افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار

  4031123070 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری بازه زمانی اول تا ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ شنبه هفته آینده ۲۷ بهمن با افزایش ۲۵ درصدی آغاز می‌شود.

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار

به گزارش تسنیم، پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری بازه زمانی اول تا 22 اسفندماه 1403 27 بهمن ماه آغاز می‌شود.

قرار است فروش بلیت‌ بازه زمانی مذکور از ساعت 9 روز شنبه هفته آینده (27 بهمن) با افزایش 25 درصدی آغاز شود.

مدیر روابط عمومی راه آهن دلیل این افزایش قیمت را رشد هزینه خدمات و تجهیزات ریلی عنوان کرد و گفت این افزایش قیمت مجوزهای لازم را داشته است.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران در فروش بلیت قطارهای مسافری اسفند سال قبل بلیت‌های مربوط به مسیرهای رفت تا تاریخ 1402/12/22 و مسیرهای برگشت تا تاریخ 1402/12/23 را در روز 17 بهمن عرضه کرد.

فروش حضوری بلیت قطارهای مسافری نیز از ساعت 13 روز 17 بهمن آغاز شد و از طریق مراکز مجاز فروش حضوری و فقط از میان بلیت‌های باقی‌مانده انجام گرفت.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۷۸۳۴۲۵۱۴:۴۲:۱۲ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
همه کالا و خدمات قبل از عید بالای 60 تا 70 درصد افزایش داشته اونور عید رو هم خدا عالمه. چرا حقوق کارگر و کارمند باید 20 درصد افزایش داشته باشه؟
ناشناس۳۷۸۳۶۱۳۱۷:۳۲:۴۲ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
مبارکه. دولت خودش زودتر از همه گران فروشی را شروع می کنه.
ناشناس۳۷۸۳۶۵۷۱۷:۵۹:۴۵ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
مگر راه اهن بودجه نداره؟
ناشناس۳۷۸۴۱۸۰۲۳:۳۳:۱۳ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
عجب کشور با حالی داریم. یکبار در مرداد سی درصد افزایش میدن یکبار در اسفند بیست درصد. پیشنهاد میدم از سال دیگه هر فصل یک افزایشی بدین. خیلی باحال میشه!!
yektanetتریبون

آخرین عناوین