راه نجات

محسن سربوجاریان، گروه اقتصادی الف،   4031017093 ۵۳ نظر، ۱ در صف انتشار و ۱۷ تکراری یا غیرقابل انتشار
راه نجات

رشد ۸در صدی اقتصاد ایران می تواند محقق شود اگر بتوانیم یک مسئله بزرگ را حل کنیم وآن آزاد سازی منابع فسیلی انرژی است که اکنون بصورت ناجوانمردانه ای می سوزانیم.

بارها راه حل را گفته ایم و به گوش مسئولان هم رسیده است که چرا باید گاز را که هزاران مشتقات ارزشمند از آن بدست می آید بسوزانیم؟! چرا بنزین را در خودروهای فرسوده وموتور های بی شمار نابود می کنیم مگر دیوانه ایم که با ثروت خود چنین می کنیم؟!

دردنیایی که از انرژی خورشیدی و باد و امواج دریاو جزر و مد و هیدروژن و بیو زیست و زمین گرمایی وانواع دیگر، انرژی پاک بدست می آورند، شهرهای سبز و پاک را ارمغان می آورند ما همچنان سر در گم کار خودمان مانده ایم، این حجم از ثروت ملی که می سوزانیم و همه جا را آلوده می سازیم و مرگ را به ارمغان می آوریم! نمونه آن اراک که انسان های بی گناه با هر دم خود،  مرگ را تنفس می کنند و بیمارستان تخصصی سرطان شهرم شاهدی بر این مدعاست.

استاندار جوان و جویای نام و بومی استان مرکزی که نوید ۵۰۰۰ مگاوات "برق خورشیدی" را برای استان داده است وبه نظر می رسد درک درستی از عمق فاجعه دارد.

توان کشور ما با۳۰۰روز آفتابی در بیشتر پهنه ها، قادر به تولید هزاران مگاوات برق خورشیدی است، برای این مهم مردم را به پای کار بیاورید، انگیزه ایجاد کنيد، این صنعت را سود ساز کنید. خودتان با صرفه جویی در مصرف سوخت های فسیلی ،سرمایه لازم برای طرح های بزرگ اقتصادی کشور را فراهم سازید.  ايران توان رشد اقتصادی دو رقمی را برای سالهای متمادی دارد.

چه نشسته اید،همه چیز دارید، بپا خیزید، آیندگان از ما سستی وکاهلی امروز را نخواهند پذیرفت، راه روشن است و انتهای راه پدیدار  .

گفتنی ها را یکبار دیگر گفتیم برای ثبت در تاریخ تا آیندگان بدانند می دانستیم و عمل نکردیم!

