هشدار پلیس درباره ارسال پیامک جعلی تحت عنوان سامانه ثنا

  4031211084

سرهنگ علی حسینی به هموطنان توصیه کرد: شهروندان توجه داشته باشند ابلاغیه قضایی ثنا فقط با سرشمار ADLIRAN برای کاربران پیام ارسال می‌کند و هر گونه پیام با سرشماره‌های دیگر جعلی است.

هشدار پلیس درباره ارسال پیامک جعلی تحت عنوان سامانه ثنا

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی خوزستان گفت: هر گونه لینکی با عنوان سامانه ثنا تحت هر شماره‌ای اگر برای شما ارسال شود، جعلی است.
 
به گزارش ایسنا به نقل از پلیس، سرهنگ علی حسینی در این خصوص اظهار کرد: به تازگی شیادان سایبری با سرشماری ۹۸۶۶۰۰۰۸۴۰۰ پیام‌های حاوی لینک جعلی با عنوان «پیگیری پرونده قضایی» ارسال می‌کنند که با ورود به لینک از حساب بانکی و اطلاعات شخصی کلاهبرداری می‌شود.
 
وی به هموطنان توصیه کرد: شهروندان توجه داشته باشند ابلاغیه قضایی ثنا فقط با سرشمار ADLIRAN برای کاربران پیام ارسال می‌کند و هر گونه پیام با سرشماره‌های دیگر جعلی است. 

yektanetتریبون

آخرین عناوین