تهدید موسیمانه؛ تا ۱۰ روز بعد پول ندهید به فیفا شکایت می‌کنم

  4031110018 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

مطابق ادعای یکی از فعالان رسانه‌ای فوتبال آفریقای جنوبی، سرمربی پیشین استقلال اقدام به تهدید مسئولان این باشگاه بابت پرداخت مطالبات خود کرده است.

تهدید موسیمانه؛ تا ۱۰ روز بعد پول ندهید به فیفا شکایت می‌کنم

به گزارش تسنیم، پیتسو موسیمانه که روز دوشنبه به مسئولان باشگاه استقلال به مدت 24 ساعت فرصت پرداخت مطالبات خود را داده بود، روز گذشته (سه‌شنبه) اقدام به فسخ قرارداد کرد.

یکی از چهره‌های سرشناس فوتبال آفریقای جنوبی به نام «روبرت ماراوا» مدعی شد که موسیمانه از مدیران باشگاه استقلال خواستار پرداخت تمامی مبلغ قرارداد خود شده است. در صورتی که این اتفاق نیفتد، سرمربی پیشین تیم ملی آفریقای جنوبی به فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) شکایت خواهد کرد.

این خبرنگار در صفحه خود نوشت: «پیتسو موسیمانه به دلیل عدم پرداخت مطالبات خود، باشگاه استقلال را ترک کرده و تیم حقوقی او، این خبر را در گفت‌وگو با من تأیید کرده است.»

وی همچنین بخشی از نامه وکلای سرمربی پیشین استقلال به مدیران این باشگاه را در صفحه خود منتشر کرد که در ‌آن آمده است: «به شما مهلتی 10 روزه داده می‌شود تا ارزش کامل قراردادهای فی‌مابین را به همراه خسارات مربوط به تأخیر پرداخت کنید؛ وگرنه این مسئله را فوراً و بدون اطلاع بعدی از طریق مراجع قضایی فیفا پیگیری می‌کنیم.»

موسیمانه در 14 مسابقه روی نیمکت استقلال نشست و نتوانست آماری بهتر از سه پیروزی، هفت تساوی و چهار شکست از خود بر جای بگذارد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۷۶۱۰۴۷۰۹:۴۹:۰۷ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
پول هلدینگ پتروشیمی رو مفت مفت به اسم ورزش بدین به یک عده فوتبالیست پول پرست بی خاصیت .یک سر به ورزشگاه ها بزنید تا مفهوم فرهنگ وپهلوانی رو بفهمین .این مربی هم راهشو بلده مثل بقیه خارجیها با شکایت پولش رو می گیره .
فوتبال۳۷۶۱۱۹۷۱۱:۲۵:۴۷ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
یه آفریقایی باید بیاد اینجا بعد تهدید هم بکنه. این دلارها منابع ارزی این مملکته در این وضیعت خراب.
ناشناس۳۷۶۱۲۴۹۱۱:۵۰:۵۸ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
سالیان سال است که این اتفاقات در فوتبال کشور رخ میدهد و هیچ برخورد مناسبی با متخلفین صورت نمیگیرد چنانچه تیمی توان پرداخت مبلغ قرارداد بازیکن یا مربی خود را به هر دلیلی ندارد باید برخورد شدید انضباطی صورت گیرد تا این مسئله یکبار برای همیشه حل شود. پول های این مملکت خرج مربیان و بازیکنانی میشود که هیچ عایدی خاصی ندارند
ناشناس۳۷۶۱۴۰۰۱۳:۲۹:۱۴ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
تمام اخبار سایت منحصر شده به مشکلات حاشیه ای استقلال و پرسپولیس که البته پر حاشیه هم هستند کی دلال ها دست از سر این دو تیم برخواهند داشت
ناشناس۳۷۶۱۴۸۹۱۴:۳۳:۲۴ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
دلالی که ایشون رو از ناکجا اباد اوورده پولشو میخاد خب
سعید۳۷۶۱۴۹۷۱۴:۳۹:۵۲ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
اینم از عاقبت باشگاههای دولتی. آقا اینارو خصوصی کنید بهشون پول ندید ببینیم چیکار میکنن. مردم گنه دارن به خدا لنگ 10 میلیون پول پیشن شما 100 میلیارد میکنین تو شیکم اینا
ناشناس۳۷۶۱۶۴۳۱۷:۲۹:۳۰ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
قصه تکراری کی جوابگو این مدیران دلار هست
ناشناس۳۷۶۱۷۴۱۱۹:۰۰:۴۹ ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
واقعا چرا مدعی العموم ورود نمی کند؟ چرا این همه داریم بدون درریافت خدمات جریمه میدیم؟ لطفا یکی بگه چطور و کجا باید شکایت کنیم که پول مملکت را مدیران اینطوری حق ندارن هدر بدهند
yektanetتریبون

آخرین عناوین