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۷۳۰۷۴۴۰۹:۴۰:۰۲ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
خیلی خلاصه. دستگاه سیاسی که به هر دلیل قادر به تغییر چند درصدی قیمت بنزین نیست هیچ انتظاری نمی توان داشت که هیچ حرکت موثری انجام دهد. داریم نتیجه را زندگی می کنیم
ناشناس۳۷۳۰۷۷۰۱۰:۰۲:۵۷ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
مملکت با روزمرگی اداره می شود، هیچگونه برنامه ریزی در آن وجود ندارد.
ناشناس۳۷۳۱۰۰۹۱۲:۵۵:۲۱ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
آلمان این قدر انرژی خورشیدی تولید کرده که برای کریسمس برق را رایگان کرد!
ناشناس۳۷۳۱۲۶۲۱۶:۳۹:۴۸ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
تعلل دولت روحانی در ساخت نیروگاههای اتمی و خورشیدی دلیل اصلی کمبود برق و گاز است.
ناشناس۳۷۳۰۷۷۲۱۰:۰۳:۰۵ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
اول باید تورم را مهار کرد.
ناشناس۳۷۳۰۸۰۳۱۰:۲۵:۲۵ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
زمستان سخت گریبان خودمون رو گرفت و جدیدا دارن دم از تابستان سخت هم میزنند.
ناشناس۳۷۳۰۸۰۵۱۰:۲۶:۴۰ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
با این همه تحریم و فشار بر ملت در طی این سالیان دراز پس نقش انرژی هسته ای در تامین برق کجاست نقش نیروگاه اتمی بوشهر با آن همه هزینه در تامین برق کشور کجاست
ناشناس۳۷۳۰۹۸۰۱۲:۲۸:۳۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
از کسانی سوال شود که هم همزمان بتن و پلمپ کردن
ناشناس۳۷۳۱۲۲۹۱۶:۱۰:۴۵ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
نیروگاه بوشهر کی بتن ریزی و پلمپ شد؟!
ناشناس۳۷۳۱۳۰۴۱۷:۰۸:۴۲ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
نیروگاه 1000 مگاواتی بوشهر در سال 90 راه اندازی شد اما راکتور 1000 مگاواتی اراک با برجام بتن ریزی شد.
ناشناس۳۷۳۱۲۳۱۱۶:۱۲:۵۰ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
دوست عزیز! اگه واقعا حرفی داری به دوستمان در مورد نیروگاه اتمی بوشهر پاسخ بده!
ناشناس۳۷۳۱۳۰۶۱۷:۰۹:۴۶ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
نیروگاه بوشهر در سال 1390 راه اندازی شد و 1000 مگاوات تولید برق دارد.
ناشناس۳۷۳۰۸۷۴۱۱:۰۸:۵۹ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
من یک سوال ساده از نویسنده سایت الف دارم. دوست عزیز ! شبها رو چکار کنیم ؟ وقتهایی که آفتاب نمیتابه چکار کنیم ؟ میدونی چند هزار مگاوات نیروگاه داریم که به اصطلاح قسمت بخارشون اجرا نشده و گرمای حاصل از کار کردن بخش گازی نیروگاهها هدر میره ؟ نیروگاه خورشیدی خوبه اما راه حل قطعی و نهایی نیست ...
محسن سربوجاریان۳۷۳۰۹۲۹۱۱:۴۸:۴۸ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
تنوع تولید انرژی تجدید پذیر واستفاده از باتری برای ذخیره سازی
ناشناس۳۷۳۱۳۷۲۱۸:۰۴:۳۹ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
باتری! قیمت باتری چند است؟ آیا امکان پذیر است هزاران مگاوات برق را در باتری ذخیره کرد؟ در آن صورت به چند میلیون باتری نیاز است؟!
ناشناس۳۷۳۱۳۹۷۱۸:۲۶:۱۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
فقط محض اطلاع. دوست عزیز. عدم تولید انرژی خورشیدی در شب درست هست و یکی از بزرگترین مشکلات انرژی خورشیدی بود. ولی دنیا متوقف نمیشه. حالا این مشکل از دو سال پیش با ساخت مگا باطری ها حل شده. مگا باطری ها همان کار باطری تلفن شما را می کنند اما برای مقیاس بسیار بزرگ یک شهر. نتیجه اینکه در طول روز که برای مصارف روشنایی و خانگی مصرف بسیار کمتر است انرژی خورشیدی تولیدی در طول روز در این مگا باطری ها ذخیره می شود و در پیک مصرف شامگاه وارد سیستم میشود.
