برادر معاون استاندار آذربایجان‌ غربی ترور شد

  4050622007

«اسلام کاک درویشی» بردار معاون استاندار آذربایجان غربی با حمله گروهک‌ های تروریستی و تجزیه‌طلب در پیرانشهر به شهادت رسید.

برادر معاون استاندار آذربایجان‌ غربی ترور شد

به گزارش مهر، «اسلام کاک درویشی» در حمله گروهک ‌های تروریستی و تجزیه‌طلب در پیرانشهر آذربایجان‌غربی به شهادت رسید.

این شهید از ریش‌سفیدان عشایر منگور و برادر «خضر کاک درویشی»، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان‌غربی بود.

عامل این ترور که از اعضای گروهک‌های تروریستی معرفی شده است، کمتر از ۲۴ ساعت پس از این جنایت، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه آذربایجان‌غربی شناسایی و دستگیر شد.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین