اجرای رزمایش اقتدار پیامبر اعظم (ص) ۱۹ در اردبیل

  4031026091

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل از اجرای رزمایش اقتدار پیامبر اعظم (ص) ۱۹ در اردبیل خبر داد و گفت: در مقابل تمام تهاجم‌های غرب، ایران مقتدرانه می‌ایستد و بر اساس دکترین دفاعی خود آغازگر هیچ جنگی نیست.

اجرای رزمایش اقتدار پیامبر اعظم (ص) ۱۹ در اردبیل

به گزارش تسنیم از اردبیل، سردار غلامحسین محمدی‌اصل ظهر چهارشنبه در نشست خبری رزمایش اقتدار پیامبر اعظم (ص) 19 در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل اظهار داشت: قدرت نرم نظامی ایران امروز در مقابل جنگ رسانه‌ای غرب قرار گرفته و صداقت و اقتدار ایران پیروز این میدان خواهد بود.

وی تصریح کرد: دشمن در چند دهه اخیر به دلیل تحولات منطقه یک ذوق‌زدگی کاذب و غلط را در درون خود احساس کرد اما بصیرت ملت ما سبب شد تا در جنگ ادراکی، تحولات جامعه به نفع ایران رقم بخورد.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در منطقه قدرت بازدارندگی ایجاد کرده و در مقیاس‌های متعدد آمادگی مقابله با هر تهاجمی را دارد، گفت: ما به قدرت و عظمت درونی ایران اعتقاد داریم و این اعتماد و اعتقاد باید در درون مردم ایجاد شود.

محمدی‌اصل مبارزه با انواع تهدیدهای سیاسی، امنیتی، جنگی و... دشمنان را از سوی ایران یادآور شد و افزود: ما در جنگ تحمیلی هشت ساله انواع فتنه‌های خطرناک و خطرآفرین را پشت سر گذاشتیم و امروز نیز در جنگ اراده‌ها ایران غالب است.

وی با اشاره به اینکه دشمن در صدد است تا با تأثیر رسانه‌های خود بر اراده و روحیه ملی ما تیرگی و استیلا یابد، خاطرنشان کرد: ما طبق فرموده مقام معظم رهبری اهل اغماض نیستیم بلکه در هر شرایط آماده مقابله و رویارویی با دشمنان بوده و هر حرکت سخیف از سوی استکبار با پاسخی دندان‌شکن از سوی ایران روبه‌رو خواهد شد.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل در ادامه اضافه کرد: ایران قدرت نظامی خود را در وعده‌های صادق یک و 2 به رخ جهانیان کشیده و رزمایش اقتدار پیامبر اعظم (ص) 19 گوشه‌ای از این نمایش اقتدار و صلابت کشورمان است تا دشمن حساب کار دستش بیاید و در منطقه دست از پا خطا نکند.

محمدی‌اصل به برگزاری رزمایش بزرگ اقتدار با تکیه بر توان مردمی در استان اردبیل اشاره کرد و یادآور شد: در سه ماهه پایانی هر سال چنین رزمایش‌هایی در جای جای کشور به صورت رزمایش مشترک بین سپاه و ارتش جمهوری اسلامی ایران در ابعاد زمینی، هوایی و دریایی انجام می‌شود به طوری که هر سال به طور متوسط 30 رزمایش بزرگ اقتدار و امنیت در کشور در حال برگزاری است.

وی بیان کرد: این رزمایش‌ها مصوبه ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا است که با هدف هدایت و راهبری رزمایش‌ها به حسن اجرای آنها نظارت دارند.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با بیان اینکه در این رزمایش جلوه‌هایی از اقتدار و شکوه مردمی به نمایش گذاشته خواهد شد، تصریح کرد: هدف اصلی جمهوری اسلامی ایران از برگزاری این رزمایش‌ها، اعلام آمادگی دفاعی در کشور است که انتظار می‌رود رسانه‌های استان با پوشش مناسب این رزمایش بتوانند حق مطلب را در قالب جهاد تبیین ادا کنند.

محمدی‌اصل گفت: امروز رسانه‌های غرب آمریکا و رژیم صهونیستی در صدد هستند تا زمام اختیار افکار عمومی را به دست بگیرند که برگزاری موفق این رزمایش دوستان ما را در منطقه خوشحال و دشمنان را بیش از پیش مأیوس خواهد کرد.

وی افزود: امروز دشمن از قدرت جمهوری اسلامی ایران واهمه داشته و تصویرسازی وارونه‌ای را از اقتدار کشورمان به نمایش می‌گذارد اما طوفان‌الاقصی نشان داد که برنامه‌ریزی‌های رسانه‌ای دشمن همگی نقش بر آب است و وضعیت رژیم صهیونیستی بعد از طوفان‌الاقصی به مراتب بدتر از گذشته شد.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل در ادامه خاطرنشان کرد: بعد از طوفان‌الاقصی و در 15 ماه گذشته یک‌هزار نفر از رژیم صهیونیستی به هلاکت رسیده و در بسیاری از برنامه‌ریزی‌ها و اهداف شوم خود این رژیم به ناکامی محض رسیده است.

محمدی‌اصل قدرت نیروهای نظامی ایران را در منطقه یادآور شد و اضافه کرد: ایران در زمین، هوا و دریا نیروهای مقتدر فراوانی را پرورش داده و با ساماندهی پدافندهای زنده و پویا نقش بازدارندگی ایران در منطقه ارتقا یافته است.

وی بیان کرد: امروز رژیم صهیونیستی با وجود برخورداری از به‌روزترین موشک‌ها، تنها با شلیک یک موشک و پهپاد یمنی زمین‌گیر شده و جز ناکامی چیزی برای او نمانده است.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل در ادامه یادآور شد: ایران در مقابل تمام تهاجمات منطقه‌ای با اقتدار حاضر شده و بر اساس دکترین دفاعی خود آغازگر هیچ جنگی در منطقه نیست.

محمدی‌اصل برگزاری رزمایش پیامبر اعظم (ص) 19 را در راستای اعلام آمادگی و اقتدار دفاعی و هجومی برای مقابله با هرگونه تهدید دشمن اعلام کرد و گفت: تقویت بازدارندگی و صیانت از امنیت ملی و میهنی از اهداف این رزمایش است.

به گزارش تسنیم، رزمایش پیامبر اعظم (ص) 19 با عنوان «رزمایش اقتدار بسیجیان»، 30 دی ماه از ساعت 9:30 صبح با ساماندهی گردان‌های متعدد و با استقرار 12 هزار بسیجی در سالن رضازاده استان اردبیل برگزار خواهد شد.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. مدیری که حامی سرسخت پزشکیان بود، برکنار شد

  2. زلنسکی و اوکراینی که عبرت دنیا شد!

  3. بوق یا واقعیت؟!

  4. در کمین کوی/ آغاز پایان همتی/ وقتی خاموش‌کنندگان، فراموش‌کار می‌شوند!

  5. گنده‌گویی نتانیاهو پس از دریافت بمب‌های آمریکایی:‌ کار ایران را تمام می‌کنیم

  6. اشتباهاتی که هنگام خفت‌گیری نباید انجام دهید!