مصطفی۳۷۳۱۴۱۲۱۸:۴۱:۵۱ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
چرا دنبال یک راحل برای همه چی هستیم؟؟!! خب ما از همون ساعات آفتابی استفاده کنیم، کافیه و تاسیسات نیروگاهی نفسی میکشن و میتونن گاز و گازوییل ذخیره کنن علاوه بر اینها توربین های بادی هست و حتی با الکترولیز آب و تولید هیدروژن میشه در ساعات شب استفاده کرد.
ناشناس۳۷۳۱۳۱۴۱۷:۱۳:۱۵ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
باید برق پر مصرف ها که به تنهائی به اندازه یک محله مصرف می کنند بعد از یک بار اخطار قطع شود.
H۳۷۳۱۳۶۱۱۷:۴۷:۱۷ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
دستگاه سیاسی بایستی زمينه تعامل منطقی با دنیای پيشرفته را فراهم کند وگرنه اتفاق خاصی رخ نخواهد داد.
ناشناس۳۷۳۰۷۴۶۰۹:۴۱:۱۹ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
گفتنی اصلی اعلام مانع اصلی است. بقیه فقط همان برای خالی کردن خود از مسئولیت است
ناشناس۳۷۳۰۷۴۸۰۹:۴۲:۱۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
هزینه ساخت نیروگاههای خورشیدی دست کمی از نیروگاههای فسیلی ندارد. عمر صفحات خورشیدی محدود و حداکثر 10 سال است. در ایران به خاطر شرایط آب و هوای بیابانی و ذرات گرد و غبار، صفحات خورشیدی تحت فرسایش مداوم قرار گرفته و عمرشان کم است. ضمن آنکه باید به صورت مداوم غبار روبی شوند که این خود هزینه های زیادی را می طلبد.
ناشناس۳۷۳۰۸۲۸۱۰:۳۹:۰۴ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
الان نیروگاه ۱۰ ساله من فرسایش پیدا کرده!چرا ندانسته حرف می زنی؟
ناشناس۳۷۳۰۹۱۵۱۱:۳۸:۴۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
آب و هوای مرطوب اروپا با هوای پاک را نمی توانی با آب و هوای خشک و پر از ریزگرد و طوفان شن در کویر و بیابان ایران مقایسه کرد. برخورد دائم ذرات به سطح صفحات خورشیدی، سطوح آنها را تخریب و راندمان آنها را کاهش می دهد.
مصطفی۳۷۳۱۴۲۲۱۸:۴۷:۱۶ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
شما بگو ۵ سال!!! راحت میشه بازیافت کرد، البته اگر پولی برای سرمایه گذاری باشه! هرجور شرایط آب و هوایی بخوایین تو کشور هست، چرا باید وسط بیابان خشک نصب بشه؟؟ البته صفحات خورشیدی جدید بازده بالایی دارن و حتی میتونن بصورت عمودی نصب بشن که تو هلند الان استفاده میشه.
ناشناس۳۷۳۰۷۵۱۰۹:۴۶:۴۰ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
راه حل کوتاه مدت جبران کمبود برق در ایران عبارتند از: 1) اخراج 8 میلیون افغانی که اگر هر کدام به اندازه یک لامپ مصرف انرژی داشته باشند، معادل حداقل 2-3 هزار مگاوات در روز می شود. 2) کاستن از هدر رفت انرژی در خطوط انتقال نیرو است که چیزی در حدود 30% تخمین زده می شود.
ناشناس۳۷۳۰۸۹۸۱۱:۲۶:۵۶ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
ببخشید.در کوتاه مدت اجبار مردم به استفاده از خودروهای داخلی فرسوده و ممانعت از ورود خودرو های ارزان قیمت و بهینه خارجی چند درصد تاثیر در مصرف بنزین و گازوئیل دارد؟
ناشناس۳۷۳۰۹۷۸۱۲:۲۲:۲۲ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
در بلند مدت باید تمام سیاستهای اشتباه کنونی از جمله تولید خودروهای بی کیفیت با تکنولوژی قدیمی، زیر و رو شوند.
ناشناس۳۷۳۰۷۵۴۰۹:۴۹:۰۱ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
ذخایر گاز ایران کفاف مصرف ایران را برای 200 سال آینده دارد. باید سرمایه گذاری بر روی توسعه و ارتقا صنعت گاز ایران صورت گیرد. این امر میسر نیست جز جذب سرمایه و تکنولوژی خارجی.
ناشناس۳۷۳۰۸۲۰۱۰:۳۴:۵۸ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
