سود خارجی‌ها از جراحی بینی در ایران!

  4020418005

سفر به ایران و ترکیه با هدف جراحی‌ زیبایی و خدمات آرایشی، صرفه و سود اقتصاد زیادی برای گردشگران خارجی دارد.

سود خارجی‌ها از جراحی بینی در ایران!

به گزارش ایسنا، نشریه هافینگتون پست انگلیس در گزارشی به سفر برخی چهره‌های آمریکایی به دیگر کشورها برای انجام خدمات زیبایی و آرایشی پرداخته است؛ سفری که با هزینه هواپیما و یک هفته اقامت باز هم برای این مسافران، ارزان و مقرون به صرفه تمام می‌شود.

خدمات زیبایی واقعاً این روزها هزینه‌بر است و آمار و ارقام اخیر نشان می‌دهد که انتظار می‌رود تا پایان سال ۲۰۲۳، صنعت زیبایی به درآمد سالانه ۱۱.۶ میلیارد پوند برسد. سالانه مقدار قابل توجهی پول صرف این امور می‌شود، در حالی که برخی از مناطق همچنان با بحران هزینه‌های زندگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. با این حساب، منطقی است که برخی از اینفلوئنسرهای «TikTok» برای جراحی‌های زیبایی خود به خارج از کشور سفر کنند، که حتی با وجود پرواز، بسیار ارزان‌تر از هزینه‌ای است که در خانه می‌پردازند، درحالی‌که مزیت اضافی یک تعطیلات کوچک را نیز به همراه دارد.

«براین الیز»، اینفلوئنسر سفر و زیبایی است که برای اکستنشن مو به ترکیه سفر کرده است. هنگامی که او از هزینه ۴۴۵۰ دلاری اکستنشن در آرایشگاه همیشگی‌اش باخبر شد، تصمیم گرفت مسیر دیگری را امتحان کند. الیز متوجه شد که خدمات دقیقا مشابه در ترکیه به دلیل نرخ تبدیل ارز، فقط ۵۰۰ دلار برای او هزینه خواهد داشت. آرایشگاهی که او در ترکیه به آنجا رفت، یک سالن در سطح جهانی است و حالا او برای سومین‌بار به آن مراجعه کرده است.

این چهره شبکه‌های اجتماعی می‌گوید یک هفته اقامت در ترکیه، که به هزینه موهایش اضافه شده، حدود ۱۶۰۰ دلار برای او هزینه داشته و در مجموع ۲۸۵۰ دلار صرفه‌جویی کرده است!

  «دانا» دیگر چهره شبکه اجتماعی «TikTok» که معمولاً محتوای مرتبط با خودرو منتشر می‌کند، داستان خود از جراحی بینی ۶۰۰ دلاری در ایران را به اشتراک گذاشته است که به طور قابل توجهی کمتر از متوسط هزینه ۵۴۸۳ دلاری این جراحی زیبایی در آمریکاست.

دیاکو عباسی ـ دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت ایران ـ سال گذشته در گزارشی اعلام کرد که بیشترین مراجعه بیماران خارجی به ایران برای عمل زیبایی، پیوند اعضا، چشم‌پزشکی و درمان ناباروری بوده است.

به گفته او، ‌بیشترین بیماران خارجی ایران از کشورهای عراق، افغانستان، عمان، آذربایجان و بحرین هستند که تا پیش از کرونا بیش از یک میلیارد دلار درآمد وارد کشور کردند.

با وجود آن‌که اینفلوئنسرها درباره ارزانی جراحی زیبایی در کشورهایی همچون ترکیه و ایران تبلیغ می‌کنند، اما سازمان ملی خدمات پزشکی بریتانیا (NHS) به شهروندان توصیه کرده است: «اگر به دنبال درمان‌های زیبایی در خارج از کشور هستید، باید قبل از رزرو هر چیزی تا جایی که ممکن است تحقیق کنید. این سازمان هشدار می‌دهد هیچ جراحی‌ای بدون خطر نیست. عوارض ممکن است پس از جراحی در انگلستان یا خارج از کشور رخ دهد. اگر بعد از یک عمل جراحی در انگلستان دچار عوارض شدید، این وظیفه جراح است که درمان بعدی را ارائه دهد.»

این سازمان خدمات پزشکی بریتانیا همچنین به شهروندان این کشور یادآور شده است: کلینیک‌های خارج از کشور ممکن است درمان بعدی را ارائه ندهند، یا ممکن است آن را با استانداردهای مشابه در بریتانیا ارائه نکنند. همچنین، آن‌ها ممکن است یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی در انگلستان نداشته باشند که در صورت داشتن هر گونه مشکلی بتوانید به او مراجعه کنید.

این سازمان همچنین بر تحقیق در مورد جراح و حصول اطمینان از پوشش بیمه مسافرتی و هر گونه عوارضی ناشی از خدمات درمانی و پزشکی تاکید می‌کند.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. نگاهی به مسیر بازیگرانی که مهاجرت کردند/ از بازیگری تا رقص و رانندگی تاکسی!

  3. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

  4. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

  5. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  6. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  7. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  8. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  9. جریان دائمی تجارت، به جای تعطیلی روز شنبه

  10. ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها در خوان آخر/ اسب سرکش مسکن، آرام می‌گیرد؟

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  14. هشدار حسین شریعتمداری؛ فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!

  15. نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه را نمی پذیریم

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. آمریکا و ویتنامی دیگر؟۱

  18. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  19. یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است

  20. حمایت معاون رئیسی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها/ تاکید رادان بر ادامه طرح «نور» فراجا/ انتقاد روزنامه دولت از کریمی قدوسی

  21. به زور کسی را به بهشت نمی بریم اما در برابر ناهنجاریها ایستاده‌ایم

  22. خلجی: آواربرداری از خرابی ۱۰ ساله زمانبر است

  23. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  24. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  25. احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد

آخرین عناوین