۰۵/۱/۱۷
آقا بجای اینکه سطح تنش رو بیاری پایین با اونا یکی به دو میکنی؟!!!
ناشناس۴۱۸۸۷۴۷۱۶:۴۹:۰۹ ۱۴۰۵/۱/۱۷
جنگ 12 روز دیگر نیست که این نسخه ها را بدهی
ناشناس۴۱۸۸۷۵۰۱۶:۵۱:۵۷ ۱۴۰۵/۱/۱۷
دوران یکطرفه زدن و در رفتن و دوباره آمدن به سر آمده و یکبار برای همیشه تکلیف مدینه فاضله ات را مشخص می کنیم تا به یک کشور عادی تبدیل شود تا ایتقدر شرارت نکند علیه ما و حتی جاهای دیگر و بی هزینه هم نیست
ناشناس۴۱۸۸۹۲۹۲۲:۲۴:۵۳ ۱۴۰۵/۱/۱۷
ایکاش اینطور میشد که شما میگویی دوست عزیز
ناشناس۴۱۸۸۷۵۴۱۶:۵۹:۵۹ ۱۴۰۵/۱/۱۷
همین سیاست مسخره یک سال اخیرتان که هی کوتاه آمدید دشمن را گستاخ کرد و 2 بار حمله کرد
ناشناس۴۱۸۹۳۲۷۱۱:۳۸:۳۰ ۱۴۰۵/۱/۱۸
هیچ حرفی هم ندارند و فقط بلد هستند منفی بدهند از بس مخشان مشکل دارد و چیزی سرشان هم نمی شود
ناشناس۴۱۸۸۶۶۶۱۵:۱۴:۴۲ ۱۴۰۵/۱/۱۷
پتروشیمی دماوند و مبین به همراه پتروشیمی فجر 90-80 درصد نیاز های سایر پتروشیمی هارا تامین میکردند.
ناشناس۴۱۸۸۶۶۷۱۵:۱۶:۱۰ ۱۴۰۵/۱/۱۷
آقای قالبیاف اگر برق قطع شود از اثر بمب اتم بر ایران و ملت بیشتر است لطفا اینقدر با این آدم مغرور روانی کل کل نکنید. آیا واقعا تمام ابعاد قطع برق را می دانید؟
ناشناس۴۱۸۸۷۴۶۱۶:۴۸:۳۳ ۱۴۰۵/۱/۱۷
ما بدتر سرشان می آوریم در ضمن نمی توانند برق را کامل قطع کنند
محمد۴۱۸۸۷۷۹۱۷:۴۹:۱۳ ۱۴۰۵/۱/۱۷
الان پتروشیمی های ما رو زدن فولاد سازی ها رو زدن شما بزنید صنایع امریکا و اسراییل رو چرا نمی زنید؟
ناشناس۴۱۸۹۰۰۱۰۰:۲۸:۰۷ ۱۴۰۵/۱/۱۸
چند برابر زده شده
ناشناس۴۱۸۸۹۱۸۲۱:۵۷:۴۱ ۱۴۰۵/۱/۱۷
آدم های وا داده همیشه توسری خور هستند و آینده ای ندارند
ناشناس۴۱۸۸۹۵۳۲۳:۰۶:۱۷ ۱۴۰۵/۱/۱۷
یهو دیدی برق آمریکا به صورت غیبی قطع می‌شود!
ناشناس۴۱۸۸۷۰۴۱۶:۱۳:۵۹ ۱۴۰۵/۱/۱۷
این جنگ نابرابر هست تا راه خروجی پیدا شد
ناشناس۴۱۸۸۷۳۹۱۶:۴۰:۲۲ ۱۴۰۵/۱/۱۷
به آیه واعدولهم مستعطک برای دستیابی به تمام ابزار دفاعی توجه نکردید حملات امروز ناشی از عدم دسترسی به توام تجهیزات بازدارنده است که می بایستی الان می داشتیم
ناشناس۴۱۸۸۷۴۸۱۶:۴۹:۵۴ ۱۴۰۵/۱/۱۷
به نطامیان اجازه بدهید بساط آن شیطان و آن غده از منطقه جمع شود
ناشناس۴۱۸۸۸۲۹۱۹:۱۳:۵۳ ۱۴۰۵/۱/۱۷
کی باید اجازه بده؟؟
محمد۴۱۸۸۷۶۷۱۷:۱۷:۲۹ ۱۴۰۵/۱/۱۷
آقای قالیباف از شما انتظار داشتیم کشور رو حفظ کنید نه اینکه اینجوری انداختید توی تعارف، هر روز یک کارخونه فولاد، پتروشیمی ، کشتی ساز درویشی ، خارک، عسلویه بابا ما که کارکر بودیم عمرمون توی ساخت این زیر ساخت ها تموم شد، والا قلبمون پاره پاره شد ، از ترامپ و اسراییل توقع دلسوزی نداریم برای این مردم با افتخار میگن صنعت پتروشیمی ایران رو نابود کردیم، شما چاره ای کنید ، به داد این کشور و مردم برسید دیگه مگر میشه این کارخونه ها رو ساخت؟؟؟؟
ناشناس۴۱۸۸۹۰۰۲۱:۳۸:۳۶ ۱۴۰۵/۱/۱۷
عمرو عاص ها دارند موش می دوانند در وقت پیروزی!!
ناشناس۴۱۸۸۹۱۵۲۱:۵۶:۲۳ ۱۴۰۵/۱/۱۷
وطن و خاک آن بالاتر از ساخت و سازی هست که دوباره می‌شود ساخت
محمد۴۱۸۹۰۵۷۰۳:۴۱:۳۶ ۱۴۰۵/۱/۱۸
اره ، شما درست میگی
ناشناس۴۱۸۸۸۲۵۱۸:۵۳:۵۹ ۱۴۰۵/۱/۱۷
آقای قالیباف، بعد از خدا چشم امید خیلی‌ها الان به شماست، تدبیری کنید، نگذارید تا فرصت هست و دست شرق و غرب زیر سنگ ماست فداکاری میدان هدر برود. شما الان در جایگاه میدان نیستید که رجز بخوانید، اون کار نظامی هاست، شما جامه سیاست به تن دارید و باید خردورزی کنید تا با آسیب کمتر کشور از این پیچ خطرناک عبور کند و به صلح و ثبات برسد.
ناشناس۴۱۸۸۸۳۴۱۹:۲۴:۳۴ ۱۴۰۵/۱/۱۷
عبور و مرور از تنگه هرمز باید با مدیریت ایران باشد ۱ وسیله ای هست که بتوان مانع تحریم صادرات نفت و مواد پتروشیمی ایران شد ۲ می توان با اخذ عوارض عبور امن کشتی ها درآمد کسب کرد ۳ می توان مانع تردد کشتی های نظامی جنگی و تدارکاتی آمریکایی صهیونیستی شد به تهدید های آمریکای جنایتکار نباید توجه کرد با باز کردن تنگه هرمز هیچ تضمینی وجود ندارد زیرساخت های ما را مجددا نزنند و یا تحریم‌های نفتی را سفت و سخت تر نکنند
ناشناس۴۱۸۸۸۷۳۲۰:۴۸:۴۳ ۱۴۰۵/۱/۱۷
کسانی که آرزوشون شهادت هست مسلما از این رفتارهای دشمن صهیونی هیچ وحشتی ندارند.
yektanetتریبون

آخرین عناوین