سومین کشور تولید کننده گاز هستید!
ناشناس۳۷۳۰۷۵۸۰۹:۵۲:۳۲ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
90% صنعت تولید صفحات خورشیدی جهان در انحصار چین است. مقامات و مسئولان به جای واردات کالاهای بنجل چینی صفحات خورشیدی از آن کشور وارد کنند.
ناشناس۳۷۳۰۸۰۹۱۰:۲۸:۲۱ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
راه نجات اخراج همه افغانیها از ایران است تا همه کمبودها برطرف شود.
ناشناس۳۷۳۰۸۱۸۱۰:۳۴:۲۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
شما فعلا سرکوب قیمت بنزین و برق و گاز پایان بده که عملا چند صد هزار میلیارد تومان کسری بودجه درست کرده و ناترازی مصرف و تولید تا بعد!
ناشناس۳۷۳۰۸۴۰۱۰:۴۶:۰۰ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
قرار بود برق اتمی داشته باشیم بجاش هزاران تحریم داریم و برق هم نداریم ..
ناشناس۳۷۳۱۰۲۱۱۳:۰۵:۲۱ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
همین الان 3% برقمون اتمی هست در ضمن 8 سال اتم رو دادند واسه برجام الان طلبکار شدند؟
ناشناس۳۷۳۱۱۱۳۱۴:۲۱:۴۰ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
در برجام کی گفته نیروگاه اتمی خاموش شده؟ غنی سازی محدود بوده نمی دانی چرا حرف می زنی.
ناشناس۳۷۳۱۲۶۶۱۶:۴۲:۰۱ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
دولت روحانی با پیوستن به برجام از ساخت نیروگاههای هسته ای اجتناب می کرد.
ناشناس۳۷۳۰۸۸۶۱۱:۱۵:۳۰ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
کشور کلا یک برنامه ۲۰ ساله داشت! قرار بود سال ۱۴۰۴ قدرت اول منطقه شود.
ناشناس۳۷۳۰۸۹۷۱۱:۲۶:۳۰ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
راه حل نهایی ، تعطیلی نیروگاههای فسیلی ؟ عجب ! میدانند که تقریبا تمام برق ایران از نیروگاههای فسیلی تامین میشود ( نیروگاههای برق آبی ما به شدت وابسته به میزان بارندگی و آب پشت سد ها هستند که با این کم آبی و خشکسالی نمیتوان روی انها حساب باز کرد ، نیروگاه بوشهر هم که نهایتا در بهترین شرایط ۱۰۰۰ مگاوات برق تولید میکند ! ضمن اینکه تمام خانه ها در ایران از انرژی فسیلی برای گرما و خوراک پزی استفاده میکنند .
ناشناس۳۷۳۰۹۹۰۱۲:۳۵:۲۹ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
دو راه جود دارد ۱- سر چشمه رودخانه های مرزی در اختیار ترکیه ( ارس که هدیه رضا شاه به مصطفی کمال آتاترک بود) و افغانستان ( هدیه دیگر رضا شاه به افغانستان) به ایران سرازیر شود ۲- فکری به حال نیروگاه‌های اتمی بکنیم
ناشناس۳۷۳۱۰۷۲۱۳:۴۹:۴۸ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
ود ارس در پی عهدنامهٔ ترکمانچای از اول اسفند ۱۲۰۶ به‌عنوان مرز ایران و امپراتوری روسیه برگزیده شد و تمامی مناطق شمال این رود از ایران جدا و به خاک روسیه افزوده شد. رود ارس مرز بین اذربایجان و ارمنستان و ایران است و اصلا ربطی به ترکیه نداره
ناشناس۳۷۳۱۰۸۰۱۳:۵۴:۳۷ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
پیمان سعدآباد که در سال 1316 شمسی (1937 میلادی) میان ایران، عراق، ترکیه و افغانستان به امضا رسید، صرفاً یک پیمان امنیتی و عدم تعرض متقابل بود. این پیمان هیچ ارتباطی به مسائل مرزی یا تقسیم منابع آبی نداشت.
شهرام۳۷۳۰۹۰۸۱۱:۳۲:۰۶ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
زندگی نرمال ٫ هوای تمیز ٫ ماشین با کیفیت ٫ حقوق مناسب هم حق مسلم ماست
ناشناس۳۷۳۱۰۲۳۱۳:۰۶:۲۸ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
بله ولی کارکردن هم وظیفه ی مسلمتون هست !!!
ناشناس۳۷۳۰۹۲۱۱۱:۴۳:۳۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
