سردار رادان حرف آخر را زد: اتباع افغانستانی غیرمجاز مهمان ما نیستند/ آن‌ها را دستگیر و اخراج می‌کنیم

  4040307117 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

فرمانده انتظامی کل کشور گفت: اتباعی که از مسیر قانونی وارد کشور شده‌اند، مورد احترام ما هستند و از حمایت قانونی برخوردارند. اما متأسفانه تعدادی از افراد خارجی از مسیرهای غیرقانونی وارد کشور می‌شوند. این افراد مهمان ما نیستند، زیرا قانون کشورمان را زیر پا گذاشته‌اند بر اساس قانون، اتباع خارجی غیرمجاز باید دستگیر شوند، به اردوگاه‌ها هدایت شوند و از طریق مرزهای کشور اخراج شوند.

سردار رادان حرف آخر را زد: اتباع افغانستانی غیرمجاز مهمان ما نیستند/ آن‌ها را دستگیر و اخراج می‌کنیم

به گزارش مهر سردار احمدرضا رادان در حاشیه سفر به ورامین در جمع خبرنگاران از افتتاح ۲۰ پروژه انتظامی در شرق استان تهران خبر داد و بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های انتظامی برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم تأکید کرد.

فرمانده فراجا در این دیدار اظهار داشت: امروز ۲۰ پروژه شامل ستاد فرماندهی شهرستان ورامین، کلانتری، پاسگاه، منازل سازمانی، بهداری و پروژه‌های دیگر به دست دوستانمان ساخته شده بود که از امروز به بهره‌برداری می‌رسد. این اقدام گام بسیار خوبی برای توسعه در شهر ورامین است.

وی با اشاره به اهمیت این پروژه‌ها، خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها در راستای تقویت زیرساخت‌های انتظامی و ارائه خدمات بهتر به مردم طراحی و اجرا شده‌اند و امیدواریم با بهره‌برداری از آن‌ها، شاهد ارتقای امنیت و آرامش در منطقه باشیم. این ۲۰ پروژه که امروز با حضور فرمانده کل انتظامی کشور به بهره‌برداری رسید، شامل امکانات زیرساختی و خدماتی است که به گفته مقامات محلی، نقش مهمی در بهبود خدمات انتظامی به شهروندان ورامین ایفا خواهد کرد.

فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه به برنامه‌های نیروی انتظامی برای بهبود وضعیت معیشتی کارکنان اشاره کرد و گفت: یکی از هدف‌گذاری‌ها و اولویت‌های ما در سال ۱۴۰۴، رسیدگی به معیشت همکاران و خانواده‌های عزیز آن‌هاست. ما مسیر معیشت را از طریق ساخت منازل سازمانی دنبال کرده‌ایم. در این راستا، نهضت جامعی برای ساخت منازل سازمانی آغاز شده است.

وی افزود: تا امروز ۵۰ هزار واحد در دسترس است و قرارداد ساخت ۵۰ هزار واحد دیگر نیز مورد بحث قرار گرفته است. امیدواریم با کمک دولت محترم و مجلس، بتوانیم با ساخت این منازل گام اساسی برای بهبود معیشت همکاران برداریم.

سردار رادان همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار درباره سیاست‌های نیروی انتظامی در مدیریت اتباع خارجی در شرق استان تهران، اظهار داشت: فرماندهی انتظامی ویژه شرق استان تهران به دلیل نزدیکی به مناطق مرزی، با مسائل مربوط به اتباع خارجی مواجه است، سیاست ما در این زمینه روشن است، محور اصلی ما احترام به قانون و اجرای قانون است.

وی گفت: اتباع خارجی به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ اتباعی که از مسیر قانونی وارد کشور شده‌اند، مورد احترام ما هستند و از حمایت قانونی برخوردارند. اما متأسفانه تعدادی از افراد خارجی از مسیرهای غیرقانونی وارد کشور می‌شوند. این افراد مهمان ما نیستند، زیرا قانون کشورمان را زیر پا گذاشته‌اند. همان‌طور که در کشور خودشان قانون محترم است، در کشور ما نیز باید قانون رعایت شود. بر اساس قانون، اتباع خارجی غیرمجاز باید دستگیر شوند، به اردوگاه‌ها هدایت شوند و از طریق مرزهای کشور اخراج شوند.

رادان در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای همکاران و مردم منطقه، افزود: آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم این مسیر خدمت‌رسانی با قوت ادامه یابد. زنده باشید.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۹۱۰۲۷۴۲۲:۱۵:۱۱ ۱۴۰۴/۳/۷
سردار.. تو را به هر کسی که می پرستی این قائله اتباع غیرمجاز را با اخراجشان از کشور تمام کنید..
ناشناس۳۹۱۰۲۸۱۲۲:۲۱:۳۵ ۱۴۰۴/۳/۷
سردار خود شما بزرگوار میدانید که شدنی نیست از نهاد ها گرفته تا سازمانها حتی جدیدا صنایع هم را افغانی قبضه نموده
علی۳۹۱۰۵۳۳۰۰:۴۳:۳۲ ۱۴۰۴/۳/۸
والله مجازها هم‌ مهمان ما نیستن! لطفا همشون رو دستگیر و اخراج کنید ، ملت دیگه کلافه شدن
حمید۳۹۱۰۹۹۳۰۹:۱۷:۵۴ ۱۴۰۴/۳/۸
انشاالله به حرفتان عمل کنید
ناشناس۳۹۱۱۰۴۱۰۹:۳۹:۵۰ ۱۴۰۴/۳/۸
این را می گویند حرف حسابی
خدا خیرت دهد۳۹۱۱۰۷۱۰۹:۵۱:۰۴ ۱۴۰۴/۳/۸
دستورات شمارا همکارانتان خوب اجرا نمیکنند. حدود۲۰ افغانی غیر مجاز در محل زیر کار و سکونت دارند رباط کریم نوده دوم انتهای خیابان خاکی کاخ. همگی بدون مجوز و بدون گواهی بهداشت
yektanetتریبون

آخرین عناوین