یک غول فناوری در عربستان سعودی کارخانه می‌سازد  

  4031021038

ساخت بزرگ‌ترین کارخانه‌ی مونتاژ کامپیوتر و سرور لنوو در عربستان، گامی در جهت تنوع‌بخشی اقتصادی و تحقق چشم‌انداز ۲۰۳۰ این کشور محسوب می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، لنوو اعلام کرد در راستای کاهش وابستگی تولیدکنندگان بزرگ کامپیوتر به چین، کارخانه‌ی مونتاژ کامپیوتر و سرور جدیدش را در عربستان سعودی احداث خواهد کرد. این تأسیسات به‌طور ویژه بازارهای خاورمیانه و آفریقا را پوشش خواهد داد و با سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد دلاری شرکت الات، زیرمجموعه‌ی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان (PIF) راه‌اندازی خواهد شد.

 کارخانه‌ی لنوو در عربستان که قرار است در سال ۲۰۲۶ به بهره‌برداری برسد، یکی از بزرگ‌ترین تأسیسات صنعتی منطقه خواهد بود. به گفته‌ی لنوو، این کارخانه توانایی تولید میلیون‌ها کامپیوتر در سال و اشتغال‌زایی برای هزاران نفر را خواهد داشت. این شرکت همچنین قصد دارد با راه‌اندازی مراکز تحقیق و توسعه (R&D) در عربستان، محصولاتی با برچسب «ساخت عربستان» و متناسب با نیازهای بازار محلی تولید کند.

عربستان با میزبانی یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های تولید کامپیوتر و سرور جهان، گام مهمی در راستای تنوع‌بخشی اقتصادی فراتر از نفت و مدرن‌سازی صنعتی خود برمی‌دارد. این اقدام به‌طور کامل با پروژه‌ی چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان مطابقت دارد؛ پروژه‌ای که بر توسعه‌ی اقتصادی، نوآوری، و ایجاد فرصت‌های شغلی تأکید دارد.

ساخت کارخانه در عربستان به لنوو اجازه می‌دهد تا تولید سرورهای پیشرفته‌ی خود را بدون وابستگی به کارخانه‌های چینی افزایش دهد. این تصمیم همچنین به لنوو کمک می‌کند تا از محدودیت‌های ایالات‌متحده در تأمین سخت‌افزارهای پیشرفته برای هوش مصنوعی و برنامه‌های پردازش فوق سریع در چین دور بماند.

لنوو درحال‌حاضر کارخانه‌هایی در کشورهای آرژانتین، برزیل، چین، آلمان، مجارستان، هند، ژاپن، مکزیک و ایالات‌متحده دارد. احداث کارخانه‌ی ۲ میلیارد دلاری در عربستان سعودی، شبکه‌ی تولید جهانی این شرکت را بیش‌از پیش متنوع می‌کند و جایگاهش را به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی کامپیوتر در جهان تثبیت خواهد کرد.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اطلاعیه قوه قضاییه درباره قاضی حسینعلی نیری

  2. لیست بلند موفقیت‌های دولت رئیسی بدون برجام، بدون FATF

  3. وقتی دختر، پدر را تخریب می کند!

  4. مسلمانی ما و نامسلمانی آنها!

  5. تاکید عبدی بر گران‌کردن قیمت سوخت/ دلایل مخالفت برخی با FATF چیست؟/ هشدار تند نبویان به پزشکیان

  6. چند نکته در باره یک توافق راهبردی

  7. هم فرصت، هم تهدید!

  8. جلیلی: دولت شهید رئیسی بدون FATF نفت فروخت و واکسن خرید  

  9. چرا ترامپ با اروپا در افتاده است؟!

  10. لطفا جوگیر نشوید!

  11. ظریف: داخل یک سکوی سانتریفیوژ خریداری شده در سازمان انرژی اتمی مواد منفجره بود

  12. فائزه هاشمی: از بی‌حجاب حمایت می‌کنم/ پدرم به میدان اعتقادی نداشت!

  13. عبدالعلی زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم/آمریکا می تواند در ایران سرمایه گذاری کند

  14. دیوانه یا عاقل؟!

  15. انتقاد تند کیهان از برخی واکنش‌ها به خودکشی ابراهیم نبوی/ جرزنی بعد از قدرت

  16. بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه  

  17. مخالفت سردار کوثری با پیوستن ایران به FATF

  18. چرا اتاق بازرگانی خواستار استرداد لایحه جدید تجارت است؟

  19. چرا صهیونیست‌ها سرانجام به آتش‌بس تن دادند؟

  20. رئیس‌جمهور تاجیکستان به افتخار پزشکیان فرودگاه را گلباران کرد

  21. رمزگشایی از توئیت مرموز ایلان ماسک

  22. بن گویر: آتش بس شود از کابینه استعفا می‌دهم

  23. علی مطهری‌: برقرای روابط با آمریکا به نفع آرمان‌های انقلاب است!

  24. روسیه جنگنده فرانسه را با «اس ۴۰۰» هدف گرفت

  25. نتانیاهو در پرتگاه جهنم!

آخرین عناوین