اتباع بیگانه بویژه افغانها چند درصد منابع ایران را مصرف می کنند و چقدر برای کشور هزینه سازی می کنند؟چرا هیچ عزمی برای اخراج آنها وجود ندارد؟
ناشناس۳۷۳۰۹۲۵۱۱:۴۶:۵۸ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
تنها نیروگاه نیست ، از پتروشیمی و پالایشگاه نباید غافل شد
ناشناس۳۷۳۰۹۳۱۱۱:۵۰:۱۸ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
واقعیت آن است که قیمت بنزین با تورم افزایش نیافته و نیاز به بازنگری است . پس بنزین معلول است نه علت. با دنیا تعاومل کنید غنی سازی که به هیچ درد مردم نمی خورد را متوقف کنید برای رفع تحریم پاپیش بگذارید چون غربی ها نیستند که تحریم هستند ما تحریم هستیم. آنوقت تورم متوقف می شود ارزش پول ملی بالا می رود .
ناشناس۳۷۳۰۹۹۳۱۲:۳۹:۳۷ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
جذب سرمایه گذاری خارجی ، توسعه صنعت توریسم فروش راحت نفت به قیمت جهانی و انتقال پول به داخل ، عدم مهاجرت نخبگان ، امید به زندگی و رهایی جامعه از فقر همه و همه در پرتو عقلانیت ، بازنگری و تغییر سیاستهای کلان عملی خواهد شد
ناشناس۳۷۳۱۰۶۵۱۳:۴۶:۱۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
گسترش صنعت توریسم نیاز به سیاست گزاری فرهنگی و زیر ساختی داره هتل ها و رستورانها و جاده ها و مراکز بهداشتی و رفاهی نیاز داریم
ناشناس۳۷۳۰۹۸۲۱۲:۳۱:۰۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
اگر گاز اینقدر ارزش دارد که حیف است برای تولید برق از آن استفاده شود پس چرا میادین مشترک گازی را به امان خدا رها کرده اند تا یک طرف به تنهایی از آنها استفاده کند؟
امید یاوری دارانی۳۷۳۱۰۳۲۱۳:۱۲:۵۱ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
قبل از هر چیز باید حقیقت را پذیرفت و باور کرد.اینکه کشور ما در شرایط تحریم سخت قرار دارد و در این شرایط نه تنها از ورود تکنولوژی جدید به کشور ممانعت می شود بلکه باقی موارد نیز با مشقت و سختی در اختیار قرار می گیرد. باید پذیرفت که مصرف فوق العاده زیاد منابع انرژی تقصیر مردم نیست بلکه تقصیر مدیران ارشد است.وقتی وسایل و تجهیزات و خودروها فرسوده و قدیمی باشند و راندمانشان پایین باشد مردم چه می توانند بکنند؟ انرژیهای نو و پاک هم باید تابع شرایط بومی منطقه باشد؟ چرا تاکنون از انرژی عظیم بادهای 120 روزه سیستان استفاده نشده است ؟ شاید دلیلش گرد و غبار بیش از اندازه ان منطقه باشد. اینکه چرا پس از سالها هنوز مشعلها در خوزستان و سایر مناطق نفت خیز کشور می سوزند و ثروت کشور دود می شود و به اسمان می رود هم معضل دیگری است . نیروگاه بادی و خورشیدی خوب است اما با کدام سرمایه ؟ سیاست خارجی را تغییر دهید /تحریم را برطرف کنید /سرمایه گزار بیاورید /اصلاحات را انجام دهید بهشت ایران را از نو می سازیم.
ناشناس۳۷۳۱۰۳۸۱۳:۲۲:۵۱ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
این حجم از گازی که داخل مصرف میشه و رانت به صنایع داده میشه اگه صادر می‌شد ایران ثروتمندترین کشور دنیا بود . ولی تحریم ها و مصرف داخلی اجازه نمی دهند !
ناشناس۳۷۳۱۲۳۵۱۶:۱۴:۳۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
مشکلات امروز همه وابسته بهم هستن باید از سیاست تا سوخت و کیفیت ماشین ها و محیط زیست و اقتصاد همه به موازات هم و دست در دست هم به حل و رفع مشکلات بپردازند.متاسفانه کار دست مسئولین کاربلد و دلسوز نیست.
ناشناس۳۷۳۱۴۴۷۱۹:۰۴:۵۳ ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
ما تا مشکلات سیاست خارجی رو حل نکنیم هیچ پیشرفتی نخواهیم داشت .
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. ظریف: داخل یک سکوی سانتریفیوژ خریداری شده در سازمان انرژی اتمی مواد منفجره بود