  7. ظریف: به جایی رسیده‌ایم که می‌توانیم لقمه چربی برای کسی نباشیم/ ضمن توجه به تهدیدها، نگاه‌مان تهدیدمحور نباشد

  8. این هم از «شنبهِ ترامپ»/ تهدید توخالی ترامپ

  9. بن سلمان برای میانجیگری میان ایران و آمریکا آماده می‌شود

  10. اسرائیل هواپیمای ایران را به حمله در صورت فرود در لبنان تهدید کرده بود؟ / فعلا خبری از پرواز به بیروت نیست

  11. در دستور کار قرار گرفتن اصلاح قانون جنجالی در مجلس/ مسیر ظریف برای ادامه فعالیت هموار می‌شود؟

  12. سال ۶۹ هم درباره آمریکا اشتباه کردید اما عبرت نگرفتید/ ماجرای ناتمام چند مذاکره نافرجام

  13. نقش عناصر گروهک‌های ضد انقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران/ روایتی از افرادی که مواد منفجره همراه خود داشتند

  14. چانه‌زنی دستمزد ۱۴۰۴ با پایه ۷ میلیون تومان توهین به کارگر است

  15. تصاویری از سید حسن نصرالله که برای اولین بار منتشر می‌شود

  16. گزافه‌گویی وزیر خارجه آمریکا در اسرائیل:‌ ایران هسته‌ای نمی‌تواند وجود داشته باشد

  17. پرواز پهپادها از زیر آب | رونمایی از اولین پهپاد زیردریایی

  18. اجرای «کالابرگ» از سرگرفته شد/ پرداخت پیش از آغاز ماه رمضان

  19. دبیر کل حزب‌الله: انقلاب اسلامی ایران الگوی زندگی واقعی است

پربحث‌های هفته

  1. دلیل ممانعت از ورود هواپیمای ایران به لبنان از زبان نخست‌وزیر این کشور

  2. افسارگسیختگی دلار و سکوت آزاردهنده مسئولان/ تا دیر نشده به داد مردم برسید!

  3. وحیدی: مشکلات بانکی ما از FATF نیست

  4. قالیباف: به دنبال یک تحول اقتصادی هستیم/ خیانت ممنوع!

  5. نباید در تله ترامپ افتاد!

  6. رونمایی ایران از کابوس جدید اسرائیل

  7. فتنه جدید ضدایرانی در لبنان

  8. تحقیر نخست‌وزیر هند توسط ماکرون/ رئیس‌جمهور فرانسه با «مودی» دست نداد

  9. واکنش حسابگرانه دبیر و آنچه دایی باید بیاموزد/ اعتراض داریم آقای پزشکیان! / حمله به حداد عادل

  10. تشکیل تیم های ویژه برای دستگیری عاملان حمله به دانشجوی دانشگاه تهران

  11. پزشکیان: نقشه‌های آمریکا با کمک ملت نابود خواهد شد / ترامپ ادعای مذاکره دارد اما اهل مذاکره نیست

  12. راهبرد "مرد دیوانه" و یک سوتفاهم بزرگ!

  13. ... در این جهان چون جنگل !

  14. مدیری که حامی سرسخت پزشکیان بود، برکنار شد

  15. پزشکیان: وعده‌هایم را فراموش نکرده‌ام  

  16. زلنسکی و اوکراینی که عبرت دنیا شد!

  17. مردم و نگاه صاحب‌اختیارانه به انقلاب اسلامی

  18. مهاجرانی: تلگرام و یوتیوب تا قبل از عید رفع فیلتر می شود

  19. محمدجواد ظریف با تیپ متفاوت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

  20.  تفسیر‌های خلاف واقع/ مهاجرانی و مذاکره/ شازده و برف مونیخ!

  21. پوتین و جولانی برای اولین‌بار پس از سقوط اسد گفت‌ و گو کردند

  22. تاریخ جلسه استیضاح همتی مشخص شد/ وزیر اقتصاد غزل خداحافظی را می‌خواند؟

  23. گروسی: زمان توافق درباره برنامه هسته‌ای ایران در حال اتمام است

  24. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برای ایستادگی مقابل آمریکا، مسئولان و مردم باید هزینه یکسان بدهند/ همتی رسماً ارز را گران کرد/ مذاکره، استراتژی فریب ترامپ است

  25. چند نمونه از بدعهدی‌های مکرر آمریکا در مورد ایران و جهان

آخرین عناوین