  2. جلیلی: دولت شهید رئیسی بدون FATF نفت فروخت و واکسن خرید  

  3. امام علی(ع) و امانت حکومت

  4. احساسی کردن فضا علیه FATF/ پوردهقان: اعضای مجمع مسئولان ما هستند نه آمریکایی یا اسرائیلی/ زارع: تصویب FATF به نفع کشور است

  5. آمار نگران کننده استاندار تهران از مهاجران افغان و پاکستانی در پایتخت  

  6. بن گویر: آتش بس شود از کابینه استعفا می‌دهم

  7. همتی: مهمترین دغدغه کشور باید ثبات‌بخشی به اقتصاد باشد

  8. عامل اصلی وضعیت کنونی آلودگی هوا در کشور چیست؟

  9. گوش بری با میوه‌های لاکچری/ هر کیلو ۱.۴ میلیون تومان!

  10. ترامپ: اوکراین در حال نابودی است/ آتش‌بس غزه در دسترس است  

  11. بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت امیدوارکننده است/منافع ملی اقتضا می‌کند از سد FATF عبور کنیم

  12. فلاحت‌پیشه: لوایح «پارلرمو» و «CFT» را با ۱۵ «حق شرط» تصویب کرده بودیم

  13. افزایش خشونت علیه کادر درمان/ دو عامل مهم شروع دعوا: کمبود تخت و تعداد بالای همراه بیمار

  14. پیام مهم پزشکیان فردا از شبکه NBC پخش می‌شود  

پربحث‌های هفته

  1. آتشی که به جان حکمرانان آمریکایی افتاد

  2. تمرین کشت بادمجان !

  3. بیانیه دفتر «عبدالحمید» درباره اهانت اخیر یک مداح

  4. لایحه عفاف و حجاب در مجلس حاشیه ساز شد

  5. سخنان کوچک‌زاده در مجلس

  6. تلاش برای ترمیم زخمی که دولت احمدی‌نژاد بر جای گذاشت

  7. هشدار «کسینجر» درباره کدخدا!

  8. وقتی حجاب از میان برود، سایر مرزهای اخلاقی فرو خواهد ریخت

  9. راه حل‌های طلایی برای ناترازی برق

  10. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: باید به سلاح هسته‌ای و موشک قاره پیما مجهز شویم/ استیضاح وزرای دولت، سیاسی نیست

  11. پادگان شهری به نام اسرائیل

  12. کجا با این عجله؟!

  13. جاه‌طلبی هسته‌ای عربستانی‌ها: اورانیوم را غنی‌سازی می‌کنیم/ زنگ خطر برای ایران به صدا درآمد؟

  14. فرمانِ امام علی(ع) برای تنبیه و تشهیرِ کارگزارِ خائن

  15. واکنش رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس به سخنان علم‌الهدی/ پیام مهم سپاه به دوستان و دشمنان/ سلبریتی‌نماهایی که بویی از فرهنگ نبرده‌اند

  16. اف ای تی اف؛ بد فهمی یا بهانه؟! / انتقال پايتخت از تهران؛ غلط و غيرمعقول/ پایان دیپلماسی یکسویه با روسیه

  17. رهبر معظم انقلاب: آمریکایی ها درباره ایران غالبا دچار خطای محاسباتی شدند

  18. مسلمانی ما و نامسلمانی آنها!

  19. با ترامپ و ترامپیست ها چه کنیم؟

  20. پاسخ قالیباف به فریاد و ناسزای یک نماینده؛ روی مواضع اصولی خود ایستاده‌ایم

  21. یمن: ناوهواپیمابر آمریکا و تل‌آویو را هدف قرار دادیم

  22. ۵۰ ورزشگاهی که بعد از انقلاب اسلامی ساخته شد

  23. نامه ۱۲۰ نماینده مجلس به آملی‌لاریجانی: FATF هیچ فایده‌ای نداشته و راه‌های دورزدن تحریم را می‌بندد

  24. کیهان: آتش لُس‌آنجلس، آهِ کودکان غزه است

  25. «فلاکت مسکن» را پایانی هست؟

آخرین عناوین